ben hatırlarsın belki 8. gün dayanamayıp yaptım ve çıktı ama benim 5. gün transferiydi bence o yüzden çıktı idrar testi kantesiti yaptırmadan yaptırma nolur ben yaptım idrar testi hemde 2 tane ama kan testi sonucumu aldıktan sonra.ya hem sen niye yoruyosun kendini dinlanmen lazım yapma nolur mümkün olduğunca uzat ayağını dinlen.umarım kabızlık problemin olmamıştır.teste gelincee çook delirirsen pazar yaptır ama pazartesi bence yaptırabilirsin perşembe çook çok uzun o kadar beklemene gerek yok bencede.
Kabizlik problemim cok az olur gibi oldu daha cok gaz problemim oldu ama bu sabah itibariyle kendimi oldukca rahatlamis hissediyorum. dun aksam bir suru erik yedim onun etkisi de olabilir. Bakalim, dayanma gucume ve o gunlerdeki psikolojime gore karar verecegim. Keske iceride neler olabildigini gorebilsek. Sen nasilsin? belirti var mi?
Kizlar bende yarini dort gozle bekliyorum. Bugun cabuk gecsin diye uyusam mi bütün gun:)))
Ayşegülcüğüm sanırım ben anladım bu kısa - uzun protoloü. biz mesela uzun protokoldeyiz bence. adetliyken gidip hemen başlayanlar kısa bizim gibi doğ.kont.alımı ile rahmi güçlendirip kaliteli yumurta elde etmek amaçlı 21+3 gün de uzun protokol sanırım. yanlışmıyım arkadaşlar.
ben sizi okudukça soru işaretlerim artıyor kafamda şimdi de şuna takıldım. şimdi ben gittim ya Aydın beye bana hapı verdi bende içiyorum şu an yani 6. yı içtim bugün bitince adetimle de gideceğim hani, bana ilaç falan vermediki daha ilaçlarınla gel demişler ayşegül e bu arada bir kere daha gitmem mi gerekli şimdi benim? ortada ilaç falan yok çünkü. nasıl oluyor bu süreç bana bir anlatabilirmisiniz..
slm seni aşılamadaki topikten hatırladım,simdi yazılarını okudum hamişsin allah kucagına almayıda kısmet etsin canım.bende 3.kez aşılama yaptırdım negatif şimdi tüp bebek yaptıracagım yer araştırıyorum,senin yaptırdıgın merkezin sgk anlaşması varmı?
sancux canım iyiyim Allaha şükür ama biraz bunaldım hala kanamam devam ediyor sanki dün biraz daha fazlaydı bunlarda beni bunaltıyor:) ama başka bir sorunum yok çok şükür, akşam kasıklarımda çok agrı vve sancı oluyor, senin agrılarında kasıklarda mı oluyor?
yarına az kaldı heycan doruktadır bakalım bebişler gösterecek mi cinsiyetlerini?yarın bize haber vermeyi unutma ssakın.. Şu anda eminim sende benim gibi düşünüyorsundur, cinsiyetleri hiç mühim degil yeterki sağlıklı olsunlar..Allah'ım kaderlerini güzel eylesin, hayırlı uzun ömür versin bebişlere..
teşekkür ederim sagol canım.
ayşegülcüm herkezin farklı tabii ama 12-15 gün arası toplanır (adetin ikinci gününden itibaren sayarsan tabii) misal ben 4 nisanda hasta oldum 17 Nisanda yani 13. günde yumurtalarım toplandı 22 nisandada transferim.yani ya tam denk gelicek 19 mayısa ya da 1 gün falan fark edicek hayırlısı artık bakalım çıkar muayenelerde artık sen 2 günde bir asmdesin bu arada senden ricam benim dondurulmuş bebelere her gittiğinde selamımı söyle onları unutmadım bilsinler.
Buradayim Mystryy :) iyiyim, dun aksam eve gittigimde cok yorulmus oldugumu farkettim carpintim oldu bir sure ve biraz da agrim, tv karsisinda uyumusum. Bugun iyiyim, hafiften merak basladi, bir cumartesi 8. gun ne olur gitsem kan tahlili yaptirsamlar, cikmazsa uzulmem ama belki hafiften bir degisim gorurumler...bu kurtlar icimi kemirmeye basladi. Benim 3. gun transferiydi zira persembe azicik uzun geliyor. hepinizin bekleee diyecegini bile bile yaziyorum bunu, sanirim herkesin gectigi dogal bir surec bu... beklemenin 2. evresi zorluyor ki ben o evreye adim atmis bulunuyorum. Ben evde teste karsiyim cunku erken sonuc vermiyor ama kan testi eger birsey varsa 5 in uzeri cikmazmi arkadaslar 8. gunde?
slm seni aşılamadaki topikten hatırladım,simdi yazılarını okudum hamişsin allah kucagına almayıda kısmet etsin canım.bende 3.kez aşılama yaptırdım negatif şimdi tüp bebek yaptıracagım yer araştırıyorum,senin yaptırdıgın merkezin sgk anlaşması varmı?
Benimde kasiklarim ve karnimin alt kisimlari agriyor ozellikle geceleri dayanilmaz oluyor.
Evet cnm cinsiyetlerinden cok saglik durumlari onemli benim icinde.
Ama son günlerde meragim artti bakalim yarin nasil geçecek.
Eve gelince yazarim hemen merakta birakmam sizleri.
:) Söylerim tabiii... hatta tedaviye başladığımızı, yakında bizim embriyoların da dondurulacağının müjdesini veririm. Artık hiç sıkılmazlar hep beraber oyun oynarlar:)
Utkumm,
Pazartesi işe başlayacağına üzüldüm. Yatarak dinlenmen gerek. 657'ye mi tabii çalışıyorsun? Rapor hakkın bitti mi, sağlık kurulu raporu alamazmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?