Günaydın Canım;
Hayırlı cumalar olsun..
Günümüz güzel olsun..
Haberler iyi olsun..
Sevgiler
şu resmi gördükçe sana yazasım geliyor. ne tatlı bakıyor yavrum yaa... tüylerinede bak şunun ayyyy opuyorumnanaktan
Şu an Gonca Abla temizlik kovalarına su ve temizlik maddeleri koydu, peşinden ayrılmıyor, kadıncağız nereye , şerbet oraya.. Gölgesi gibi.. Bir halini görsen yersin yer ablası :)
hakkatten yerim ben onuuu :))) iyiki bizim evde değil yani. ben başlarına bişi gelince çok etkileniyorum o yüzden evde bir canlı istemiyorum artık daha önce bir muhabbet kuşum vardı öldüğünde günlerce ağladım hala aklıma geldikçe içim acır artık karar verdim eve canlı almamak konusunda. bağlanıyor insan sonrada fazla duygusalım galiba bana ağır geliyor... Allah sağlıkve uzun ömür versin sizin şerbete..
çok üzüldüm utkumm ama derler ya herşeyde bir hayır vardır buna inanmak lazım çok zor günler geçirdin çok sabırlı davrandı ama bu sefer olmadı inşallah bir dahaki sefere koştura koştura geçicek hamileliğin korkular sıkıntılar problemler olmadan Allah eşine ve sana sağlık versin.İnşallah suni sancıyla gerçekleşebilir doğumun ve ameliyata sezeryana gerek kalmaz kısa zamanda toparlarsın kendini ve vücudunu.
anladığım kadarı ile durmuyor canım ama inşallah ben yanlış anlamışımdır.
Malesef dogru cnm.
merhaba kızlar,
biraz once geldim isyerine once yemegimi yedim sonra yazılanları okudum
keske siz utkummla ilgili olanları yazmak zorunda kalmasaydınız ben de okumak... off ya cok umitliydim utkummdan duzelecek diyordum ama mystrynin söyledigi gibi herseyde bi hayır vardır en kısa surede toparlanıp yeniden baslayacak utkumm..
benim ablamın da 5 aylıkken karnında olmustu bebegi sunni sancıyla dogum yaptırmıslardı arkasından da her ihitimale karsı kurtaj yapıyorlar guzel allahım utkumma kolaylık versin
bugun 10 da randevum vardı bildiginiz uzere grapes aksam bilgilerini ozelden gondermis ama aksam misafirlerim vardı ve internete giremedim o yuzden bilgilerini bilmiyordum ve gittigimde de kimse yoktu grapesle karsılasamadık malesef( insallah bidahakine..
aydın beyle bugun ilk gorusmemizi yaptık gercekten anlattıgınız gibi cok ilgili ve seker bi doktor sagolsun cok ilgilendi, durumumuzu degerlendirdi. benim dk ilacına baslamamı akıllıca diye degerlendirdi (ladycim sagolsun onun sayesinde.. burdan ve birbirimize destek olmaya calısımızdan kısaca bahsettim biliyorum dedi ve guldu reklam yaptırıyorum sanacaklar dedi)
ancak 1 kutu dk hapın benim icin yeterli olmayacagını cunku potansiyel diyabet hastası oldugumu, glukofajın da yumurta kalitesini etkilediginden 1kutu daha dk hapla birlikte glukofaj icmem gerektigini soyledi. 2.kutu dk hapının sonlarına dogru bazı tetkikler istedi onlarda istenilen degerleri yakalayabilirsek temmuzun ilk haftası gibi baslayabilecegiz bu arada diyetisyen kontrollu diyet, haftada en az 3 gun kosubandında 120 nabıla 20 dk kosu yapmam gerektigini soyledi. benden haberler bukadar...
aysegul haber varmı?
Umutcuğum;
Hoşgeldin canım..
Utkumm çok zor zamanlar geçirdi, hepsini atlatmıştı ama malesef bunu atlatamadılar. O ve eşi çok itikatlı ve çok güçlüler. Bunu da inşallah atlatacaklar ve kısa süre sonra tekrar deneyecekler.
Aydın Bey ile görüşmenin güzel geçtiğine ve onu sevdiğine sevindim. Doktorunu sevmek ve ona koşulsuz güvenmek sorunun yarısını halletmek demek.
Keşke çok yoğun temposu içerisinde vakti olabilse de bizim burada tutulan günlüğü okuyabilse.
Özel bir durumun var, ama neyse ki sadece zaman kaybına yol açacak. 1 aylık gecikme de sorun değil, sağlıklı ol, tam hazır ol da zaman kaybının önemi yok.
Diyetine dikkat edip biraz da kilo verirsen herşey daha kolaylaşacak. Lütfen dikkat et olur mu.
Grapes ile görüşemediğine üzüldüm. O da seni merak etmiştir.. Yine karşılaşacaksınız canım.. Yine karşılaşacağız :)
Bu dakikaya kadar aramadılar.. Dün de 15.00'de aramışlardı zaten..
Bekliyorum..
Aradıklarında yazarım.
Canım diğer topikte burayla ilgili ayrıntıya girmedim ki, orada sen yazdın asıl sen tüp bebeğe başlamıyor muydun diye ..Zaten tüp bebeğe başladığını da biliyorlar, neyse senden bahsetmem canım sözzzzzemuszemussağol canım amin.. senin içinde öyle olur inşallah.. canım yanlış anlamazsan diğer topicte burayla ilgili detaya ayrıntıya girmezsen çok memnun olurum.
Allah yardımcısı olsun..
Canim dun cvp yazmistim sana ama.
Allaha sukur iyiyim cnm agrilarim oluyor sadece, aliştim artik. Sen nasilsin tedaviye hazirlaniyorsun degil mi?
Utkumm un durumunu yukarida yazdim. Herseyin hayirlisi dedik hep demek hayirlisi buymus. Kendiliginden hamile kalsa yakin zamanda ne iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?