Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar bende düşünüyorum asm de tabi öncelikle eşimi ikna etmem lazım...çok kilo alınıyormu tedaviden

Günaydın Kızlarr,
Sitede sorun var sanırı, onbeş dakikadır girmek için uğraşıyorum..
Hepinize güzel bir gün diliyorum, akşamüstü görüşmek üzere..

yok canım hamile kalamamakla ilgili bir sorun değil bu zaten bizde problem eşimdeydi. bendeki sorun tamame hamilelikle ortaya çıkıyor nereden kaynaklandığı bulunmayan ve bilinmeyen kanama bebekle ve keseyle ilgisi yokmuş saçma sapan yani anlamsız bir durum bakalım geçicek inşallah.

sağol canım ya yoğun değildi aslında ama bilinmiyorki malesed 5 dakika sonrası birden arttı bakalım birdende azalıp biter belki sonuçta biz mucizelere inanarak geldik bu günlere.

Geçmiş olsun. Bebek huzurlu olacak en azından annesi bol bol dinlenecek evinde. Bebeğin kalbi atıyorsa çok duyuluyor kanamalı süren hamilelikler.Sapasağlam bebişler.Kendine iyi bak kalbini ferah tut.

sağol nilsucum evet doktorumda dedi 9 ay kanayabilirsin belkide hazırlıklı ol dedi olmasın hiç birimizde olmasın zaten zor elde ettik bari keyfini sürelim.

teşekkür ederim canım.bebeği düşünüyorum bende tabiki ama evde sanki daha çok sıkılıp stres olacağımı düşünüyorum birde ben işimi gerçekten severek yapıyorum ve orda sağolsun arkadaşlarım bir dosyamı dahi elletmiyorlardı.evde ise yanlızım ve daha tedirgin oluyorum hareket meselesine gelirsek burdada lavoboya kalkıyorum ordada burdada ayağımı uzatıyorum ordada aa birde biz resmi giyinmek zorunda değiliz işte kotla hatta parmak arası terlikle yani hafta sonu neyle gezebiliyorsam öyle gezebiliyorum en önemliside birşey olsa birileri olucak etrafımda yardım edicek hem benim işim hastaneye ve eşimin eczanesine çok yakın acaba diyorum bu haftayı evde geçirsem haftaya pazartesiden itibaren eşim beni bırakıp alsa ve ben işe dönsem daha iyi olmazmı;? ne dersiniz??
Birşey daha var danışmak istediğim ben nuri beye gidiyorum biliyorsunuz ve tüm bu kanama durumu olmasaydı normalde ilk randevum yarın Aydın beyleydi saat 3te suadiyede şimdi nuri bey bana gitmene gerek yok dedi ve haftaya çarşamba nuri beye gitmemi söyledi ama ben transferden sonra Aydın beyi hiç görmedim ve konuşmadık ve açıkcası tedavimi başlatan o ve görüşünü almam lazım benle ilgilenmesi takip etmesi lazım diye düşünüyorum yarın sizce gideyim mi randevuma ve bu durumda nuri beye ayıp olurmu?belkide aydın bey farklı bir yorumda bulunacak ne bileyim ne dersiniz?

HErkese günaydın..
yazılanları ancak okuyabildim. (g)ece seninle karşılaşamadık bu aralar yoğunum misafirler iş güç koşturmaca hayat yarın günüm var pazar çok kalabalık misafirim vardı temizlik yapma zamanı bulamadım dün gece 3,5 a kadar iş yaptım dahada bitmedi daha hamur işleri pasta vs. ler da var. hap telaşe hep yorgunluk bugün leyla gibiyim şu günüde bir atlatayımda sonra hastane takip telaşesi başlayacak inşallah yani bana dur durak yok. sağlık olsun ne yapalım..

ayşegül sen ne tatlı ne hoş ne pozitif bir hanımsın tu tu tu maşallah sana. Benim için yaşadığın tecrübeler için eksik olma sen çok yaşa emi :))) sağlıkla,bebişinle uzun hayatlar yaşa ki her zaman bir adım önümde tecrübelerinle yol çiz bana :)) canım benim Allah kalbinin güzelliğine göre versin inşallah. gelen misafirinizin babasına da Allah şifa versin. ne gaddar ne kaba insanlar var ne demek misafir olarak bile kabul etmemek kocasının evladını canını Allah islah etsin böle tipleri...yabacıya bile denilmez böyle bir şey. kedi güzeli şerbetini benim için mıncıkla :)))))))))))))) YERıM ONUN PATıŞLERıNı BEN..

utkum bebişlerin çok kıpırdanıyormu varlıklarını anneciklerine daima hissettiriyorlarmı aman hep var olsunlar bir ömür seninle ve babasıyla olsunlar sağlıkla inşallah.

gorkembilgin nasılsın?? burada olmamda en büyük katkısın sen karar vermemde çok etkilisin açıkçası. güzel kızın nasıl?? Allah sağlık versin yavruna.. tabi senin gibi tatlı topluma faydalı dürüst doktorumuza da. eşinle yavrunla mutluluğun daim olsun.

mystryy kanaman devam ediyormu?? evdesin değilmi bugün yani istirahatin başladı sanırım. boool boool dinlen işleri at kenara :))

vanilya dan haber varmı??

umut ne zaman ASM desin? benimde az kaldı gitmeme ...

çok haklısın utkumm lütfen sizler kendinize yormayın bizim şanssızlığımızı bizimki çok nadir görülen bir durum zaten sizlerde etrafınıza bakarsanız çoğunluğun rahaat rahat doğuran kadınlar olduğunu görebilirsiniz. utkumm bu durumun tedaviyle oluşan gebelikle alakası yok canım çünkü ben geçen sene hamile kalmaya karar verdiğim ilk ay spontan pat diye hamile kalmıştım ve o zaman 3 aylıkkken başlamıştı kanamalar. yani aslında her hamilelik birbirinden farklı sanırım.tabii bebeklerimizin sağlıkla doğması herşeyden önemli ama bizlerde bu arada akıl sağlığımızı eşlerimizin psikolojisini yani herşeyi göz önünde bulundurmamız lazım.bana henüz kan ilacı yada proluton vermedi nuri bey sadece elevite devam edicekmişim zamanı gelince vericem dedi tabii bu arada iğneye devam günde bir kere akşam.dün insan kaynaklarından bir kızla konuştum o da tam 5 ay nedensiz kanamış hatta ilk iki ay adet oluyo falan diye hamile olduğunu anlamamış çok zor günlerdi ama ben hiç stres yapmadım dedi 2 hafta gitmemiş sonra işinede gitmiş ve 5. ayda tak diye kesilmiş kanaması bir dahada olmamış 8 aylık doğurmuş oğlunu e erken doğuma giriyor tabii 2 gün küvezde kalmış biraz daha kolay hasta olan nazlı bir bebek olmuş ama şu an gayet sağlıklıymış yani seninde dediğin gibi stres olmamalıyız bizde doğurucaz bebeklerimizi sağlıkla ve buradan bizim durumumuzdakilere güzel örnek olacağız.senin kanamanın nedeni için ne olabilir diyorlar??acaba diyorum biziim bir damarımız mı çatlak benim geçen seneki farklıydı o plesenta previaydı yani yerleşme problemindendi şu an çok farklı çünkü yerleşme kaynaklı sorunlar ileriki dönemlerde ortaya çıkıyor yani damar mı ne dersin ne diyor doktorun?tıp bu kadar ilerlemişken nasıl oluyorda nedeni bulunamıyor anlayamıyor insan.

geshenk sağol canım ufaklık büyümeye çalışıyor, ben de hasta baktığım için sizlere çok cevap yazamıyorum ama boş zamanlarımda yazdıklarınızın tümünü okuyorum ve benimle ilgili olabilecek şeylere cevap vermeye çalışıyorum. Aydın Hoca bugün geldi sanırım hepinizin gözü aydın. İnşallah bu ay hpcamız gitmeden herşeyi halletmiş olacak. Hepinizi öpüyorum. Geshenk bu arada sormak istediğin birşey olursa rahatça sor ben geç de olsa sana dönerim

grapes gece sizlerede teşekkür ederim iyi dilekleriniz için arkadaşlarım nolur evde olmaya özenmeyin inanın vakit daha zor geçiyor.kaptıramıyosun bir yerlerden hayata canım karnımda atıyor.
vee grapes hayırlı olsun sanada inşallaah sorunsuz rahat rahat gelsin bebişin.
ececim çarşamba test yapabilirsin bence hatta akşamüstüne kadar bile strese sokma kendini yaptır sabahtan ve banada moral ol biraz sabırsızlıkla bekliyorum:))

Günaydın Kızlarr,

sanada günaydın canım benim telefonda bana enerji ve neşe verdin.davetin içinde çook teşekkür ederim ama bakalım belki senin transfere kadar ben turp gibi olurum ve ben sana bakarım trasferden sonra kim bilir???bugün çok yorma kendini yumurtalara dikkat kocaman oldular zarar görmesinler biliyorum sen kıpır kıpırsın yerinde duramıyorsun ama bittiiii artık sakin hayata geçiş dönemi.

herkeze gunaydın oncelikle
geshenk sana ayrıca kolay gelsin misafir isleri zor valla ben gun olaylarına falan pek kalkısmıyorum calısan insan icin cok zor cunku..
canım benim ilaclarım 12 gun sonra bitiyor yani mayısın 30unda 4.gun regl olursam haziranın 3.une denk geliyor ama oncesinde aydın beyle gorusmek icin gidecegim asmye yani cuma gunu 21mayıs ta ilk randevum hersey normal baslarız derse harizarın 4 yada 5i gibi ilac sureci baslar diye dusunuyorum ama dedigim gibi net degil once aydın beyle gorusulim o ne diyecek?
mystryy calısmaya alıskın bi insanın evde oturmak zorunda olması kadar kotu bisey yok seni cok iyi anlıyorum ama ne kadar rahat bi isin olsa da evde dinlenmenin yerini almayacaktır diye dusunuyorum kafanı dagıtıp stres olmadan evde dinlenmen bence en dogrusu aksi durumda doktorun da yorulmamak sartıyla calısabilirsin derdi dimi? aydın beyin de fikrini almak seni rahatlatacaksa aklında kalmasın hazır randevun var git derim ben
kendini sakın yorma canım olurolmaz seyleri de stres yapma ki kanamlar bian once bitsin kızlardan kim yazmıstı hatırlamıyorum ama bunu tatil gibi düsün ve keyfini cıkar hatta sabahları da benim yermie de 1 saat fazladan uyu

umutcum sağol canım yarın gidicem aydın beye soruam onada bakalım ne diyecek onunda söylediklerine göre karar vericem.

kızlar merhaba...
Mystry cnm kanamaların ınsallah bıran once gecer. Nuri bey yat diyorsa bence dinle işe falan gitme.
Aydın beye kontrole git tabiki Nuri beye neden ayıp olsunki. Zaten kıme devam etmenı o soyleyecektir.

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarr,

Ayşegül belki akşam görüşemeyiz. O yüzden şimdiden sana iyi şanslar diliyorum. Şimdi bunu demem sana saçma gelebilir ama ben yine de sana herşeyin sonuna kadar keyfini çıkarmanı öneriyorum çünkü sonuçta herşey tatlıya bağlanınca ah keşke o anları bir daha yaşayabilseydim diyorsun. Hiçbir şey için endişelenmene gerek yok çünkü yanında dünyanın en iyi ve şeker doktoru olacak zaten sen de benim kadar iyi biliyorsun. Yarın iyi haberlerini almak dileği ile.

Mystry tabiki git Aydin Bey'e. Farkli birsey soylemese bile durumunu bilmesi lazim.
Bende simdi ciktim asm'den. Suadiye servisine bindim. Evime dogru gidecegim.
Rahim 2,5 mm. Sagda solda hareket yok. Normalmis yani. Estrofem'e basliyorum. 2 hafta sonra tekrar kontrol. Haa bu arada coraspirin ve zitromax da verdi. Elevit yada folik asit alacagim. Bir de crynogel'e baslayacagim 2 hafta sonra.
Nuri Bey'le tanistim bugun, daha cok masasindaki bebek sekerleri dikkatimi cekti ) belki ilerde onunla devam ederim, kimbilir.

Kizlar pazara kadar yokum. Yarin sabah 6'da ucagim. Dondugumde okuyabilecegim guzel haberlerinizi.
Free wireless ve vakit bulursam otelden de goz atmaya calisirim olanlara )

Saglicakla kalin.

Aysegul, topac topac embriyolar cikar insallah. Yarin toplanacak ve sen hergun kac hucreli ne kaa olgun diye heyecanlanirken kalbim seninle olacak cnm.
Sonu guzel olsun sekercim.
Allah gonlune gore versin. Opuyorum.

Birde hastaneden haber ozetleri vereyim.
Ebru hnmin ikizleri bir kiz bir erkekmis, babaya benziyolarmis. Babayi Goren var mi bilemiyorum aramizdan. Hemsireler konusurken duydum. :))

Nuri beyin sari kisa sacli orta yasli hemsiresinin ismi Cigdem. Benimle o ilgilendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…