ayşegüül bana şöyle açık bir çay koy iş yerim sana çok yakın senin balkonda keyif yapalım ama müsadenle ben ayağımı uzatıcam ağrım var ne dersin?ay hayali bile güzel oohh senin ev sessiz sakindir şimdi.
kızlar bu arada aklıma ne geldi hani gebelikte günlük tutuyorlarya bizim tutmamıza gerek yok ilerdede ne zaman istesek açar eski günleri okuruz:)
aman tek öyle olsun kurulsun şu bebekte benim ağrım olsun varsın.senin oğlanlar napıyo başladılarmı kıpırdanmaya hafif hafif.
iyiler teyzesi yanaklarından öpüyorlar:)
valla annelerini gece hic uyutmuyorlar.
geceleri cok agrım ve sıkıntım oluyor nefes bile zor alıyorum.
sırt ustu yatamıyorum saga sola donemiyorum nerdeyse oturarak uyuyacagım.
Ay ne güzel olurdu canım:)))
Aynen dediğin gibi evimiz sessiz ve sakin.
Babamız kahvaltısını yaptı, az evvel gitti ofise, oğlan da ben yatağı düzeltir düzeltmez ilk fırsatta yorganla yatak örtüsü arasına giriyor. Az evvel baktım yatağın tam ortasında yorganla yatakörtüsü arasında horul horul uyumaya başlamış bile.. Akşama kadar da çıkmıyor:))
Tvyi açtım şimdi bi onun sesi var, bi de dışarıdaki kuşların, komşunun yeni bebek köpeği mızırdanıyor arada.. O kaaaa..
iyiler teyzesi yanaklarından öpüyorlar:)
valla annelerini gece hic uyutmuyorlar.
geceleri cok agrım ve sıkıntım oluyor nefes bile zor alıyorum.
sırt ustu yatamıyorum saga sola donemiyorum nerdeyse oturarak uyuyacagım.
Sen merak etme o oyle bır kuruluyordurki annesinin rahmıne.
Son bırkac gundur pek hıssetmıyorum bebeklerin haraketlerini arada soldakını sagdakı pek uslu.
ben sola dönünce rahat ederdim ama onu da denemişsin ee canım sen kalabalıksın kolaymı 2 can allahtan çalışmıyorsun gündüz uyursun biraz.ne zamandı bir dahaki kontrol?
ayy fena oldum yazdığını okurken aç kapıyı aç ohh yemekte yapmıştın sen dün..
Bende öperim yerim onları:))
Off yaaa, çok zor tabii.. Aslında sağa sola dönememe, yatamama altı aydan sonra olur derler.. İki bebek birden olunca böölee erkenden sorunlar başlıyor tabiii.. Allah yardımcın olsun canım..
kızlar bu arada aklıma ne geldi hani gebelikte günlük tutuyorlarya bizim tutmamıza gerek yok ilerdede ne zaman istesek açar eski günleri okuruz:)
Saol cnm inşallah sende yasayacaksın bunları sonucu guzel olsunda deger degıl mı[/QUOTE
hemde sonuna kadar değer. yeterki gelsinler hayırlısı ile sağlık ile. uykular yemekler her şey ama her şey en güzel şekilde onların bize verdiği neşeyle sevinçle mutlulukla büyük bir enerji şeklinde kat kat geri döner.
inşallah canım.bu arada ara ara hissetmen çok normal bu haftalarda bir kaç haftaya kadar çok daha kuvvetli hissedersin genelde tatlı dondurma seviyorlar baktın çok uslular ver şekeri tatlıyı kudurt yaa ikiz çok enteresan keşke imkan olsa bütün gün izlesek kimbilir neler yapıyorlardır içeride düşün birde birbirlerini keşfediyorlar.
Saol cnm inşallah sende yasayacaksın bunları sonucu guzel olsunda deger degıl mı
Saol cnm inşallah sende yasayacaksın bunları sonucu guzel olsunda deger degıl mı[/QUOTE
hemde sonuna kadar değer. yeterki gelsinler hayırlısı ile sağlık ile. uykular yemekler her şey ama her şey en güzel şekilde onların bize verdiği neşeyle sevinçle mutlulukla büyük bir enerji şeklinde kat kat geri döner.
Bak işte sende niye erken uyuyorum diyordun.. Uyu canım benim, doy uykuya:))) Sonra bebişlerimiz uyutmayacak:))
Kızalr ben cıkıyorum dusa gırecegım sonra da annemle bıraz dısrı cıkalım dedik.
Dunden berı annemdeyım esım seyahatte aksam gelıcek. Annemde kalınca ıyı oluyor yemek derdi yoki bırde gezdiriyor benı sagolsun. Tek basıma ben cıkamıyorum artık.
bız bıraz gezelım oglene gelırım konusuruz yıne.
opuyorum sızleri iyiki varsınız kızlar............................
Kızlar sabah bir ara ikiz annelerinin yaşadıklarını anlattıkları foruma baktım.. Bir çoğu kafaya huni takma durumlarında:))
Genel olarak hepsi çok zor olduğunu, perişan olduklarını anlatıyorlar.. Amaaaaaa aralarında bir kaç kişi var ki, muhtemelen bizim gibi geç ve zor bulmuş olanlardan, onlar hiç şikayet etmiyorlar, zor ama çok güzel diyorlar.. Sancux bak arada sende canım, neler yazmışlar neler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?