Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Bir dolu iğne oldunuz, ne gibi yan etkileri oldu ilaçların? Su topladı mı vücudunuz, hassaslaştınız mı?

ben çok gerginim, bu sıralar kasıklarımda agrı oluyor ilk gün çok fena başım agrıdı..
su toplamaasını bilemem de yaklaşık 1kg kadar aldım

Bir dolu iğne oldunuz, ne gibi yan etkileri oldu ilaçların? Su topladı mı vücudunuz, hassaslaştınız mı?

Gobekten yaptikca karnin hassaslasiyor 4-5 gun sonra. Yumurta toplanmadan once de kasiklarim siskindi- gergindi. Sonrasinda gecti. Bir de hafiften bulantim olmustu fsh igneleri olurken. (puregon) ama herkeste farkli etkiler oluyordur. Bir de midem kazindi bi kac gun. Neyse gecti simdilik.

yumurtaların sayısı ve durumu ne alemde belki benimkini de cumaya toplarlar...
sen bu sabahcatlama önleyici igneni oldun mu

yani hem çatlatma hemde koruyucu igne aynı gün vuruluyor mu

büyük küçük toplam 12 yumurta var.
Dün akşam son puregonu yaptım bu sabahta son çatlatma önleyici iğnemi yaptım. Çatlatma iğnesini de bu akşam yapacağım.
Yani çatlatma iğnesi yapılan gün puregon yapılmıyor ama sabah çatlatma önleyici iğne yapılıyor.

Anladım inş. bende yarın vurulurum çatlatma iğnemi.
Maşallah bebiş aday adaylarına:)tatlı mı tatlı, pamuk mu pamuk mis kokulu bebişlerin olur o yumurtacıklar inş:)

ben eltimin doktoruna gidebilirim nenehatundan Neslihan ŞEKER çok tatlı bir doktor, benim pek çok arkadasımın dogumlarını yaptırdı hatta aydın beyle tedavi sonucu ikizi olan bir arkadasımında doktoruydu

yumurta toplama işlemi anestezi altında mı yapılıyor, transfer sanırım anestezili oluyor...
ladybird sanırım ben seni hatırladım...biz orda otururken sen eşinle birlikte içerden çıktın eşinin koluna girmiştin kot pantolon ve deri ceket vardı sanırım üzerinde ctsi günü:) birden aklıma geldi...

hiç aradılar mı hastaneden bilgi verdiler mi?Kaç tane embriyo transfer yapılacagı konusunda hiç düşündünüz mü?

cts suadiyedeydim ben. Kadife pantalonum vardi. Baskasini gormussun. senin de toplama islemin de yarin belli olacak ya belki toplama-transfer esnasinda karsilasiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…