Eczane de yaptırman iyi olmuş ama artık eczanedekiler yapmıyor diye biliyordum.
Canım hadi geçmiş olsun çatlatma iğneni bugün olacaksın demekki benimkinin günü yarın belli olacak ne zaman toplanacak belli mi?
Bir dolu iğne oldunuz, ne gibi yan etkileri oldu ilaçların? Su topladı mı vücudunuz, hassaslaştınız mı?
Bir dolu iğne oldunuz, ne gibi yan etkileri oldu ilaçların? Su topladı mı vücudunuz, hassaslaştınız mı?
Saol cnm, yumurta toplama perşembe sabahı olacak.
Bende herhalde yakınlarda bir hastane bulurum
yumurtaların sayısı ve durumu ne alemde belki benimkini de cumaya toplarlar...
sen bu sabahcatlama önleyici igneni oldun mu
yani hem çatlatma hemde koruyucu igne aynı gün vuruluyor mu
Sabah koruyucu aksam catlatma ignesi yaptim ben.
yumurtaların sayısı ve durumu ne alemde belki benimkini de cumaya toplarlar...
sen bu sabahcatlama önleyici igneni oldun mu
yani hem çatlatma hemde koruyucu igne aynı gün vuruluyor mu
Pozitif sonuclarimizi alinca bu konuyu da detayli gorusuruz.
büyük küçük toplam 12 yumurta var.
Dün akşam son puregonu yaptım bu sabahta son çatlatma önleyici iğnemi yaptım. Çatlatma iğnesini de bu akşam yapacağım.
Yani çatlatma iğnesi yapılan gün puregon yapılmıyor ama sabah çatlatma önleyici iğne yapılıyor.
bu konu biraz kafamı karıstırmıstı ama demek ki bir problem oluşturmuyor anlamış oldum..
yumurtaların boyutları neydi
Anladım inş. bende yarın vurulurum çatlatma iğnemi.
Maşallah bebiş aday adaylarına:)tatlı mı tatlı, pamuk mu pamuk mis kokulu bebişlerin olur o yumurtacıklar inş:)
yumurta toplama işlemi anestezi altında mı yapılıyor, transfer sanırım anestezili oluyor...
ladybird sanırım ben seni hatırladım...biz orda otururken sen eşinle birlikte içerden çıktın eşinin koluna girmiştin kot pantolon ve deri ceket vardı sanırım üzerinde ctsi günü:) birden aklıma geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?