Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım çok tşk ediyorum cevap için seninde hayırlı olsun allah kucagına almayı nasit etsin darısıda tüm istiyenlerin başına..

tşk ederim dogru hatırlıyosun ben sordum aydın hocaya yaptıracaktım çekiliş kazandım umuttan oraya gittim olmazsa diyorum seçenek olarak araştırdım tekrar asm.

ayşegülcüm bende hala bişey yok yarını bekliyorum inşallah yarın olur. Aslında suadiye bana daha yakın ama çok acil bir işim olmadıkça gebzeye geliyorum orada daha rahat ediyorum

Ben Suadiye'yi de Ataşehir'i de bilmiyorum zaten canım.. Merkez her zaman iyidir:)) Eh benim de burnumun dibinde sayılır.. :))

Evet canım, iki kan testi yaptıracağız, sonra da Mystryy gibi kalp atışlarını duyacağımız ultrasonla muayene gününü bekleyeceğiz.

Benim sağlık sigortam var (gerçi sigortam Yapı Kredi ve ASM'yle anlaşması yok ama yine de karşılıyor tabii) ve doğumu da ASM'de yapmayı planlıyoruz.

tşk ederim dogru hatırlıyosun ben sordum aydın hocaya yaptıracaktım çekiliş kazandım umuttan oraya gittim olmazsa diyorum seçenek olarak araştırdım tekrar asm.

Hayırlı olsun Panadol,
Test gününe de az kalmış:)) İyi haberlerini bekliyoruz.
Bu arada bu çekiliş nedir? nereden kazanılır?
Bizimle paylaşırmısın lütfen.

Bende çıkıyorum. mesai bitti akşama girmeye çalışırım. ayşegül uykum hep var ya zaten bugün çok canımı istettin yatarım büyük ihtimalle yemekten sonra yine.görüşmek üzere.

ayşegülcüm bende hala bişey yok yarını bekliyorum inşallah yarın olur. Aslında suadiye bana daha yakın ama çok acil bir işim olmadıkça gebzeye geliyorum orada daha rahat ediyorum

Grapesciğim;
Canım bugün bu saate kadar olmadın ama inşallah bu gece ya da yarın mutlaka regli olursun:))))

vanilya:))
Tebrik ederim. Cok guzel bir haber bu. 10. Gunden 12. Gune 3 kat artmis. Insallah arta arta gider boyle.
Masallah masallah grup gayet iyi gidiyor. :))

Kizlar bugunku seminerler bitti.
Yarin da Mugla olacak. Oda bitsin ben tatil yapacagim 2 gun.
Yarin sabah sevgili kocisim de gelecek.
Sonunda 2 gunu birlikte gecirecegiz.
Hepinizi opuyorum.

Hayırlı olsun Panadol,
Test gününe de az kalmış:)) İyi haberlerini bekliyoruz.
Bu arada bu çekiliş nedir? nereden kazanılır?
Bizimle paylaşırmısın lütfen.

merhaba canım çider üyesiyim çider toplantısında 10 kişiye indirimli tedavi verdiler bende içindeyim toplantıya katılmıştım...evet az kaldı test günüme hayırlısı.. zor dönem uzun yol..

Kizlar bugunku seminerler bitti.
Yarin da Mugla olacak. Oda bitsin ben tatil yapacagim 2 gun.
Yarin sabah sevgili kocisim de gelecek.
Sonunda 2 gunu birlikte gecirecegiz.
Hepinizi opuyorum.

Merhaba Ladyy;
Hadi bakalım bugünü atlattın, yarını da atlatınca işler bitecekk..
Bizim burada asayiş berkemal.. Kızlar iyiler, Vanilya bugün mutlu etti bizi.
Buradaki haberler gayet güzel..
Senin de keyfin yerinde.. Eşin de yarın gelecekmiş..
E daha ne olsun canım..
Başbaşa, keyifli, eğlenceli 2 gün geçirmeniz dileğiyle..
Çok öpüyorum seni..

tesekkur ederim Aysegul cum. Kacinci ignendesin simdi? Yarin sabah kontrol var demi? Yoksa cts miydi? Hay Allah karistiriyorum bakalim senin kesecikler ne kadar buyumus olacaklar?

merhaba canım çider üyesiyim çider toplantısında 10 kişiye indirimli tedavi verdiler bende içindeyim toplantıya katılmıştım...evet az kaldı test günüme hayırlısı.. zor dönem uzun yol..

Aaaaa çok güzel.. :)))
Ben de yakın zamanda buradaki arkadaşlarımın msjlarından ÇİDER'in varlığını öğrendim ve tedaviye başlamadan evvel üye oldum.. Üye olmamla birlikte ÇİDER'in ASM ile anlaşması gereğince tedavi ücretimde de bir miktar indirim yapıldı..
ÇİDER'i çok doğru ellerin kurduğunu, çok iyi ellerce görevlerini yürüttüğünü, misyonunun da çok önemli düşünüyorum.
Ne güzel, çalışmaları başarılı ve daimi olsun..
Peki senin sorunların ne idi, şu an gittiğin merkez, doktorun nasıl?
Öykünü bizimle paylaşırmısın

tesekkur ederim Aysegul cum. Kacinci ignendesin simdi? Yarin sabah kontrol var demi? Yoksa cts miydi? Hay Allah karistiriyorum bakalim senin kesecikler ne kadar buyumus olacaklar?

:))
Cumartesi kontrol canım, dün konrole gitmiştim, Ebru Hanım bugün sabahtan itibaren orgalutrana başlamamı istedi.. Cumartesi bir kere daha kontrolümüz var..
Elimden geldiğince kendime iyi bakıyorum.. Ehh böyle intizamlı bakım karşılığında yumurtalarıma düşen görev de güselllce büyümek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…