Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux hadi anlat bakalım, kontrolün nasıl geçti, bundan sonra ne zaman gideceksin, sırada istenilen test nedir, boyutları nasıl, eşin ne yaptı?

ayşegül bizede o aşamaya gelirsek şayet tabi vede olumlu sonuçlanırsa tahmin istiyorum senden.unutma bak. ben heyecandan unuturum belki.

ama kaybettim:) öpücügü
canım Allah hayırlı saglıklı evlat olsun ne güzel evde 3 erkek hepsi de etrafında dönecek:))
minicik pipiler...ayyy çok tatlı oluyorlarr valla hiç gözün korkmasın sen süper anne olacaksın!!!
seviyorum seni arkadasım

Tamam cnm utkumm yok zaten galiba daha meraklandirmiyim sizi.

Aysegulcum dogru tahmin tebrikler, ama ne kazandin bilmem:)))benden koca bir opucuk.....

Tebrikler, iki erkek annesi. Çok güzel.Yalnız erkek anneleri cadı, kız anneleri dadaı oluyormuş. Erkek anneleri kaynana olduğu için cadı,kız anneleri torun baktığı için dadı oluyormuş.Senden tatlı cadı olacak..:)

en güzel tatlı cadılar burdan cıkacak kızlar sıra bizlerde bakalım...

Ayy Utkumm, bir kahkaha attım ki sorma, Şerbet yerinden fırladı ne oluyor diye.. Minik pipiler haa.. çok şekersinn

Ya kizlar ben bir umut ayrintili ultrasonu bekliyorum ondan sonra alisveris yapacagim
Belki degisir ne bileyim

26 mayista ayrintili ultrason cekilecek çapadan bir prof gelisiyormus asm ye haftada bir gun hayri ermis adi o cekecek.
Ayrintili ultrasondan iki hafta sonrada tekrar nuri beye gidecegim

Ya kizlar ben bir umut ayrintili ultrasonu bekliyorum ondan sonra alisveris yapacagim
Belki degisir ne bileyim

Canın ne zaman isterse o zaman yaparsın canım alışverişini.. Zaten artık bebek mağazalarından hiç gözünü alamayacaksın, önünde de daha upuzunnn aylar var.. İki oğluşş geliyor, Nuri Bey iki pipiyi görmüş canım de-ğiş-mezkaydirigubbakcemile3

Bu sefer tahlil olarak sadece idrar tahlili verdim. Gecen kontrolde kizamikcik ve toksaplazma testi yapilmisti.
Demir hapi verdi hergun icecekmisim.

Yaa evet eşimle gorumcemde gormus pipiyi ama ben goremedim.

Süper olmuş.Özet görebiliyoruz.Umarım bu tablo full olacak.Benim haftam 8 hafta iki günlük.Sevgiler...

26 mayista ayrintili ultrason cekilecek çapadan bir prof gelisiyormus asm ye haftada bir gun hayri ermis adi o cekecek.
Ayrintili ultrasondan iki hafta sonrada tekrar nuri beye gidecegim

Çok güzel canım. Hayri Ermiş'in alanında bir numara olduğu ve çok tecrübeli bir doktor olduğunu biliyorum.

Tup bebeklere ekstradan fetal eko yapiliyormus o da ilerleyen tarihlerde yapilacak.
Ivf bebeklerinde kalp rahatsizligi olabiliyormus saglama almak icin o da yapilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…