sebebi bilinmiyor diyorsun ya belkide hamile kalamayışının nedeni buydu tutunmada güçlük çekiyor belkide.. tedaviyle olduğu için şu anda bu sorunuda ortadan kaldırıp hayırlısıyla kavuşacaksın bebişlerine inşallah. daha iyi işte yazışırız bol bol sıkılmazsın emin ol. :))) işte işlerin açısından kötü olmuş sadece ama bebişinden önemli değil ya idare edecekler seni bir şekilde yeterki siz sağ sağlıklı olun bunlarda geçer. hadi iyi istirahatler bu iki ay içinde sana...
canım gecmis olsun,
kanamalarının bu kadar yogun oldugunu bilmiyordum neyseki hersey yolunda kendini sakın yorma isi misi de dusunme dinlenmene bak foruma yazma konusunda ise.. evet kendini yorma ama bizi de habersiz bırakma iyi bak kendine
Geçmiş olsun. Bebek huzurlu olacak en azından annesi bol bol dinlenecek evinde. Bebeğin kalbi atıyorsa çok duyuluyor kanamalı süren hamilelikler.Sapasağlam bebişler.Kendine iyi bak kalbini ferah tut.
Mystry canim gecmis olsun.Yatmak ve dinlenmek ayni olmasalar da sen biraz uzunca bir tatil gibi dusun ve bol bol dinlen bizimle yazis. Yumurcak seni simdi dinlendirimeye aldi ki dogdugunda enerjin cookk olsun
Islerde oldugu kadar demek lazim. Isverenin de calisanin da alternatifi var ama bebisin yok. Saglicakla dogacak bu sefer nazli kizimiz yada afacan oglumuz.)
Opuyorum. zemuszemus
tedaviye yeni başlayan arkadaslar aslında bizim burda paylaştıklarımız kimi zaman tecrübe olurken kimi zamanda birer fobi haline dönüşebilir bu konuda o yüzden lütfen çok kafaya takmayın pozitif düşünün ve bol bol dua edin benim ve mystryynin başına gelen sizede olacak diye bişey yok ama tedavi ile olusan gebeliklerde problemler daha sık yaşanıyor anladıgım kadarıyla, hastanede yattıgım dönemde de IVF gebelikler çogunluktaydı...
mystryy lütfen işleri kafana takıp stres yapma en büyük etken stresmiş kanama da benim bugun tam bir ay oldu kanamam baslayalı, artık olagan geliyor , adetin son günleri gibi ama sürekli yani biraz kesilip gelmiyor... bu gidişle benim hamilelik yatakta geçecek:))
Ne diyelim herşeyin hayırlısı yeterki bebişler sağlıklı olsun...
sana geçmiş olsun diliyorum inş en kısa sürede kanaman biter.
proluton depo verdi mi sanada ? kan ilacı da verebilir, kan testi falan yaptırdın mı?
HErkese günaydın..
yazılanları ancak okuyabildim. (g)ece seninle karşılaşamadık bu aralar yoğunum misafirler iş güç koşturmaca hayat yarın günüm var pazar çok kalabalık misafirim vardı temizlik yapma zamanı bulamadım dün gece 3,5 a kadar iş yaptım dahada bitmedi daha hamur işleri pasta vs. ler da var. hap telaşe hep yorgunluk bugün leyla gibiyim şu günüde bir atlatayımda sonra hastane takip telaşesi başlayacak inşallah yani bana dur durak yok. sağlık olsun ne yapalım..
ayşegül sen ne tatlı ne hoş ne pozitif bir hanımsın tu tu tu maşallah sana. Benim için yaşadığın tecrübeler için eksik olma sen çok yaşa emi :))) sağlıkla,bebişinle uzun hayatlar yaşa ki her zaman bir adım önümde tecrübelerinle yol çiz bana :)) canım benim Allah kalbinin güzelliğine göre versin inşallah. gelen misafirinizin babasına da Allah şifa versin. ne gaddar ne kaba insanlar var ne demek misafir olarak bile kabul etmemek kocasının evladını canını Allah islah etsin böle tipleri...yabacıya bile denilmez böyle bir şey. kedi güzeli şerbetini benim için mıncıkla :)))))))))))))) YERİM ONUN PATİŞLERİNİ BEN..
utkum bebişlerin çok kıpırdanıyormu varlıklarını anneciklerine daima hissettiriyorlarmı aman hep var olsunlar bir ömür seninle ve babasıyla olsunlar sağlıkla inşallah.
gorkembilgin nasılsın?? burada olmamda en büyük katkısın sen karar vermemde çok etkilisin açıkçası. güzel kızın nasıl?? Allah sağlık versin yavruna.. tabi senin gibi tatlı topluma faydalı dürüst doktorumuza da. eşinle yavrunla mutluluğun daim olsun.
mystryy kanaman devam ediyormu?? evdesin değilmi bugün yani istirahatin başladı sanırım. boool boool dinlen işleri at kenara :))
vanilya dan haber varmı??
umut ne zaman ASM desin? benimde az kaldı gitmeme ...
Günaydın Kızlarr,
Sitede sorun var sanırı, onbeş dakikadır girmek için uğraşıyorum..
Hepinize güzel bir gün diliyorum, akşamüstü görüşmek üzere..
kızlar bende düşünüyorum asm de tabi öncelikle eşimi ikna etmem lazım...çok kilo alınıyormu tedaviden
HErkese günaydın..
yazılanları ancak okuyabildim. (g)ece seninle karşılaşamadık bu aralar yoğunum misafirler iş güç koşturmaca hayat yarın günüm var pazar çok kalabalık misafirim vardı temizlik yapma zamanı bulamadım dün gece 3,5 a kadar iş yaptım dahada bitmedi daha hamur işleri pasta vs. ler da var. hap telaşe hep yorgunluk bugün leyla gibiyim şu günüde bir atlatayımda sonra hastane takip telaşesi başlayacak inşallah yani bana dur durak yok. sağlık olsun ne yapalım..
ayşegül sen ne tatlı ne hoş ne pozitif bir hanımsın tu tu tu maşallah sana. Benim için yaşadığın tecrübeler için eksik olma sen çok yaşa emi :))) sağlıkla,bebişinle uzun hayatlar yaşa ki her zaman bir adım önümde tecrübelerinle yol çiz bana :)) canım benim Allah kalbinin güzelliğine göre versin inşallah. gelen misafirinizin babasına da Allah şifa versin. ne gaddar ne kaba insanlar var ne demek misafir olarak bile kabul etmemek kocasının evladını canını Allah islah etsin böle tipleri...yabacıya bile denilmez böyle bir şey. kedi güzeli şerbetini benim için mıncıkla :)))))))))))))) YERİM ONUN PATİŞLERİNİ BEN..
utkum bebişlerin çok kıpırdanıyormu varlıklarını anneciklerine daima hissettiriyorlarmı aman hep var olsunlar bir ömür seninle ve babasıyla olsunlar sağlıkla inşallah.
gorkembilgin nasılsın?? burada olmamda en büyük katkısın sen karar vermemde çok etkilisin açıkçası. güzel kızın nasıl?? Allah sağlık versin yavruna.. tabi senin gibi tatlı topluma faydalı dürüst doktorumuza da. eşinle yavrunla mutluluğun daim olsun.
mystryy kanaman devam ediyormu?? evdesin değilmi bugün yani istirahatin başladı sanırım. boool boool dinlen işleri at kenara :))
vanilya dan haber varmı??
umut ne zaman ASM desin? benimde az kaldı gitmeme ...
Günaydın Kızlarr,
Sitede sorun var sanırı, onbeş dakikadır girmek için uğraşıyorum..
Hepinize güzel bir gün diliyorum, akşamüstü görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?