Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kızlar;
Akşam üstü önce kuaföre uğradım, cici kız oldum, sonra da eşimi almaya ofise gittim 21.10 civarında geldik evimize.. Antibiyotiklerimizi içtikk, eşim kırk yıllık iğneci gibi hiçççç acıtmadan yaptı iğnemi.. Vallahi hiç hissetmedim:)

Benim kocam hem broker, hem kimyager, hem denizci, hem iğneci, hem aşçı, hem............................opuyorumnanaktan

hem baba adayı:)
valla iyiki varlar Allah onları başımızdan eksik etmesinopuyorumnanaktan
gece canım kusura bakma valla güncelleyşn kızlar halinizi ben yetişemiyorum malum yatar durumda bu kadar oluyor:CüvCüv:
hadi bakalım gececim hayırlı olsun şimdiden yarın acele edip kalkmıyorsun, ördegi kullanmaya hiç çekinmiyorsun ve bol bol dinleniyorsun bebişin sım sıkı tutunue inşaallah sana

gece hayırlı olsun inşallah bebişler yarın ve daima seninle olur .
sakın stres yapma pozitif ol, mutlu ol ve tutacağına inan.

Aydın bey yarın hastanede canım. zaten bu kadar çabuk olmasının şaşkınlığı içinde beni en çok transferi aydın beyin yapacak olması sevindirdi. yoksa 2 günde nasıl transfer aşamasına geldik şaşkınım valla..

ohh şu ananas meselesini aydınlattın ya saolasın arkadaşım, meraktan ölüyordum :) kayısılarım azır zaten. evet dediğin gibi c.tesi olması da isabet oldu. bundan sonra yatay eksende yaşayacağım bir süre. darısı başına canım.

iğneler konusunda ben de eşime şaşırıp kalmıştım, nasıl bu kadar başarılı oldu diye. ne yalan söyliyeyim, hemşireden daha acısız yapabildi aşkım iğnelerimi... baba olmak kolay değil onlara da bir beceriklilik geliyor demek ki...

utkumcum o halinle liste işini sen yaptın ya artık gerisi elbette bizim işimiz. inşallah ben de haptan hamişşe geçiveririm :) tavsiyelerin için çok teşekkürler canım. çok ihtiyacım vardı. emin ol yarın senin bu cümlelerin yankılanacak beynimde...

grapes sana da teşekkür ederim canım. her şey senin de gönlünce olsun.

yarın için bol şans (g)ece... inşallah başarılı bir transfer olur ve senin sevinçli haberin sıradaki bizlere moral olur sevincini hep beraber paylaşırız burada. annelik yolundaki heycanın dileğin muradın başarıyla mutlulukla son bulsun.

ladyybird ikimizi online görüyorum sadece. uyku tutmamış senide. nasılsın? her şey yolundamı?

ladybird sanırım bodruma gitti yanılıyormuyum?
gececim senin bebeklerde sendenayrı kalmaya dayanamadı, hemen yanına gelmek istediler Aydın Amcalarıda onları çok iyi anlıyor ok?herşey hönlünce olsun canım şu anda transferin belki gerçekleşti belki sıradabekliyorsun

17 MAYIS ta inşallah. :)
Kızlar benim göbişim çok şişti.. progesteron desteğinden olur mu acaba ? bide üstüne afiyet grip oldum. minosetten başka ilaçta alamıyorum(( ıhlamur bal 1 numaralı ilacım oldu. eşim potansiyel hamile muamelesi yapıyo bana.... bende nazlandıkça nazlanıyorum... :))))

Günaydın Kızlarrr,
Çok güzel bir güneşle uyandık , sonra güzel bir kahvaltı, şimdi şöööyle bi dışarı çıkma zamanı geldi..
Bi diş hekimine gideceğiz, arkadaşlarımızın 2 haftalık bebeklerini görmeye gideceğiz, 7 yaşında bir erkek çocuğun doğumgünü partisine yetişeceğiz, sonra biraz alışveriş, iğne saatimiz 21.00'de de evde olmamız gerekiyorr.. Yoksa büyü bozulurrr:))
Çok işimiz var çoookkk.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum..

Serged Merhaba;
Fırsatını bulmuşken nazlan tabii:))
Aşılamana çok az vakit kalmış, bu süreyi gezerek geçir.. Bak hava da ne güzel şansımızdan.. Sonra dışarı çıkarken 3 kere düşünülüyormuş, kızlar öyle söyledi haberin olsun..
Sevgiler

nilsu sen nasılsın?bulantın var mı?

Yok canım.Çok bulantım yok.Arada bir hafifi hafif.Ama zaman yavaş geçiyor.İkinci ultrosonu bekliyorum.Sanada çok sevindim. Hadi hayırlısı.Kanamaların geçtimi bende hafif lekelenmeler var.9.Haftadan sonra kaybolurmuş.Brkliyorum. Kalp atışlarını duymak çok müthiş birşey. Sendeki heyecanı tahmin edbiliyorum.

doğru tahmin etmişsin utkumcum o saatlerde sıra bekliyordum.. herşey güzel gitti şu an evdeyim. 5 tane 1.kalite emb. olmuştu. 2 sini transfer ettiler çocuklarımın 3 ünü dondurdular. Keşke daha çok dondrabllseydik ama bu kadrını başarbildik :)

şimdi yatıyorum. bir iki gün daha yatarım. ama böyle ağrı sancı yokken yatmak da kolay iş değilmiş.

Gececim transferin olmuş tebrikler.
İnşallah sıkı sıkı tutunur embriyoların cnm.
Kendine dikkat et bol bol dinlen.
Sakın iş falan yapma, kabız yapacak yiyeceklerden uzak dur.
Benden tavsiye dayanabildiğin kadar süre banyo yapma.

banyoyu söylemeyi unutmusum, bende sancux'a katılıyorum 4-5 gün dayanmıstım galiba bende:) ayrıca ılık su ile duş alırsın ilk banyonda
bebişinin sıkı sıkı tutunması dilegiyle...

kizlar selam hepinize..
Utkumm'cum hala istanbuldayim. Fuardayim. Geshenk dun gece beni online gordugun sirada yoldaydim. Eve donuyordum. Fuar beylikduzunde. Aksam 7:30'da bitiyor ama devaminda yemek vs oluyor. Bu hafta eve saat 11:00 ile 02:00 araliginda gelebildim bugun bir yere ugramadan eve gidecegim. Umarim trafik kabus olmaz.

Sancux'cum ogulcuklar geliyormus, hayirli olsun. :) Sen alisverise baslama simdiden bence de. Belli olmuyor o cinsiyetler degisebiliyorlar.

Gece'cim, bebislerin hayirli olsun. Bence iyi oldu transferin cts olmasi, isi dusunmeden dinlenebileceksin. Hem de Aydin bey yapti transferi. Her iste bir hayir varmis. Saglikla dogsun bebeklerin

Kizlar yarin anneler gunu, hepimizin ve annelerimizin gununu kutluyorum. Seneye cocuklarimizla kutlariz insallah.
;* opuyorum hepinizi ayri ayri..
Sevgiler sizin olsun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…