Selam kizlar bugun hic yazamadim genelde yattim hep kitap falan okudum.
Keyifler iyi masallah hepinizde Allah nazarlardan saklasin.
Aysegulcum gecmis olsun buyuk birsey atlatmissiniz esinin cani sıkılmıstir dolayisiyla seninnde ama sonu kotu olmamis.
Utkumm cnm neden bu kadar geç saatte kontrole gidiyorsun ama guzel haberlerle donersin insallah.
Ladybirdcum hadi bakalim bodrum yolcusu kalmasin:))) iyi dinlen eglen arkadaşim.
Gececim seninde az kaldi aslinda en zor kismi da bu bekleme sureci ama sonucu guzel olunnca oyle bir degiyorki.
19 mayista da senin icin sevinecegiz insallah.
Agri falan var mi?
Saat 23.00'ü geçiyor, Utkumm daha dönmemiş...
Lady bavul hazırlıyor..
Yahu neredesiniz kızlar?
Gececiğim gece kuşum, sen de mi yoksun?
Ay özlüyorum siziopuyorumnanaktan
Kadınlar kulübünün iki erkek takipçisi daha olduğunu bugün öğrenmiş bulunuyoruz.
iki saat kadar önce başladı canım. o ana kadar hiçbir şeyim yoktu. içine doğmuş sanki. hatta biraz moralim de bozuldu. Bugün neden uslu uslu yatmadım, ayaklandım diye kızdım kendime... sonuç 20 mayıs bakalım..
Kadınlar kulübünün iki erkek takipçisi daha olduğunu bugün öğrenmiş bulunuyoruz.
çocuklar arasındaki fark arttı. 1 hafta oldu. Ağırlıkları ise büyüğünün 132 gr, küçüğünün 104 gr. 2 hafta sonra kontrol var. muhtemelen amniyo sentez de o iki haftadan sonra olacak. (Kanama durursa tabi)
kızlar ben kaçıp, dinlenme moduna geçiyorum. öpüyorum ikinizi de...opuyorumnanaktan
saolun arkadaslar Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?