Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux,
Çok teşekkür ederim canım.. Araç kazalarına benzemiyor, gemi kazaları çok ciddi sıkıntılar yaratıyor, her şey izinle, her ülkenin kuralları, çalışma prensipleri ayrı.. Araplar ayrı bir dert zaten. Çok ciddi bir konuydu ama şükürler olsun çarpan geminin sahipleri ve kaptanı, ilgililere duyurmak istememişler ve sadece tamir izni ile sabaha kadar yaptırmışlar. Neyse ki çok ucuz atlattık..

Vanilyacığım;
Arada online oluyorsun ama yazmıyorsun..
Biz seni çok merak ediyoruz canım..
Hepimiz biliyoruz ki; insanın bazen canı hiç bişii ama hiç bişii yapmak istemiyor, içinden gelmiyor..
Her dakikanın işkence olduğu, vaktin geçmek bilmediği zamanlardasın..
Biz seni çok iyi anlıyoruz..
Çok stresli ve sıkıntılısın, hani yazmak istemiyorsan yazma tabii ki, içinden nasıl geliyorsa öyle davran canım.
Kulakların falan çınlıyordur muhtemelen, çünkü bizim aklımız hep sende.. Hepimiz senin iyi olmanı ve testinin olumlu çıkmasını diliyoruz, sen kadar istiyorsan biz de can-ı gönülden istiyoruz..
Bizi habersiz ve merakta bırakma olur mu canım.
Allaha emanet ol.

Saat 23.00'ü geçiyor, Utkumm daha dönmemiş...
Lady bavul hazırlıyor..
Yahu neredesiniz kızlar?
Gececiğim gece kuşum, sen de mi yoksun?
Ay özlüyorum siziopuyorumnanaktan

Gececim seninde az kaldi aslinda en zor kismi da bu bekleme sureci ama sonucu guzel olunnca oyle bir degiyorki.
19 mayista da senin icin sevinecegiz insallah.
Agri falan var mi?

iki saat kadar önce başladı canım. o ana kadar hiçbir şeyim yoktu. içine doğmuş sanki. hatta biraz moralim de bozuldu. Bugün neden uslu uslu yatmadım, ayaklandım diye kızdım kendime... sonuç 20 mayıs bakalım..

Saat 23.00'ü geçiyor, Utkumm daha dönmemiş...
Lady bavul hazırlıyor..
Yahu neredesiniz kızlar?
Gececiğim gece kuşum, sen de mi yoksun?
Ay özlüyorum siziopuyorumnanaktan

burdayım canım da ağrı geldi, keyfim gitti biraz. bu ağrı aynı regl ağrısı ya çok sinir bozucu.. ama yine de tosunla yosun oradalar biliyorum... sen yarın gidiyorsun değil mi? bak bakalım yumişlerine nasıllar?

çocuklar arasındaki fark arttı. 1 hafta oldu. Ağırlıkları ise büyüğünün 132 gr, küçüğünün 104 gr. 2 hafta sonra kontrol var. muhtemelen amniyo sentez de o iki haftadan sonra olacak. (Kanama durursa tabi)

Kadınlar kulübünün iki erkek takipçisi daha olduğunu bugün öğrenmiş bulunuyoruz.

tebrik ederim utkumcum, çok güzel haber... hani nasıl demiştin sen minicik pipiler :)))) :1hug: hayırlı, sağlıklı, vefalı olsunlar, mutlu, güzel bir ömür sürsünler inşallah...

bu arada artık bu kadar oğlana kız gerek grupta...

Dikkat et canım hem yosuna tosuna, hem kendine..
Dinlnme modundan da çıkma lütfen.

Sen şimdi çok güzel dinlenecek, çok iyi beslenecek ve herşeyden önce moralini iyi tutacaksın veeee 2 hafta sonra kanama da kalmayacak, kiloları da artacak oğlancıkların... dikkat et kendine, kocaman bir aile taşıyorsun artık karnında... öpüyorum çok seni...

:))))) Kanamanda duracak inşallah canım.. Başka ne dedi doktorun?

saolun arkadaslar Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah..

Amin canım,
Tekrar tebrik ediyorum eşini ve seni:))
Evdeki tek kız sen olacaksın:))) 1 büyük, 2 küçük adamın bitanesi olacaksın:)) Seninkilerle , eltininkiler bir araya gelip voltranı oluşturacaklar..
Yandınızzz tatlım:))
Hadi Allah rahatlık versin, sende dinlen artık, bende ufak ufak yatma moduna gireyim..
İyi gecelerrr

utkumm saglikla dogacak senin oglanlar. Tebrik ederim canim. Ben hep erkek demistim senin icin 4 prens belli etti kendini. En yakin takipciniz Nilsu. Bakalim onunki ne olacak? Ilk prenses kimden gelecek )
Dizi gibi olduk kizlar dimi:)) Surekli takip edesi geliyor insanin.

Is ve tatili ayni valize sigdirdim zor da olsa )
Hepinizi opuyorum. Tatli ruyalar.

Gorkem Sancux utkumm Nilsu mystry vanilya gece Aysegul grapes ladyy geshenk umut
Sanirim siralama yukardaki gibi. Dizi deyince siralamak geldi icimden.
Ayrica deniko var temmuzda baslayacakmiss.

Simdi biz 13 kisimiyiz yoksa ben gecenin bi yarisi unuttum mu birilerini
Neyse opuyorum sizleri yanaklarinizdan ve ekrandan cekiliyorum. :)
Iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…