Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar bu arada aklıma ne geldi hani gebelikte günlük tutuyorlarya bizim tutmamıza gerek yok ilerdede ne zaman istesek açar eski günleri okuruz:)

Ay ne güzel olurdu canım:)))
Aynen dediğin gibi evimiz sessiz ve sakin.
Babamız kahvaltısını yaptı, az evvel gitti ofise, oğlan da ben yatağı düzeltir düzeltmez ilk fırsatta yorganla yatak örtüsü arasına giriyor. Az evvel baktım yatağın tam ortasında yorganla yatakörtüsü arasında horul horul uyumaya başlamış bile.. Akşama kadar da çıkmıyor:))
Tvyi açtım şimdi bi onun sesi var, bi de dışarıdaki kuşların, komşunun yeni bebek köpeği mızırdanıyor arada.. O kaaaa..

aman tek öyle olsun kurulsun şu bebekte benim ağrım olsun varsın.senin oğlanlar napıyo başladılarmı kıpırdanmaya hafif hafif.

Sen merak etme o oyle bır kuruluyordurki annesinin rahmıne.
Son bırkac gundur pek hıssetmıyorum bebeklerin haraketlerini arada soldakını sagdakı pek uslu.

ben sola dönünce rahat ederdim ama onu da denemişsin ee canım sen kalabalıksın kolaymı 2 can allahtan çalışmıyorsun gündüz uyursun biraz.ne zamandı bir dahaki kontrol?

ayy fena oldum yazdığını okurken aç kapıyı aç ohh yemekte yapmıştın sen dün..

Bende öperim yerim onları:))
Off yaaa, çok zor tabii.. Aslında sağa sola dönememe, yatamama altı aydan sonra olur derler.. İki bebek birden olunca böölee erkenden sorunlar başlıyor tabiii.. Allah yardımcın olsun canım..

Sen merak etme o oyle bır kuruluyordurki annesinin rahmıne.
Son bırkac gundur pek hıssetmıyorum bebeklerin haraketlerini arada soldakını sagdakı pek uslu.

inşallah canım.bu arada ara ara hissetmen çok normal bu haftalarda bir kaç haftaya kadar çok daha kuvvetli hissedersin genelde tatlı dondurma seviyorlar baktın çok uslular ver şekeri tatlıyı kudurt yaa ikiz çok enteresan keşke imkan olsa bütün gün izlesek kimbilir neler yapıyorlardır içeride düşün birde birbirlerini keşfediyorlar.

ayy fena oldum yazdığını okurken aç kapıyı aç ohh yemekte yapmıştın sen dün..

Gel canım gell:))
Yemek sorunu da yok, bugün bütün gün evdeyim.. Yarın da temizlik günü zaten.. Bugün yapacak hiç bir işim yok.. Bir sabah yürüyüşüm kaldı.. Eşim sabah iğnemi vurdu ilk defa, yürüyüşü sonraya bıraktım bende.. Koşu bandı bana bakıyor, ben koşu bandına:)) Öğleden sonraya bıraktım onu da.. Bir kaç rapor var hazırlayıp ofise asistanlarıma mail göndereceğim, o da taş çatlasa yarım saatimi alır.. Arada bööle boş gün yaratmak çok iyi oluyor:)

Saol cnm inşallah sende yasayacaksın bunları sonucu guzel olsunda deger degıl mı

Kızlar sabah bir ara ikiz annelerinin yaşadıklarını anlattıkları foruma baktım.. Bir çoğu kafaya huni takma durumlarında:))
Genel olarak hepsi çok zor olduğunu, perişan olduklarını anlatıyorlar.. Amaaaaaa aralarında bir kaç kişi var ki, muhtemelen bizim gibi geç ve zor bulmuş olanlardan, onlar hiç şikayet etmiyorlar, zor ama çok güzel diyorlar.. Sancux bak arada sende canım, neler yazmışlar neler..

Kızalr ben cıkıyorum dusa gırecegım sonra da annemle bıraz dısrı cıkalım dedik.
Dunden berı annemdeyım esım seyahatte aksam gelıcek. Annemde kalınca ıyı oluyor yemek derdi yoki bırde gezdiriyor benı sagolsun. Tek basıma ben cıkamıyorum artık.
bız bıraz gezelım oglene gelırım konusuruz yıne.
opuyorum sızleri iyiki varsınız kızlar............................

Tamam canım, anneciğine de bizim selamlarımızı ilet lütfen..
Hava da güzel.. Çok iyi gelir..
Öpüyoruzz..
Sende iyi ki varsın:))

olsun.. hunimizi de alır hazırlarız bizde kafamızda huniylede gezsek uçsak ta kaçırsakta yinede tatlı olurlar onlar her şeye değerler. ah bunca yıl beklemişiz sonuna gelmişiz yeterki gelsinler de ben pasaklı yarım akıllı olayım bu saatten sonra zaten hayatın anlamı onlar olmayacakmı ah keşke bekletmeseler daha fazla. sevgisini tadınca eziyetleri bile zevk verir.ah o pis bezleri bile mis gelir .))))))

sacux bizim içinde gez. ben iş yerinde bu güzel havaları kaçırıyorum görüşürüz. iyi eğlenceler sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…