Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ayşegül sen aşılama yaptırmadan direk tüp tedavizine başladın yanılmıyorsam bu yüzden fikrin olmayabilir sana soracaktım benden bir adım öndesin ya sen :) tüp te de çatlatma iğnesi var galiba ben çatlatma olmadan olgunluğa ulaşınca alınacağını düşünüyordum ama bazı yazıları okudukça aynı aşılama şeklinde oluyor sanırım fakat burada spermler enjekte edilmek yerine yumurtalarla dışarıda buluşturuluyor.. iğne olarak herkes aynı ilaçlarımı alıyor kızlar? benim elimde aşılamadan kalan GONAL-F var mesela onunla devam etsem kalnalları da ondan alsam doktorumuz nasıl düşünür tabi öncelikle o bilecek bunu fakat hani böyle bişi yapan oldumu aranızda ????

Evet canım, biz direkt tüp bebek tedavisine başladık. Çatlatma iğnem var, yumurtalarım olgunluğa ulaşınca ne zaman yap derlerse o zaman yapacağız ve akabinde toplanacak.
Aynen dediğin gibi yumurtalar toplanıyor, sperm alınıyor, lab. ortamında bir araya getiriliyor, sonra onların gelişmeleri bekleniyor, akabinde de en iyi olanları seçilerek transfer ediliyor.
Herkesin sorunu, durumu ve ilaçları farklı canım. Aydın Bey hepsini değerlendirerek hangi ilaçlar diyorsa onlar alınıyor ve kullanılıyor.

Kızlarrrr;
Önceki günlerde konuşmuştunuz ya; ben çözdümm:
Profil düzenle bölümünüze girin
rütbe'ye gelip durumunuzu yazın
Sonra en alta inip değişiklikleri kaydedin.
Tabii durumumuz değiştiğinde güncellememiz gerekiyor.

Mesela ben bugün iğnelerde 8.gün diye güncelledim..
opuyorumnanaktan

herkese merhaba
yarın 9:15 Asm deyim Ayşegül görüşeceğiz :))

Oleyyyyyy
Çok sevindim canım...
1-Çünkü reglin yarına kalsaydı araya pazar günü girecekti.
2-Çünkü yarın seninle karşılaşacağızzz...
Kırmızı karanfilini hazırla sırnaşık şey

Kizlar selam nasilsiniz?
Dun gece evime dondum insanin evi gibisi yok.
Dun gece guzel bir uyku çektim simdi kendimi daha iyi hissediyorum.

Ebru Hn. ama bekleyebilirsiniz çok yoğun dediler, zaten bekleyeceğimi biliyorum.
Sen nasılsın ağrıların ne durumda

Canım benim,
Çarşamba kontrolümde yazmıştım ya , ne çok bekledik diye... Çok yoğun gerçekten..
Ama olsun:) Hem bekler hem laflarız..

:dance:
evet bende araya pazar günü girer pazartesiye kalır diye korkuyordum
yarın çok bekleyebilirmişiz beni uyardılar iki saatte fazla olabilir dediler bilgin olsun canım

Ebru Hn. ama bekleyebilirsiniz çok yoğun dediler, zaten bekleyeceğimi biliyorum.
Sen nasılsın ağrıların ne durumda

ağrılarım geçti akıntılarım gene başladı offf of bitmiyo anacım dert bir gün ağrıyo niye ağrıdı diye stres öbür gün pat kahverengiler şimdi ne gerek vardı gene bu lekelenmelere ay bir gitsem doktora rahatlıcam valla.hakkatten cahilliğe özenmeye başladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…