Kızlar selaam. O kadar çok yazmışsınız ki mesajların hepsini okuyamadım daha. Ama en önemli mesajı görüp, sarıldım klavyeye. Tebrikler Sancux, :1hug: pek hareketli bir ev olacak artık sizinki. Sana okeye dördüncü olmak kalmış gibi görünüyor :) tekrar tekrar tebrikler...
Bende de gelişme var kızlar. Bugün embiriyolarım için aradım.(dün toplanmıştı) Yarın transfer için sizi bekliyoruz dediler. Heyecanlı ve endişeliyim çok. Daha önce p.tesi belki salı transfer olur diyorlardı, böyle olunca biraz şaşırdım açıkçası. başka 2. gün transferi var mı aranızda?
Bu arada bu ananas meselesi nedir? kabızlığa karşı mı? ay ben ne yapacağım, nelere dikkat edeceğim? yarın karnımda olası bebişlerim mi olacak? (benim de 2 tane transfer..) tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
Merhaba Grapes;
Yeğeninin doğumgünü kutlu olsun.. Büyüsün büyüsün kocamaaaan olsun:)
Arkadaşına da bizim selamlarımızı ilet.. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sende lütfen özletme kendini:)
Canım Arkadaşım,
Ne güzell bir haber, yarın bebişlerin en güvenli yere transfer olacak..
Çok sevindim. Aydın Bey yarın hastanede mi? Pazartesi olmayacağını söylemişti ama umarım transferini yapıp öyle gider:) Sonra gelir benim yumurtaları toplar:)
Ananas bebeklerin tutunması içinmiş canım.
Benim kabızlık problemim yok ama kızlar kabızlık için ve transfer sonrası ıkınmamak için her sabah uyanınca bir kaç tane kuru kayısı yiyip, üzerine su içiyorlar. Hani koyu kahverengi olan günkurusu dedikleri var ya onda al, en sağlıklısı o canım. Diğeri kayısı rengi olan kimyevi işlemden geçiyor, günkurusu güneşte kurutuluyor sadece.
Bak yarın cumartesi ya, transfer olman çok iyi bir zaman, eşin de bebekler gibi bakar sana..
hem baba adayı:)
valla iyiki varlar Allah onları başımızdan eksik etmesinopuyorumnanaktan
gece canım kusura bakma valla güncelleyşn kızlar halinizi ben yetişemiyorum malum yatar durumda bu kadar oluyor:CüvCüv:
hadi bakalım gececim hayırlı olsun şimdiden yarın acele edip kalkmıyorsun, ördegi kullanmaya hiç çekinmiyorsun ve bol bol dinleniyorsun bebişin sım sıkı tutunue inşaallah sana
sancux :CüvCüv:...............1aşılama (negatif),1 tüp bebek (pozitif ,ayrı yumurta ikizi 2 ERKEK, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
utkum:CüvCüv:...............1 tüp bebek tedavisi(pozitif,tek yum. ikizi, 15+3 günlük hamile bugun itibariyle:)
ladybird................1 tüp bebek tedavisi(pozitif ancak kalp atışı yoktu,yeniden deneyecek haziranda)
denico..................ilk tüp bebek tedavisine başlayacak önümüzdeki aylarda
nilsu:CüvCüv:............... 1.tüp bebek tedavisi (pozitif, 8 haftalık hamile
mystryy :CüvCüv:...............1 normal gebelik(6 aylık erken doğum,melek bebek:"(,zor günler, ilk tüp bebek tedavisi pozitif sonuç, 19 nisanda kalp atışı dinleyecek inşaallah)
vanilya369..............transfer gerçekleşti, kan testi 13 MAYIS günü dilerim güzel haberler verecek
geshenk...............dogum kontrol hapında, maraton başladı
g(ece)..................dogum kontrol hapında,maraton başladı
ayşegül.................iğnelere başladı
umut2011.................1.tüp bebek tedavisi (negatif Kocaeli Üni.Hs.),2. tedaviye ASM de devam edecek
grapes......................1 taze negatif, 2 dondurulmuşlarla dış gebelik 3 dondurulmuşlarla biyokimyasal şimdi doğum kontrol hapında
serged......................1. aşılama ASM'de aşılama günü.....................
17 MAYIS ta inşallah. :)
Kızlar benim göbişim çok şişti.. progesteron desteğinden olur mu acaba ? bide üstüne afiyet grip oldum. minosetten başka ilaçta alamıyorum(( ıhlamur bal 1 numaralı ilacım oldu. eşim potansiyel hamile muamelesi yapıyo bana.... bende nazlandıkça nazlanıyorum... :))))
nilsu sen nasılsın?bulantın var mı?
ladybird sanırım bodruma gitti yanılıyormuyum?
gececim senin bebeklerde sendenayrı kalmaya dayanamadı, hemen yanına gelmek istediler Aydın Amcalarıda onları çok iyi anlıyor ok?herşey hönlünce olsun canım şu anda transferin belki gerçekleşti belki sıradabekliyorsun
doğru tahmin etmişsin utkumcum o saatlerde sıra bekliyordum.. herşey güzel gitti şu an evdeyim. 5 tane 1.kalite emb. olmuştu. 2 sini transfer ettiler çocuklarımın 3 ünü dondurdular. Keşke daha çok dondrabllseydik ama bu kadrını başarbildik :)
şimdi yatıyorum. bir iki gün daha yatarım. ama böyle ağrı sancı yokken yatmak da kolay iş değilmiş.
Gececim transferin olmuş tebrikler.
İnşallah sıkı sıkı tutunur embriyoların cnm.
Kendine dikkat et bol bol dinlen.
Sakın iş falan yapma, kabız yapacak yiyeceklerden uzak dur.
Benden tavsiye dayanabildiğin kadar süre banyo yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?