Umut olumlu sonuçlar almaya başlamışsın inşallah ikinci kutu sonunda tamamen hazır olup mikemmel biçimde başlayacaksın tedavine :)
Ablanda başlıyormuş hayırlı olsun bol şans diliyorum . 1 ay arayla 2 Tüp kuzen doğacak desene :)
Evet canım gördüm şimdi ürünleri.. Fiyatları da gayet uygun..
Ama benim gönderdiğim resme baktın mı? Çok daha uzun ve sırtı da destekliyor..
Anaaaa :)))
Eşinin işyeri Bayrampaşadamı ? Annem ve babam 17 yıl orada öğretmenlik yaptılar, hani evlerini sattık buradan aldık yeni taşındılar demiştim ya.. Bayrampaşa Akvaryum Avm'nin karşısında ING bankın ve TAÇ perdenin üstünde bulunan apartmanda idi daireleri..
Afiyet şeker olsun canım benim.. Selam söyle eşine.
Ah canım inşallah geçecek bu sıkıntılar.
Bende bel ağrısı çekiyorum çok. Ne yürüyebiliyorum dogru dürüst ne de oturabiliyorum.
Sırt üstü yatmak iyi geliyor bir tek.
Aslında doktorum şimdiden sol tarafıma yatmam gerektiğini söyledi ama hiç rahat edemiyorumki. Belim daha çok ağrıyor ama yinede biraz yatıyorum bebekler için.
Ablana hepimizin selamlarını ilet olur mu, hayırlı uğurlu olsun..
Tabii ki tüm sorunlar çözülecek canım.. Bu kadar emek veriyorsun, bak diyetine dikkat ediyorsun, koşuyorsunn, ilaçlarını vaktinde alıyorsun.. Eh bunun karşılığını da alacaksın.
Çayı ve kahveyi tüketmesen de olur, meyva eksikliği hissediyorsan diyet uzmanınla randevunda bunu belirt ve meyvanı arttırsın canım. Çünkü şeker kullanmadığın için şeker ihtiyacını meyva ile gidereceksin, eksiklik hissetmemen gerek. Ben de meyvaya çok düşkünümdür bu nedenele diyetisyenim sevgili Nurhan Hanım tüm gün için 6 porsiyon meyvaya çıkardı ilk haftadan sonra. Bir de peynire çok düşkün olduğum için peynirimi arttırmıştı.. Aralarda miden kazınıyorsa istediğin kadar salatalık yiyebilirsin.. Hem tok tutuyor, hem harareti alıyor, hem de kalorisi olmadığı için diyetine etki etmiyor..
Gelelim sigaraya.. Tabiii ki kullanmamalısın.. Biz eşimle 1 yıl öncesinden bıraktık.. Sırf bedenlerimizi bebeğe hazırlayalım diye..
Ama sigara tiryakiliğinin ne demek olduğunu sadece içen bilir. Hem diyet, hem ilaçlar, hem ne olacak endişesi üstüne bir de sigarayı bırakmanın stresini eklersen çok zorlanırsın.. İç.. Fakat yakında bırakacağını beynine kazımaya çalış, hatta bir zaman belirle.. Yani ne bileyim "ilk iğnemi olacağım gün" gibi bir zaman belirle... Bırakma zamanı geldiğinde kolaylıkla halledebileceğine inanıyorum..
Sancux:
Yok yok şüphem yokk :))))
Mystryy:
Kusura bakma şekerim ama buna kaba da olsa yuhh denir :)))
İnanamıyorum eczacının evinde ilaç yokk.. sırnaşık şey Boşa söylememiş atalarımız bu sözleri.. Vallahi terzi dikemiyor iste
Hoşgeldin
İyi maşallah yumurtacıklar büyüyor bundan sonra 2 günde bir gideceksin.
Hangi iğneyi kullanıyorsun canım bende 100 ünite puregon kaldı onu yarın hastaneye bırakıcam haberin olsun.
Ayy o ne öyle:) bakmamıştım ben tek çeşit sanıyordum. Daha neler öğrenicez neler bakalım :)
Ben geldim arkadaşlar hiç okumadan yazıyorum kimler var diye bile bakmadım bu sefer :))))))))
bu kez Gebze de hayırlısıyla muayenemi oldum 3 günlük ilaç ardından sağda 2 adet 9mm ...solda 1 adet 9mm. ...bir tane 6mm iki tane 5 mm olmak üzere galiba bide 4 lük vardı işte bu kadar yımırta ve bu kadar büyüme olmuş. yeni geldim hemen açtım başladım yazmaya. bayise hemşireyi de tanımış oldum ilk kez.. daha önce suadiye de yeliz hemşire ilgilenmişti hep sağolsun o da çok tatlı güleryüzlü hepside.. pazartesi yine gideceğim. nasıl sizce gelişmeleri iyimi???
canım benim zaman geçsin geçsin ve sen bir an önce kavuş sağlıkla bebeğine inşallaaahhhh bu arada dinlenen rahim güzelce kabul edecek bebeğini.merhaba kızlar,
sabahtan beri yazmaya bi turlu fırsat bulamadım okuyup cıkıyorum yazmak icin tekrar giriyorum bi bakıyorum bisuru yazmıssınız yine... masalahh
keyifler yerinde gorunuyor hep boyle keyifli olalım insallah
grapes canım yarın toplanacak yumurtalar simdiden hayırlı olsun bebislerin.. en guzeli yumurta toplamanın ertesi heyecanla guzel haberlerini bekliyor olacagız canım..
sancux poyraz ismini cok begendim bende senin icin duydugum her erkek ismini kafamda degerlendiriyorum poyraza uyuyormu diye bebislere ve kendine dikkat et canım
aysegul bi gunu daha yarıladın canım senin su pozitifligine ve sabrına hayranım canım hep boyle ol sakın degisme canım..opuyorumnanaktan
geshenk bu sefer doner donmez yazar herhalde..
benim son iki ilac kaldı ilk kutunun bitmesine persembeye gorurum kırmızıları ikinci kutuya yine adetin 2.gunu baslayacagım dimi kızlar?
2.kutunun ortalarındayken test yaptırıp tekrar gidecegim aydın beye bizyandan heycanlanıyorum bi yandan zaman hemen gecsin istiyorum diger yandan da hic zaman gecmesin istiyorum biraz karısıgım yani kafamçokkarıştı
sorma ama öyle valla nöbetçi eczane aradığımız günlerde baya olmuştur aslındabilmiyorumkismile
hosgeldin.. yumurtaları buyutmeye baslamıssın bile.. 225 doz mu kullanıyordun ilacı?
evet surec basladı sayılır canım bi de su sigara olayını halletmis olsaydım daha da icime sinecekti..
acım ama cokacimcoook diyet iyi gidiyor cay ve meyve dısında pek zorlanmıyorum cayı sekersiz icemiyorum eee iste de farkında olmadan cok cay ictigimden caya alıskınım ama diyet dolayısıyla sekersiz icemedigimden hic icmiyorum kendimi oruclu gibi hissediyorum bi de aksamları meyve yeriz hep esim de ben de cok severiz meyveyi ama diyette meyve aksam yok gunduz aralardaki meyvelerin porsiyonları da cok az( biraz zor oluyor ama yapacam baska carem yok spor her aksam kan ter icinde 20 dk kosuyorum ama daha fazlasını yapamıyorum o da fena degil yani
diyete baslarken yaptırdıgım hormon degerlerim ve sekerim iyi cıktı glukofaj da kullanıyorum butun sorunlar cozulecek insallah..
bu arada kızlar ablamda bugun tup bebek tedavisine basladı 21 gun dk hapının ilk gunu onun da 2.denemesi ama kocaeli universitesinde basladı onun transfer oldugunda ben de ignelere baslamıs olacagım buyuk ihtimal
Bayrampaşa da tek yemek yenecek yermiş Vezir sofrası diye bir yer.
Tadımlık kuru fasulye ve karalahana sarma (meşhurmuş) ve Akçabat köfte :)
nasıl bırakacaksın iğnelerini fazlamı geldi sana?
Ben geldim arkadaşlar hiç okumadan yazıyorum kimler var diye bile bakmadım bu sefer :))))))))
bu kez Gebze de hayırlısıyla muayenemi oldum 3 günlük ilaç ardından sağda 2 adet 9mm ...solda 1 adet 9mm. ...bir tane 6mm iki tane 5 mm olmak üzere galiba bide 4 lük vardı işte bu kadar yımırta ve bu kadar büyüme olmuş. yeni geldim hemen açtım başladım yazmaya. bayise hemşireyi de tanımış oldum ilk kez.. daha önce suadiye de yeliz hemşire ilgilenmişti hep sağolsun o da çok tatlı güleryüzlü hepside.. pazartesi yine gideceğim. nasıl sizce gelişmeleri iyimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?