Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kizlar gunaydin,
Utkumm cok guzel bir haber bu, demek basladi senin minikler tekmelemeye. Cok cookk guzel. Bundan sonra daha rahat eder icin, hareketleri hissettikce. Masallah masallah.

Ucaga biniyorum simdi. Sonra yazarim gene. Opucukler.

ladybird hoşgeldin aramıza, evine...
ayşegül hiç sorma yalova diyince içim bir acaip oldu, ben çok severim yalovayı gecen yıl zaman zaman giderdik haftasonları..eğer termal havuzlardan hoşlanıyorsan güral harlek sapanca ve kütahyayı şiddetle tavsiye ederim harika!
ben sıcak suyu hamamı çok severim kediler gibi mayışıveririm, ben hamilelik ve transfer sonrası banyoyu adet döneminde yapılmaması gereken sıcak banyo ile özdeşleştirdim kendi kafamda nedeni bilinmez bir kabullenişlezemuszemus
annem geldi ben ona kıyamıyorum o bana kıyamıyor ne olcak halimiz bilinmez
gece az kaldı test sonucuna herşey güzel olacak
ayşegül bu arada bende 330uı kullandıgımdan ilaçlarım erken bitmişti ama ben gonal-F kullanmıstım onun 300lük dozuda vardı ayrıca hemşire beni çok iyi aydınlatmıstı bugun ilacınnız bitebilir bundan dolayı alın demişti ben eve gidip şişedeki miktarı şırıngayla ölçmüş yeterli oldugunu görmüştüm, sonrasında almıstık ilacımızı tabi hemşire bişey demeyince küçük bir şok yaşamışsınız aslında hemşireleri uyarmak lazım herkes senin gibi anında müdahaleyle bulamayabilir bu yogun tempoda onlarda gözden kacırdı
demekki

GÜNAYDIN...
hafta sonu hiç giremedim okuma işini ancak bitirdim.Hafta sonu misafirler gelen gidenimiz boldu maşallah.. pek günaydınlık kalmamış ama olsun daha günaydın bana :)) güzel bir hafta diliyorum herkese.

Utkumm demek kımıldanıyorlar nasıl mükemmel bir duygudur kimbilir bu.. Allahım bizlerede yaşatsın inşalaaaaahhhh.......

vanilya hala diğer bebek için şansın devam ediyor sanırım daha olmadı dondurulmuşları hemen transfer etme imkanları varmı bilmiyorum ama o ihtimalin devam ediyor en son çare... yani kötü olan bir durum asla yok.. şansın var sonuçta hiç üzülme..

umut ilacının kaçıncı günündesin sen??

Ayşegül vallahi şanslı kadınsın tabi bir o kadarda azimli iyiki bulmuşsun ilacını o kadar kısa sürede. benim başıma bu gelse Adapazarında biraz zor bulurdum sanırım.. peki bunlar ne kadar gideceği önceden belirlenerek toplu olarak reçete edilmiyormu arkadaşlar mesela transfer sonrası ilaçları varmış bunlar dahil hepsinin ne kadar gideceği hesap edilerek baştan tek seferde alınmıyormu????
bakalım benim son 3 ilacım kaldı tahmin ediyorum 24-25 i gibi hastanede olurum. heyecanlıyım :))

utkumm bebeklerin hareketlerini hissetmek cok degisik bir duygu degil mi?
Insallah kizlar hepiniz bu duygulari en kisa zamanda yasayacaksiniz.

kızlar selam,

istanbula ve hatta işe döndüm. herkesin keyfinin gıcır olacağı bir hafta diliyorum.

ayşegül'cüm ciddi bir şok olmuş ama neyse kısa sürede çözmüşsünüz. banada suadiyede yeliz hemşire anlatmıştı, ilaç dozajı btişi vs diye. herşey tecrübe, bizim başımıza gelmediği için anlatma ihtiyacı duyamamışız sana neyse hallolmuş...

geshenk önceden tam olarak ne kadar kullanacağın belli olmuyor. çünkü ortalama olarak ne tüketeceğini tahmin ederek 2 yada 3 kutu aldırtıyorlar baştan ama yumurtalarının büyümesine göre dozajı azaltma yada artırma seçenekleri çıkabiliyor. mesela bende 300 doz başlandı sonra hızlı büyüdükleri görülünce 250 ye ve 200'e düşürüldü bir de üstüne 1 gün erken bitirildi. dolayısıyla 2 kutu ilaçtan da bir miktar arttı.
900'lükten yaklaşık 1000 ml çıkıyor, dolayısıyla her gün yaptığın dozajları toplayıp ne kadar kaldığını tahmin ederek önlem alabilirsin. panik yapma tamam mı?? )

gececim... heyecan nasıl? ben de eminim hepimiz de herkes için heyecan yapıyoruz, :)) güzel haberlerini bekliyoruz senden de..

umut'cum randevu aldın mı Aydın bey'le görüşmek için? ilaçlar bitmeden önce ilk görüşmeni yap istersen.

sancux nasılsın? sana da minik tekmecikler geliyor? muhteşem bir duygudur herhalde, birşeylerin içinde kıpırdadığını hissetmek.. allah sağlıkla doğumlarını nasip etsin canım :))

bende bu sabah kırmızılarımı gördüm, yarın nuri bey'deyim. muhtemelen estrofeme başlarım yarın. benim için sadece beklemeden ibaret olacak süreç başladı kısaca :) bu sefer sonu sağlıklı bir gebelik olur inşallah...

ve son olarak Ayşegül'cüm, dün maçı izledim, inanılmaz gerildim. biri yada birileri trabzon kalesine okumuş yaaa... bu kadar pozisyonun hiçbiri golle nasıl sonuçlanmaz anlayamadım. kalecinin de panter olası gelmiş.. trabzon bir pozisyon bulur golü atar, fenerin maçın başından sonuna her dakikası pozisyon ama gol yok.. ne diyelim kısmet bursa'nınmış.. onlara da hayırlı olsun şampiyonluk

kızlar belki akşam tekrar girerim kulube, hepiniz sevgiyle kalın.
öpüyorum...

merhaba kızlar,
persembeden bu yana yazılanları anca okuyabildim vanilya cok uzuldum umarım bi sonraki denemende kucagına alacaksın bebisini sakın vazgecme sen guzel bi anne olacaksın bu inanarak harket et lütfen
mystryy erken bi süpriz ama güzel bi süpriz bi sonraki randevun 15 gun sonra dimi?
ladyy esinle sana bebislerinizin renk katacagı hayatta omur boyu mutluluklar dilerim
utkumm oglusları hissetmeye baslaman cok guzel bi haber bizede bu duyguyu yasamayı nasip olur insallah
sancux oglusların keyfi yerinde olmasına cok sevindim
aysegul tedavi sonuna gelmissin bile ilac krizi biraz kotu olmus ama cok sukur cozmussunuz problemi umarım tedavin boyuncaki en buyuk aksilik bu olur nazarlık olarak..
gececim senin de cok az kaldı son 2 gun insallah sevinecegiz hep beraber
geshenk umarım sen de iyisindir ilacımı sormussun bu gun 8.ilacımı icecegim kısmetse..
hepinize iyi bir hafta diliyorum...

ayşegül'cüm cevap vermeyi atlamışım. iğnelerle ilgili olarak. tutunma için yaptırdığın progesteron iğneleri göbekten yapılanlar gibi değil. göbekten yapılanlar çok basit, kendin hallediyorsun ama prognexi hemşirenin yada eczacının yapması lazım. eşinin bu konuda tecrübesi yoksa biraz zor bence.

yakınında bir eczane varsa tanıdığın onunla görüşmeni tavsiye ederim, yada saat problemin yoksa sağlık ocağı-hastane uygun olabilir.
bir de bu iğneler cidden acıtıyor.

ama sonuç için herşeye değer....
öpüyorum.

evet canım cuma sabah 10da randevum

umut hayırlı olsun ccanım maraton başlıyor desene

benim içinde başlıyor son 3 hapım kaldı. 3 gün sonrada adet gelirse 24 ü yada 25 i gibi ASM deyim sanırım Aydın bey burada olur inşallah o zaman. Aslında inşallah bana hep denk gelirde gönlüm öyle istiyor yani. heyecanlanmaya başladım ufaktan. hiç beklentim yok sözde. sakindim ya hani.. evdede dün falan çok konusu oldu ister istemez heyacn yaptırdılar bana :))

:)) Sanada hayirli olsun. Insanin icini heyecan kapliyor tabi, beklenen sevgiliye kavusma zamani yaklasiyor cunku. Aydin Bey yanlis hatirlamiyorsam 19 Mayis 26 Haziran arasinda istanbulda. Merak etme tum islemlerin ona denk gelir

:)) Sanada hayirli olsun. Insanin icini heyecan kapliyor tabi, beklenen sevgiliye kavusma zamani yaklasiyor cunku. Aydin Bey yanlis hatirlamiyorsam 19 Mayis 26 Haziran arasinda istanbulda. Merak etme tum islemlerin ona denk gelir

teşekkür ederim sağol.. inşallahhh ona denk gelirim hesaplayıp duruyorum 10 gün yada 15 gün yok galiba burada denk gelme şansım var gibi rutin hep aynıysa gidiş gelişleri.

umut sende de heyecan varmı.??

ayşegül ben senin şu yakışılının patişleri yerim bak. hayvanları çok severim ben. nasıl tatlı görünüyor bana pozundan belli ama ne olduğu onun :))) bizim bahçede var eve girmez yabani zaten ama hep biz yiyecek veriyoruz ona hiç ayrılmaz bahçeden kapı açılsın hemen koşar camı gözetler ama kendini hiiiç sevdirmez. nerelerden yiyecek taşıyoruz biz ona. sizinki yetimmiş demek yavrumu bulmuş eşin onu??

heyecan var biraz ama ne olacaksa biran once olsun istiyorum :)

kızlar son durumum hakkında bilgi vereyim sabah baya baya kanamam oldu ve gene gittik nuri beye arkadaşlar benim minimum 2 ay evde yatmam gerekiyormuş bebek iyi kalbide atıyordu pıt pıt maşallah ama kanamam devam iş için rapor alıcaz o kadar da yoğun biir dönemki napıcaz bilmiyorum eve bilgisayarı dosyaları taşıdım olduğu kadar evden çalışıcam yapıcak bişey yok.kurtulamadım malesef kanamalardan mutsuzmuyum belki biraz ama umutsuz değilim yapıcak birşey yok malesef keşke nedeni bilinse keşke elden birşey gelse ama yok tedaviside yok sadece yatıcakmışım umarım bebişin sağlığında bir sıkıntı oluşturmaz.evdeyim ya artık bütüünn gün yazar dururum size aklıma ne gelirse.hepinizi öpüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…