Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

canım içeride çalışmalar var , bebiş evini inşaa ediyor bence bütün sıkıntılar ondan

Grapes
Sana her ihtimale karşı iletişim bilgilerimi gönderdim canım.. Özel msjlarını kontrol et lütfen.

Sancux;
Oğluşların büyüyor annesi:)
Tartı çok hassastır, halıya koyup tartılırsa başka, soğuk yüzeyde başka, banyoda başka tartar:)
Bu nedenle tartının yerini hiç kımıldatma.. Hep aynı tartıyla tartıl, her tartı farklı tartar çünkü.
Ayrıca sakın her gün tartıya çıkma, çünkü yanıltır seni
Sadece haftada 1 gün tartıya çık.. O da aynı saatte.. Ayrıca ilk tartıldığında pijamalarınla kahvaltı öncesi idrarını boşaltmış bir şekilde tartıldıysan, her hafta aynı zamanda pijamalarınla, açken ve tuvalet sonrası tartılmalısın..
Bunlar kilonu net olarak sana ifade eder..
E mi canım:)

Tartinin yeri hep ayni, genelde dedigin gibi sabahlari aç karnina tuvalete çiktiktan sonra tartiliyoru cnm ona ragmen 2 kilo fazla çiktim.
Hareketsizlik yapiyor galiba yediklerimden olamaz istahim kapali.

:)))) Lekelenme 9.haftaya kadar devam edecek biliyosun di mi canım.
5 güncük kaldı, sonra Aydın Amcası kalp atışlarını dinletecek sana.. pıt pıt pıt pıt..
sabret lütfen.

Tartinin yeri hep ayni, genelde dedigin gibi sabahlari aç karnina tuvalete çiktiktan sonra tartiliyoru cnm ona ragmen 2 kilo fazla çiktim.
Hareketsizlik yapiyor galiba yediklerimden olamaz istahim kapali.

Anladım canım.. Dediğin gibi hareketsizlikten kaynaklanabilir.
Kontrollerinde neleri yapıp, neleri yapmaman gerektiğini söylediler mi? Yeni doğum yapan arkadaşımın doktoru mutlaka yürümelisin demişti, 9 ay boyunca her gün 1 saat yürüyüş yaptı.. Hiç aksatmadan.. Çok sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirdi ve şu an 20 günlük bebeği, sezeryan olmasına rağmen çok çabuk toparladı.

Her cuma temizlik günüm, Gonca Ablamız geliyor.. Biz eşimle cuma gününe "günlerden gonca" diyoruz ))
Perdeleri atmıştık makinaya, şimdi onları takacağız.. Sonra da1 saat yürüyüş bandı..
Hepinizi öpüyorum.. Sonra görüşürüzzz

Benim de her cuma temizlik gunum...Ama ben iste oluyorum genelde.
Bizimki Ayfer ve benden kucuk dolayisiyla bana abla diyen O :) ve kendisi 5 aylik hamile. Hep ilgilenip sorular soruyorum bana ah abla insallah senin de olur diyor, tabii ki bilmiyor benim bebek icin kendimi parcaladigimi!
sonra da ben yasliyim diye bir suru test istiyorlar diyor (31 yasinda ve 9 yasinda bir kizi var) Bu sabahta her sabahki rutinimizi yapip konustuk bebek hakkinda cok sukur butun testlerini bitirdi ve bebek saglikli :) Bir gun once ona sevecegi bir yemek yapiyorum, sonra geldiginde bir suru tembihliyorum yorma kendini, oldugu kadar yap, yemegini meyvani ye diye bizimkinin de cok hosuna gidiyor... Elimden gelse yatirip dinlendirecegim.
Bugun ne zamana kadar calisacaksin dedim, 7 aya kadar calismayi dusunuyorum dedi. Dusundum calisma desem bana gelmese baskasina gidip calisacak ve kazandigi paradan olacak.
Garip bir duzen olmaya basladi, sanki egitim ve gelir duzeyi arttikca insanlar cocuga gec kalkisiyor ve bir suru zorluklar yasiyorlar. Daha az egitimli ve gelir duzeyi dusuk olanlar ise erken evlenip patir patir doguruyor ve hicbirseyi takmiyorlar.
Garip sekilde adaletsizligin icinde baska bir adalet oluyor boylece, sadece yasimiz gecip cocuk icin delirdigimizde anlayabildigimiz...

Kızlarrr nerdesinizzzz...
Aynen bıraktığım gibi buldum, hiç biişiii yazmamıssınız.. Ask olsun size

Mugla dan herkese sevgiler, opucukler.
Ben de dun aksam son dk hapini ictim. Sabah kocisim geldi :)) onu otelde birakip simdi muglaya geldim. Seminerimiz bitsin aksam yanina donecegim. :)) aaa bu arada saat 11 gibi denize girdim, cok guzeldi tadi damaginda odama cikip hazirlanmak zorunda kaldim. Neyse artik tum haftasonu deniz ve gunes:))
Sizin yerinize de kulac atarim artik.
Opuyorum.

Çok doğru yazdıkların canım.. Gonca ablamın 1 adet üniversiteye giden, 2 (ikizlerr ) adet 7sınıfa giden , 1 adet de lise seviyesinde toplan 4 KIZI var.. Eşinin hiçbir maddi desteği olmadan bu işi yaparak çiçek gibi büyüttü kızlarını..
Ekmek parası için yapılan her iş takdire şayan..
Liseyi bitirince istemişler, vermiş babası da, babasının tek kızı aslında ama bilememişler.. Eşi nasıl desem amann : öküzün teki çıkmış işte.. İstanbula getirmiş, çalışacaksın demiş.. Kendini bildi bileli çalışıyor kadıncağız, kocasını bildi bileli de hiç işi olmadı adamın.. Çalışmayı hiç sevmedi adam, 1 ay çalışsa 11 ay yattı, 5 sene evvel kalp krizi geçirdi artık hiç çalışmayı aklından bile geçirmiyor... Neyse ki sigarayı bıraktı da ekstra sigara masrafı olmuyor ablama.
Herkes hayat mücadelesi içinde canım.. Bu düzen de böyle.. Değiştirebilirmiyiz? Hayırr..

Harikasın canım... :))
İlk 4 kulaçı benim yerime at:))

ece ne güzel özetlemişsin tüm olanı biteni.ikimiz hemen hemen aynı günü sayıyoruz.sen işe döndün mü?vee 20sine kadar test için sabredicemisin?

Umarım bir kız bir erkektir.Ağzından olsun..Ama önce sağlık olsun. Ayrıca 19 mayısa birşey yok.Klapleri atacak merak etme. Ama başka bir gezegenden dibi kalp sesleri. Çok hoş.

kızlaar benin öğleden sonra pembe pembe lekelenmelerim oldu çok korktum nuri beyi aradım oda nerdesin sen kaç gündür seni bekliyorum panik olcağına gel bakalım dedi hastaneye gittim aman Allahım o ne kalabalık kadın doğum bölümü perişan görseniz bekleyen bekleyene koca koca göbekli şirin şirin kadınlar benim gibi yüzlerinden belli endişeliler bide yumurta takibine gelenler sormayın gitsin neyse canım dıokturum aradan çaktırmadan aldı veeeee kesemizide bebişimizi de gördük 2.2 milimetre kızlar yeğeniniz bence babasına benziyor:) pıt pıtları gördük ama malesef duyamadık çok erkenmiş duymak için 2 hafta sonra 26sında gidicem inşallaah o zaman duyarım lekelenmelerim için bol bol dinlen dedi hava çok sıcak ve sıcak çok zararlıymış sıcakta dışarıda hiç durma bol bol su dedi.pasta makarna pilav yasak balık sebze meyve ve et tüketilecek ve en önemlisi şu bebek tutunana kadar herşey cısssss dinlenicem booll bool uzatılacak ayaklaarr.nuri beye dedim ben dayanamıyorum bekleme süreçlerinde çok stres oluyorum sağolsun ne zaman istersen gel bakarız dedi:))kızlar hepiniz görün inşallah o minik noktayı hep dua ediyorum sizlerede kendimede.çok öpüyorum hepinizi.sizde dua edin bebeğim sakın beni bırakmasın ona şimdiden bağlandım ve diyorum ki olucak inşallah olucak ben bu sefer hastaneden eve bebeğimle dönücem!!!!

bu arada hemşireleri tabii çok uzun zamandır tanıyorum ben sevinçlerini görseniz sarıldılar bana tebrik ettiler biz gerçekten çok doğru bir yerdeyiz arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…