Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar bende de güzel haber yok ne yazık ki. 0.06 ve elimdeki test 5'in altı negatif diyor. çok üzgünüm. mesajı yazıp çıkacaktım ama yazılanlara bir iki sn göz gezidyim bir dedim. utkumm canım yaa ona da çok üzüldüm. ben bu gece kaybedilen bebekler için üzüleceğim... lütfen kızlar özellikle karnında pıt pıtları duyanlar çok dikkate din kendinize. sevgiler

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim gelişmelerden haberim yok fazla..Ama şimdi okudum ve nasıl üzüldüğümü anlatamam Utkumcuğuma(( Bebeğinin birini kaybetmiş, dualarım seninle Utkumcum inşallah diğer bebeğin seninle kalır..

Sancuxcum nasılsın, tahmin ediyorum ki çok üzgünsündür..Nasıl üzüldüğümü anlatamam..İnşallah diğer bebeği onunla kalır, dua edeceğim bu gece onun için..

Canım Arkadaşım;
Senden yana umutluydum ki, hiç ama hiç aksini düşünmedim..
Herşeyde bir hayır vardır canım, Allah sana ve eşine sağlık versin öncelikle..
Yine deneyeceğiz yine deneyeceğiz...
Taa ki anne oluncaya kadar..

Arkadaşlar;
Geçen haftadan bu yana olumsuz üstüne olumsuz haberler alıyoruz.. Bir tane mi iyi haber olmaz?
Ne oluyor bize? Herşey yolunda giderken pat pat pat her gün bir kötü haber..
Yeter, dur diyelim bu gidişe..
Silkinelim artık..
Lütfen hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..

Ececim çok üzüldüm, herşeyin hayırlısı diyorum canım. Aynı durumu üç defa yaşayan biriyim ama yılmadım tekrar deniyorum ve denemeye devam edicem, Ayşegülün dediği gibi taaki anne olana dek.
Biraz dinlenip yola devam edeceğiz birlikte kendine iyi bak ve iki günden fazla üzülme lütfen.

mystryy zaten ilk muayene bugündü değil mi (diğerlerini saymazsak) bir daha ki sefere pıt pıt sesleri duyarsın artık.
Bence birine karar ver ve ona devam et böyle sürekli kafan karışıcak her doktorun tarzı olaylara bakışı farklı Nuri Beyle hiç karşılaşmadım yorum yapamıyorum Aydın Bey içinse herkesin görüşü aynı dünyanın en iyi kadın doğumcularından biri.

Gececim inan çok üzüldüm neler hissettiğini tahmin ediyorum.
Bu zorlu yolda belki senin yolun daha uzun olacak ama eninde sonunda olumlu olacak.
Umarım bir sonraki tedavide yada belkide kendiliğinden ulaşacaksın bebeğine.
Üzüntünü yaşa içine atma sevdiklerinle paylaş. Dertler paylaştıkça azalırmış bizi de bırakma.
Kendine ve eşine iyi bak birbirinize destek olun.

Sancuxcum nasılsın, tahmin ediyorum ki çok üzgünsündür..Nasıl üzüldüğümü anlatamam..İnşallah diğer bebeği onunla kalır, dua edeceğim bu gece onun için..

Utkumma çok üzüldüm telefonda doğru dürüst konuşamadık sesi net gelmiyordu.
Telefonu kapadıktan sonra tutamadım kendimi ağladım.
Akşam aradım meşgul tonu verdi umarım daha kötü şeyler olmamıştır.
Yarın sabah tekrar arayacağım.
Şimdi onun için dua okuyacağım.

gunaydın kızlar,
dun internete giremedim ama sonucların guzel olacagına okadar inandırmısım ki kendimi hala soktayım ve cok uzgunum..
utkumm suanda cok zor anlar yasıyorsun eminim ama gececek ve obur bebegini kucagına aldında herseyi unatacaksın canım sen elinden gelen herseyi yaptın canım doktorsa en iyilerine gittin yatmaksa dinlenmekse dikkat ettin yormadın kendini bundan sonrası diger bebegin icin mucadeleye devam etmek..
sancux utkummla konusunca dualarımızın onunla oldugunu ilet lutfen..
ececim senin adına da uzuldum canım durmak yok olana kadar devam edecegiz bu yola sonunda zaferle cıkmak icin girdik hepimiz insallah bidahakine bebisini alacaksın kucagına
aysegul bi asamayı daha atlattın insallah senden guzel haberler duyacagız
bu arada dedeselerdi ki bu forumdan birisi anesteziye ragmen bayılmayacak canlı canlı izleyecek yumurtaların toplanısını "aysegul" derdim bi daha takdir ettim seni canım ben olsam korkudan bayılırım gene bayılırım :)
mystry aydın beye gitmen iyi olmus en azından kafan rahatlamıstır calısma konusunda neye karar verdin?
geshenk, grapes nasılsınız?

Günaydın. dün misafirlerim vardı hiç giremedim günümü atlattım ama bu sabah okuduklarıma hem üzüldüm hem Ayşegülcüğüm için sevindim.

Utkum ben böyle zamanlarda hiç konuşamam çünkü çok çok üzüldüm yazmakta da aynı sıkıntıyı yaşıyorum. sen elinden geleni yaptın onları korudun kolladın inşallah diğer bebeğini kucağına alırsın sağlıkla tek dileğim bütün duam bu...

ayşegül sen ne dayanıklı azimli dirençli bir kızsın maşallah sana. bakalım ben ne yapacağım bu yumurta toplama işleminde merak ettim şimdi.. 8 yumurta bence iyi sayı. inşallah hepsi tutar dondurucuya atrsınız kalanları sırayla hepsini dünyaya getirirsin :)) çokmu oldu yoksa ohaoldumsmile
şimdi sırada bekleme sürecimi var döllenme için?? sonrasında transfer 3-4 gün falanmı bu zaman?? Allah yardımcın olsun kolay gelsin benim pozitif arkadaşım.. veee şerbeti benim için yerlerde yuvarla bu kez. kendim yapamıyorum ya sipariş veriyorum sürekli :))))

gece diğer dondurulmuşlarla devam edersin ne olur pes etme bize de moral ol bu nasip değilmiş demekki sağlıklı yada hayırlısı olsun diyelim öylesi gelecek rahmine yerleşecek buna emin ol. bizler elimizden ne geliyorsa yapıyoruz gerisi taktiri ılahi.

ve diğer tüm arkadaşlar sizleri hepinizi hergün takip ediyorum burada herkesin tecrübesi benim için çok önemli siz yüreği tertemiz anne olmak isteyen yada olmuş ve bize burada moraller bilgiler veren tüm annelere (hepiniz benim gözümde zaten annesiniz) desteğiniz birlikteliğimiz için çok teşekkür ediyorum. bugün son ilacımı alıyorum bende muhtemelen pazartesi salı ASM deyim ve iğne faslına geçeceğim inşallah.burada hepimiz bir maratona giriyoruz ve bunun sonunda bazılarımız başarıyla çıkıyor bazılarımız sona varamıyoruz ama bu denemeler bir daha bu maratona katılma şansımızı elimizden almıyor yumurtalarımız bitene kadar devam... ne olur karamsar olmayalım sonuç ne olursa olsun...

Günaydın arkadaşlar
ınşallah bugün Utkumm dan güzel haberler alırız.
Umut ben iyiyim tedavi başladı bugün 6. iğnemi olucam yarın kontrol saat 9:00 hastanedeyim
Ayşegül nasılsın daha haber yoktur herhalde
Bugün akupunkturum var oradan anneme gidicem akşama görüşürüz hoşçakalın

Evet canım dün hepimiz büyük bir şok yaşadık.. Her an herşeyin olabileceğini biliyoruz, Allah hepimize herşeyin üstesinden gelme gücu kuvveti versin. Yüreğimizden inancı umudu eksik etmesin.
Artık hepimiz iyi olalım..

Grapesciğim - Umutcuğum;
Gayet iyiyim, kanama-ağrı yok.. Sadece meme uçlarımın rengi değişti, zonklar gibi hassasiyet hissi var. Genel durumum yumurta toplamadan öncekinin aynı..
Henüz çok erken aramadılar, arayıp bilgi verdiklerinde hemen sizinle paylaşırım. Aradıklarında heyecanla dinlemek yeterli gelecek, ben onları aramayı düşünmüyorum.
Burada süreç konusunda kızların yaşadıklarından tecrübeliyiz, her adımı biliyoruz, bu konuda da gayet bilgili olduğum için aramayacağım. Onlar da güzel güzel izlesinler embriyolarımızı:)
Haa aklımdayken, "naklen yumurta toplama vakası"nın önemli nedenlerinden biri anesteziye alışkın olmam, 4 ameliyat geçirdim.. Hepsi de çok keyifli.. Bir gün anlatırım size koparsınız:))
Ama Aydın Bey şaşırdı cidden.. :)
"Toplam 8 tane topladım, sağ yumurtalığı zorlamak istemiyorum ulaşmakta güçlük çekiyorum, yoksa kanama olacak, 8 tane yeter bize" dedi..
"Aydın Bey inşallah kızlardır topladıklarınız" dedim..
Adamcağız ne kadar cahilce bir soru sorduğumu düşündü sanırım o saniye, yumurtada cinsiyetin olmadığını falan anlatma cümlelerine başlayacaktı ki.. Espri yaptığımı anladı.. Bende minik bir hinlik yapaparak kız istediğimiz konusunu böylelikle yansıtmış oldum:)
ışlemin sonuna yaklaştığını söylediğinde, "elinize sağlık çok teşekkür ederim Aydın Bey" diyince komple kopuldu zaten..

Bugün işlerim var kızlar, araba bana gerekli, bu nedenle şimdi eşimi ofise bırakmak için çıkıyorum..
Hepiniz kendinize iyi bakın lütfen..
Görüşmek üzere

benimde 10 da randevum belki karsılasırız..

Ayşegül haber alınca hemen yaz, çok merak ettim. İnan sanki kendi tedavimi tekrar yaşıyormuş gibiyim.

ececim canım bu sonucu alıcağını hiç düşünmemiştim. inşallah en kısa zamanda kendini toparladıktan sonra gelicek bebeğin.nolur kendini çok üzme bu son değildi sadece başlangıçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…