Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

herseyin yolunda gitmesine sevindim iyi yolculuklar...

nihayet bi gun daha bitti eve gitme zamanı geldi
aysegul insallah yarın ilk senin sonra ecenin guzel haberlerini okuyacagım
hersey guzel gelisecek buna inanıyorum
hepinize iyi aksamlar kızlar...

merhaba bayanlar bütün gün gezdim durdum şimdi eve geldim
yarın önemli bir gün Ayşegülün yumurtaları toplanıyor benim kontrolum var ve gece test yaptıracak (en heyecanlısı da o) inşallah güzel haberlerle dolu bir gün olur, herkese sevgiler

evet canım çok heyecanlıyım. yarın akşam inşallah sizlerle güzel haber paylaşırım.

ayşegülcüm sen de yarın çocuklarını aydın amcasının ellerine teslim et bakalım. bana öyle geliyor ki cuma ya da c.tesi transferini da yaparlar ve heyecanlı bekleyişin başlar senin de... bol şans canım...

Canım Arkadaşlarım,
Bugün sabah misafirimi hastaneye babasının yanına bıraktım ve sonra işlerimi hallettim, 16.00 gibi tekrar misafirimi hastaneden aldım ve Kurtköy civarına geldik, biraz dışarıda vakit geçirdik, sonra eşimi almaya ofise gittik. Ofis Tuzla’da, eşim bizi Günaydın’a götürdü ve denize karşı güzel bir akşam yemeği yedik.. Az evvel geldik ve aklım sizdeydi.. Hepinizin iyi olduğuna sevindim. ıyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkür ederim.
Sabah 09.00’da ASM’de olmayı planlıyoruz. Eşim, ben ve misafirimiz de bize eşlik edecek. Grapes de yanımda olacak.. Daha ne isteyeyim?
Dün gece çatlatma iğnesini 22.45’de yaptırmışlardı ve OPU saatimi de 09.45 olarak belirlemişlerdi. ışlemin yapılması, uyanmam ve eve gelmemiz muhtemelen öğleni bulacaktır. Gelince yazarım. Keyfim yerinde, çok sevinçliyim süreçte bir adım daha atıyor olmamızdan dolayı.. Sona yaklaşıyoruz.. Her şey çok güzel olacak arkadaşlar. Hepinizi seviyorum.

Utkumm : Bugün bilgisayar problemi var sanırım, sessiz kalmıssın canım.
Mystryy : Canım; bende Sancux’la aynı fikirdeyim ve oyumu Aydın Beyle randevuna gidip görüşmenden yana kullanıyorum. Hepimiz ve bebişlerimiz turp gibi olalım
Gece: Canım, kalbim seninle. Güzel haberlerini okumak için sabırsızlanıyorum. Kocaman rakamlı test sonucu bekliyoruz hepimiz senden.
Geshenk : Şerbeti senin yerine mıncırdım canım. Misafirim için iyi dileklerine onun adına teşekkür ediyorum.
Görkembilgin : Dileklerin için çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi her anı sindire sindire sevinç ve heyecanla yaşıyorum.
Ladybird: Ladyciğim sana iyi yolculuklar ve işinde kolaylıklar diliyorum. Muayenende her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim. Nuri Bey çok şirin bir insan. Kendisine de ismini bilmediğim hemşiresine de kanım kaynamıştı, sayende ismini de öğrendik Ebru Hanımın bebişleri de sağlıcakla büyür inşallah. Güle güle git, güle güle gel canım.
Umut: Umutcuğum çok teşekkür ederim canım.
Grapes : Muhtemelen 09.00 gibi hastanede olacağım. Şans öpücüğünü alıp içeriye gireceğim. Sabah görüşmek üzere canım.

Arkadaslar biraz temiz hava almak, detoxu baslatmak icin esimle haftasonuna kadar daglara gidiyoruz. Donuste Aydin bey'le nedenleri nasillari konusma toplantisi yapacagiz, umarim o zamana kadar reglim gelir de daha karisik seylerle basetmek zorunda kalmam. Bana reglin ilk gunu hissi veren kahverengi bir lekelenme ara ara geliyor gidiyor. Dondukten biraz dogal takilmak istiyorum vucudum aldigim bu kadar hormonu hic sevmedi, neticede ben normalde aspirin bile icmem bu kadar kimyasalla kendimi iyi hissetmiyorum. Ogrendigim bir suru sey var bu arada hormon duzenleyen, yumurta kalitesi artiran...Heyecanla onlari yapmaya hazirlaniyorum, detox ve yumurta kalitesi icin bugday cimi, bal tarcin corek otu karisimi ile baslayacagim bir sure yumurta takibi yapacagim, sermlerin hizli yuzmesi icin preseed im de var...bakalim belki bu arada bu igneler de farkli islere yaramistir ve dogru zamani yakalariz. En azindan bu arada faydali birseyler yapmaya devam ederim. Aydin bey'le de ne gibi tetkikler yapmamiz geretigini ogrenip dondurulmuslarla ilgili kararimi verecegim.
Bu tedaviler sabirsizlikla bekledigimiz icin iyi ama yapmaya basladiktan sonra icime sinmeyen bir suru sey oldu.
Dogaldan gelmesi icin biraz daha sabir ve dogal yollardan alacagim takviyelerle azimle calisalim bakalim neler olacak...
Dondugumde hepinizden super haberler almis olabilmek umuduyla hepinizi opuyorum.

Vanilyacığım;
Harikasın...
Geçen hafta çok üzülmüştük, şu an mesajındaki olumlu, umutlu düşüncelerini okuyunca çok mutlu oldum.. Gözlerim doldu.. Sen çok iyi bir anne olacaksın.
Temiz hava çok iyi gelecek sana.. Oksijen ve moral depolayıp gel ve canım..
Sevgiler

canım çok iyi düşünmüşsünüz eminim eşinede sana da çok iyi gelicek en önemlisi de beraber olmanız ve burdan uzak olmanız.düşünmek için zamanın denemek içinde dondurulmuşların var.şimdilik sadece tatilinizin keyfini çıkarın zor bir süreçten geçtin hem psikolojik hem bedenen bir yerden alınanlar bir yerden gidiyor ve inşallah bu stres üzerinden gittikten sonra kendiliğinden gelir bebeğin.dönüşte aydın bey neler önericek o da önemli tabii onunlada paylaşırsın doğal denemek istediğini ayrıca neden olmasın bir sürü örnekleri var doktorlar bile anlatıyor bu örnekleri.seni sabırsızlıkla bekliycez hepimiz için o güzel havadan nefes al dönüncede o enerjiyi bize ver:))öpüyorum...

ayşegüüülll şu an hastanedesin ve muhtemelen hazırlandın bekliyorsun canım benim inşallah herşey çok güzel olucak içinde sağlıkla büyüyecek nur topu gibi embriyoların olucak.dönünce ve kendine gelince bizede mutlaka haber ver. sen şimdi o tatlı sersemlikle bütüün gün uyursun mışııl mışıl.çok çok öpüyorum seni.

Vanilyacım dağ fikri süper, bol oksijen eşinle sana iyi gelecektir.
Kafanızdaki tüm sıkıntıları atıp tazelenip geri gelin.
Umarım bundan sonraki bebek yolundaki aşamalar sorunsuz olumlu sonuca ulaşır.
Doğal olarak gelse daha da güzel olur tabi.
Herşey gönlünce olsun canım.
İyi eglenceler...............

Merhaba kızlar şimdi geldim herşey yolunda ilaç dozumu arttırdı Aydın bey cuma günü tekrar kontrole gidicem.
Ayşegülcüğüme gelince çok heyecanlıydı biraz geç kaldılar hiç konuşamadan içeri girdiler. Bu arada Ayşegülün artan iğnesini ben aldım sanırım birazına ihtiyacım olacak inşallah canım arkadaşımın iğnesi bana uğur getirecek.
Şimdi merak içindeyim kaç yumurta alındı durumu nasıl
Ece senide merak ediyorum eğer sabah kan verdiysen 1 saat içinde sonuç belli olur

Grapes selam cnm kaç yumurtan var, dozu kaca yükseltiler

Aysegülcüm çok heyecanlıydı demekki.
Canım umarım herşey yolunda gider, bol bol kaliteli embriyoların olur.
Asıl heyecanlı süreç senin için başladı.
Seninle birlikte bizimde, bakalım hergün bilgi alacaksın embriyolarının durumu hakkında.
Herşey güzel olacak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…