Kızlar sizlere malesef kötü bir haberim var. Çok üzgünüm......
Utkumm arada beni az önce sabah suyu gelmiş bebeklerden birini kaybetmiş ama diğer bebek yaşıyor. Telefonu çekmiyordu çok fazla anlayamadım dediklerini.
Bizlerden dualarımızı bekliyor.
Bol bol dua edelim bebek ve Utkumm için.
Ben şimdi dışardayım çok fazla duramayacağım.
kızlar bende de güzel haber yok ne yazık ki. 0.06 ve elimdeki test 5'in altı negatif diyor. çok üzgünüm. mesajı yazıp çıkacaktım ama yazılanlara bir iki sn göz gezidyim bir dedim. utkumm canım yaa ona da çok üzüldüm. ben bu gece kaybedilen bebekler için üzüleceğim... lütfen kızlar özellikle karnında pıt pıtları duyanlar çok dikkate din kendinize. sevgiler
kızlar bende de güzel haber yok ne yazık ki. 0.06 ve elimdeki test 5'in altı negatif diyor. çok üzgünüm. mesajı yazıp çıkacaktım ama yazılanlara bir iki sn göz gezidyim bir dedim. utkumm canım yaa ona da çok üzüldüm. ben bu gece kaybedilen bebekler için üzüleceğim... lütfen kızlar özellikle karnında pıt pıtları duyanlar çok dikkate din kendinize. sevgiler
ecee nerdesiinnn????
kızlar bu arada bende bugün Aydın Bey'e kontrole gitiim bebeğin kalp atışlarını gördük ama malesef gene duyamadık.aydın bey kanama için hareketlerime dikkat etmemi iğnelerime devam etmemi ve 2 hafta sonra ona tekrar gitmemi söyledi.ben işe dönmek istediğimi ama sakıncalıysa tabiki dönmeyeceğimi söyledim o da eğer kendinizi çok yorduğunuz sık sık kalkmak durumunda kalmadığınız bir iş değilse dönebilirsiniz pazartesi günü dedi.kanamamı sorarsanız malesef bir başlıyoor bi duruyoor bi kahverengi bi hiç bişi yok ööllee devam ama nedense kötü hisler yok içimde.çarşambada nuri beyle randevum var sorucam nuri beye geleyimmi yoksa 2 hafta bekleyip aydın beye mi gideyim diye bakalım ne derse artık.bende bu arada gidicem işe ama yorulursam gene izin alıcam böyle böyle geçicek zamanlar inşallah.
Sancuxcum nasılsın, tahmin ediyorum ki çok üzgünsündür..Nasıl üzüldüğümü anlatamam..İnşallah diğer bebeği onunla kalır, dua edeceğim bu gece onun için..
gunaydın kızlar,
dun internete giremedim ama sonucların guzel olacagına okadar inandırmısım ki kendimi hala soktayım ve cok uzgunum..
utkumm suanda cok zor anlar yasıyorsun eminim ama gececek ve obur bebegini kucagına aldında herseyi unatacaksın canım sen elinden gelen herseyi yaptın canım doktorsa en iyilerine gittin yatmaksa dinlenmekse dikkat ettin yormadın kendini bundan sonrası diger bebegin icin mucadeleye devam etmek..
sancux utkummla konusunca dualarımızın onunla oldugunu ilet lutfen..
ececim senin adına da uzuldum canım durmak yok olana kadar devam edecegiz bu yola sonunda zaferle cıkmak icin girdik hepimiz insallah bidahakine bebisini alacaksın kucagına
aysegul bi asamayı daha atlattın insallah senden guzel haberler duyacagız
bu arada dedeselerdi ki bu forumdan birisi anesteziye ragmen bayılmayacak canlı canlı izleyecek yumurtaların toplanısını "aysegul" derdim bi daha takdir ettim seni canım ben olsam korkudan bayılırım gene bayılırım :)
mystry aydın beye gitmen iyi olmus en azından kafan rahatlamıstır calısma konusunda neye karar verdin?
geshenk, grapes nasılsınız?
Günaydın arkadaşlar
İnşallah bugün Utkumm dan güzel haberler alırız.
Umut ben iyiyim tedavi başladı bugün 6. iğnemi olucam yarın kontrol saat 9:00 hastanedeyim
Ayşegül nasılsın daha haber yoktur herhalde
Bugün akupunkturum var oradan anneme gidicem akşama görüşürüz hoşçakalın
Grapesciğim - Umutcuğum;
Gayet iyiyim, kanama-ağrı yok.. Sadece meme uçlarımın rengi değişti, zonklar gibi hassasiyet hissi var. Genel durumum yumurta toplamadan öncekinin aynı..
Henüz çok erken aramadılar, arayıp bilgi verdiklerinde hemen sizinle paylaşırım. Aradıklarında heyecanla dinlemek yeterli gelecek, ben onları aramayı düşünmüyorum.
Burada süreç konusunda kızların yaşadıklarından tecrübeliyiz, her adımı biliyoruz, bu konuda da gayet bilgili olduğum için aramayacağım. Onlar da güzel güzel izlesinler embriyolarımızı:)
Haa aklımdayken, "naklen yumurta toplama vakası"nın önemli nedenlerinden biri anesteziye alışkın olmam, 4 ameliyat geçirdim.. Hepsi de çok keyifli.. Bir gün anlatırım size koparsınız:))
Ama Aydın Bey şaşırdı cidden.. :)
"Toplam 8 tane topladım, sağ yumurtalığı zorlamak istemiyorum ulaşmakta güçlük çekiyorum, yoksa kanama olacak, 8 tane yeter bize" dedi..
"Aydın Bey inşallah kızlardır topladıklarınız" dedim..
Adamcağız ne kadar cahilce bir soru sorduğumu düşündü sanırım o saniye, yumurtada cinsiyetin olmadığını falan anlatma cümlelerine başlayacaktı ki.. Espri yaptığımı anladı.. Bende minik bir hinlik yapaparak kız istediğimiz konusunu böylelikle yansıtmış oldum:)
İşlemin sonuna yaklaştığını söylediğinde, "elinize sağlık çok teşekkür ederim Aydın Bey" diyince komple kopuldu zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?