Ayşegül haber alınca hemen yaz, çok merak ettim. İnan sanki kendi tedavimi tekrar yaşıyormuş gibiyim.
benimde 10 da randevum belki karsılasırız..
Ayşegül haber alınca hemen yaz, çok merak ettim. İnan sanki kendi tedavimi tekrar yaşıyormuş gibiyim.
sendemi canlı yayında verdin yumurtaları muhabbet arasında?? biliyorsunuz Ayşegülün bir adım gerisinde ben varım. benim için de bu süreçler yaklaştı heyecanda var artık tam takip Ayşegülün peşindeyim :))))) bugün son doğ. kont. hapımı alıyorum sonra reglim gelsin diye bekleyeceğim.
Mystryy;
Nasılsın canım? İş gitmekle ilgili Aydın Beyden görüş almıssın, zaten iş arkadaşların da ellerinden geldiğince özenli davranıyorlar sana karşı.. İyi hissettiğinde gider, kötü hissettiğinde de gitmezsin..
Kanaman ne alemde canım?
Tekrar yaşar gibi çok heyecanlanıyor di mi insan mafoldumben
Dün Aydın Beyin kabul günüydü :) 5 yumurta toplama 1 transfer vardı, ben ikinci yumurta toplamaydım..
Muhtemelen öğle sonrasında ararlar diye düşünüyorum.
Gerçi 13.00 gibi evden çıkacağım, misafirimi babasının yattığı hastaneye götüreceğim, bir süre birlikte orada kalıp sonra döneceğiz.. İmkanlar çerçevesinde hemen yazarım..
Sevgiler
Mystrry bu kadar çok çalışmak zorunda mısın? Sana bakınca gebeliğimde hastanede kendi meslektaşlarımın bana yaptıklarını hatırlıyorum . Ne kadar çok ağlamıştım. Şimdi bakınca keşke hiç birine papuç bırakmasaydım da evde rahat rahat yatsaydım diyorum .Ya onların yüzünden bebeğime birşey olsaydı? O zaman sorduğumda Aydın Hoca da bana çalışabilirsin demişti ama adamcağız herkesi kendi gibi biliyor. Bir bilse dışardakilerin ne şeytan olduklarını.ayşegülcüm kanamam az az ama devam yani bi oluyo bi geçiyo bi kahve bi pembe bi sıfır artık didik didik takip etmiycem psikolojimi sorarsan iyiyim kötülükler geçmiyor kalbimden hiiç.hepimiz için hayırlı şeyler olucak.zaman geçicek bebeğim büyücek...
grapes bu arada haklısın canım iki doktor iyi değil tabii ama aydın bey yoktu ve benim kanamam vardı yani mecburen gittim nuri beye sonrada aydın bey bende ilk muayenizi yapmak isterim dedi e tabi kalktım onada gittim. şimdi aydın bey bir kere daha göreyim sizi sonra nuri beye postalarız dedi gülerek. zaten sanırım aydın bey gebelik takibi yapamıyor hem çok yoğun hem her daim burada değil ama ilk bir iki muayeneyi kendisi yapmayıo tercih ediyor. şimdiii iki hafta sonra gidicem aydın beye ve inşallah sonrasondada nuri beye devam edicem.tabii bu çarşamba bide nuri beyde randevum vardı ona sorucam böle böle diye gel derse giderim gelme zaten iki hafta sonra aydın beydesin derse gitmem bakalım.ayy çok yazdım sanırım..
umutcum pazartesi dönücem işe ama kendimi yormak yook hatta öğle yemeğine bile yürümiycem kızlardan rica edicem uzatıp ayağımı öyle çalışıcam lavobo dışında kalkmak yok bakalım zorlandığım günlerdede erken döner eve yatarım böyle böyle geçicek inşallah.
Mystrry bu kadar çok çalışmak zorunda mısın? Sana bakınca gebeliğimde hastanede kendi meslektaşlarımın bana yaptıklarını hatırlıyorum . Ne kadar çok ağlamıştım. Şimdi bakınca keşke hiç birine papuç bırakmasaydım da evde rahat rahat yatsaydım diyorum .Ya onların yüzünden bebeğime birşey olsaydı? O zaman sorduğumda Aydın Hoca da bana çalışabilirsin demişti ama adamcağız herkesi kendi gibi biliyor. Bir bilse dışardakilerin ne şeytan olduklarını.
kızlar dısarıdayım detayları sonra yazarım
8 yumurtanın 5 tanesi olgunmus
bu 5 tanenin 4 tanesi döllenmıs
yarın oglen yine arayacaklar
yarınkı kontrollerınde transfer gunu bellı olacak
su an ki gelısmeleri gayet guzelmıs
lab. gorevlısı muharrem bey aradı, embriyologum ufuk beymıs
ıyı bakın olur mu dedim
guldu emın ellerde hıc merak etmeyın dedi
gözün aydın canım güzel bi haber bu ben boyle gunler gorecekmiyim acaba?
2 transfer 2 dondurulma mı olacak?
sabahtan beri kafama takıldı meraktan bisey soracam aysegul: senin sagdaki yumurtayı almamıs ya aydın bey o yumurta ne olacak sonra? kendikendine mi catlayacak?:uhm:
deniko sen ne durumdasın canım uzun zamandır haber alamadık senden?
sendemi canlı yayında verdin yumurtaları muhabbet arasında?? biliyorsunuz Ayşegülün bir adım gerisinde ben varım. benim için de bu süreçler yaklaştı heyecanda var artık tam takip Ayşegülün peşindeyim :))))) bugün son doğ. kont. hapımı alıyorum sonra reglim gelsin diye bekleyeceğim.
İyiyim umutcum, bir süredir bu konulardan uzak kalayım dedim malum kendimi tedaviye hazırlıyorum ben de..Haziran da histereskopi, Temmuz da tedavi olacak canım..
anladım hayırlısı olsun umarım hersey gonlunce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?