Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben hatırlarsın belki 8. gün dayanamayıp yaptım ve çıktı ama benim 5. gün transferiydi bence o yüzden çıktı idrar testi kantesiti yaptırmadan yaptırma nolur ben yaptım idrar testi hemde 2 tane ama kan testi sonucumu aldıktan sonra.ya hem sen niye yoruyosun kendini dinlanmen lazım yapma nolur mümkün olduğunca uzat ayağını dinlen.umarım kabızlık problemin olmamıştır.teste gelincee çook delirirsen pazar yaptır ama pazartesi bence yaptırabilirsin perşembe çook çok uzun o kadar beklemene gerek yok bencede.
 

Kabizlik problemim cok az olur gibi oldu daha cok gaz problemim oldu ama bu sabah itibariyle kendimi oldukca rahatlamis hissediyorum. dun aksam bir suru erik yedim onun etkisi de olabilir. Bakalim, dayanma gucume ve o gunlerdeki psikolojime gore karar verecegim. Keske iceride neler olabildigini gorebilsek. Sen nasilsin? belirti var mi?
 

evet evet psikolojine göre karar vermek en iyisi ben çok stres olmuştum dayanamadım yaptırdım.bende hiç bir belirti yok bazen acaba hamile değilmiyim diyorum ama galiba belirtiler için henüz erken bilmiyorum ki.
 
Kızlar selam,
Ben bugün uyumak isteyen herkesin yerine bol miktarda uyudum. 1 saat kadar oldu uyanalı... Meğer ne güzel bişeymiş anestezi. Bir de kurt gibi açım. Ara ara uyanıp, eşime de bunu söylemişim.

Utkumcum, liste için eline sağlık. Ben de kendimi güncelledim... Grapes seni de yazdım, senin öncekiler hangi hastanedeydi?

Vanilya, test için yazdıkların beni gülümsetti. hem vereceğimiz yanıtı biliyorsun, hem de belki birmiz çıkar daha önce yaptır der diye ikna etmeye çalışıyorsun gibi :) ama biliyosun ki beklemelisin :)

ayşegül senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun. hıdırellezde başladı, hızır gibi devam etsin....
dün gece çok heyecanlıydım. sizin hıdırellez yazılarınıza göz atınca yatarken dayanamayıp, bir kağıda yazıp, penceremden bıraktım ben de dileğimi.... artık gül dalı ve akar su aramak görevini de rüzgara verdim...

Utkumm kullanıcısından alıntı
sancux ................2 aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)

utkum..................1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)

ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)

denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda

nilsu.................... ?tüp bebek tedavisi (pozitif, ?? günlük hamile)

mystryy................1 normal gebelik(6 aylık düşük,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)

vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi ....??..günü dilerim güzel haberler verecek

geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı

g(ece)..................1 aşılama (negatif), ASM'de 10 mayısta transfer günü
ayşegül.................dogum kontrol hapında, maraton başladı

umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek

Grapes .................1 taze negatif, 2 dondurulmuşlarla dış gebelik. 3 dondurulmuşlarla biyokimyasal. şimdi doğum kontrol hapında.



arkadaslar atladıgım unuttuğum varsa özür dilerim kendini ekleyin en sonunda güzel bir liste yapalım, ne dersiniz?
ALLAH HEPıMıZıN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSıN...
 
Son düzenleme:
Kizlar bende yarini dort gozle bekliyorum. Bugun cabuk gecsin diye uyusam mi bütün gun:)))

slm seni aşılamadaki topikten hatırladım,simdi yazılarını okudum hamişsin allah kucagına almayıda kısmet etsin canım.bende 3.kez aşılama yaptırdım negatif şimdi tüp bebek yaptıracagım yer araştırıyorum,senin yaptırdıgın merkezin sgk anlaşması varmı?
 


Geshenkcim, doğum kontrol hapı ile rahim işlem için hazırlanıyor, yumurtalıklar uyarılıyor. Uzun ve kısa protokol konusu daha farklı. Biraz araştırıp, aşağıya not ettim. Bildiğim kadarıyla gruptan uzun protokol olan yok...

Sana reçeteni henüz yazmamışlar. Adetinin ilk günü araman ve 2 ya da 3 günü gitmen gerekiyor biliyorsun. Muhtemelen reçeteni de o gün yazacaklar ve hemen o gün de iğnelere başlatacaklardır. ılaçları araştırmak için reçeteyi önceden istiyorsan da arayıp, hemşirelerle bir görüş derim. Bu arada hormon testi vs gibi bir şey bekliyor mı senden?



Hormon baskılama protokolleri:

Kısa Protokol: GnRHa uygulamasına adet kanamasının ilk günü başlanıp tedavi sonuna kadar (çatlatma iğnesinin yapıldığı gün) devam edilir. Adet kanamasının 3. gününden başlayarak tedaviye hMG ya da FSH eklenir.

Ultrakısa protokol: Adet kanamasının ilk günü GnRHa'ya başlanır ve 3 gün verildikten sonra kesilir. Tedaviye hMG'ya da FSH ile devam edilir. Amaç sadece flare-up etkiden yararlanmak.

Mikrodoz kısa protokol: Diğer kısa protokollerden farkı, kullanılan GnRh dozunun çok düşük tutulması. Bu amaçla eczaneden alınan ilaç tüp bebek laboratuvarında sulandırılır ve dozu düşürülür. Bu protokol son zamanlarda yumurtalıkları zayıf olan kadınlarda uygulanır.

Uzun protokol: Tüm dünyada en çok tercih edilen KOH protokolüdür. GnRHa uygulamasına bir önceki adet döneminin 21. günü başlanır. Takip eden adet kanamasının 3. gününde baskılanmanın olup olmadığı yapılacak olan kan testi ile anlaşılır. Kan östrojen düzeyi azalmışsa baskılanma sağlanmış demektir. Bu durumda hMG ya da FSH ile uyarı tedavisine başlanılır. Ancak GnRHa uygulaması sona erdirilmez. Çatlatma iğnesi yapılana kadar GnRH ve hMG ya da FSH bir arada kullanılır.
 

canım ben sancux'tan önce cevap vereyim biz Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırdık ve sgk ile anlaşması yok...
 

Benimde kasiklarim ve karnimin alt kisimlari agriyor ozellikle geceleri dayanilmaz oluyor.
Evet cnm cinsiyetlerinden cok saglik durumlari onemli benim icinde.
Ama son günlerde meragim artti bakalim yarin nasil geçecek.
Eve gelince yazarim hemen merakta birakmam sizleri.
 

:) Söylerim tabiii... hatta tedaviye başladığımızı, yakında bizim embriyoların da dondurulacağının müjdesini veririm. Artık hiç sıkılmazlar hep beraber oyun oynarlar:)
 

Ah Vanilyacığım kıyamam sana.. nasıl merak ediyorsundur kimbilir.. Az kaldı canım, sık dişini:)
 

Merhaba Derya;
Eğer senin açından hastaneye ulaşım ve maliyet ile ilgili sorun yoksa hiç düşünme derim. Elinizde mevcut bulunan testlerinizi tahlil sonuçlarınızı alıp el ele tutuşun eşinle, danışma randevusu alın (ücretsiz zaten) ve doktorumuzla tanışın.
Biz bizim doktorumuzun üstüne doktor tanımıyoruz canım.
 
Utkumm,
Pazartesi işe başlayacağına üzüldüm. Yatarak dinlenmen gerek. 657'ye mi tabii çalışıyorsun? Rapor hakkın bitti mi, sağlık kurulu raporu alamazmısın?
 

geçmiş olsun canım geçecek inş.
benimde kasıklarımda çok agrım oluyor kanamayla mı ilgili diyorum ama demekki hamilelikle ilgili bişey, bir de baş agrısı oluyor akşamları..psikolojimde biraz bozuldu galiba:))evde oturup beklemekten
 
Sancux,
Yarın öğleden sonra haberlerini bekleyeceğiz canım.
Sapasağlam sağlıklı olsunlar da kız olsun erkek olsun farketmez.
Farketmez diycem de: benim eşim kız çocuk delisi ne yapcaz bilmiyorum. Erkek olmaz olmaz, kız olcak deyip duruyor, iki erkek olursa ne yaparız bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
 
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Aydın beyin hastasıyım bende. pazartesi günü ilk aşılamam yapıldı. günler geçmek bilmiyor17 mayısta test yapılacak.. negatife hazırlıksızım. nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım. Herkes için hayırlı sonuçlar olur umarım. hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz.:)
 
Utkumm,
Pazartesi işe başlayacağına üzüldüm. Yatarak dinlenmen gerek. 657'ye mi tabii çalışıyorsun? Rapor hakkın bitti mi, sağlık kurulu raporu alamazmısın?

canım evet 657'ye tabii devlet memuruyum, 40 gğnlğk rapor sürem doldu ama heyet raporu alacagım galiba çünkü durmum malüm kanamam devam ediyor.. işe başlamam sanırım, başlasamda biraz zor adapte olurum gibi geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…