Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

aa sana 2 embriyo mu transfer edilecek?

günaydın canım:))al tabii heyet raporu sen bu halde sakın birde işi dert etme kanaman bitsede boşver dönme işe falan.hem sen niye erkenden uyandın?

merhaba hoşgeldin aramıza.inşallah 17 mayısta hayırlı haberler alırsın.sizde problem ne?

merhaba hoşgeldin aramıza.inşallah 17 mayısta hayırlı haberler alırsın.sizde problem ne?

Bende bir sorun yok fakat eşimin analiz sonucu biraz düşük. 2.5 sene geçti bebeğimin olmadığını idrak edene kadar. ocak ayında medikalparkta başladım. 3 ay klomen tedavisi sonrası bi sonuca varamayacağımı anladım hastaneyi ve doktorumu değiştirmeye karar verdim. Aydın beye transfer oldum. hemen aşılama tedavisine geçtik 5 yumurtam gelişti. hayırlısı artık. olumsuz olsa bile sonuç emin ellerde olduğumu biliyorum.:)

kesinlikle emin ellerdesin ve inşallah güzel sonucu alıcaksın hem inan bana bir nebze olsun şanslısın en azından aşılama deneyebilecek kadar sıkıntınız var ben direkt tüp bebek tedavisi gördüm.sabretmek çok zor biliyorum bizler hep aşama aşama bekledik bu arada bol bol dinlen sıkıldıkçada paylaş bizimle.

BUNLARI DA ÖĞRENMİŞ OLDUK BÖYLECE ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK SAĞOL.
DİĞER BİR SORU VAR BURADA BANA TAHİLLERLE İLGİLİ YOK BEKLENEN BİR SONUÇ FALAN HOCAM HEPSİNİ GÖRDÜ ZATEN. İLAÇ YAZILMADI SADECE.
gonal- f ile mi başlıyorsunuz arkadaşlar bunu şey için sordum daha önceki aşılamamdan bir kutu kalmıştı bende hani o gün başlamam icap ederse onla başlasam kalanı dönünce Adapazarı na alsam olurmu cacab diye..

arkadaşlar kenidimi çok keraklı bir öğrenci gibi hisseder oldum ama çok soruyorum sizlere nalum daha deneyimli bilgilisiniz bu konularda tecrübeleriniz var. ben şimdi doğum kontrol hapı içiyorum ya başka bir topcre hayıt çayının yumurtayı ve rahmi kuvvetlendirdiği yazan çok yazılar gördüm ve bende bundan aldım hani tedaviye başlayana kadar güçlenmesine fayda eder diye. şimdi ilaç alırken doğğ. kont hapı yada iğnelere başlayınca falan zararlı olurmu aynı anda sizce ters etki yaparmı bu tür çaylar ne dersiniz?????

ah bide doğru düzgün yazıp anlatsam şu derdimi keraklı yazmışım meraklı yazacağıma. ne çok hata yapıyorum gelen giden oluyor iş yerindeyim ya acele ederken böyle oluyor idare edin beni siz artık :kedi:

Serged;
Aramıza hoşgeldin canım.
Aşılaman hayırlı olsun. Bize 17 Mayısda müjde vereceksin inşallah.
Sevgiler

Geshenk ben de tedaviye başlamadan önce Aydın Hocaya bu tür şeylerinfaydası olur mu diye sormuştum, o da bana sen zaten bu tür şeylerin yapılan çalışmalarda bir faydası olmadığını okumuşsundur demişti haberin olsun diye yazdım

Anladım canım, benim 657'ye tabii 14 yıl kamu kurumu hizmetim var, hem de personelde yani yeni ismiyle insan kaynaklarında. Mevzuata gayet hakimim. Sonra yüksek lisansımı yapıp tezimi verdiğim ve insan kaynakları uzmanlığı belgeme sahip olduğum için 2008 de istifa ettim ve arkadaşlarımla kendi danışmanlık şirketimizi kurduk. Toplam 40 güne kadar olan tek tabip raporlarını bitirdiğine göre artık sağlık kurulu raporu gerekecek. Ama rapor sonunda yani pazartesi günü işe başlaman gerekiyor resmi olarak, ertesi günden itibaren tekrar sağlık raporu alabilirsin. Durumun açık ve net, zaten bir hafta öncesine kadar devlet hastanesinde tedavi gördün, oradaki doktorunla güzelce görüş, zaten yatman gerektiğini söyledi, hemencek çıkartabilirsiniz sağlık kurulu raporunu. Hiiiçç işi gücü düşünme sağlık kurulu raporu almaya odaklan. Bebeklerinin ve senin sağlığın herşeyden önemli canım

aa sana 2 embriyo mu transfer edilecek?

Evet canım, değerlendirme görüşmemizde Aydın Bey iki embriyo transfer edeceğini söylemişti. Çünkü ben kocamaaaann ablayım, 37 yaşındayım. Zaten kanunen 35 yaşın altına 1 , 35 yaşın üstüne 2 embriyo transfer ediliyorr..
İki kuzum olacak inşallah:))

İNŞALLAH İKİSİDE TUTAR. bende de olur belki yani kanunen olur bende 37 oldum fakat hep istediğimiz ikiz bebek fikrinden Aydın hocaya bahsettik biz o da myom dan dolayı zor olacağını söyledi bunun. yeri daraltıyormuş şu kör olasıca myom :)) tek de tutmazsa o zaman da şansım düşecek dimi.:bbo:

Merhaba Kızlar,
Sabah 09.00'da hastanedeydik, Aydın Bey güzelce muayene etti, sol yumurtalıkta 4-5 tane , sağ yumurtalıkta 3 kadar yumurta keseciği gözlemledik. Rahim duvarının da bu aşamada ince olması gerekiyormuş 4mm gayet güzel. Bu arada bir kaç miyom tespit etti, ancak önemsiz noktalarda olduğu için kaale bile almadı.
Bugün akşam itibariyle 300 dozda puregona başlıyoruz. Şeker hemşiremiz Serap Hanım iğne eğitimi verdi. Eşim de gayet güzel öğrendi sağolsun o vuracak iğnelerimi:)) ış bölümü yaptık işte ben iğneyi yiyeceğim o da vuracakkaydirigubbakcemile3
Pazartesi sabah 09.00'da yine randevum var, gün aşırı gideceğim artık hastaneye.
ığne eğitiminden çıkarken Aydın Bey ile ayaküstü sohbet ettik. Canım doktorum bu hafta olmayacağını ABDye gideceğini söyledi, pazartesiden itibaren Ebru Hanımın kontrol ederek ilaçların dozunu ayarlayacağını söyledi, sen iğnelerini olurken bende işlemi bitirip döneceğim, yetişeceğim sana dedi.. Çok sevindim ama tuttum kendimi sarılıp öpmedim :kedi:
Yani bu akşamdan itibaren iğneye başlıyoruz, Aydın Bey de toplamada ve transferde burada olacağını söyledi..
Lay lay loommmkaydirigubbakcemile3

senin adına çok sevindim. ne güzel Aydın bey olacak son aşamada yani. inşallah banada denk gelir en sonda bari transferi onun yapmasını isterim en azından. demek batıracak eşin iğneleri sana. hadi kolay gelsin bakalım..

Geshenk,
Lütfen canım şu kötü ihtimalleri bi aklına getirmesen? Ne demek o öyle tutmazsa falan.. Tatlım bak o kadar kötü durumda olan insanlar var ki, yumurtası olmayan, spermi olmayan, ya da doktora gidecek parası olmayan...
Ne kadar şanslı olduğunun farkındamısın? Tedavini yaptırabileceksin, en iyi doktorun hastasısın, Ehh miyom da nazarlığın olsun, zaten ciddi bir sorun olsaydı Aydın Bey o miyomun bırakırmıydı orada..
Bak 37 olmuş olabilirsin ama ben 72 Ağustos doğumluyum.. Büyüğüm di mi senden

Evet canım, bu iğne toplama, transfer süreci ne kadar olacak dedim, hemen hesap yaptı " bugün ayın yedisi, bende ondokuzunda burdayım, yetişeceğim" dedi.. Vallahi çok sevindim, uça uça indim aşağıya:)
İnşallah sana da denk gelir canım. Ama dün yazdığım yazılara bakarsan "inşallah Aydın Beye denk gelir, denk gelmezse de yerine kim bakarsa o yapar, Aydın Bey ekibine güvenmese bizi asla bırakıp gidemez" demiştim.. Bugün yetişeceğini öğrenmek sürpriz oldu.. Olumlu düşünmek önemli canım, lütfen hep olumlu şeyler düşün ve telkin et kendini olur mu.

Sancux'un bebişlerini merak ediyorum, az kaldı randevusuna, gece uyuyamamıştır canım:)
Gösterecekler mi acaba:)

evet büyüksün ben 73 lüyüm. kızma tamam olumlu düşüneceğim. :))inşallah Aydın hoca burada olur ben gidince de.. sağol.

evet büyüksün ben 73 lüyüm. kızma tamam olumlu düşüneceğim. :))inşallah Aydın hoca burada olur ben gidince de.. sağol.

Hah tamam işte.. Tam düşündüğüm gibi.. Bir daha olumsuz kötü şeyler düşünürsen ablan olarak beşkardeşi yollayacağım ona göre:))
Doğumkontrol hapından sonra sadece gel dediler, ilaç vermediler demiştin. Hastaneyle görüştün mü ilaç konusunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…