Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

grapes şaştımda kaldım ama vardır bundada mutlaka bir hayır belki dış gebelikten kaynaklandı ya da başka bişi bence burada seçenekler arasında senin seçmenden ziyade doktorun önerisi çok önemli 3. seçenek bol bol yumurtan olursa ve 5 günde kesinlikle iyileşme sağlanırsa mantıklı ama bence aydın bey karar vermeli sonuçta hiçbirimiz olasılıkları bilemeyiz.tabiki keşke böyle olmasıydı ama sağlıklı olsun sonu olumlu olsun kucağına alabileceğin positif sonuç olsun herşeyden daha önemli bakalım bugün neler önerecek doktor merakla bekliyorum.Tüpün alınmak durumunda kalınırsa nolur sakın üzülme tüp bebekte tüpün önemi yok zaten normal hamile kalma şansımız çok az e bu yüzden bu tedavideyiz kaldı ki tek tüplede kalınacağı varsa normal yoldan kalınır.herşeyin hayırlısı olsun inşallah ama sakın moralini bozma nolursun sonu güzel olucak arkadaşım kayıplar emin ol insanı çok daha fazla hırpalıyor.

Laydbird canım sana tekrar iyi yolculuklar benimde 1 haziranda aydın beyde randevum var ama 11:30da ve gebzede( kızlaar belki size denk gelirim o saatlerde orada olacak varsa haber versiinnn):)

ece bende tedavi sürecinde aydın beyle hiç uzun diyaloglar kuramadım ilk randevu dışında yumurta takibimin bir kısmı ebru hanıma denk geldi transfer günü ve toplamada kısa kısa sohbetlerimiz oldu aman boşver mühim olan o 5 dakikalık kontrollörde o görmesi gerekeni görüyor ve süreci çiziyor ama bundan sonrası senin için çok daha önemli detaylı detaylı konuşulup plan yapılmalı inşallah sende kavuşucaksın bebeğine çok yakında.

ayşegül kıyamam sana demek yıkandın paklandın hafiflemişsiidir sen ben kendimi öyle hissetmiştim günler sonra hele bu sıcakta yıkanınca.leke olması iyi mii kötüü müü tartışılır ama haklısın insanda çok fena tik oluyor.hatırlarsın benim transfer perşembe yapılmıştı çarşamba akşamı tam iğne öncesi kıpkırmızı kanamam olmuştu adet oldum sanıp aklım çıkmıştı yani herkezde garip garip şeyler oluyor hiç biir belirtisi olmayan bir sürü kişi biliyorum ah be canım şu günler geçsin hayırlısıyla alıcaz güzel sonucu sonrada kalp atışına gün sayıcaz senin kızların hep beraber inşallah.

Merhaba!
işlerim epey birikmiş burada çene çalmaktan yapamadım dün hepsini :)) şimdi toparladım biraz ara verdim herkesin işi var galiba pek giren de olmamış gibi. fakat alt tarafa bakıyorumda kalabalığız yani... nasılsınız arkadaşlar gününüz güzel olsun inşallah...

vee kendimden bahsedeyim duydum arkadaşlar öyle güzel bir duygu ki nuri bey gitsin ben saatlerce orda kalıyım dinliyim istedim Allah hepinize bu sesi duymayı nasib etsin sağlıkla inşallah.kanama bölgesi ultrosonda gözüküyor kesenin dibinde ah bi bitse bi geçse bende doya doya sevinsem huzur bulsam artık.nuri bey 1 ay daha çok çok dikkat etmemi 1 ayı atlatabilirsek riski büyük anlamda bertaraf edebileceğimizi söyledi.hayat beklemekle geçiyor anlıyacağımız hepimiz için farklı farklı.işe dönmüşsün ama sakın şımarıp kımıldama dedi valla kızlar hala yemeye bile gitmiyorum öğlenleri korkumdan evden getirip odamda yiyiyorum akşamlarıda hep yatıyorum dün muayeneden sonra canım kocam hadi gidelim sana bir iki kot alalım sıkıştırıyor kıyafetler dedi neyse gittik aldık cicilerimi sonrada yemeğe gittik valla vicdan yaptım hemen eve dönünce yattım yatağa saat 8:30'da sabaha kadarda çıkmadım yataktan dua ederken beni ihmal etmeyin olurmu ben ona şimdiden çok bağlandım o da bana bağlansın.

Mystry cnm nasil gecti kontrolun bahsetmemissin hic.
Duydum mu kalp atişlarini, Nuri bey neler soyledi.
Bende 5 haziran sabah 09.30 da gidecegim kontrole.
Yine karsilasamadik tüh. Insallah birgun rastgelicez.

merhaba canım:)seninde günün çok güzel olsun çabuk bitsin...

Mystry cnm nasil gecti kontrolun bahsetmemissin hic.
Duydum mu kalp atişlarini, Nuri bey neler soyledi.
Bende 5 haziran sabah 09.30 da gidecegim kontrole.
Yine karsilasamadik tüh. Insallah birgun rastgelicez.

canım dah açook gidicez inşallah bol bol karşılaşıcaz ben haftaya salı aydın beye gidicem 3 hafta sonrada nuri beye gidicem.

Insallah canim kotu birsey olmayacak bitecek bu kanamalarin.
Nuri beyin dedigi gibi şu bir ayi da atlatirsan hayirlisiyla.
Kendine cok dikkat et ediyorsun zaten biliyorum. Hep yat dinlen, ben bile hala hicbir iş yapmiyorum yemek disinda kendimi yormuyorum ona ragmen en kucuk seyde belim agriyor baska yerlerim agriyor. Hemen yatiyorum zaten Nuri beyde kendini dinle sakin zorlama dedi.

Mystry kac haftalik oldu simdi senin bebis?
Cinsiyeti hakkinda bir dusuncen var mi?
Sanki bana erkek gibi geliyor.

az kaldı canım 1 ay sonra kanaman tamamen bitecek ve rahat nefes alacaksın insallah..
bu tup bebek tedavisi insana en cok sabretmeyi ogretiyor zaten hep biseyleri beklemekle geciyor zaman. aman canım cok dikkat et kendine sakın yorma kendini

Mystry kac haftalik oldu simdi senin bebis?
Cinsiyeti hakkinda bir dusuncen var mi?
Sanki bana erkek gibi geliyor.

canım benim dikkat edice hemde çok dikkat edicez ama zaman geçsin diyede kaptırıcaz kendimizi birşeylere sen de artık doya doya yaşa hamileliğini atlattın en riskli dönemlerini hem artık kendin takip edebiliyorsun bebeklerini başladılar oynamaya nede olsa.ben şu an 7+5 günlüğüm canım cumartesi 2 aylık olucak kısmetse 1 ay sonrada 3 bitcek birazcık daha oohh diyicem.geçen hamileliğimde kesin oğlan demiştim hatta doktor söylerken bile ben biliyorum ki demiştim içime doğmuştu bu sefer tık yok bakalım bu en tatlı merak ama daha çook var öğrenmeye ee tahminin doğrudur belkide ama senin oğlanlar birazcık daha büyük olcaklar dövmesinler benimkini bak anlamam kız olursa çektiririm senin oğlanlara koşarlar peşinden kızımın.:))

inşallah biticek e sabredicez tabii haklısın benim gibi sabırsız aceleci canı tez insan öğreniyorya beklemeyi sabretmeyi ahh ahh.

Canım arkadaşlarım hepinize Merhaba
Fazla bekletmeden olanları yazayım
Aydın Bey sabah yine muayene etti sağ tüp aynı şekilde duruyor şişmiş gösterdi tabii ama ben anlayamadım.
Muayene bittikten sonra odasında görüştük bize herşeyi anlattı bu büyük olasılıkla dış gebelikten kalma bir sorun, anlaşılamamasının sebebi ise daha önce içeriye sıvı birikmemesiymiş, böyle bir sorun sadece laparoskopi ile anlaşılırmış. Tüp bebek tedavisine başladığımızdan beri alınan ilaç ve iğneler ile östrajen hormonu artıyor oda yumurtalık ve diğer tüm uzuvların salgı salgılamasını sağlıyormuş, yumurtlama zamanın yumurta akı gibi gelen akıntı da ondanmış bu salgılar fazlalaştığında tüpte tıkanıklık veya yapısıklık olduğu için diğer uçtan akıp gidemiyor ve tüpü şişiriyormuş o yüzden şimdi görülmüş. Tüpteki hasarın derecesini bilemeyiz diyor sadece laparoskopi ile anlaşılıyormuş bağlanada bilir ama ona zaten ihtiyacın yok en iyi çözüm almak diyor .
Aynı seçenekleri tekrar görüştük, ben daha önceki tecrübelerden dolayı dondurulmuşlara önyargım olduğu söyledim, Birinci ve üçüncü seçenekler arsında kaldık. Aydın bey bizi yalnız bıraktı eşimle karar vermeye çalıştık ama olmadı kararı ona bıraktık .
Aydın bey tüpü almadan denene bilir diyor şansım %30 olurmuş endişesi 12 beklemem kötü etkilenmem ve kalçadan vurulan iğneler onları göze alıyorsan deneyebiliriz dedi.Burda doktorumuzun ne kadar iyi olduğunu bir daha anladım, beni düşünüyor kötü etkilenmemi istemiyor başkası olsa olursa olur olmazsa olmaz deyip geçerdi.
Düşük riskini sordum sadece 8. haftaya kadar dedi. 3ay beklemek gibi bir şey yokmuş sadece tutunma aşamasında sorun olurmuş eğer olursa çünkü sıvı rahme 1-2 damla akabilir dedi akar demedi.
Sonuç olarak bu şekilde denemeye karar verildi. Bu akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum cumartesi toplanıyor haftayada transfer. Embriyoların durumuna göre 1 iyi bir orta kalite ile deneme uygun görüldü Aydın Bey en kaliteli embriyoları koyma taraftarı değil.
Ben bu karardan mutluyum, benim için tazelerle deneme çok önemliydi bu şekilde şansımı deneyeceğim.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim buda bize bir tecrübe oldu :)

Grapes umarım her şey istediğinden de iyi olur. Bitince inşallah ben neleri dert etmişim dersin.

Grapes canim karar vermenize ve bu karardan memnun olup icinin rahatlamasina cok sevindim.
Aydin beyde sagolsun cok yardimci olmus.
Hayirlisiyla transferin yapilsin hersey yolunda gidecek olumlu dusunce gucuyle olumluyu cagiracaksin.
Bundan sonra aklina hicbirsey takma oyle mi olur boyle mi olur bosverrrrrrrrrrrrrrr.....

Hersey guzel olucak de oluruna birak bak gorursun hersey rast gidecek.
Sen zaten olumlu bir insansin senin icin zor olmayacak.
Çok opuyorum seni...

Canım çok teşekkür ederim. Hiç yumurtası olmayanları düşününce %30 şans da az değil aslında
En azından olmazsa sebebi belli, sebep yokken negatif sonuç almak çok kötü, bu durum bekleme aşamasında beni rahatlatacak öyle hissediyorum
Bende seni ve küçük oğlancıkları öpüyorum yakında onlara ne isim koyacağını tartışmaya başlayacağız diğmi? :dance:

merhaba grapes, karar vermenize ve daha da onemlisi bunun senin icine sinmesine coook sevindim insallah hersey guzel olacak ozaman senin de cok az kaldı hadi bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…