sancux gez canım bebişlere güneş iyi gelir d vitamini ayşegülcüm bir gün işten kaçıp gelirim inşallah senin eve:)
ikiz zor gerçekten zor ama bence bize o kadar zor gelmiycektir.
Mystryy;
Bak saat 11 olduuu:)
Kızlar;
Bugün 13 Mayıs. Vanilya beni çok endişelendiriyor. Kaç gündür sesi soluğu çıkmadı..
Bugün inşallah güzel bir haber verir bize..
Merhaba Aysegul'cum,
kan verdim sonucumu bekliyorum, hayirlisi olur insallah. Kucuk kucuk kanamalar basladi 9. gunden beri, dun de biraz artti sanki regl gibi geliyor bana ama hayirlisi.
Dun aksam bir sinir bosalmasi oldu agladim acildim simdi her turlu sonuca hazirladim kendimi...Esimle uzun uzun konustuk ve tekrar
Allahtan hep hakkimizda hayirlisini istedik, ne sonuc gelirse gelsin hakkimizda hayirlisi olacak. Uzuntu ya da hayal kirikligi olursa hormonal oldugunu bilecegim cunku mantik olarak baska turlu dusunuyorum. Pozitif ciksa da yol cooook uzun, guzel Allahim bize neyi kismet ettiyse onu yasayacagiz. Iste boyle arkadaslar, sonucu 12:30 da alacagim size yazarim.
ayy bende heyecanlandım 12de yemeye gidicem hemen dönücem ve güzel haberi alıcam
Vanilyacığım;
Kan verdiğin sağlık merkezi bulunduğun yere yakın mı?
ASM de yaptirdim testimi, degerim 54 cikti. Biraz dusuk 2 gun sonra tekrar edecegiz ama hemsiremiz hamilelik olarak kabul edebiliriz dedi.
Cumartesi gunu tekrar edecegiz bakalim, daha sevinmiyoruz.
normalde kaç olmalıydı 54 ortalarda mı ???
ASM de yaptirdim testimi, degerim 54 cikti. Biraz dusuk 2 gun sonra tekrar edecegiz ama hemsiremiz hamilelik olarak kabul edebiliriz dedi.
Cumartesi gunu tekrar edecegiz bakalim, daha sevinmiyoruz.
Normal kisiden kisiye degisiyor...itiraf ediyorum 9. gun test yaptirmistim 11 cikmisti, 10. gun 16 cikti. 12. gun 54. Sabah hemsireyle konustugumda biz 30 un uzerini hamile kabul ederiz demisti. Az once tekrar konustum, herhalde sizin gec tutunma olmus cunku artis guzel dedi. Yani hamilelik baslamis ama cumartesi ikiye katlarsa o zaman devamina emin olacagiz. Aksi halde kimyasal gebelik dedikleri sey oluyor.
Hayirlisi Allahtan ama dedigim gibi bu yol cok uzun bakalim daha neler olacak.
Cok tesekkurler moral veren yazin icin, gercekten cok zor bir surecmis bu...Canım benimmm;
Hemşiremiz öyle diyorsaa hoş gelmiş bebeklerimizz:))))
Tamamm şu an hamile olduğunu biliyoruz, için daha rahat edecekse "çok sevinme" faslını da Cumartesine bırakalım..
Ama ben çok sevindim canım.
Olumsuz olsaydı zaten bu rakam çıkmayacaktı..
İlk testten sonra gün aşırı tekrar eden arkadaşlarımız hep ikiye katladı sonuçlarını..
Senin bebişlerin de cumartesi günü çok sevineceğin rakamlar çıkaracaklar..
Transfer olduğun ilk günler ne kadar umutluydun canım, hem kendine, hem bize moral olmuştun.. Hadiiii, topla kendini, sen ne kadar iyi olursan, bebişlere de o kadar yansıyor..
Hadi canım cumartesi gününe 1 güncük var.. Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz cumartesi olacak..
Cumartesi sabahı ben ve (yarın regli olursa) grapes ASM'de olacağız.. Sende testini orada yaptırırsan hep beraber sevinç gözyaşlarımızı birbirine karıştırırız tamam mı fıstık:)))
Cok tesekkurler moral veren yazin icin, gercekten cok zor bir surecmis bu...
Ben Suadiye ASM de kan verecegim cumartesi sabahi, siz nerede olacaksiniz?
Cok isterim tanisip gorusmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?