margaar, maalesef poliple ilgili bilgim yok..
dondurulmuşla da ilgili bilgim yok, ama bir daha ki sefer sanırım benim de öyle olacak..
kızlar polip ameliyatı olan var mı içinizde?ameliyat sonrası transfer hemen olcak dedi aydın bey beklemek gerekmiyo sanırım.nasıl bi süreç bekliyo beni merak ediyorum.aydın beyle randevum salı günü.hafif hafif lekenmeler başladı.sanırım adet oluyorum.
ladyy canım senin dondurulmuş transferi değilmiydi.dondurulmuşlarda iğne kullanılmıyor dimi.
benim temmuzda dondurulmuş transferi olcak sanırım.ama bi sürü soru var kafamda.
mesela 2. transferde de mi tek embriyo olcak yinee..valla hepimiz birer kadın doğum uzmanı olduk...
nasıl olacağını bekleyip göreceğiz o zaman allah hepimize yardım etsin.senin bekleme süresi bu ay mı bitiyor canım..
hepinize meraba ben de ASM de Aydın Beyin hastasıyım daha doğrusu 21 haziran gibi tüp bebek tedavisi için iğnelerime başlıycam şu anda verdiği doğum kontrol haplarını kullanıyorum. son bir haftadır sizinle gülüp sizinle ağladım desem doğru bi tabir olur
Aydın beyin bana söylediği ilk iki transferde tek yumurta transfer edilceği ve sonuç negatif olursa 3. transfer de 1 den fazla transferin olacağıydı. herşey gönlümüzce olsun...
hepinize meraba ben de ASM de Aydın Beyin hastasıyım daha doğrusu 21 haziran gibi tüp bebek tedavisi için iğnelerime başlıycam şu anda verdiği doğum kontrol haplarını kullanıyorum. son bir haftadır sizinle gülüp sizinle ağladım desem doğru bi tabir olur
Aydın beyin bana söylediği ilk iki transferde tek yumurta transfer edilceği ve sonuç negatif olursa 3. transfer de 1 den fazla transferin olacağıydı. herşey gönlümüzce olsun...
maalesef.. en az 2 ay dı ama sanırım daha uzun da olabilir bir kaç ay biz kendimiz bekleyelim diyoruz eşimle, biraz doğal yolla şansımızı denemek istiyoruz, ama ilk kontrolde bunlar netleşecek.
kızlar polip ameliyatı olan var mı içinizde?ameliyat sonrası transfer hemen olcak dedi aydın bey beklemek gerekmiyo sanırım.nasıl bi süreç bekliyo beni merak ediyorum.aydın beyle randevum salı günü.hafif hafif lekenmeler başladı.sanırım adet oluyorum.
ladyy canım senin dondurulmuş transferi değilmiydi.dondurulmuşlarda iğne kullanılmıyor dimi.
benim temmuzda dondurulmuş transferi olcak sanırım.ama bi sürü soru var kafamda.
mesela 2. transferde de mi tek embriyo olcak yinee..valla hepimiz birer kadın doğum uzmanı olduk...
çok teşekkür ederim geshenk... çok şükür 30 binlik bir ceza gelecekken 3 bin gibi filan olacak, ucuz atlattım :)
OH NE İYİ.ucuz atlatmışsın valla.
ne zamandan beri geçerli acaba bu 35 yaş benim ocak sonunda 35 olacak bir dahaki denemem de tek transfer mi olur acaba? 6 ay için pazarlık yapsak olamz mı acaba :)
aslında bende düşünmedim değil doğal yolla.demekki problem polip.artık beynimdedn bebek problemini çıkarmak istiyorum.kendimi aydın beye teslim ettim valla o nederse onu yapcam bir kez daha. bakalım sonrasııı.işallah doğal yoldan olur bebişin.
Mrb cnm. Ben polip ameliyatimi olup sonrasinda basladim bu islere. Ameliyati reglden sonraki 10-15 gun icinde oneriyor dr. Bana bir ay dk hapi kullanalim sonra baslariz dedi ama Ben is programim yuzunden beklemek istemedim. Reglimin 3. gunu gittigimde rahmimi kontrol edip tamam istiyorsan baslayabiliriz dedi ve o aksam ignelere basladim.
Gelelim dondurulmus transferine. Gene reglnin 2. gunu kontrole gidiyorsun ve eger rahim yumurtalik vs uygunsa basliyorsun haplara.
Sabah-ogle-aksam estrofem tablet
coraspirin 36 saatte bir
elevit gunde 1
2 hafta sonra rahim kalinligina gore crinojele basliyorsun Vajinaya bosaltilan bir krem. Kullanimi cok basit. Bunu da diger ilaclarida test gunune kadar kullaniyorsun.
Eksik bisey kaldimi cevap vermedigim? Tlf Dan yazinca tam ekrani goremiyorum
35 yaştan almış olmak yeterli. 2010 başından beri bu böyle. bazı merkezler var hala 3-4 transfer ediyor tabi haziranda son diyor onlar ama yasal değil bu yaptıkları o ayrı.
Ayşegül seni en içten dileklerimle tebrik ederim.
Yaklaşık 1 aydır bu siteyi yazdıklarınızı sessizce takip ettim.
Hergün girip okuyorum yazışmalarınızı senin adına çok mutlu oldum
Allah tamamına erdirsin inşallah bende Sayın Aydın beyin hastasıyım.
benim transferim senden üç gün önce idi tek yumurta transferi maalesef benim
test sonucum negatif çıktı.Ama senin adına gerçekten çok sevindim.sağlıcakla kal.
ben de aynı şekilde düşünüyorum.. sütten ağzımız yanmış artık:))
sağol canım..tüp bebek kararımızı verdik. 2 ay ara veriyoruz..tatilimizi yapacağız. ağustosta başlıyoruz inşallahh..
teşekkür ederim..ben de hepinizin en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza almanızı dilerim..tabii sağlıkla, mutlulukla..
geshenk sayesinde ara ara bakıyorum buraya..
Ayşegülün testi pozitifmiş...çok sevindim inanın..Sonuna kadar güzel gitsin inşallahh.
paylaşırım tabii , çok teşekkür ederim hepinize..
opuyorumnanaktan
valla ucuz atlattım :)
bakalım benim durum ne olacak , tam sınırdayım sanırım :)
Ayeşgülüm gelmişnasılsın taze hamile ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?