Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

evet cok haklisin az bir oran degil. Her zaman sukretmek lazim daha kotu durumda olan kisilerde var.
Sizlerden isim onerileri bekliyorum şimdiden. Erkek ismi bulmakta zor. Aslinda Poyraz ismi hosuma gidiyor ama...

merhaba grapes, karar vermenize ve daha da onemlisi bunun senin icine sinmesine coook sevindim insallah hersey guzel olacak ozaman senin de cok az kaldı hadi bakalım hayırlısı..

İnşallah canım, buradaki herkes için aynı dilekleri paylaşıyorum herşey çok güzel olsun.

ah inşallah sımsıkı bağlanırsınız birbirinize.. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın. uzun ömürler olsun ikinize hatta baba ile üçünüze... ne güzel vakitler geçirmişsin ciciler biciler almışsın. güzel haberler almak insanı mutlu ediyor tabi. beklemeden güzel şeylere ulaşamıyoruz sonuçta her beklemenin ardında güzel sonuçlarla karşılaşalım yeterki bekleriz dimi ama.

bir kere daha anladıkki gerçekten doğru yerdeyiz değilmi... Allah kararınızda yanıltmaz inşallah...hayırlısı olsun.. Görkem Bilgin in dediği gibi boşuna üzülmüşüm diyeceksin. çünkü emin ellerdeyiz. bakalım bizde merakla ve heyecanla takip edeceğiz seni buradan.her birimizin farklı hikayesi farklı tedavi şekli var ama sonuçta inşallah hepimiz anne olacağız yada buradaki dostluğu ortak noktamız olan ASM yi Aydın Beyi hayatımıza kattığı bu anlarla hatırlayarak güzel hatıralarımız kalacak geriye....

evet cok haklisin az bir oran degil. Her zaman sukretmek lazim daha kotu durumda olan kisilerde var.
Sizlerden isim onerileri bekliyorum şimdiden. Erkek ismi bulmakta zor. Aslinda Poyraz ismi hosuma gidiyor ama...

Evet Poyraz, Kuzey, Çınar, ve Rüzgar bu aralar favori isimler
İçlerinden biri benim kızlık soyadım biliyorsun onu beğenmemem mümkün değil :)

Canım benim teşekkür ederim. Sen cumartesi mi kontrole gidecektin kaçta ben 9:00 orada olacağım .

pardon yanlış hatırlamışım . Bakalım yumurtacıklar ne durumda bizi yine habersiz bırakma amamrak ediyoz çok

tamam. başım çatlasada patlasada hemen haberdar edecem sizi...tembel tenekeler ne oldular bende merak ettim yarın çıkacak ak-kara ortaya :)))))

mystryy bebişin sesini duymuşsun gözün aydın canım:)

canım darısı başına inşallah. kararsızlık en kötü karardan bile her zaman daha iyidir sakın kararını bu saatten sonra sorgulama aydın bey elinden gelenin en iyisini yapacaktır diye düşünüorum yanlızca merak ettim neden en iyi embriyoları transfer etmeyecek?

poyraz çok güzel bir isim bayıldımm pekii poyraza kardeş ne olucak kuzey rüzgar....

geshenk seninde darısı başına inşallah canım sende duyacaksın çok yakında.ne çatlaması bu arada sakın çatlatma yumurtaları deli kız.

poyraz çok güzel bir isim bayıldımm pekii poyraza kardeş ne olucak kuzey rüzgar....

aslinda ruzgar ismini dusunuyordum ama annemler ikisi de ruzgar dediler pek hoslarina gitmedi, kuzeyde karsi komsumun oglunun ismi 2 kuzey olmaz dedik.
Yigit ismi de hosuma giderdi eskiden ama cok var.
Yani 2. isimde biraz zorlanacagiz. Sizlerden de belki degisik isimler alirim.

Ayşgül ü aradınızmı kızlar? bu saate kadar mutlaka girerdi. bugün için bir planı yoktu diye biliyorum bende dün gece vardı ve hiç bir şey demedi giremem falan diye..

kızlar herkese merhaba bende birazmerak ettirdim kusura bakmayın anestezi etkisinden midir nedir zor okudum, 4.30 gibi hastanedeydim ultrason ile bakılıp yatısım yapıldı...gene altttan ilaç verdiler rahim agzının açılması için bir nevi sunni sancı yani geçen seferkine benzer acılar çektim Ama çok şükür ki o kadar fazla degildi, saat 22 gibi ameliyathaneye alındım.. Anestezi uzmanı çok ama çok tatlı bir bayandı biraz sohbet ettik 6 yıllık evliymiş bebek yokmuş, (dün aksam benden önce 5 sezeryan yaptılar )darısı bize dedi.Bir doktor arkadasından bahsetti karı-koca doktormuş ve 12. tüp bebek tedavisinde sonuc almıslar su anda bir bebekleri varmış banada pes etme sakın dedi:)bende uzunca bir süre düşünmüyoum çok yıprandım dedim en cok neden yıprandıgımı sordu kürtaj dedim bu sefer hiç acı olmayacak çünkü ben varım dedi.Kendi doktorum bülent kars girdi operasyona...
çıktıgımda cok aglamısım sayıklamısım eşime bebekler yaşıyormu diye sormusum artık bilinçaltım durumdysa:''( eşimde aglamıs beni öyle görünce,Allah demişim,ben onları çok sevmiştim bende onların yanına gitmek istiyorum burda olmak istemiyorum demişim, birde biz kendi kendimize isimler düşünüyordum eşim Arif ismini çok sever birine Arif olabilir demiştik sonra Arif Elif ismi ile uyumlu digeride Eren olsun oda senin isminle uyumlu diye konusmustuk...ışte dün ayılma sırasında hep Arifim Erenim diye aglamısım.Eşim çok duygulanmıs biz defnederken isim koymamıstık eşim üzülürüm diye istememişti ama bugun diiyor ki meger sen zaten koymussun isimlerini...
işta bu macera da burda bitti yakında aranıza bir kitapla dönebilirim dün gece ayıldıktan sonra ve bu sabah derin fikirler koptu zihnimde :) bilirsiniz ben biraz duygusalımdır belki yazmak bana iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…