26 mayista ayrintili ultrason cekilecek çapadan bir prof gelisiyormus asm ye haftada bir gun hayri ermis adi o cekecek.
Ayrintili ultrasondan iki hafta sonrada tekrar nuri beye gidecegim
Ya kizlar ben bir umut ayrintili ultrasonu bekliyorum ondan sonra alisveris yapacagim
Belki degisir ne bileyim
Ayy Utkumm, bir kahkaha attım ki sorma, Şerbet yerinden fırladı ne oluyor diye.. Minik pipiler haa.. çok şekersinn
sancux herseyin yolunda olmasına cok sevindim canım gozun aydın...
iki erkek annesi... super valla sana guzel bi anneler gunu hediyesi oldu canım herseyin hep boyle guzelliklerle dolu olsun...
bence iyi yapmışsın iyide gelicektir mutlaka.acaba benim durumumdada gidiliyormuki stres için?
herkese merhaba kaç gündür yokum yeğenimin doğum günü hazırlıkları var koşturup duruyorum minnoş geçen sene anneler gününde ablama sürpriz yapmıştı :)
akupunktur herkese iyi geliyormuş diğer topiklerden buldum bende faydası olur diye gitmek istedim Aydın beye danıştım git tabi ama inanmak lazım dedi, faydasını görüyorum en ufak şeyleri kafama takıyordum, durup dururken sinirleniyordum aldığımız ilaçlar hormonları altüst ediyor normal davranamıyor insan, ben bostancıda bir yere gidiyorum doktorum bayan memnunum
mystryy diğer topiklerden ilk trimester sonuna kadar devam ediliyor gibi birşey okumuştum ama doktoruma sorarım istersen.
Bu arada en yakın arkadaşım kendiliğinden hamile bir senedir uğraşıyordu oda bana moral oldu inşallah bir ay arayla hamiş oluruz
Cok tesekkur kizlar darisi sizin basiniza.
Ben biraz şok oldum iki erkek fikrine ama saglikli olsunlarda.
bostancı bana yakın sorabilirsen çok sevinirim denerim sana iyi gelmiş belki banada iyi gelir.
tabi canım salı günü gidicem sorarım, senin ilk randevu ne zaman ?
sancux :CüvCüv:...............1aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi 2 ERKEK, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
utkum:CüvCüv:...............1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)
denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda
nilsu:CüvCüv:............... 1.tüp bebek tedavisi (pozitif, 8 haftalık hamile
mystryy :CüvCüv:...............1 normal gebelik(6 aylık erken doğum,melek bebek:"(,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)
vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi 13 MAYIS günü dilerim güzel haberler verecek
geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı
g(ece)..................dogum kontrol hapında,maraton başladı yarın tarnsfer :)
ayşegül.................iğnelere başladı
umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek
grapes......................1 taze negatif, 2 dondurulmuşlarla dış gebelik 3 dondurulmuşlarla biyokimyasal şimdi doğum kontrol hapında
serged......................1. aşılama ASM'de aşılama günü.....................
Kızlar selaam. O kadar çok yazmışsınız ki mesajların hepsini okuyamadım daha. Ama en önemli mesajı görüp, sarıldım klavyeye. Tebrikler Sancux, :1hug: pek hareketli bir ev olacak artık sizinki. Sana okeye dördüncü olmak kalmış gibi görünüyor :) tekrar tekrar tebrikler...
Bende de gelişme var kızlar. Bugün embiriyolarım için aradım.(dün toplanmıştı) Yarın transfer için sizi bekliyoruz dediler. Heyecanlı ve endişeliyim çok. Daha önce p.tesi belki salı transfer olur diyorlardı, böyle olunca biraz şaşırdım açıkçası. başka 2. gün transferi var mı aranızda?
Bu arada bu ananas meselesi nedir? kabızlığa karşı mı? ay ben ne yapacağım, nelere dikkat edeceğim? yarın karnımda olası bebişlerim mi olacak? (benim de 2 tane transfer..) tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
çok teşekkür ederim.19 mayısta randevum.
utkumcum allah iyiliğini versin. ben neredeyse işlem tamam diyeceğim, sen hala haptan kesmedin beni :))
yerim ben o şerbeti yerimmmmmmmmmmmm
bir kedi yemek diyincede aklıma hep alf gelir iyimi şimdi niyeti bozdum herhalde aşermesem iyiddir:)
Bu arada en yakın arkadaşım kendiliğinden hamile bir senedir uğraşıyordu oda bana moral oldu inşallah bir ay arayla hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?