Aaaa teşekkür ederim cevapladığın için canım, güzelll.. öncesinde perhizi olacak mı acep?
tabi tabii 3 gün öncesine kadar perhiz bu sürenin daha uzun olmasını istemiyorlar o zamanda kalitesiz oluyormuş fazla birikince.
Ayşegül sen aşılama yaptırmadan direk tüp tedavizine başladın yanılmıyorsam bu yüzden fikrin olmayabilir sana soracaktım benden bir adım öndesin ya sen :) tüp te de çatlatma iğnesi var galiba ben çatlatma olmadan olgunluğa ulaşınca alınacağını düşünüyordum ama bazı yazıları okudukça aynı aşılama şeklinde oluyor sanırım fakat burada spermler enjekte edilmek yerine yumurtalarla dışarıda buluşturuluyor.. iğne olarak herkes aynı ilaçlarımı alıyor kızlar? benim elimde aşılamadan kalan GONAL-F var mesela onunla devam etsem kalnalları da ondan alsam doktorumuz nasıl düşünür tabi öncelikle o bilecek bunu fakat hani böyle bişi yapan oldumu aranızda ????
herkese merhaba
yarın 9:15 Asm deyim Ayşegül görüşeceğiz :))
herkese merhaba
kime verdiler randevunu?
herkese merhaba
bende gelmek istiyorum bende doktoro gitmek istiyorum(
Ebru Hn. ama bekleyebilirsiniz çok yoğun dediler, zaten bekleyeceğimi biliyorum.
Sen nasılsın ağrıların ne durumda
Oleyyyyyy
Çok sevindim canım...
1-Çünkü reglin yarına kalsaydı araya pazar günü girecekti.
2-Çünkü yarın seninle karşılaşacağızzz...
Kırmızı karanfilini hazırla sırnaşık şey
Ebru Hn. ama bekleyebilirsiniz çok yoğun dediler, zaten bekleyeceğimi biliyorum.
Sen nasılsın ağrıların ne durumda
:dance:
evet bende araya pazar günü girer pazartesiye kalır diye korkuyordum
yarın çok bekleyebilirmişiz beni uyardılar iki saatte fazla olabilir dediler bilgin olsun canım
Kizlar selam nasilsiniz?
Dun gece evime dondum insanin evi gibisi yok.
Dun gece guzel bir uyku çektim simdi kendimi daha iyi hissediyorum.
bende gelmek istiyorum bende doktoro gitmek istiyorum(
Kizlar dun tartiya bir çiktim 67 şok oldum insan 1 haftada 2 kilo alir mi hiç???
Az yiyorum ustune ustelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?