Anne olmak 20 li yaslarimdan beri sanki hep anneymisim de bir turlu cocuguma kavusmamisim hissidir benim icin. Uzum yillar o cok kiymetlime baba olacak kisiyi aradim durdum, nihayet buldum. Bilmem ki biyolojik olarak olacakmi ama dun gece tamamen tesaduf olarak cigerlerim sokulene kadar agladigim bir film izledim, "A shine of rainbows"diye. Orada 7 yaslarinda evlatlik olarak bir aile yanina gidip anne olarak benimsedigi kadini kaybeden cocugun halini seyrederken bugun ben bir melek bekliyorum ama belki de beni bir yerlerde bekleyen bir melegin annesi olacagim diye dusundum. Evlat edinmeye zaten her zaman sicak bakarim ama bu film beni cok dusundurdu, bu kadar caba gosteriyoruz anne olmak icin ama belki aslinda biryerlerde bir anneye ihtiyaci olup caresiz olan bir suru cocuk oldugunu unutuyoruz...
Kizlar topikten cok alakasiz bir yerdeyim. Cafe'de mac izliyorum. :)) Fenerbahcenin sampiyonluguna az kaldi) Esim, kuzenim ve bir arkadasimizla. Sanirim benden baska 3-4 bayan vardir ama ortam cok keyifli. Sarkilar tezahuratlar. Evlendikten sonra mac izlemeye basladim. Gecen sene besiktasi kutladik. (esim besiktasli) bu sene feneri kutluycaz. Bi aksilik olmazsa tabi.
Tum gebelerin yerine bira+patates ikilisinin zevkini cikariyorum. Sevgiyle kalin.
Aysegul'cum merhaba, nasilsin?
Senin pozitifligine ve enerjine hayranim. Iyi ki geldin aramiza. Bize nese, moral oluyorsun.
Anneler gunun kutlu olsun. Senin yumurcaklar basladilar buyumeyeonumuzdeki sene kucaginda olacaklar ikizlerin. (ben bahsi simdiden aciyorum sana bir kiz bir erkek ongoruyorum
Veeee seni cok opuyorum.
Bende bugun birsey duydum. King bilir misiniz? Bir kagit oyunu. Kupa almaz diye bir secenek var oyun icinde. Ismini fenerbahce olarak degistirmisler. (cimbomlu bi arkadas soyledi )
06.02.2009 saat00 Elif
Bir düğün ertesinde kalemimden dökülenler...
Bu güzel gün için biraz fazla arabesk oldu ama paylaşmak istedim sizlerle...
kızlaar hepinizin annelerinin ve sizlerin anneler günü kutlu olsun.
gececim hayırlı olsun bebişlerin artık seninle iyi bak onlara:)canım bende dayanmştım banyo için 5. gün yapmıştım o da ılımk ılık suyla bence sende dayan.stresten kabız olmuşsundur bol bol sebze ye aa tabi proteini ihmal etme ilk zamanlar için önemliymiş.inşallah günler çook çabuk geçer.kalça iğnelerine dur daha yeni başladın günler geçsin daha fena oluyor benim popom mosmor iki taraflı malesef ama olsun herşeye değer.
ayşegülcüm yumurta toplamada uğramak isterdim ama benim randevum suadiyede
nilsucum çok şükür kanama ya da pembeler bitti bende duydum 9. haftada tamamen bitermiş.sen iğnelere devam ediyormusun ben bu hafta sabah akşam devam ettim şimdi gene sadece akşamları yapıorum.
Sabah erken kalktigimdan kaciyorum. Iyi geceler aysegul'cum.
Bir ara king icin bulusalim diyecegim ama esimin kagitlarla arasi iyi degil, ben cok seviyorum. Hatta bu ve benzeri nedenlerle bazen ikimizin yanlis cinsiyetlerde dogdugunu dusunuyoruz.
Gece;
Online görünüyorsun,
Bak bir gün daha geçti, kendini nasıl hissediyorsun, nasılsınn?
Gece hosgeldin. Nasil gecti gunun. Izin kullanacak misin yoksa yarin basliyor musun?
Opuyorum.
moralimi iyi tutmaya, bu heyecanın da tadını çıkarmaya çalışıyorum.
yalnız deli gibi yiyorum ve fakat wc'nin kapısının önünden hızla geçiyorum. Keşke daha önceden başlasaymışım yediklerime dikkat etmeye...
bu aralar sık sık online'ım malum yatay eksende hayat baya bir yavaşlıyor. sende de heyecan başladı sanırım... sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?