Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

gece bu arada embriyolar 24 saatte bir bölünüyorlar yani ilk dölleme sonrasında 1 olan hücre 24saat sonra 2 luyor,48 saat sonra 4 oluyor, 72 saat sonra 8 oluyor yani 2 üzeri n şeklinde artıyor(n:geçen gün sayısı)
örnegin 5. gün transferinde 2 üzeri 5=32 hücre olması bekleniyor...seninkide 2. gün transfer edildiginden aslnda birinci kalite ama ayşegülde durum farklı onun embriyoları 5. gün sonunda 4-5 hücreliydi yanılmıyorsam? sonucta butün bunların hiçbir önemi yok bir yerden sonrası nasiip, benim 7 yumutam toplandı, 5i döllendi 3ü bölündü, hepsi transfer edildi ve sadece birisi tutundu ama oda kendi içinde 2ye bölündü ve oğullarım 4 ay benimle oldu...Nasip...
dilerim sizer için herşey çok ama çok iyi olur sakın umutsuz olmayın

sancux canım gözün aydın Allah'ım hep saglıkla devam ettirsin..Hayri ERMıŞ konusunda daha önce yazmıstım bişeyler demekki sende benim gibi düşündün:))Aydın Hocadan sonra biz biraz zor doktor begeniriz... Benim kartal egitim arasrımadaki doktorumda çok iyi, ordaki uzmanların hepsi çok cana yakın, asistanlar biraz ters:))
mystrry canım pıt pıtları duymana cok sevindim dilerim en kısa sürede kanamanda biter ve doya doya yaşarsın bu güzel süreci..
grapes en dogru kararı vrmiş olmanızı diliyorum herşeyin hayırlısı, benim bir arkadasım gecen yıl dış gebelik yaşadı yumurtalıgını ve kanalını kaybetti bu yıl hamiş:) benden bir hafta öndeydi şu anda gayet iyi saglıgı maaşallah..
geshenk senin maraton tam başlamıs anlasılan,
ayşegülü bende merak ettim ama belki gezmeye dşarı cıkmıştır, onun evde bu kadar uzun süre kalması bile şaşılacak durumdu zaten:))))))))
bizim tablo kayboldu:))aslında ben sancuxtan rica edecektim ilk sayfadaki bir yazısına edit yapıp kopyalasaydı listeyi ordan takip ederdik...Arkadaslar cogalmıs ve benim psikolojik durumum herkesi bire bir takip etmemi engelliyor..şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum
Allah' a emanet olun biraz yatacagım

seni böyle zamanlarında okurken hep aynı şey oluyor yine boğazıma bir düğmük yerleşti. diyecek bir şey de yokki zaten ne denirki şu durumda. evet en doğrusu hayatına kaldığın yerden dimdik devam et. sana yalnızca şunu söyleyeceğim. ben inanıyorum sen bir gün anne olacaksın. bak gör. Rabbim şu günlerini unutturup öyle güzel öyle tatlı hayırlı evlatlar verecekki her şeyi unutturacak sana..

evet maraton başladı yarın sabah kontrolüm var. bu kadar sıkıntının içinde benide takip etmişsin. :teselli: dinlen canım sen. vaktin olduğunda bakarsın bize ama bizi bırakma olurmu.

kelimelerin yetersiz kaldığı anlar vardır.Sanırım öyle hissettim okuyunca. Herşeyden önce kaaybın için çok üzgünüm öncelikle bol sabır ve muhteşem bir enne olacağın için yeniden cesaretlenmeni diliyorum.Bazı insanlar bazı şeyler için daha da çok çaba sarfetmek zorundalar.En iyi biz tüp bebek deneyicileri biliriz. Gerçekten seni anlıyor ve tez zamanda süper haberler vermeni diliyorum.Senin aslavazgeçmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz.Sevgiler.

Mystrry , pıt pıtlar hayırlı olsun.
Dinlenmeyi bıakma.Bir ay dediğin nedir ki dört pazartesi.
Sancux,
Poyraz ve rüzgarı beğendim bende ama hepsii çok güzel.
Ayşegül,
transferin hayırlı olsun.Sonuç ne zaman?
Gece sen hamileydin sanırım ama araya bir sürü gün girince takip edemedim,iş güç.
Ben 12.haftama giriyorum.Biraz ufak tefek problemlerimiz olsada devam ediyoruz. Azıcık tansiyon yükselmelerim var ama onuda halledeceğiz. Hepinize kolay gelsin.Sevgiler...

öncelikle maşallah diyelim aman dikkat et kendine senin mesleginde çok stresli ve yorucu abimden dolayı iyi bilirim Allah yardımcın olsun canım.
ayrıca güzel temenniler içinde teşekkür ederim

Merhaba Kızlarr;
Ben iyiyim, herhangi bir değişiklik yok. Sadece öğlen elektrik kesintisi oldu.. Akşam 18.00'den sonra tekrar verilecek dediler ama şimdi geldi..
Ehhh elektrik yok, internet yok, tv yok.. bi kitap vardı :)))) Çok sıkıldım ve öğleden sonrayı hep uykuyla geçirdim.

Mystryy : Canım benim e Nuri Bey yabancı değil ki, söyleseydin siz bi gidip dolanın, dışarlıklı işlerinizi halledin, ben bebişimi dinliycem deseydin vallahi kırmazdı :) Jeanlarını güle güle kullan canım.. Biliyomusun ben transferden önceki gün Viaport Avm’de Lcw’den kendime siyah penyeden hamile pantolonu almıştım, aslında eşofman altı gibi bişii ama çok güzel.. Transfere jeanla gittim ama hastaneden eve dönerken cici pantolonumu giydim. Çünkü evimize hamile döndüm.

Grapes : Aklına takılan tüm sorularının cevaplarını bulmuşsun canım. Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. Transferden sonrayı çok dikkatli geçirmen gerekecek. ınşallah sorunsuz geçireceksin canım. Cumartesi ilk OPU sen isen o zaman iğneni 22.30’da olacaksın di mi bu akşam?

Sancux : Ehh artık ikisinin de erkek olduğundan emin oldun di mi canım.. Ayrıntılıya kadar yine de biri kız olabilir diye düşünüyordun, ama iki pipi :) Poyraz Kuzey Çınar ve Rüzgar bu aralar popüler erkek bebek isimleri.. Kuzey arkadaşım Elif’in, Çınar arkadaşım Orkide’nin , Poyraz çocukluk arkadaşımın. Hepsi de çok güzel.. Klasik ama ben Ömer ismini de çok severim. Kız ismi çok ama erkek isimleri tıpkı erkek bebek giysileri gibi kısıtlı.. ıstersen bir kahramanlık yapsınlar adlarını öyle koyalım

Utkum : Ah canım ahh… Yine neler yaşamıssın.. Kıyamam ben sana..
Ayşe Aydın nasıl yazmış kitabını? Daha evvel anne ile ilgili yazdığın yazıyı hatırlıyorum.. Kalemin gayet kıvrak.. Bak burada tutulan günlüğü geliştirerek güzel bir kitap ortaya çıkabilir. Bunu ciddi ciddi düşünelim..

Nilsu : Çok teşekkür ederim canım. 3 Haziran Perşembe büyük gün :) Tansiyon sorunun daha evvel varmıydı yoksa hamilelikle birlikte mi ortaya çıktı?

Geshenk : Aman da aman yarın Gebze'ye de gidecekmiş.. ılk defa gidecekmişş, bakalım yumurtaları ne alemdeymişşşş :)))

ohhhh çok şükür bir sorun yokmuşş.. bide bana kızıyorsun bak sende merakta bıraktın bizi bugün.. tlf da cevap vermemeiş mystryy aradı seni açmamışsın.. uyuman iyi olmuş da ya arkadaşlar hakkaten zormuş merakta bırakmak insanları valla bende anladım şimdi nasıl bir şey olduğunu. ters giden bir şeymi oldu diye geliyor hemen akla.

:)))) Teşekkür ederim canım benim..
Ama sabah bir kaç mesaj yazmıştım zaten son mesajım da 10.30 sonra da internet gitti zaten.. Öğleden sonra sıkıntıdan çok uykum gelmişti, uyurken de telefonumu kapatıyorum. 17.00'de uyandım telefonumu açınca msj geldi hemen adarım Mystryy'i. Ama o da ofisten çıkıyordu size yazamadı...
Sorun yok Allaha şükür..

Kızlar ;
Transfer sonrasından test gününe kadar vücudunuzda neler oldu benimle paylaşırmısınız.. Herkesin bünyesi farklı tabii. Hani kiminde leke, kiminde kanama, kiminde kasık ağrısı, kiminde bel ağrısı, kiminde de hiç bir belirti olmayabiliyormus..
Benim sadece vücudumun her bölgesinin şiştiğini söyleyebilirim. Gaz mevcut.. Ama devamlı beslenmek ve hiç hareket etmeden yatmak doğal olarak gaz sıkıntısı yaratır zaten.
Gögüslerim çatlatma iğnesi yaptığım akşamdan bu yana çok dolgunlaştı ve hassas, uçları da acıyor.
Ne bel, ne kasık, ne de başka türlü hiç ağrım yok.. Bu kadar..
Sizlerin nasıldı? Gerçi Utkumm - Sancux ve Ladyy'nin ilk sayfalarda transfer sonrasını okudum..
Yine de merak ediyoyumm

ayşegül transfer sonrası belirtilerimin hepsi yok oldu benim.ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişi yoook sadece yüzümde hastalık öncesi sivilcelerim çıkmaya başladı..ben artık normal yaşamıma döndüm .....seni okudu:Saruboceq:kça acaba erken mi kalktım diyorumm.offf yaaaa haftaya bu saatler herşeyi öğrenmiş olcaz dimi

Margaa;
Merhaba canım, nasıl geçti günün? İnşallah kendini çok yormamıssındır.. Bugün bende seni düşündüm napıyordur bu kızcağız okulda diye..
Erken kalktım diye üzülme lütfen.. Biliyorsun 1 gün istirahat diyorlar.. Hatta transferden çıkıp işlerine devam ederler bile var.. Sen tatlı canını üzme..
Yarın da dinlenme modunda olacağım, zaten cuma Gonca Abla gelecek temizlik günümüz.. Ama haftasonu ayaklanacağım inşallah..
Bende az evvel kızlara yazdım onların belirtileri neydi yazarlar okuruz sonra..
Diğer topikleri şöyle bir inceledim herkesin farklı belirtileri oluyor. Bizim gibi hiç belirtisi olmayanların da testleri olumlu çıkıyor.
Ayrıca 7. 8. günden itibaren herkes çıldırma noktasına geliyor.. Test yaptırsak mı falan diye.. Kimi idrar testi yaptırıyor çıkmıyor ama kan testinde çıkıyor falan..
Aslında doktorlar 3.gün transferlerinde 12.günde , 5.gün transferlerinde de 10.günde test yapılmasını istiyorlar.
Bizim test günümüz haftaya perşembe 3 Haziran..
Ben öncesinde herhangi bir test yapmayacağım.. Ak koyun kara koyun o gün belli olacak..

Ayşegül ben transferden sonra hiçbir şey hissetmemiştim hatta testten sonra da 6. haftaya kadar birşey hissetmeyip 6. haftada anormal bir yorgunlukla başlamıştım gebeliğime.

canım dersim öğğlen 13.00 de başladı.sınıfa müfettişle beraber girdik çıldırdım yani.neden rapor almışım da falan filan teftiş zamanı bende söylemek zorunda kaldım.adam pişman oldu otur kızım dinlen niye geldin o zaman bir görceksin :) güzeldi teftişim.hep sınıfta oturdum.sıraya uzattım bacaklarımı ooohh ama yinede suçladım kendimi.
test gününü bekliyoruz dört gözle eşim gününde yaptıralım diyo bende 10.gün 5. gün transferi olduğu için.ama bekleriz artık garanti olması için.

Ayşegül ben transferden sonra hiçbir şey hissetmemiştim hatta testten sonra da 6. haftaya kadar birşey hissetmeyip 6. haftada anormal bir yorgunlukla başlamıştım gebeliğime.

:)) Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
Bende hiç bişii hissetmiyorum... Test günümüze tam 1 hafta var. O zamana kadar ne olurr bilinmez tabii. Ama rahim filmi sonrasında da , OPU'dan sonra da gayet iyiydim..
Görcez bakalım haftaya Perşembe..
İnşallah herşey güzel olacak.

:))) Yok canım yokk sen dinlenmen gereken zamanda dinlendin, lütfen suçlama kendini. E benim ekstra yapacağım bişii yok, eğitimlerimi asistanlarıma yükledim, bu nedenle evde ve dinlenme modundayım.
Teftişinin güzel geçtiğine sevindim. E adam yalancı rapor alanlara alışkındır, sonra da üzülmüşş yazık..
Eşlerimizin hisleri daha bi başka tabii. Biz burada yazıyoruz, dertleşiyoruz, paylaşıyoruz ama garibim eşlerimizz bi bizimle paylaşıyorlar..

grapes canım hem sebepleri konusunda bilgi edinmene, hem de karar vermiş olmana çok sevindim. gerçekten şu andan sonra kararını hiç sorgulama. çünkü nihayetinde sen duygularınla ve sınırlı bilgilerinle karar vermek yerine, kararı konusunda uzman doktoruna bıraktın. inşallah bundan sonrası çok güzel olacak. c.tesi mi transferin? ben de 10:30 da hastanede olacağım. ama sen mışıl mışıl olursun o saatte...

mystryy şimdi pıt pıtları, kısa bir süre sonra da tekmeleri duymaya başlayacaksın, ne harika... kendini suçlama hareket ediyorum diye. sadece ayakta çok uzun süre kalma. yani alışverişte bile git bir yere otur bir beş dk. dinlen.

utkumcum iyi olmana ve artık kötü günlerin bitmiş olmasına sevindim canım. sen çok güçlüsün, güçlü durmak için de ne kadar gayret ettiğinin farkındayız. ama işte insan acıya dirense de bilinç altı bir yerde açık veriyor. yazmak istiyorsan yaz tabi. ama yaz, rahatla, bitir ve kapat bence defteri. sen çok yakında çok daha güzel biten hatta bitmeyecek, ömrünün sonuna kadar sürecek güzel bir macera yaşayacaksın zaten. bence nasıl fiziksel olarak içinden tüm parçalar ayıklandı, kısa sürede ruhun da arınıp, yeni bebeğine hazırlanacak... eşin de seni öyle hafiflemiş, gördüğünde ancak huzur bulacak. belli ki o da çok duygusal...

çok öpüyorum seni

sancux poyraz çok güzel bence de. belki ikinci de araz olabilir, hem fonotik olarak hem anlam olarak uyar sanki... :uhm:

margaar bebişin ilk denetlemesini de yaşadı demek. hadi geçmiş olsun.

nilsu hamilelerin 6. duyusu güçleniyordu değil mi? beni hamile olarak hatırlamana sevineyim değil mi? ben ne yazık ki negatif testimi aldım, kırmızıları gördüm, önümüzdeki maçlara bakmaya başladım

utkumcum teşekkürler bölünme formülü için şimdi daha iyi anladım.

umutcum sen nasılsın?

görkem seni okurken hep üstünde beyaz bir önlük varmış gibi okuyorum. yani evden yazsan da farketmiyor ben seni öyle hayal ediyorum :) bize bu koşullarda destek vermen o kadar güzel ki... teşekkür ederiz...

geshenk yarın aydın bey ve sen gebze'de buluşabilirseniz hemen dönüşte bizi haberdar et. yok yine randevu yerinde saatinde karışıklık varsa bence bize çaktırma. dilimizden kurtulamazsın :)

ayşegül sen de ayaklanma sinyalleri vermeye başlamışsın ama nerden ne okudum bilmiyorum. 10. günün önemli olduğu var hatırımda. hatta ben de 10. gün çok dolaştım diye pişman olmuştum okuduğumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…