Yok canm progesteron iğneleri için yakınlarda hastane bulurum dedim:)
cts suadiyedeydim ben. Kadife pantalonum vardi. Baskasini gormussun.senin de toplama islemin de yarin belli olacak ya belki toplama-transfer esnasinda karsilasiriz.
Ben de her gittiğimde buradan birini görürmüyüm görsem de tanıyabilir miyim acaba diye bakıyorum dikkatli dikkatli herkese:)) Kim olduğunu nereden bileceksem..Burada yazışırken yakın hissediyosun kendini konuştuğun kişilere, onlar da seni tanıyacakmış gibi hissediyorsun:))
Evet ya komik oluyor bende pazartesi günü bir kızı ladybird mü acaba diye bakıp durdum kızda demiştir bu kız deli mi ne ne bakıp duruyor...........
hiç aradılar mı hastaneden bilgi verdiler mi?Kaç tane embriyo transfer yapılacagı konusunda hiç düşündünüz mü?
Bir çift vardı ben de kıza sen misindir acaba diye baktım:))) Ama saat 10.30 a kadar kalmamışsındır tabii sen..
Evet ya komik oluyor bende pazartesi günü bir kızı ladybird mü acaba diye bakıp durdum kızda demiştir bu kız deli mi ne ne bakıp duruyor...........
Yok daha birsey demediler. 2 yada en cok 3 demislerdi ilk gorusmede. Dr verecek karari ama ben 3 istemiyorum. Riskli geliyor ya hepsi tutarsa diye. Tutmazsa da arkada embryo kalsin sonraki denemeler icin.
Hepinizin facebook u varmı_?
Hepinizin facebook u varmı_?
Sancux igne zamani. Hadi git yap hazirligini. Hic acimiyor en hafifi catlatma ignesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?