Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

sancux gez canım bebişlere güneş iyi gelir d vitamini ayşegülcüm bir gün işten kaçıp gelirim inşallah senin eve:)
ikiz zor gerçekten zor ama bence bize o kadar zor gelmiycektir.

Kızlar;
Bugün 13 Mayıs. Vanilya beni çok endişelendiriyor. Kaç gündür sesi soluğu çıkmadı..
Bugün inşallah güzel bir haber verir bize..

Merhaba Aysegul'cum,
kan verdim sonucumu bekliyorum, hayirlisi olur insallah. Kucuk kucuk kanamalar basladi 9. gunden beri, dun de biraz artti sanki regl gibi geliyor bana ama hayirlisi.
Dun aksam bir sinir bosalmasi oldu agladim acildim simdi her turlu sonuca hazirladim kendimi...Esimle uzun uzun konustuk ve tekrar
Allahtan hep hakkimizda hayirlisini istedik, ne sonuc gelirse gelsin hakkimizda hayirlisi olacak. Uzuntu ya da hayal kirikligi olursa hormonal oldugunu bilecegim cunku mantik olarak baska turlu dusunuyorum. Pozitif ciksa da yol cooook uzun, guzel Allahim bize neyi kismet ettiyse onu yasayacagiz. Iste boyle arkadaslar, sonucu 12:30 da alacagim size yazarim.

canıım biliyorsun benimde kanamalarım oldu benimde sinirlerim boşaldı ağladım bol bol hatta eşime iyneyi bile vurdurmayacaktım az kalsın inşallah olumlu sonucu alıcaz hemen haber vermeye çalış bizede nolur.

Vanilyacığım;
Canımmm, çok merak ettik hepimiz seni.. Neyse ki şu an buradasın..
Eşin en büyük destekçin. Bizler de hep yanındayız.
Burada genelde tüm arkadaşlar bahsettiğin kanamaları yaşadılar.. Bende yakında yaşayacağım.. 9.haftaya kadar da biraz kanama ve lekelenmeler oluyormuş. Bak Utkumm'un oğulları 4 aylık oldu hala kanaması devam ediyor.. Nilsu'nun , Mystryy'nin hala lekelenmeleri var..
Lütfen bunlar seni endişelendirmesin canım. Psikolojinin böyle olması gayet doğal..
Sakin olmaya çalış lütfen. Şu an önemli olan test sonucun..
Biz hepimiz pozitif enerjimizi yolluyoruz sana canım.. İnşallah, inşallah , inşallah hepimize sevinç çığlıkları attırırsın.. Dualarımız seninle.. Seni çok seviyoruz..
Hadi bakalım.. Hayırlısı Allahtan..
Off yaaa kalbim çarpmaya başladı. Sen kimbilir ne haldesindir canım benim..

normalde kaç olmalıydı 54 ortalarda mı ???

Normal kisiden kisiye degisiyor...itiraf ediyorum 9. gun test yaptirmistim 11 cikmisti, 10. gun 16 cikti. 12. gun 54. Sabah hemsireyle konustugumda biz 30 un uzerini hamile kabul ederiz demisti. Az once tekrar konustum, herhalde sizin gec tutunma olmus cunku artis guzel dedi. Yani hamilelik baslamis ama cumartesi ikiye katlarsa o zaman devamina emin olacagiz. Aksi halde kimyasal gebelik dedikleri sey oluyor.
Hayirlisi Allahtan ama dedigim gibi bu yol cok uzun bakalim daha neler olacak.

ASM de yaptirdim testimi, degerim 54 cikti. Biraz dusuk 2 gun sonra tekrar edecegiz ama hemsiremiz hamilelik olarak kabul edebiliriz dedi.
Cumartesi gunu tekrar edecegiz bakalim, daha sevinmiyoruz.

Canım benimmm;
Hemşiremiz öyle diyorsaa hoş gelmiş bebeklerimizz:))))
Tamamm şu an hamile olduğunu biliyoruz, için daha rahat edecekse "çok sevinme" faslını da Cumartesine bırakalım..
Ama ben çok sevindim canım.
Olumsuz olsaydı zaten bu rakam çıkmayacaktı..
İlk testten sonra gün aşırı tekrar eden arkadaşlarımız hep ikiye katladı sonuçlarını..
Senin bebişlerin de cumartesi günü çok sevineceğin rakamlar çıkaracaklar..
Transfer olduğun ilk günler ne kadar umutluydun canım, hem kendine, hem bize moral olmuştun.. Hadiiii, topla kendini, sen ne kadar iyi olursan, bebişlere de o kadar yansıyor..
Hadi canım cumartesi gününe 1 güncük var.. Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz cumartesi olacak..
Cumartesi sabahı ben ve (yarın regli olursa) grapes ASM'de olacağız.. Sende testini orada yaptırırsan hep beraber sevinç gözyaşlarımızı birbirine karıştırırız tamam mı fıstık:)))

Seni yaramaz seniiiii... Demek hem 9.gün hem 10.gün test yaptırdın haa:))) Kıyamam sana.. Tabiii 9.gün kanama başlayınca çok endişendin.. Ama bak boşu boşuna kendini strese soktun canım.. Hemşirehanım ne demiş? "30'un üzerinde hamile kabul ederiz, artış çok güzel" demiş... E dah ne desinler Vanilyacığım, hamilesin iştee:)))
Kimyasalı fizikseli hiiiiçç aklına getirme, kendi kendini boşu boşuna yıpratma.. Çünkü yok öyle bişii.

Cok tesekkurler moral veren yazin icin, gercekten cok zor bir surecmis bu...
Ben Suadiye ASM de kan verecegim cumartesi sabahi, siz nerede olacaksiniz?
Cok isterim tanisip gorusmek.

Cok tesekkurler moral veren yazin icin, gercekten cok zor bir surecmis bu...
Ben Suadiye ASM de kan verecegim cumartesi sabahi, siz nerede olacaksiniz?
Cok isterim tanisip gorusmek.

((( Biz Gebze'de olacağız.. Evimiz Kurtköy'de ve bize çok yakın..
Olsunnn, başka bir zamanda görüşürüz inşallah canım. Zaten hepimiz bir nefes alalım, ortak bir zaman yaratıp güzel bir organizasyonla bir araya geleceğiz inşallah.. Hem biz, yan masada da eşlerimiz sırnaşık şey Hatta Utkumm (hep yatması gerekiyor ya) üzülmesin diye ona baskın bile yapabiliriz:))
Bu arada "geçmek bilmeyen zamanlar" her daim devam edecek sürecimizde canım..
Bak: iğneler, yumurta toplama süreci, laboratuar süreci, transfer süreci, test günü süreci, testi tekrar etme süreci, kalp atışı duyma süreci, ayrıntılı ultrason süreci, cinsiyet süreci..... devam ediyor bööölee..
Ama bizz sakin sakin sakinnn olmalıyız canım..
Sen dinlenme modunda ol, kendini hiç yorma, bebişlerine iyi bak olur mu..

Canım Arkadaşlarım,
Sabah Forum Yöneticilerimize nickimi değiştirmek için msj göndermiştim. Sevgili Admin. Curly çabucak bana geri döndü ve bana yardımcı oldu.. Sağolsunlar.
Yeni nickim "aysegul72"
Bilginiz olsunn:)

Hu huuu,
Ben "raporlarımı bitirdim, Vanilya'nın test sonucunu da aldım, yemeğim de varr, ikizler gelince de uykuyu unutacağım, siz çalışan arkadaşlarımın da belki uykusu gelmiştirr, yerinize uzanayım" diyerek yatağımın ortasında horul horul uyuyan kedoşumun yanına kıvrılmaya gidiyorum..
Görüşmek üzeree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…