o aramadan ben hergun aradim :))
Onlar aramazsa sen ara. Musait olmazlarsa geri donuyorlar.
Ben detayda istemistim dun. Hucre sayisi Kalite vs. Muharrem bey ariyor. Ben merakli bugun de arayip sordum, hersey yolundami diye. Bugun cikarmamislar disari, mumkun oldugunca vucut sartlarinda kalsin diye. Yarin sabah 9'da transfer. Yarin bakip ona gore sevk edecekler annesine)
Evet arkadaslar kesinlikle burası bana çok iyi geldim yaklaşık 2 senedir falan bir bebek forumuna takılıyordum ama genelde üzüntü ve hüsran yaşadım oysa burası süper:) bir kaç gün arayla aynı şeyleri yaşıyoruz bunları bilmek çok güzel inş. hamile kaldıgımızda ve bebişleri büyütürkende fikir alış verişimiz devam eder..
bir kaç gün sonra bende arayıp sorarım durumlarını
bugün arabaya binip eşimle eve dönerken dedim ki " aklım çocuklarda kaldı, onlardan ilk ayrılışımız diyince eşim gülmekten koptu:))) ana yüreği bu olsa gerek değil mi
1 tane 7 hucreli 1. Kalite
3 tane 6 hucreli 1. Kalite
1 tane 6 hucreli 2. Kalite
1 tane 5 hucreli 1. Kalite
Ama 2. Gun sadece bolunuyor diye bilgi vermislerdi yukardakiler 3. Gun sonuclari. sana yarin ne kadarini soylerler bilmiyorum.
Evet arkadaslar kesinlikle burası bana çok iyi geldim yaklaşık 2 senedir falan bir bebek forumuna takılıyordum ama genelde üzüntü ve hüsran yaşadım oysa burası süper:) bir kaç gün arayla aynı şeyleri yaşıyoruz bunları bilmek çok güzel inş. hamile kaldıgımızda ve bebişleri büyütürkende fikir alış verişimiz devam eder..
bir kaç gün sonra bende arayıp sorarım durumlarını
bugün arabaya binip eşimle eve dönerken dedim ki " aklım çocuklarda kaldı, onlardan ilk ayrılışımız diyince eşim gülmekten koptu:))) ana yüreği bu olsa gerek değil mi
Ladybird yarın için sana bol şans diliyorum..Sancux umarım herşey senin içinde yolunda gider senin de transfer gününü kutlarız..Utkumm bu moralle bile beni güldürdün aklım çocuklarda kaldı sözüyle:)) Umarım herşey senin için de yolunda gider..Sevgiler..
Sabah 9 da orada olacakmisiz. 1-2 saat bekleyebilirsiniz dedi. Toplama yapacaklarsa onlar oncelikli oluyor. Umarim fazla bekletmezler cunku yolda 1 lt su icecegim.
Deniko cnm sen ne zaman gideceksin Aydın beye tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?