Normal kisiden kisiye degisiyor...itiraf ediyorum 9. gun test yaptirmistim 11 cikmisti, 10. gun 16 cikti. 12. gun 54. Sabah hemsireyle konustugumda biz 30 un uzerini hamile kabul ederiz demisti. Az once tekrar konustum, herhalde sizin gec tutunma olmus cunku artis guzel dedi. Yani hamilelik baslamis ama cumartesi ikiye katlarsa o zaman devamina emin olacagiz. Aksi halde kimyasal gebelik dedikleri sey oluyor.
Hayirlisi Allahtan ama dedigim gibi bu yol cok uzun bakalim daha neler olacak.
ASM de yaptirdim testimi, degerim 54 cikti. Biraz dusuk 2 gun sonra tekrar edecegiz ama hemsiremiz hamilelik olarak kabul edebiliriz dedi.
Cumartesi gunu tekrar edecegiz bakalim, daha sevinmiyoruz.
ayşegülcüm bende hala bişey yok yarını bekliyorum inşallah yarın olur. Aslında suadiye bana daha yakın ama çok acil bir işim olmadıkça gebzeye geliyorum orada daha rahat ediyorumCanım benimmm;
Hemşiremiz öyle diyorsaa hoş gelmiş bebeklerimizz:))))
Tamamm şu an hamile olduğunu biliyoruz, için daha rahat edecekse "çok sevinme" faslını da Cumartesine bırakalım..
Ama ben çok sevindim canım.
Olumsuz olsaydı zaten bu rakam çıkmayacaktı..
İlk testten sonra gün aşırı tekrar eden arkadaşlarımız hep ikiye katladı sonuçlarını..
Senin bebişlerin de cumartesi günü çok sevineceğin rakamlar çıkaracaklar..
Transfer olduğun ilk günler ne kadar umutluydun canım, hem kendine, hem bize moral olmuştun.. Hadiiii, topla kendini, sen ne kadar iyi olursan, bebişlere de o kadar yansıyor..
Hadi canım cumartesi gününe 1 güncük var.. Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz cumartesi olacak..
Cumartesi sabahı ben ve (yarın regli olursa) grapes ASM'de olacağız.. Sende testini orada yaptırırsan hep beraber sevinç gözyaşlarımızı birbirine karıştırırız tamam mı fıstık:)))
vanilya tebrikler
sonucun iyi benim kimyasal gebelikte değerim 8,5 çıkmıştı Aydın bey onda bile ilaçları bıraktırmadı ikigün sonra tekrar test yaptırdı, çok daha düşük değerlerin artışlarını duydum o zaman araştırmıştım moralini bozma lütfen
normalde kaç olmalıydı 54 ortalarda mı ???
Geshenk Asm'de 3 ün üzeri pozitif ama tabi çok düşük bir değer, bazen kullanılan ilaçlar bile artış yaptırabiliyormuş, aşağıda haftalara göre Beta Hcg değerleri artışı görünüyor.
Son Adet Tarihi HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Cok tesekkur ederim Grapes'cim, cumartesi degerler ikiye katlayacak insallah...En azindan hamile kalabildigimi gordum, artik kismetimizde ne varsa esimle kucak actik bekliyoruz.
Geshenk Asm'de 3 ün üzeri pozitif ama tabi çok düşük bir değer, bazen kullanılan ilaçlar bile artış yaptırabiliyormuş, aşağıda haftalara göre Beta Hcg değerleri artışı görünüyor.
Son Adet Tarihi HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
yani bu saydığın haftalar süreci boyunca takip ediliyormu hep bu böyle?? ayy bende pek cahilim yav :)) benden başka bu kadar çok soran yok galiba :kedi:
yok canım :) biz sadece 12. ve 14. gün yaptıracağız 15 gün sonra ultrason , sonrada normal hamilelik kontrolleri :)
inşallah ve nedense içimede öyle doğuyor en yakın arkadaşımında örneğini düşününce katlanıcak değerlerin.
slm kızlar hamile olanlar allah kucaklarına almayı nasit etsin sonuç bekleyenlerde pozitif sonuçlar diliyorum birşey sormak istiyorum bendimde trasferim olalı 7 günüm göüste şiskinligin dışında bir belirti yok dün akşam bir damla pembe akıntı geldi okadar sanki birşey yok gibi bel agrısı vs. yok endişelenmeye başladım hepinize mutlu saglıklı yarınlar dilerim...
slm kızlar hamile olanlar allah kucaklarına almayı nasit etsin sonuç bekleyenlerde pozitif sonuçlar diliyorum birşey sormak istiyorum bendimde trasferim olalı 7 günüm göüste şiskinligin dışında bir belirti yok dün akşam bir damla pembe akıntı geldi okadar sanki birşey yok gibi bel agrısı vs. yok endişelenmeye başladım hepinize mutlu saglıklı yarınlar dilerim...
Öğrensinler canım..
Çookk eskilerde insanlar hamileliklerinden utanırlardı..
Sonraraları anası belli babası belli diye utanmaktan vazgeçtiler..
Şimdilerde göbeklerini gere gere gururla dolaşıyorlar
Bizzlerse çok uzun zamandır bekleyerek, zorluklarla anne olacağımız için diğer hamilelerden çok farklıyız..
Kendi kendimize nazar değdireceğiz diye bile korkuyoruz..
Sen çok cici bir anne olacaksın, o çok büyüdü dediğin karnın kimbilir ne kadar güzel yakışıyordur sana.. :)))
Vanilya tebrik ederim cnm Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.
Cumartesi de katlanir degerin icini ferah tut bu sevincin tadini cikar.
Bende çok tebrik ediyorum.Ama hemşirelerin dedikleri çıkıyor içini ferah tut. Bana hemşire daha ilk kan testinde muhtemelen ikiz dedi ve evetttt banko..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?