Kizlar dun tartiya bir çiktim 67 şok oldum insan 1 haftada 2 kilo alir mi hiç???
Az yiyorum ustune ustelik.
ağrılarım geçti akıntılarım gene başladı offf of bitmiyo anacım dert bir gün ağrıyo niye ağrıdı diye stres öbür gün pat kahverengiler şimdi ne gerek vardı gene bu lekelenmelere ay bir gitsem doktora rahatlıcam valla.hakkatten cahilliğe özenmeye başladım ben.
Grapes
Sana her ihtimale karşı iletişim bilgilerimi gönderdim canım.. Özel msjlarını kontrol et lütfen.
bende sana msj attım canım
Sancux;
Oğluşların büyüyor annesi:)
Tartı çok hassastır, halıya koyup tartılırsa başka, soğuk yüzeyde başka, banyoda başka tartar:)
Bu nedenle tartının yerini hiç kımıldatma.. Hep aynı tartıyla tartıl, her tartı farklı tartar çünkü.
Ayrıca sakın her gün tartıya çıkma, çünkü yanıltır seni
Sadece haftada 1 gün tartıya çık.. O da aynı saatte.. Ayrıca ilk tartıldığında pijamalarınla kahvaltı öncesi idrarını boşaltmış bir şekilde tartıldıysan, her hafta aynı zamanda pijamalarınla, açken ve tuvalet sonrası tartılmalısın..
Bunlar kilonu net olarak sana ifade eder..
E mi canım:)
ağrılarım geçti akıntılarım gene başladı offf of bitmiyo anacım dert bir gün ağrıyo niye ağrıdı diye stres öbür gün pat kahverengiler şimdi ne gerek vardı gene bu lekelenmelere ay bir gitsem doktora rahatlıcam valla.hakkatten cahilliğe özenmeye başladım ben.
Tartinin yeri hep ayni, genelde dedigin gibi sabahlari aç karnina tuvalete çiktiktan sonra tartiliyoru cnm ona ragmen 2 kilo fazla çiktim.
Hareketsizlik yapiyor galiba yediklerimden olamaz istahim kapali.
Her cuma temizlik günüm, Gonca Ablamız geliyor.. Biz eşimle cuma gününe "günlerden gonca" diyoruz ))
Perdeleri atmıştık makinaya, şimdi onları takacağız.. Sonra da1 saat yürüyüş bandı..
Hepinizi öpüyorum.. Sonra görüşürüzzz
Benim de her cuma temizlik gunum...Ama ben iste oluyorum genelde.
Bizimki Ayfer ve benden kucuk dolayisiyla bana abla diyen O :) ve kendisi 5 aylik hamile. Hep ilgilenip sorular soruyorum bana ah abla insallah senin de olur diyor, tabii ki bilmiyor benim bebek icin kendimi parcaladigimi!
sonra da ben yasliyim diye bir suru test istiyorlar diyor (31 yasinda ve 9 yasinda bir kizi var) Bu sabahta her sabahki rutinimizi yapip konustuk bebek hakkinda cok sukur butun testlerini bitirdi ve bebek saglikli :) Bir gun once ona sevecegi bir yemek yapiyorum, sonra geldiginde bir suru tembihliyorum yorma kendini, oldugu kadar yap, yemegini meyvani ye diye bizimkinin de cok hosuna gidiyor... Elimden gelse yatirip dinlendirecegim.
Bugun ne zamana kadar calisacaksin dedim, 7 aya kadar calismayi dusunuyorum dedi. Dusundum calisma desem bana gelmese baskasina gidip calisacak ve kazandigi paradan olacak.
Garip bir duzen olmaya basladi, sanki egitim ve gelir duzeyi arttikca insanlar cocuga gec kalkisiyor ve bir suru zorluklar yasiyorlar. Daha az egitimli ve gelir duzeyi dusuk olanlar ise erken evlenip patir patir doguruyor ve hicbirseyi takmiyorlar.
Garip sekilde adaletsizligin icinde baska bir adalet oluyor boylece, sadece yasimiz gecip cocuk icin delirdigimizde anlayabildigimiz...
Mugla dan herkese sevgiler, opucukler.
Ben de dun aksam son dk hapini ictim. Sabah kocisim geldi :)) onu otelde birakip simdi muglaya geldim. Seminerimiz bitsin aksam yanina donecegim. :)) aaa bu arada saat 11 gibi denize girdim, cok guzeldi tadi damaginda odama cikip hazirlanmak zorunda kaldim. Neyse artik tum haftasonu deniz ve gunes:))
Sizin yerinize de kulac atarim artik.
Opuyorum.
Butun calisan bayanlar cumayi tercih ediyor galiba Temizlik icin. Bende de oyle :)
ece ne güzel özetlemişsin tüm olanı biteni.ikimiz hemen hemen aynı günü sayıyoruz.sen işe döndün mü?vee 20sine kadar test için sabredicemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?