kızlar herkese merhaba bende birazmerak ettirdim kusura bakmayın anestezi etkisinden midir nedir zor okudum, 4.30 gibi hastanedeydim ultrason ile bakılıp yatısım yapıldı...gene altttan ilaç verdiler rahim agzının açılması için bir nevi sunni sancı yani geçen seferkine benzer acılar çektimAma çok şükür ki o kadar fazla degildi, saat 22 gibi ameliyathaneye alındım.. Anestezi uzmanı çok ama çok tatlı bir bayandı biraz sohbet ettik 6 yıllık evliymiş bebek yokmuş, (dün aksam benden önce 5 sezeryan yaptılar )darısı bize dedi.Bir doktor arkadasından bahsetti karı-koca doktormuş ve 12. tüp bebek tedavisinde sonuc almıslar su anda bir bebekleri varmış banada pes etme sakın dedi:)bende uzunca bir süre düşünmüyoum çok yıprandım dedim en cok neden yıprandıgımı sordu kürtaj dedim bu sefer hiç acı olmayacak çünkü ben varım dedi.Kendi doktorum bülent kars girdi operasyona...
çıktıgımda cok aglamısım sayıklamısım eşime bebekler yaşıyormu diye sormusum artık bilinçaltım durumdysa:''( eşimde aglamıs beni öyle görünce,Allah demişim,ben onları çok sevmiştim bende onların yanına gitmek istiyorum burda olmak istemiyorum demişim, birde biz kendi kendimize isimler düşünüyordum eşim Arif ismini çok sever birine Arif olabilir demiştik sonra Arif Elif ismi ile uyumlu digeride Eren olsun oda senin isminle uyumlu diye konusmustuk...İşte dün ayılma sırasında hep Arifim Erenim diye aglamısım.Eşim çok duygulanmıs biz defnederken isim koymamıstık eşim üzülürüm diye istememişti ama bugun diiyor ki meger sen zaten koymussun isimlerini...
işta bu macera da burda bitti yakında aranıza bir kitapla dönebilirim dün gece ayıldıktan sonra ve bu sabah derin fikirler koptu zihnimde :) bilirsiniz ben biraz duygusalımdır belki yazmak bana iyi gelir...
sancux canım gözün aydın Allah'ım hep saglıkla devam ettirsin..Hayri ERMİŞ konusunda daha önce yazmıstım bişeyler demekki sende benim gibi düşündün:))Aydın Hocadan sonra biz biraz zor doktor begeniriz... Benim kartal egitim arasrımadaki doktorumda çok iyi, ordaki uzmanların hepsi çok cana yakın, asistanlar biraz ters:))
mystrry canım pıt pıtları duymana cok sevindim dilerim en kısa sürede kanamanda biter ve doya doya yaşarsın bu güzel süreci..
grapes en dogru kararı vrmiş olmanızı diliyorum herşeyin hayırlısı, benim bir arkadasım gecen yıl dış gebelik yaşadı yumurtalıgını ve kanalını kaybetti bu yıl hamiş:) benden bir hafta öndeydi şu anda gayet iyi saglıgı maaşallah..
geshenk senin maraton tam başlamıs anlasılan,
ayşegülü bende merak ettim ama belki gezmeye dşarı cıkmıştır, onun evde bu kadar uzun süre kalması bile şaşılacak durumdu zaten:))))))))
bizim tablo kayboldu:))aslında ben sancuxtan rica edecektim ilk sayfadaki bir yazısına edit yapıp kopyalasaydı listeyi ordan takip ederdik...Arkadaslar cogalmıs ve benim psikolojik durumum herkesi bire bir takip etmemi engelliyor..şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum
Allah' a emanet olun biraz yatacagım
kızlar herkese merhaba bende birazmerak ettirdim kusura bakmayın anestezi etkisinden midir nedir zor okudum, 4.30 gibi hastanedeydim ultrason ile bakılıp yatısım yapıldı...gene altttan ilaç verdiler rahim agzının açılması için bir nevi sunni sancı yani geçen seferkine benzer acılar çektimAma çok şükür ki o kadar fazla degildi, saat 22 gibi ameliyathaneye alındım.. Anestezi uzmanı çok ama çok tatlı bir bayandı biraz sohbet ettik 6 yıllık evliymiş bebek yokmuş, (dün aksam benden önce 5 sezeryan yaptılar )darısı bize dedi.Bir doktor arkadasından bahsetti karı-koca doktormuş ve 12. tüp bebek tedavisinde sonuc almıslar su anda bir bebekleri varmış banada pes etme sakın dedi:)bende uzunca bir süre düşünmüyoum çok yıprandım dedim en cok neden yıprandıgımı sordu kürtaj dedim bu sefer hiç acı olmayacak çünkü ben varım dedi.Kendi doktorum bülent kars girdi operasyona...
çıktıgımda cok aglamısım sayıklamısım eşime bebekler yaşıyormu diye sormusum artık bilinçaltım durumdysa:''( eşimde aglamıs beni öyle görünce,Allah demişim,ben onları çok sevmiştim bende onların yanına gitmek istiyorum burda olmak istemiyorum demişim, birde biz kendi kendimize isimler düşünüyordum eşim Arif ismini çok sever birine Arif olabilir demiştik sonra Arif Elif ismi ile uyumlu digeride Eren olsun oda senin isminle uyumlu diye konusmustuk...İşte dün ayılma sırasında hep Arifim Erenim diye aglamısım.Eşim çok duygulanmıs biz defnederken isim koymamıstık eşim üzülürüm diye istememişti ama bugun diiyor ki meger sen zaten koymussun isimlerini...
işta bu macera da burda bitti yakında aranıza bir kitapla dönebilirim dün gece ayıldıktan sonra ve bu sabah derin fikirler koptu zihnimde :) bilirsiniz ben biraz duygusalımdır belki yazmak bana iyi gelir...
Mystrry , pıt pıtlar hayırlı olsun.
Dinlenmeyi bıakma.Bir ay dediğin nedir ki dört pazartesi.
Sancux,
Poyraz ve rüzgarı beğendim bende ama hepsii çok güzel.
Ayşegül,
transferin hayırlı olsun.Sonuç ne zaman?
Gece sen hamileydin sanırım ama araya bir sürü gün girince takip edemedim,iş güç.
Ben 12.haftama giriyorum.Biraz ufak tefek problemlerimiz olsada devam ediyoruz. Azıcık tansiyon yükselmelerim var ama onuda halledeceğiz. Hepinize kolay gelsin.Sevgiler...
Merhaba Kızlarr;
Ben iyiyim, herhangi bir değişiklik yok. Sadece öğlen elektrik kesintisi oldu.. Akşam 18.00'den sonra tekrar verilecek dediler ama şimdi geldi..
Ehhh elektrik yok, internet yok, tv yok.. bi kitap vardı :)))) Çok sıkıldım ve öğleden sonrayı hep uykuyla geçirdim.
ohhhh çok şükür bir sorun yokmuşş.. bide bana kızıyorsun bak sende merakta bıraktın bizi bugün.. tlf da cevap vermemeiş mystryy aradı seni açmamışsın.. uyuman iyi olmuş da ya arkadaşlar hakkaten zormuş merakta bırakmak insanları valla bende anladım şimdi nasıl bir şey olduğunu. ters giden bir şeymi oldu diye geliyor hemen akla.
Kızlar ;
Transfer sonrasından test gününe kadar vücudunuzda neler oldu benimle paylaşırmısınız.. Herkesin bünyesi farklı tabii. Hani kiminde leke, kiminde kanama, kiminde kasık ağrısı, kiminde bel ağrısı, kiminde de hiç bir belirti olmayabiliyormus..
Benim sadece vücudumun her bölgesinin şiştiğini söyleyebilirim. Gaz mevcut.. Ama devamlı beslenmek ve hiç hareket etmeden yatmak doğal olarak gaz sıkıntısı yaratır zaten.
Gögüslerim çatlatma iğnesi yaptığım akşamdan bu yana çok dolgunlaştı ve hassas, uçları da acıyor.
Ne bel, ne kasık, ne de başka türlü hiç ağrım yok.. Bu kadar..
Sizlerin nasıldı? Gerçi Utkumm - Sancux ve Ladyy'nin ilk sayfalarda transfer sonrasını okudum..
Yine de merak ediyoyumm
ayşegül transfer sonrası belirtilerimin hepsi yok oldu benim.ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişi yoook sadece yüzümde hastalık öncesi sivilcelerim çıkmaya başladı..ben artık normal yaşamıma döndüm .....seni okudu:Saruboceq:kça acaba erken mi kalktım diyorumm.offf yaaaa haftaya bu saatler herşeyi öğrenmiş olcaz dimi
Ayşegül ben transferden sonra hiçbir şey hissetmemiştim hatta testten sonra da 6. haftaya kadar birşey hissetmeyip 6. haftada anormal bir yorgunlukla başlamıştım gebeliğime.Kızlar ;
Transfer sonrasından test gününe kadar vücudunuzda neler oldu benimle paylaşırmısınız.. Herkesin bünyesi farklı tabii. Hani kiminde leke, kiminde kanama, kiminde kasık ağrısı, kiminde bel ağrısı, kiminde de hiç bir belirti olmayabiliyormus..
Benim sadece vücudumun her bölgesinin şiştiğini söyleyebilirim. Gaz mevcut.. Ama devamlı beslenmek ve hiç hareket etmeden yatmak doğal olarak gaz sıkıntısı yaratır zaten.
Gögüslerim çatlatma iğnesi yaptığım akşamdan bu yana çok dolgunlaştı ve hassas, uçları da acıyor.
Ne bel, ne kasık, ne de başka türlü hiç ağrım yok.. Bu kadar..
Sizlerin nasıldı? Gerçi Utkumm - Sancux ve Ladyy'nin ilk sayfalarda transfer sonrasını okudum..
Yine de merak ediyoyumm
Margaa;
Merhaba canım, nasıl geçti günün? İnşallah kendini çok yormamıssındır.. Bugün bende seni düşündüm napıyordur bu kızcağız okulda diye..
Erken kalktım diye üzülme lütfen.. Biliyorsun 1 gün istirahat diyorlar.. Hatta transferden çıkıp işlerine devam ederler bile var.. Sen tatlı canını üzme..
Yarın da dinlenme modunda olacağım, zaten cuma Gonca Abla gelecek temizlik günümüz.. Ama haftasonu ayaklanacağım inşallah..
Bende az evvel kızlara yazdım onların belirtileri neydi yazarlar okuruz sonra..
Diğer topikleri şöyle bir inceledim herkesin farklı belirtileri oluyor. Bizim gibi hiç belirtisi olmayanların da testleri olumlu çıkıyor.
Ayrıca 7. 8. günden itibaren herkes çıldırma noktasına geliyor.. Test yaptırsak mı falan diye.. Kimi idrar testi yaptırıyor çıkmıyor ama kan testinde çıkıyor falan..
Aslında doktorlar 3.gün transferlerinde 12.günde , 5.gün transferlerinde de 10.günde test yapılmasını istiyorlar.
Bizim test günümüz haftaya perşembe 3 Haziran..
Ben öncesinde herhangi bir test yapmayacağım.. Ak koyun kara koyun o gün belli olacak..
Ayşegül ben transferden sonra hiçbir şey hissetmemiştim hatta testten sonra da 6. haftaya kadar birşey hissetmeyip 6. haftada anormal bir yorgunlukla başlamıştım gebeliğime.
canım dersim öğğlen 13.00 de başladı.sınıfa müfettişle beraber girdik çıldırdım yani.neden rapor almışım da falan filan teftiş zamanı bende söylemek zorunda kaldım.adam pişman oldu otur kızım dinlen niye geldin o zaman bir görceksin :) güzeldi teftişim.hep sınıfta oturdum.sıraya uzattım bacaklarımı ooohh ama yinede suçladım kendimi.
test gününü bekliyoruz dört gözle eşim gününde yaptıralım diyo bende 10.gün 5. gün transferi olduğu için.ama bekleriz artık garanti olması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?