Benim eltimin de çocuğu olmadı aynı kaderi paylaşıyoruz..O tüp bebek de denedi 3 defa olumlu sonuçlanmadı
Evet canım erkek jinekolog en iyisi. Muane ederkende elleri çok hafif. Kadın doktorlar acıtıyor muane ederken sinir oluyorum.
Evet Aydın bey'in eli çok hafif, kadınlar daha nazik olmalılar aslında..Daha iyi bilmeleri gerek bu konudaki hassasiyetimizi..
Yapma ya........Tüh böyle şeyler duyunca insan üzülüyor.
Sorunları var mıydı?
Progynex; peogestoron hormonu veriyor. Tutunmayi artirmak icin. Aksam yapmak zorunda degilsin. Ayni saatlerde olmasi yeterli. Ben mecburen aksami tercih ediyorum. Kalca disinda on bacak kol gibi kas olan yerlere yapilabilirmis. Yarin bacagi deneyecegim. Basarirsam kendim yapacagim. Yada koldan isyerindeki saglik gorevlisine yaptirabilirim.
C.tesi 4. mü 5. günmü oluyor senin? Yumurta toplama gününü 1.gün mü sayıyorlar acaba.
cts benim icin 5. gun. Transfer sonrasinki gun 1. gun oluyormus. Bu arada onceki sorunda atlamisim, blastosit yanlis bilmiyorsam 5. gun olmali. Hucre sayisi iyice cogaliyor 16-32 gibi.
Bir dolu iğne oldunuz, ne gibi yan etkileri oldu ilaçların? Su topladı mı vücudunuz, hassaslaştınız mı?
canım sen iş yerindekilere söylemedin anladıgım kadarıyla:)Benim agzım gevsek galiba biraz iş yerindeki arkadaslar ve müdürüm biliyor ama ben devlette çalışıyorum ve iş başladıgım ilk günden beri müdürüm bebek konusunda beni destekliyor Allah razı olsun..Arkadaslarda çocuklarını hepsıkıntılı bekleyişler sonnucunda kucaklarına almışlar anlayacagınız empati kurabiliyorlar..ben gurbete gelin geldim annemler ankarada, ablamda iskenderunda kayınvalidem ve eltimle aynı binadayız.. Kayın validem ile mümkün oldukca az konusmak istiyorum bu konuları beni geriyor tedavinin ilk günü gelmiş bana rüyasını gördüm oğlun olacak, zaten bizde hep oğlan olur deyip durdu... kız olsun erkek olsun yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun diyorum her zaman ki gibi.. ve eltim benim canım kardeşim Allah ondan bin kere razı olsun her zaman bana destek ve yanımda, ayrıca hemşire olduğu için iğnelerimi de yapıyor muhteşem bir insan Allah herkese böyle eltiler nasip etsin ay ne çok konustum:)
gelelim yumuyrtalara hemen hemen 7-8 yumurtadan bahsedildi bakalım yarın ne diyecek aydın bey...Kontrolüm var
Çok ilginç aslında dediğin gibi daha hassas olmalrı gerekirken tam tersi
yok kizlar oyle demeyin. Benim onceki doktorum Ilknur hnm inanilmaz sefkatli ve sevecen biri. Onu da cok seviyorum AMA tup yaptirmak zorunda kaldigim icin biraktim. Eger Aydin bey hamilelik asamasinda devametmek istemezse o zaman ilknura donecegim. :)) O da super bir insandir.
aman yanlışlık yapma ben prognex in sadece kalçadan yapıldığını biliyorum. hatta birkaç gün sonra yağlı iğne olduğu için kalçada toplama yapıp acıtıyor ama başka yerden yaptıran duymadım
Hangi hastane de çalışıyor?
İkisinde de problem vardı..Beni düşünsene, kayınvalidemler torun torun diye deliriyorlar..Benden küçük kızkardeşim var daha evli değil..Yani bizim ailede de torun yok annemler de deliriyorlar haliyle..Herkesin gözü benim üzerimde..Bir torun gelse ailenin gözbebeği olacak yanii:)
Aydin bey soyledi. Neyse zaten bugun kosedeki eczaneye gittim. Tanidik diye gidip sormak bile istemiyordum AMA kar yaginca biraz da mecbur kaldim ama iyi de oldu. Ignelerimi yapacak hergun, pazar haric tabi. Allah rast getiriyor insallah boyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?