Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

mystry canim, gozunaydin. Kesecik ve bebecik buyuyorlar.
:)))
Bende sali gunu gidecegim Nuri Bey'e, hamile kalirsam belki bende onunla devam ederim kimbilir )
Opuyorum cnm, gorusuruz.

Mystry tabiki olacak, bebeginle doneceksin evine. Ama dinlenmeye dikkat et lutfen.
Pir pir kosturmak yok.
Opuyorum seni.

mystryy çok sevindim kalp atışı bile görülmüş demek ki beklemeye gerek yokmuş, neden 15 gün acı çektiriyorlar o zaman :uhm:

Dualarım hep seninle

:)

çok sağolun kızlar sizlere bunları yazdım lavoboya gittim bir baktım iç çamaşırım kıpkırmızı yani hep heves kursakta kalıyor neyse napalım bıraktım artık kadere kendimi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallal ben dikkat edicem tabii ama olacağı varsa olur.
grapes canım haklısın bekletiyolar 15 gün ama sağlama almak istiyorlar gözükmeye biliyor çoğu zaman.gerçi gözükmesede arada bakmalılar beklemek çok zor oluyor.

Canım Arkadaşım;
Bu lekelenmelerin 9.hafta dahil devam edeceğini bile bile endişeleniyoruz di mi.. Hep diken üstündeyiz, hep endişeliyiz..
Neyse çok iyi yapmıssın, sağolsun Nuri Bey içini rahatlatmış, endişeleneceğine gel bakalım demiş..
Annesi güzel, babası yakışıklı ortaya müthiş bir karışım çıkacak canım benim:))
Bu sefer herşey yolunda gidecek canım.. İçini ferah tut, bebeğin en güvenli yerde güzel güzel büyüyecek:))
Kucağına aldığın gün bizler de yanında olacağız ve mutluluğunu paylaşacağız..

Kıyamam ben sana.. Tahmin edebiliyorum çok sinir bozucu ama lütfen sakin ol canım.
Ne yapalım, biz böyle yaşayacağız hamileliğimizi..
Sen kendine iyi baktığın sürece, yapman gerekenleri yaptığın sürece hiç bişiicik olmayacak..
Hadi uzat ayaklarını uzan canım..

canım sıkılıyor bunları okuyunca. lekelenme mi şimdi bu da? ne anlama geliyor bu? hem nuri bey ekipten bir doktormu? buradan anladığım kadarıyla tedaviyi Aydın bey başlatıyor ama farklı doktorlarmı tamamlıyor? sürekli Aydın beyle devam edilmiyor öylemi? yumurtlama takipleride aynı şekilde sanırım farklı doktorlar tarafından yapılıyor hadi o neyse de transferde bari Aydın bey olmalı yani buradaysa o tarihte şansımıza yok değilse o an kkim varsa öylemi bilmiyorumkismile CADIARZU

Canım benim;
Bu lekelenmelerin gayet normal olduğunu biliyoruz. 9.hafta dahil devam edermiş.
Muhtemelen bizde yaşarız canım. Nuri Bey ekipten. Çok tatlı bir adam. İstersen ASM'nin internet sitesinde görebilir ve cvsini okuyabilirsin. Çok başarılı bir doktor. Aydın Bey bölümün başında biliyorsun. Ayrıca ayda bir hafta da ABD'de olması gerekiyor.
Beni pazartesi Ebru Hanım takip etti, çarşamba Nuri Bey muayene etti ve ölçüm yapıp Ebru Hanıma gönderdi iğne dozumu ayarladı o da, yarın da Ebru Hanım, muhtemelen pazartesiye yine çağıracak.. Çok memnunum, hiç bir sorun yok. Yetişirse yumurta toplamaya Aydın Bey burada olacak..
Dur bakalım hele bi hapların bitsin tatlım, regli ol, iğnelere başla, sürecin aşağı yukarı belli olacak.. Şimdiden niçin endişeye kapılıyorsun? Aaaa lmaz:
Aydın Beyin olmasını isteriz ama olmassa da Ebru Hanım da, Nuri Bey de pırıl pırıl doktorlar.. Ekibin üyeleri..

vanilya cok sevindim hayırlı olsun inş.
mystryy lütfen takma kafana bak benim ilk 3 ay hibişeyim yoktu 12. haftada bir basladı kanamam 16. haftadayım hala devam ediyor, ne zaman bitecegini kimse bilmiyor
hele o aşırı kanamalarımı Allah kimseye yasatmasın bir yandan parça geliyor bir yanddan musluk acılmıs gibi kan kıpkırmızı...ne olur üzülmeyin herşeyin hayırlısı ...
bakın hala kanamam var bir artıyor bir azalıyor arada gene parca gibi geliyor ama artık rutinleşti:))
ladybird ve ayşegül ne zaman isterseniz buyrun gelin valla yazdıgınızı okuyunca nasıl sevindim iananmazzınısnz

ece ne güzel özetlemişsin tüm olanı biteni.ikimiz hemen hemen aynı günü sayıyoruz.sen işe döndün mü?vee 20sine kadar test için sabredicemisin?

Sen pıt pıt iyi haberi almışsın ne güzel, yakında da duyacaksın sesini... ben de sanırım dayanamaz 19 unda yaptırırm testi.... bu arada evet ortadan kayboluşumdan da analaşılacağı üzere işe geri döndüm

Son düzenleme:

Canim cok cok sevindim, iyiki gitmissin. Bebegin sana tutundu bile, sakin korkma. Hatta belki biraz fazla tutunmus tutundugu yer damara denk gelmis kanamasi ondan.
Allah mutlu, uzuuun omurler bagislasin bebege, sana, esine... Ben hep boyle dua ediyorum, hayirlisiyla artik hersey cok guzel olacak. Kanama onemli olsa doktor dikkate alirdi. Benim annem ablami surekli asiri kirmizi kanamayla beklemis ve sonunda saglikla kavusmuslar birbirlerine. Bu soyledigim cok extreme bir durum seninki boyle olmayacak, 9. haftaya kadar devam edebilir diye dusun sonra kesilecek bu durum normal diye dusun ve rahatlat kendini. Cunku o iceride pit pit buyuyor olacak :)
Darisi hepimizin basina.

Gunaydin kizlar herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
Hepinizi kocaman opuyorummmm......

Mystry gozunaydin cnm:)

Merhaba Kızlarrrr;
Bugün Grapes ve benim ASM'de randevumuz vardı..
Biz 09.00 civarında hastanedeydik, meraklı gözlerle baktım tüm bayanların suratına.. ı-ııhhh benim gibi heyecanla bana bakan yoktu Oturduk beklemeye başladık..
Bir süre sonra Grapes ve eşi geldi bankoya doğru veeee iki kader arkadaşı, iki dost sımsıkı kucaklaştık..
Tam tahmin ettiğim gibi mavişş gözlü pırıl pırıl bir şeker:)) eşi de çok cici biri.. Tıpkı Mystryy ve eşi gibi birbirine çok yakışan bir çift.. Azıcık lafladık ama içeriden beni çağırdılar..
Ebru Hanım güzelce muayene etti.. Yumurtalarım büyümüş büyümüş büyümüşşş kocamaaan olmuş. Çok iyi bakıyoruss onlara çünkü..
Sol yumurtalığımda: 15-16-17 ebatlarında 6 adet, ayrıca bir kaç tane de küçük görünüyor..
sağ yumurtalığımda: 11 ebatında ve 8.5 ebatında iki yumurta görünüyor (sağ takıntım var niye yumurtlamadı diye söylenmiştim ya, utanmış bi tane daha yumurtlamış canım yumurtalığım)
Yani şu an 8 güzelce gelişim gösteren, bir kaç tane de büyümesi beklenen yumurtalarımız mevcut..
Ebru Hanım herşey yolunda gayet güzel dedi.
ığnelere bugün devam, yarın devam..
Veeeeeeee pazartesi akşamı 22.30'da çatlatma iğnemi vuruluyorum..
Salı günü boş iğne falan yok.. Akşam 12.00den itibaren sıvı katı yasak,
Çarşamba sabah 09.00 - 09.30 civarında da yumurtalarımızı Aydın Amcaları toplayacaaakkk:))
Ebru Hanım eşime spermlerin en iyi kalitede olması için pazar akşamı (hay allah nasıl denir ki :kedi: ) benim gıyabımda boşalmasını (ben yasağım) söyledi..
Benim detaylarım bunlar..
Bekleme salonuna döndük ve Grapesle tekrar laflamaya başladık ki, bu sefer de onu çağırdılar.. sırnaşık şey (bi sohbet ettirmediler)
Sonra o da gülümseyen yüzüyle çıktı.. Herşey yolundaymış.. Ebru Hanım bugün iğnelere başlayalım demiş.. Şükürler olsun o da artık başlıyorrr:))
Bugün internete giremeyeceği için haberi benim vermemi rica etti, hepinize sevgilerini yolladı.. Çünküüü onlarr büyükadaya kaçtılarrrr...
Ayşegül ve Grapesten haberler bu kadarrrr opuyorumnanaktan

Not: Arkadaşlar biz burada çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz.. Ama inanın eşlerimizin de desteğe konuşmaya çok ihtiyaçları varmış.. Bugün bunu gördük:)

Vanilyacığım;
Senden bir haber var mı diye baktım ama sabah sekizbuçuk gibi yazmışsın..
Test sonucunu ve güzel haberlerini merakla bekliyoruz canım..
Hadi ikiye - üçe katlayıp gel.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…