Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ahh Vanilya ahhh;
Canım benim Ladyybird'e katılıyorum lütfen komedi - macera vs izle..
Biliyormusun az evvel eşimin büyük ablasından İstinye'den geldik. Öğleden sonra benim malesef hiç görmediğim eşimin annesi ve babasının mezarını ziyaret ettik. Sonra da ablamızın anneler gününü kutladık.
O 58 yaşlarında, ailemizin büyüğü, annemiz. Tıbbi kimya doktorası olan akademisyen, çok kültürlü, dünya tatlısı bir kadındır. 37-38 yaşlarında evlenmişler eniştemizle, birbirlerini çok sevmişler.. Aile olmayı istemişler.. Ancak 3 düşük ile sonuşlanmış bu istekleri. Tabii 20 yıl evvelki teknolojiyle malesef bebek sahibi olamamışlar. Birbirlerini, insanları ve hayvanları çok seviyorlar. Her daim evlerinde sokaktan buldukları bir kedi ve bir köpek beslemişler. 23 yaşındaki kedileri geçen sene öldü. Yaşadığı evlat acısını unutamam. Ona sokaktan çok güzel bir kedi yavrusu götürdük bir kaç ay sonra. Şimdi yeni kızı ceylan ve köpekleri afife jale ile çok mutlular.. Ellerinden geldiğince ortanca ablamızın iki oğlunun eğitimine ve başka insanlara yardımcı oluyorlar. Neden bilmem evlat alma yoluna gitmemişler. Çocuk sahibi olamamaları konusu hiç açılmadı, hiç konuşmadık biz. Neden evlat edinme yoluna gitmediler bilmiyorum. Çünkü öyle sevgi dolular ki ikisi de. Belki de ortanca görümcemin çocuklarını çok benimsediler, belki yaşları geçti evlat edinmeyi göze alamadılar.. Bilemiyorum.
Ama hep hayal ettiğim bişii var: Allah nasip edip doğum yaptığımda, bebeğimi-bebeklerimi hemşirenin ilk ona vermesini istiyorum. Büyütürken de hep yanımda olmalarını istiyorum.
Neyse..
Hayat her zaman istediklerimizi bize vermiyor canım. Ya da kolay vermiyor..
İstemekten hiç vazgeçmemeliyiz. Sende sakın vazgeçme.

Ladyybird;
Bu arada en büyük cim bom şekerimm:))) Ailecek cimbomluyuz..
Aşağıda yazdıklarım da eşimi son günlerde keyiflendiren soru-cevaplar.

Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? (Fenerbahçenin Türkiye Kupasını kaldırma kuvvetini) delikafadulden
Fenerbahçenin Türkiye Kupasını kazanması en çok hangi kitapta yazar? (Rüya tabirleri kitabında) delikafadulden
Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? (Çünkü kupayı en son kazandıklarında tvler siyah beyazdı)delikafadulden
Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupasına inanmıyor neden? (Bazıları görmedikleri şeye inanmazlar) delikafadulden
Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazanırsa sonra ne yapar? (Play stationu kapatır ve yatar)
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Aysegul'cum merhaba, nasilsin?
Senin pozitifligine ve enerjine hayranim. Iyi ki geldin aramiza. Bize nese, moral oluyorsun.
Anneler gunun kutlu olsun. Senin yumurcaklar basladilar buyumeye onumuzdeki sene kucaginda olacaklar ikizlerin. (ben bahsi simdiden aciyorum sana bir kiz bir erkek ongoruyorum
Veeee seni cok opuyorum.

:))
Neyseki fanatik degilim, bu esprilere gulebiliyorum.
Esine Sevgi ve selamlar, kendisinden ilac almam gerekebilir, iliskileri zedemeyelim :))
Cok optum seni.

Bende bugun birsey duydum. King bilir misiniz? Bir kagit oyunu. Kupa almaz diye bir secenek var oyun icinde. Ismini fenerbahce olarak degistirmisler. (cimbomlu bi arkadas soyledi )

Teşekkür ederim canım. Bende aranızda olmaktan son derece mutluyum.En yakın dostlarım, kızkardeşlerim oldunuz. Hepinizi çok seviyorum. Sevgiyle büyütüyorum yumurtalarımı:))) Eşim kız bebek delisi.. İkisi de kız olsun istiyor. Senin de öngördüğün gibi, en kötü ihtimalle biri kız olsun da, eh erkeği idare ederim diyor. Nappcazz bilmem:))))) Sağlıkla gelsinler de:)))
Senin de anneler günün kutlu olsun canım.
Bende seni çoook öpüyorum.

Bende bugun birsey duydum. King bilir misiniz? Bir kagit oyunu. Kupa almaz diye bir secenek var oyun icinde. Ismini fenerbahce olarak degistirmisler. (cimbomlu bi arkadas soyledi )

Eşim sıkı bir king oyuncusudur.. Şimdi msjını okudum.. Koptuuu:))))))
Eşine ve kuzenine sevgiler

06.02.2009 saat00 Elif
Bir düğün ertesinde kalemimden dökülenler...

Bu güzel gün için biraz fazla arabesk oldu ama paylaşmak istedim sizlerle...

Utkumcum, teşekkürler paylaştığın için. Gözlerim dolu dolu okudum... ne güzel ki bu sene bu satırları okurken bir elinle yavrularına dokunabiliyorsun. ne büyü mutluluk değil mi?

demek bu iğneler o kadar uzun süre devam ediyor hay allah. yakında içtiğim su oramdan buramdan fışkıracak diye korkuyorum

Sabah erken kalktigimdan kaciyorum. Iyi geceler aysegul'cum.
Bir ara king icin bulusalim diyecegim ama esimin kagitlarla arasi iyi degil, ben cok seviyorum. Hatta bu ve benzeri nedenlerle bazen ikimizin yanlis cinsiyetlerde dogdugunu dusunuyoruz.

Sabah erken kalktigimdan kaciyorum. Iyi geceler aysegul'cum.
Bir ara king icin bulusalim diyecegim ama esimin kagitlarla arasi iyi degil, ben cok seviyorum. Hatta bu ve benzeri nedenlerle bazen ikimizin yanlis cinsiyetlerde dogdugunu dusunuyoruz.

Buluşma çok iyi bir fikir:)) En kısa sürede inşallah.
Sana da iyi gecelerrr:))

Gece;
Online görünüyorsun,
Bak bir gün daha geçti, kendini nasıl hissediyorsun, nasılsınn?

moralimi iyi tutmaya, bu heyecanın da tadını çıkarmaya çalışıyorum.

yalnız deli gibi yiyorum ve fakat wc'nin kapısının önünden hızla geçiyorum Keşke daha önceden başlasaymışım yediklerime dikkat etmeye...

bu aralar sık sık online'ım malum yatay eksende hayat baya bir yavaşlıyor :) sende de heyecan başladı sanırım... sevgiler

Son düzenleme:
Gece hosgeldin. Nasil gecti gunun. Izin kullanacak misin yoksa yarin basliyor musun?
Opuyorum.

izin yazdım canım. yatacağım biraz. daha doğrusu iki gündür yatıyorum ama çok sıkıldım yarın biraz harekete geçeceğim artık...

sen de karnında iğne izi olmadan yaşamanın tadını çıkar bakalım :) iyi geceler

Moralinin iyi olduğuna çok sevindim.
Olsun canım mazeretin var canın ne istiyorsa ye:)) Bi süre sonra bu deli gibi yeme isteği duruyormuş..
Bende iğne durumları ve gün aşırı ASM ziyaretleri söz konusu :))
Yarın pazartesi ne yapacaksın evde olacaksın inşallah?

Aaaa tamam yarın izinli olacakmıssın, çok iyi bir haber..
Aydın Bey kaç gün dinlenmen gerektiğini söyledi?

gece'cim, evde dinlenmenin keyfini cikar bence. Dinlenmek surekli yatmak anlamina gelmiyor tabiki. Sakin yavas hareketlerle herseyi yapabilirsin.
Opuyorum.
Kizlar hepinize iyi geceler tatli ruyalar.

iyi geceler lady'cim. ben de futbol maçlarını izlemeyi seviyorum. ama daha çok ayşegül gibi taksim civarında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…