kızlar selam,
istanbula ve hatta işe döndüm. herkesin keyfinin gıcır olacağı bir hafta diliyorum.
ayşegül'cüm ciddi bir şok olmuş ama neyse kısa sürede çözmüşsünüz. banada suadiyede yeliz hemşire anlatmıştı, ilaç dozajı btişi vs diye. herşey tecrübe, bizim başımıza gelmediği için anlatma ihtiyacı duyamamışız sananeyse hallolmuş...
geshenk önceden tam olarak ne kadar kullanacağın belli olmuyor. çünkü ortalama olarak ne tüketeceğini tahmin ederek 2 yada 3 kutu aldırtıyorlar baştan ama yumurtalarının büyümesine göre dozajı azaltma yada artırma seçenekleri çıkabiliyor. mesela bende 300 doz başlandı sonra hızlı büyüdükleri görülünce 250 ye ve 200'e düşürüldü bir de üstüne 1 gün erken bitirildi. dolayısıyla 2 kutu ilaçtan da bir miktar arttı.
900'lükten yaklaşık 1000 ml çıkıyor, dolayısıyla her gün yaptığın dozajları toplayıp ne kadar kaldığını tahmin ederek önlem alabilirsin. panik yapma tamam mı??)
gececim... heyecan nasıl? ben de eminim hepimiz de herkes için heyecan yapıyoruz, :)) güzel haberlerini bekliyoruz senden de..
umut'cum randevu aldın mı Aydın bey'le görüşmek için? ilaçlar bitmeden önce ilk görüşmeni yap istersen.
sancux nasılsın? sana da minik tekmecikler geliyor? muhteşem bir duygudur herhalde, birşeylerin içinde kıpırdadığını hissetmek.. allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin canım :))
bende bu sabah kırmızılarımı gördüm, yarın nuri bey'deyim. muhtemelen estrofeme başlarım yarın. benim için sadece beklemeden ibaret olacak süreç başladı kısaca :) bu sefer sonu sağlıklı bir gebelik olur inşallah...
ve son olarak Ayşegül'cüm, dün maçı izledim, inanılmaz gerildim. biri yada birileri trabzon kalesine okumuş yaaa... bu kadar pozisyonun hiçbiri golle nasıl sonuçlanmaz anlayamadım. kalecinin de panter olası gelmiş.. trabzon bir pozisyon bulur golü atar, fenerin maçın başından sonuna her dakikası pozisyon ama gol yok.. ne diyelim kısmet bursa'nınmış.. onlara da hayırlı olsun şampiyonluk
kızlar belki akşam tekrar girerim kulube, hepiniz sevgiyle kalın.
öpüyorum...
evet canım cuma sabah 10da randevum
umut hayırlı olsun ccanım maraton başlıyor desene
benim içinde başlıyor son 3 hapım kaldı. 3 gün sonrada adet gelirse 24 ü yada 25 i gibi ASM deyim sanırım Aydın bey burada olur inşallah o zaman. Aslında inşallah bana hep denk gelirde gönlüm öyle istiyor yani. heyecanlanmaya başladım ufaktan. hiç beklentim yok sözde. sakindim ya hani.. evdede dün falan çok konusu oldu ister istemez heyacn yaptırdılar bana :))
:)) Sanada hayirli olsun. Insanin icini heyecan kapliyor tabi, beklenen sevgiliye kavusma zamani yaklasiyor cunku. Aydin Bey yanlis hatirlamiyorsam 19 Mayis 26 Haziran arasinda istanbulda. Merak etme tum islemlerin ona denk gelir
umut hayırlı olsun ccanım maraton başlıyor desene
teşekkür ederim sağol.. inşallahhh ona denk gelirim hesaplayıp duruyorum 10 gün yada 15 gün yok galiba burada denk gelme şansım var gibi rutin hep aynıysa gidiş gelişleri.
umut sende de heyecan varmı.??
ayşegül ben senin şu yakışılının patişleri yerim bak. hayvanları çok severim ben. nasıl tatlı görünüyor bana pozundan belli ama ne olduğu onun :))) bizim bahçede var eve girmez yabani zaten ama hep biz yiyecek veriyoruz ona hiç ayrılmaz bahçeden kapı açılsın hemen koşar camı gözetler ama kendini hiiiç sevdirmez. nerelerden yiyecek taşıyoruz biz ona. sizinki yetimmiş demek yavrumu bulmuş eşin onu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?