Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

amin hepimizin şansı bol olsun insallah..

Eşime söyledim komşuymuşuz dedi :) Akvaryum buraya yakın bizimkilerde 7-8 yıldır burada

Ah canım inşallah geçecek bu sıkıntılar.
Bende bel ağrısı çekiyorum çok. Ne yürüyebiliyorum dogru dürüst ne de oturabiliyorum.
Sırt üstü yatmak iyi geliyor bir tek.

oturduğun zamanlar için mutlaka medikal ürünler satan bir yerden bel yastığı al benim mesela ofiste var koltuğumda çok rahat ediyorum evde koyarsın koltuğa.kesin dene.

Aslında doktorum şimdiden sol tarafıma yatmam gerektiğini söyledi ama hiç rahat edemiyorumki. Belim daha çok ağrıyor ama yinede biraz yatıyorum bebekler için.

tamam yat sol tarafına ama mesela koltuktaysan koltukla arana koy o dediğim bel yastığını çok rahat oluyor.

inşallah..

sorma ama öyle valla nöbetçi eczane aradığımız günlerde baya olmuştur aslındabilmiyorumkismile

Hoşgeldin
İyi maşallah yumurtacıklar büyüyor bundan sonra 2 günde bir gideceksin.
Hangi iğneyi kullanıyorsun canım bende 100 ünite puregon kaldı onu yarın hastaneye bırakıcam haberin olsun.

nasıl bırakacaksın iğnelerini fazlamı geldi sana?

Bayrampaşa diyince benimde aklıma rahmetli dayım geldi hemen hemen 40 yıl doktorluk yaptı muanehanesinde Dr.Abdullah Evirgen annenler tanır belki...
umut ablanın tedaviside hayırlı olsun inş.
Maaşallah kalabalıgız gene:)
kızlar ben sabah size yazdıktan sonra biraz uzandım midem bulandı çok fena istifra ettim(epey yordu beni sonra yattım uyudum kayınvalidem sağ olsun çorba yaapmış getirdi..
iimpression canım sein kürtajı aydın bey mi yaptı?
kaç haftalık hamileydin?sütün geldi mi? benim dün hastanede geldi sütüm onuda görünce acaip oldu içim(
sendeki sebep neydi canım kusura bakma okumustum ama hatırlayamadım şu anda ilaç kullanıyormusun? bana bir sürü antibiyotik, süt kesmek için ilaç, doğum kontrol hapı ve agrı kesici verildi(
canım sana tekrar geçmiş olsun biraz fazla sordum kusura bakma...

Ayy o ne öyle:) bakmamıştım ben tek çeşit sanıyordum. Daha neler öğrenicez neler bakalım :)

:)))))))
Ben eşime msnden resmi gönderdim az evvel, sipariş verdim.. Bundan istiyoyumm dedim.. Alırım aşkımm dedi.. Ne şeker adamlarla evliyiss di mi :dance:

hosgeldin.. yumurtaları buyutmeye baslamıssın bile.. 225 doz mu kullanıyordun ilacı?

canım benim zaman geçsin geçsin ve sen bir an önce kavuş sağlıkla bebeğine inşallaaahhhh bu arada dinlenen rahim güzelce kabul edecek bebeğini.

mystryy çok hoşsunuz valla!!bi daha nöbetçi eczaneden önce ayşegülle beni ara mutlaka bizde vardır aradıgın ilaç:))))))))

hosgeldin.. yumurtaları buyutmeye baslamıssın bile.. 225 doz mu kullanıyordun ilacı?

evet umutcum. aynı şekilde devam edeceğim pazartesiye kadar. bide pazar günü başla dedi. göbekten yine çatlamasın yumurtalar diye cetrodite dı sanırım yanlış yazmıyorsam. o da her gün olacakmış sizlerde de böylemi olmuştu kızlar

nolur sigarayı bırak hemde hemen yapma nolur henüz vakit var temizlensin arınsın için bu aradada c vitamini al iyice temizlensin. ablanında şu dönemde başlaması ne büyük tesadüf inşallah ailenize çifte mutluluk olur onlarda kardeş gibi büyür:)

impression birkaç sorum daha kalmıs:))
benim gebelik 16+5 te sonlandı 73kg ile başladım, 80.5 ile bitti 7.5 kilo almısım toplamda ama dün hastaneden geldigimde 78.5 kg idim.boyda kısa (160cm)olunca kilolar epey fala geliyor bana, temmuzda 30 yaşıma girecegim am yeni deneme için hiç acelem yok niye dersen epey toparlnmam lazım ayrıca benim buzlukta boş:)))geçen tedaviden dondurulan yok , anlayacagın yeni hormon yüklemesine hazır degilim kimbilir nasipte varsa belki kendiliğinden olur (biri tam tıkalı digerinde hafif geçiş gözlenen tüplerimle ne kadar mümkün olursa artık:) Ama şunu biliyorum Allah ol dedikten sonra herşey olur...

nasıl bırakacaksın iğnelerini fazlamı geldi sana?

evet canım arttı; Ayşegül vermişti bana iğnenin mantarı delindikten sonra 15 gün içinde tüketilmesi gerekiyormuş.
Serap hemşire tedaviye başlarken az miktar ihtiyacım olursa söyle demişti tedavisi bitenler artan iğneleri bırakıyormuş onlarda yeni hastalara destek yapıyormuş
Büyük ihtimalle seninle karşılaşamayacağız istersen özelden ismini msj at ben oraya bırakayım senin adına :)

vay be resmen başladın inanamıyorum iyi tabiki arkadaşım bu daha başlangıç dur kocaman kocaman olucaklar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…