Tamam cnm utkumm yok zaten galiba daha meraklandirmiyim sizi.
Aysegulcum dogru tahmin tebrikler, ama ne kazandin bilmem:)))benden koca bir opucuk.....
ayşegüül korktum senden vallahi inşallah devam ederse benim neyim olucak?
Tebrikler, iki erkek annesi. Çok güzel.Yalnız erkek anneleri cadı, kız anneleri dadaı oluyormuş. Erkek anneleri kaynana olduğu için cadı,kız anneleri torun baktığı için dadı oluyormuş.Senden tatlı cadı olacak..:)
ama kaybettim:) öpücügü
canım Allah hayırlı saglıklı evlat olsun ne güzel evde 3 erkek hepsi de etrafında dönecek:))
minicik pipiler...ayyy çok tatlı oluyorlarr valla hiç gözün korkmasın sen süper anne olacaksın!!!
seviyorum seni arkadasım
Ya kizlar ben bir umut ayrintili ultrasonu bekliyorum ondan sonra alisveris yapacagim
Belki degisir ne bileyim
Canın ne zaman isterse o zaman yaparsın canım alışverişini.. Zaten artık bebek mağazalarından hiç gözünü alamayacaksın, önünde de daha upuzunnn aylar var.. İki oğluşş geliyor, Nuri Bey iki pipiyi görmüş canım de-ğiş-mezkaydirigubbakcemile3
Kızlar selam,
Ben bugün uyumak isteyen herkesin yerine bol miktarda uyudum. 1 saat kadar oldu uyanalı... Meğer ne güzel bişeymiş anestezi. Bir de kurt gibi açım. Ara ara uyanıp, eşime de bunu söylemişim.
Utkumcum, liste için eline sağlık. Ben de kendimi güncelledim... Grapes seni de yazdım, senin öncekiler hangi hastanedeydi?
Vanilya, test için yazdıkların beni gülümsetti. hem vereceğimiz yanıtı biliyorsun, hem de belki birmiz çıkar daha önce yaptır der diye ikna etmeye çalışıyorsun gibi :) ama biliyosun ki beklemelisin :)
ayşegül senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun. hıdırellezde başladı, hızır gibi devam etsin....
dün gece çok heyecanlıydım. sizin hıdırellez yazılarınıza göz atınca yatarken dayanamayıp, bir kağıda yazıp, penceremden bıraktım ben de dileğimi.... artık gül dalı ve akar su aramak görevini de rüzgara verdim...
Utkumm kullanıcısından alıntı
sancux ................2 aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
utkum..................1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)
denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda
nilsu.................... ?tüp bebek tedavisi (pozitif, ?? günlük hamile)
mystryy................1 normal gebelik(6 aylık düşük,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)
vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi ....??..günü dilerim güzel haberler verecek
geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı
g(ece)..................1 aşılama (negatif), ASM'de 10 mayısta transfer günü
ayşegül.................dogum kontrol hapında, maraton başladı
umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek
Grapes .................1 taze negatif, 2 dondurulmuşlarla dış gebelik. 3 dondurulmuşlarla biyokimyasal. şimdi doğum kontrol hapında.
arkadaslar atladıgım unuttuğum varsa özür dilerim kendini ekleyin en sonunda güzel bir liste yapalım, ne dersiniz?
ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN...
26 mayista ayrintili ultrason cekilecek çapadan bir prof gelisiyormus asm ye haftada bir gun hayri ermis adi o cekecek.
Ayrintili ultrasondan iki hafta sonrada tekrar nuri beye gidecegim
Tup bebeklere ekstradan fetal eko yapiliyormus o da ilerleyen tarihlerde yapilacak.
Ivf bebeklerinde kalp rahatsizligi olabiliyormus saglama almak icin o da yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?