Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

O zaman ben yarın arayayım.
Peki seninkilerin hücre sayısı kalitesi nasılmış canım?

Evet arkadaslar kesinlikle burası bana çok iyi geldim yaklaşık 2 senedir falan bir bebek forumuna takılıyordum ama genelde üzüntü ve hüsran yaşadım oysa burası süper:) bir kaç gün arayla aynı şeyleri yaşıyoruz bunları bilmek çok güzel inş. hamile kaldıgımızda ve bebişleri büyütürkende fikir alış verişimiz devam eder..
bir kaç gün sonra bende arayıp sorarım durumlarını
bugün arabaya binip eşimle eve dönerken dedim ki " aklım çocuklarda kaldı, onlardan ilk ayrılışımız diyince eşim gülmekten koptu:))) ana yüreği bu olsa gerek değil mi

1 tane 7 hucreli 1. Kalite
3 tane 6 hucreli 1. Kalite
1 tane 6 hucreli 2. Kalite
1 tane 5 hucreli 1. Kalite

Ama 2. Gun sadece bolunuyor diye bilgi vermislerdi yukardakiler 3. Gun sonuclari. sana yarin ne kadarini soylerler bilmiyorum.

Alemsin Utkum:)))))))))))))))))

1 tane 7 hucreli 1. Kalite
3 tane 6 hucreli 1. Kalite
1 tane 6 hucreli 2. Kalite
1 tane 5 hucreli 1. Kalite

Ama 2. Gun sadece bolunuyor diye bilgi vermislerdi yukardakiler 3. Gun sonuclari. sana yarin ne kadarini soylerler bilmiyorum.

Maşallah embriyolarına............
Bende o zaman kac hücreli ve kalitesi ne diye sorayım yarın.

:))) cok sekersiniz yaa. Ama haklisin bi bosluk hissediyorsun. Neyseki kisa sureli ve son ayrilisimiz )

Ladybird yarın için sana bol şans diliyorum..Sancux umarım herşey senin içinde yolunda gider senin de transfer gününü kutlarız..Utkumm bu moralle bile beni güldürdün aklım çocuklarda kaldı sözüyle:)) Umarım herşey senin için de yolunda gider..Sevgiler..

Sabah 9 da orada olacakmisiz. 1-2 saat bekleyebilirsiniz dedi. Toplama yapacaklarsa onlar oncelikli oluyor. Umarim fazla bekletmezler cunku yolda 1 lt su icecegim.

Çok teşekkürler canım. Seninde güzel haberlerini alacağız burdan.
Senin bebek assolist olacak:)

Sabah 9 da orada olacakmisiz. 1-2 saat bekleyebilirsiniz dedi. Toplama yapacaklarsa onlar oncelikli oluyor. Umarim fazla bekletmezler cunku yolda 1 lt su icecegim.

Transferinde güzel geçecek inşallah.
Hadi bakalım transfer sonrasında da bekleme süresi. En zoru da beklemek galiba. 12 gün sonra mı test yapılıyordu?

Deniko cnm iyi aksamlar. Senin islemlerinde de burada olacagiz sana moral olacagiz sakin bu ortami birakacagimizi dusunme.
Hep destek tam destek.

Cogul konusmaya basladim. Hadi hayirlisi
Kizlar bana musaade. Servisten iniyorum. Aksam giremeyebilirim.
Yarin mutlaka yazarim AMA

Cook optum sizleri.

Yaa alemsiniz kızlar aranızdaki dayanışmanın arasında benim bebek de oldu bittiye gelseydi ama ne yapalım kısmet değilmiş..Söz verdiniz bak hamişler topiğine kaçmak yok burayı unutup..Benim assolisti bekleyeceksiniz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…