kızlaar hepinizin annelerinin ve sizlerin anneler günü kutlu olsun.
gececim hayırlı olsun bebişlerin artık seninle iyi bak onlara:)canım bende dayanmştım banyo için 5. gün yapmıştım o da ılımk ılık suyla bence sende dayan.stresten kabız olmuşsundur bol bol sebze ye aa tabi proteini ihmal etme ilk zamanlar için önemliymiş.inşallah günler çook çabuk geçer.kalça iğnelerine dur daha yeni başladın günler geçsin daha fena oluyor benim popom mosmor iki taraflı malesef ama olsun herşeye değer.
ayşegülcüm yumurta toplamada uğramak isterdim ama benim randevum suadiyede
nilsucum çok şükür kanama ya da pembeler bitti bende duydum 9. haftada tamamen bitermiş.sen iğnelere devam ediyormusun ben bu hafta sabah akşam devam ettim şimdi gene sadece akşamları yapıorum.
doğru tahmin etmişsin utkumcum o saatlerde sıra bekliyordum.. herşey güzel gitti şu an evdeyim. 5 tane 1.kalite emb. olmuştu. 2 sini transfer ettiler çocuklarımın 3 ünü dondurdular. Keşke daha çok dondrabllseydik ama bu kadrını başarbildik :)
şimdi yatıyorum. bir iki gün daha yatarım. ama böyle ağrı sancı yokken yatmak da kolay iş değilmiş.
Vanilya'cim sakin oyle dusunme. Bebegin seninle. Anneler gunun de kutlu olsun.
Anladım
Annem ben ufakken zaman zaman(en çokta onu kızdırdığımda) AH KIZIM SENDE ANNE OLUNCA ANLARSIN derdi...
olamadım ANNEM olamadım ama anladım...
Anne olmadan da büyürmüş insan ve anlarmış annelerin yüreğini
Oyuncaklarım,derslerim ve önemsiz dertlerim için seni yorarken, üzerken ANLAYAMADIM SENİ!Güle oynaya evlenip istanbula gelirken de anlayamadım seni..
Benim evden uçuşumdan sonra kimbilir kaç gece uyuyamadın, kaç gün yemek yiyemedin, kaç gün ağladın????birbirimizden habersiz birbirimiz için yıldızlar ve melekler şahitliğinde dualar eşliğinde kaç gece hıçkırarak ağladık...
İlk kez ayrılık düşmüştü aramıza, ne üniversiteyi kazandığımda ayrılmıştım senden ne de işe başladığımda, hep yanıbaşımdaydın bense dizlerinin dibinde...En iyi arkadaşıydık birbirimizin...Senin sayende hayatta hiçbir sıkıntı çekmemişim meğer...
şimdi anlıyorum... seni başka annelerin gözlerinde, sözlerinde ve işlerinde görüyorum ..
ben ANNE olamadım !!!Belki de hiç olamayacağım.. Doya doya yavrum diyemeyecegim demiyorum, kendi çocuklarım olmasa da yavrum, oğlum, kızım derim elbet; okşarım bir bebeği ,öperim doyasıya, sevgimle sarılırım bir çocuğa ama o iki hecelik kelime beni doyasıya sarmalayamayacak, bir minik yürek ANNEM diye sarılamayacak... Annem diyen olmasada anne olamasamda anlıyorum seni CANIM ANNEM!!!
şimdi her düğündeki gelini ,şehit haberlerini, yağmurda bir köşeye sinmiş kediyi , yapayalnız kalan bebekleri gördüğümde yüreğime bir kor düşüyor....
ne diyelim herşeyin hayırlısı olsun biliyor ve inanıyorum ki bunda da bir hayır vardır...
06.02.2009 saat00 Elif
Bir düğün ertesinde kalemimden dökülenler...
Bu güzel gün için biraz fazla arabesk oldu ama paylaşmak istedim sizlerle...
Umarim guzel birgun gecirmissinizdir. Bu tur klise gunleri, anne olan var, olamayan var, annesini kaybetmis olan var nicin yara desiyorlar diye sevmedigim halde ben iyi bir gun gecirdim annem ve butun ailemle...
Bugun test yaptrsam mi diye dusunurken esim beni durdurdu, negatif ciksa inanacakmisin, ne degisecek test gunu tekrar yapacaksin yapma dedi ben de yapmadim.
Test gunume kadar test yaptirmama karari aldim cunku umudum cok yok nedense. Dune kadar balon gibi olan goguslerim ve karnim, 8. gun yani bugun sondu sanki. Goguslerimin acimasi azaldi. Benim reglimden once boyle olur, yumurtlama zamani siser sonra regle birkac gun sonra inmeye baslar. Umarim yaniliyorumdur ama baska belirti olmadigi gibi carsamba gunu regl gunum ve persembe teste kadar bile dayanmayacak reglim baslayacak hissindeyim.
Kizlar topikten cok alakasiz bir yerdeyim. Cafe'de mac izliyorum. :)) Fenerbahcenin sampiyonluguna az kaldi) Esim, kuzenim ve bir arkadasimizla. Sanirim benden baska 3-4 bayan vardir ama ortam cok keyifli. Sarkilar tezahuratlar. Evlendikten sonra mac izlemeye basladim. Gecen sene besiktasi kutladik. (esim besiktasli) bu sene feneri kutluycaz. Bi aksilik olmazsa tabi.
Tum gebelerin yerine bira+patates ikilisinin zevkini cikariyorum. Sevgiyle kalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?