Amannn sağlıklı olsunlarda şişelimm , zaten doğduklarında kafamızda huniyle uyku nedir bilmeksizin bir ona, bir diğerine koşturup duracağızkafamçokkarıştı, kendi kendine gidiverecek kilolarr.
Aferin sana herşey yolunda olacak tabi haklısın.
Yinede insanın içi kıpır kıpır oluyor, değişik bir duygu:)
Ben aslında çok sakin bir yapıya sahibim ama hamilelik beni heyecanlı yaptı.
Özellikle de bebekler ile ilgili şeylerde.
Anca herşeyin yolunda olduğunu duyunca sakinliyorum.
Tabi cnm ikiz annesi olup da kilolu olanı hiç görmedim.
Hemen veriliyormuş kilolar.
Eveett canım, kilolar gidiyormuş da, çocuklar 3 yaşına gelene kadar huni kafadan hiç çıkmıyormuş, hep sıyırmış durumlarındalarmış sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Olsuunn hunimide takarım bebeğime de bakarım yeterki olsunlar ikiz, üçüz, beşiz hiç farketmez huni sayısını da çoğaltırız her artışta delikafadulden
Eveett canım, kilolar gidiyormuş da, çocuklar 3 yaşına gelene kadar huni kafadan hiç çıkmıyormuş, hep sıyırmış durumlarındalarmış sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Annelikle ilgili ah o hormonlar, duygusal olma, endişeli olma, heyecanlı olma, daha çok ilgi ihtiyacı, sevgi ihtiyacı, şevkat ihtiyacı.. Doğumdan sonra da sanki 40yıllık anneymişcesine içgüdüsel hiçbir yardıma gerek olmaksızın bebeklere adapte olabilme.. Düşündükçe Allah nelere kadirr diyoruz di mi.
Ah canım ya ilgiye çok ihtiyacın oluyor.......
Eşimi bir görebilsem ilgi de görücem ama.
Eşimin görev değişikliği oldu bu hafta, gece 11 den önce gelemiyor benimde o saatlerde uykum gelmiş oluyor. Sabah 6 ta kalkacağı içinde o da hemen yatıyor zaten.
Üstüne üstelik c.tesi günleri de çalışacakmış belki pazarda.
Tamda zamanına denk geldi napalım artık mecburen alışacağız.
kaçıncı yılınızı kutlayacaksınız ayşegül:)
Hoşgeldin canım, nasıl geçti görüşme? Herşey yolunda mı?
Biz geçen sene evlendik canım 1.yılımız olacak :hooray: henüz 9 aylık evliyiz.. Ama öncesi var tabiii :))))
hoşbulduk ayşegülcüm..
nice nice mutlu yıllaraa.... biz de daha yeni 2.yılımızı doldurduk..
iyi geçti çok şükür, tahminin çok altında bir tutarda ceza ile iş kapanacak gibi görünüyor...teşekkür ediyorum..
Merhaba aysegul'cum. :)) sana artik aysegul'cum yerine aysegulum demek istiyorum. O kadar candansinki :)) iyiki geldiin aramiza.Ladyyciğim;
Yoğun bir gündü senin için sanırım... Neyse ki bugün cumaaa, haftayı bitirdik.. Artık sen de rahata ereceksin..
Eşinin hediyesini ne yaptın? Ben son doğumgününde iki gündür misafirimiz olan Denizhan'ın engin yardımıyla çok beğendiği bir saati almıştım (ocağıma incir ağacı dikmeyi göze alarak sırnaşık şey ) Denizhan yine bize gelmişti şubatın ilk haftası, iki hafta sonra da eşimin doğumgünü.. İşbirliği yaptık, sanki Denizhan saat alacakmış gibi saatçiye gidelim dedi.. Eşim de arkadaşına yardım etmek için en güzel modelleri beğendi, hatta bir tanesinde de çok ısrar etti bu muhteşem bunu al bayıldım bu modele diye.. Doğumgününde de karşısında görünce çok büyük bir şok yaşadı.. Çok pahalıydı ama dedi.. Bende orta yollu bişii beğenmedin ki dedim. sırnaşık şey İşte şu an kolundan hiç çıkarmadığı saatini çok seviyor..
Dahası da var, bir model daha beğenmişti biraz daha spor.. İşte onu da aldım.. Hem biri çok pahalı biri orta halli iki saat alınca çok iyi bir indirim yaptılar sağolsunlar. 26 Eylülde evlenme yıldönümümüz. Şubattan bu yana giyinme odamızın ücra bir köşesinde evlilik yıldönümümüzü bekliyor.. zemuszemus
Kizlar abuk birsey syleyecegim. :) Sayfalar cok hizli ilerliyor yaa 500. sayfanin ilk mesajini merak ediyorum. Kime denk gelecek ve ne icerecek diye.
:))
2 hafta evde olucam artik habire durmadan yerli yersiz yazarim Ben
mudurlerime durumu soyledim. Arkadaslarima izne cikiyorum dedim.
Bakalim insallah tek ciktigim ofise cogalmis olarak donerim.
donucem dimi aysegul? :))
Kizlar abuk birsey syleyecegim. :) Sayfalar cok hizli ilerliyor yaa 500. sayfanin ilk mesajini merak ediyorum. Kime denk gelecek ve ne icerecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?