Canım çok teşekkür ederim. Hiç yumurtası olmayanları düşününce %30 şans da az değil aslında
En azından olmazsa sebebi belli, sebep yokken negatif sonuç almak çok kötü, bu durum bekleme aşamasında beni rahatlatacak öyle hissediyorum
Bende seni ve küçük oğlancıkları öpüyorum yakında onlara ne isim koyacağını tartışmaya başlayacağız diğmi? :dance:
merhaba grapes, karar vermenize ve daha da onemlisi bunun senin icine sinmesine coook sevindim insallah hersey guzel olacak ozaman senin de cok az kaldı hadi bakalım hayırlısı..
vee kendimden bahsedeyim duydum arkadaşlar öyle güzel bir duygu ki nuri bey gitsin ben saatlerce orda kalıyım dinliyim istedim Allah hepinize bu sesi duymayı nasib etsin sağlıkla inşallah.kanama bölgesi ultrosonda gözüküyor kesenin dibinde ah bi bitse bi geçse bende doya doya sevinsem huzur bulsam artık.nuri bey 1 ay daha çok çok dikkat etmemi 1 ayı atlatabilirsek riski büyük anlamda bertaraf edebileceğimizi söyledi.hayat beklemekle geçiyor anlıyacağımız hepimiz için farklı farklı.işe dönmüşsün ama sakın şımarıp kımıldama dedi valla kızlar hala yemeye bile gitmiyorum öğlenleri korkumdan evden getirip odamda yiyiyorum akşamlarıda hep yatıyorum dün muayeneden sonra canım kocam hadi gidelim sana bir iki kot alalım sıkıştırıyor kıyafetler dedi neyse gittik aldık cicilerimi sonrada yemeğe gittik valla vicdan yaptım hemen eve dönünce yattım yatağa saat 8:30'da sabaha kadarda çıkmadım yataktan dua ederken beni ihmal etmeyin olurmu ben ona şimdiden çok bağlandım o da bana bağlansın.
Canım arkadaşlarım hepinize Merhaba
Fazla bekletmeden olanları yazayım
Aydın Bey sabah yine muayene etti sağ tüp aynı şekilde duruyor şişmiş gösterdi tabii ama ben anlayamadım.
Muayene bittikten sonra odasında görüştük bize herşeyi anlattı bu büyük olasılıkla dış gebelikten kalma bir sorun, anlaşılamamasının sebebi ise daha önce içeriye sıvı birikmemesiymiş, böyle bir sorun sadece laparoskopi ile anlaşılırmış. Tüp bebek tedavisine başladığımızdan beri alınan ilaç ve iğneler ile östrajen hormonu artıyor oda yumurtalık ve diğer tüm uzuvların salgı salgılamasını sağlıyormuş, yumurtlama zamanın yumurta akı gibi gelen akıntı da ondanmış bu salgılar fazlalaştığında tüpte tıkanıklık veya yapısıklık olduğu için diğer uçtan akıp gidemiyor ve tüpü şişiriyormuş o yüzden şimdi görülmüş. Tüpteki hasarın derecesini bilemeyiz diyor sadece laparoskopi ile anlaşılıyormuş bağlanada bilir ama ona zaten ihtiyacın yok en iyi çözüm almak diyor .
Aynı seçenekleri tekrar görüştük, ben daha önceki tecrübelerden dolayı dondurulmuşlara önyargım olduğu söyledim, Birinci ve üçüncü seçenekler arsında kaldık. Aydın bey bizi yalnız bıraktı eşimle karar vermeye çalıştık ama olmadı kararı ona bıraktık .
Aydın bey tüpü almadan denene bilir diyor şansım %30 olurmuş endişesi 12 beklemem kötü etkilenmem ve kalçadan vurulan iğneler onları göze alıyorsan deneyebiliriz dedi.Burda doktorumuzun ne kadar iyi olduğunu bir daha anladım, beni düşünüyor kötü etkilenmemi istemiyor başkası olsa olursa olur olmazsa olmaz deyip geçerdi.
Düşük riskini sordum sadece 8. haftaya kadar dedi. 3ay beklemek gibi bir şey yokmuş sadece tutunma aşamasında sorun olurmuş eğer olursa çünkü sıvı rahme 1-2 damla akabilir dedi akar demedi.
Sonuç olarak bu şekilde denemeye karar verildi. Bu akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum cumartesi toplanıyor haftayada transfer. Embriyoların durumuna göre 1 iyi bir orta kalite ile deneme uygun görüldü Aydın Bey en kaliteli embriyoları koyma taraftarı değil.
Ben bu karardan mutluyum, benim için tazelerle deneme çok önemliydi bu şekilde şansımı deneyeceğim.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim buda bize bir tecrübe oldu :)
evet cok haklisin az bir oran degil. Her zaman sukretmek lazim daha kotu durumda olan kisilerde var.
Sizlerden isim onerileri bekliyorum şimdiden. Erkek ismi bulmakta zor. Aslinda Poyraz ismi hosuma gidiyor ama...
ah inşallah sımsıkı bağlanırsınız birbirinize.. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın. uzun ömürler olsun ikinize hatta baba ile üçünüze... ne güzel vakitler geçirmişsin ciciler biciler almışsın. güzel haberler almak insanı mutlu ediyor tabi. beklemeden güzel şeylere ulaşamıyoruz sonuçta her beklemenin ardında güzel sonuçlarla karşılaşalım yeterki bekleriz dimi ama.
bir kere daha anladıkki gerçekten doğru yerdeyiz değilmi... Allah kararınızda yanıltmaz inşallah...hayırlısı olsun.. Görkem Bilgin in dediği gibi boşuna üzülmüşüm diyeceksin. çünkü emin ellerdeyiz. bakalım bizde merakla ve heyecanla takip edeceğiz seni buradan.her birimizin farklı hikayesi farklı tedavi şekli var ama sonuçta inşallah hepimiz anne olacağız yada buradaki dostluğu ortak noktamız olan ASM yi Aydın Beyi hayatımıza kattığı bu anlarla hatırlayarak güzel hatıralarımız kalacak geriye....
Canım benim teşekkür ederim. Sen cumartesi mi kontrole gidecektin kaçta ben 9:00 orada olacağım .
cuma sabah 9 da... yani yarın sabah..
pardon yanlış hatırlamışım . Bakalım yumurtacıklar ne durumda bizi yine habersiz bırakma amamrak ediyoz çok
mystryy bebişin sesini duymuşsun gözün aydın canım:)
evet cok haklisin az bir oran degil. Her zaman sukretmek lazim daha kotu durumda olan kisilerde var.
Sizlerden isim onerileri bekliyorum şimdiden. Erkek ismi bulmakta zor. Aslinda Poyraz ismi hosuma gidiyor ama...
poyraz çok güzel bir isim bayıldımm pekii poyraza kardeş ne olucak kuzey rüzgar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?