öncelikle transferinde inşallah bebeğinde hayırlı olsun. benimde göğüste şişkinliğim dışında hamile olduğuma dair çok belirtim yoktu bel ağrım yoktu ve pembe kırmızı kahverengi lekelenmelerim vardı testim pozitif şu an ilk muayenem için gün sayıyorum. seninde test gününe az kalmış umarım olumlu sonuçlar alırsın bol bol dinlen bu süreçte.
daha önce hastane ve doktorumuzla ilgili bilgi amaçlı sorduğunuzu hatırlıyorum yanlışsam affola. siz nereye yaptırdınız transferinizi? transferini yaptırmış olan arkadaşlar sorularınıza daha iyi cevap verirler. hayırlı olsun bu arada.
ayşegülcüm benim için döne döne uyu nolursun.
Senin için döne döne uyudum, uyandım, koşu bandına çıktım, indim, şimdi rahatım:))
ayşegülcüm bende hala bişey yok yarını bekliyorum inşallah yarın olur. Aslında suadiye bana daha yakın ama çok acil bir işim olmadıkça gebzeye geliyorum orada daha rahat ediyorum
yani 12 ve 14 de belli oluyor ultrasonla da onaylanmış oluyor varlığı... ne heyecanlııı boshayallersmile inşallah Allahım o günü bizlere de gösterir.
hamilelik kontrolleri için yine ASM de devam. doğum için ne yapmayı düşünüyorsunuz hamile olan güzel hanımlar??
tşk ederim dogru hatırlıyosun ben sordum aydın hocaya yaptıracaktım çekiliş kazandım umuttan oraya gittim olmazsa diyorum seçenek olarak araştırdım tekrar asm.
oohh iyi yapmışsın canım bende şimdi çıkıyorum işten eve gidip atıcam kendimi koltuğa.
Bende çıkıyorum. mesai bitti akşama girmeye çalışırım. ayşegül uykum hep var ya zaten bugün çok canımı istettin yatarım büyük ihtimalle yemekten sonra yine.görüşmek üzere.
ayşegülcüm bende hala bişey yok yarını bekliyorum inşallah yarın olur. Aslında suadiye bana daha yakın ama çok acil bir işim olmadıkça gebzeye geliyorum orada daha rahat ediyorum
Hayırlı olsun Panadol,
Test gününe de az kalmış:)) İyi haberlerini bekliyoruz.
Bu arada bu çekiliş nedir? nereden kazanılır?
Bizimle paylaşırmısın lütfen.
Kizlar bugunku seminerler bitti.
Yarin da Mugla olacak. Oda bitsin ben tatil yapacagim 2 gun.
Yarin sabah sevgili kocisim de gelecek.
Sonunda 2 gunu birlikte gecirecegiz.
Hepinizi opuyorum.
merhaba canım çider üyesiyim çider toplantısında 10 kişiye indirimli tedavi verdiler bende içindeyim toplantıya katılmıştım...evet az kaldı test günüme hayırlısı.. zor dönem uzun yol..
tesekkur ederim Aysegul cum. Kacinci ignendesin simdi? Yarin sabah kontrol var demi? Yoksa cts miydi? Hay Allah karistiriyorumbakalim senin kesecikler ne kadar buyumus olacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?