Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kızlar polip ameliyatı olan var mı içinizde?ameliyat sonrası transfer hemen olcak dedi aydın bey beklemek gerekmiyo sanırım.nasıl bi süreç bekliyo beni merak ediyorum.aydın beyle randevum salı günü.hafif hafif lekenmeler başladı.sanırım adet oluyorum.
ladyy canım senin dondurulmuş transferi değilmiydi.dondurulmuşlarda iğne kullanılmıyor dimi.
benim temmuzda dondurulmuş transferi olcak sanırım.ama bi sürü soru var kafamda.
mesela 2. transferde de mi tek embriyo olcak yinee..valla hepimiz birer kadın doğum uzmanı olduk...

margaar, maalesef poliple ilgili bilgim yok..

dondurulmuşla da ilgili bilgim yok, ama bir daha ki sefer sanırım benim de öyle olacak..

margaar, maalesef poliple ilgili bilgim yok..

dondurulmuşla da ilgili bilgim yok, ama bir daha ki sefer sanırım benim de öyle olacak..

nasıl olacağını bekleyip göreceğiz o zaman allah hepimize yardım etsin.senin bekleme süresi bu ay mı bitiyor canım..

hepinize meraba ben de ASM de Aydın Beyin hastasıyım daha doğrusu 21 haziran gibi tüp bebek tedavisi için iğnelerime başlıycam şu anda verdiği doğum kontrol haplarını kullanıyorum. son bir haftadır sizinle gülüp sizinle ağladım desem doğru bi tabir olur
Aydın beyin bana söylediği ilk iki transferde tek yumurta transfer edilceği ve sonuç negatif olursa 3. transfer de 1 den fazla transferin olacağıydı. herşey gönlümüzce olsun...

nasıl olacağını bekleyip göreceğiz o zaman allah hepimize yardım etsin.senin bekleme süresi bu ay mı bitiyor canım..

maalesef.. en az 2 ay dı ama sanırım daha uzun da olabilir bir kaç ay biz kendimiz bekleyelim diyoruz eşimle, biraz doğal yolla şansımızı denemek istiyoruz, ama ilk kontrolde bunlar netleşecek.

teşekkür ederim canım.allah yardımcın olsun.

merhaba meliss, bence çok iyi bir tercih yapmışsın, Aydın Beye güvenimiz tam...
inşallah hayırlısı olur, güzel gider herşey senin için de..

maalesef.. en az 2 ay dı ama sanırım daha uzun da olabilir bir kaç ay biz kendimiz bekleyelim diyoruz eşimle, biraz doğal yolla şansımızı denemek istiyoruz, ama ilk kontrolde bunlar netleşecek.

aslında bende düşünmedim değil doğal yolla.demekki problem polip.artık beynimdedn bebek problemini çıkarmak istiyorum.kendimi aydın beye teslim ettim valla o nederse onu yapcam bir kez daha. bakalım sonrasııı.işallah doğal yoldan olur bebişin.

Mrb cnm. Ben polip ameliyatimi olup sonrasinda basladim bu islere. Ameliyati reglden sonraki 10-15 gun icinde oneriyor dr. Bana bir ay dk hapi kullanalim sonra baslariz dedi ama Ben is programim yuzunden beklemek istemedim. Reglimin 3. gunu gittigimde rahmimi kontrol edip tamam istiyorsan baslayabiliriz dedi ve o aksam ignelere basladim.

Gelelim dondurulmus transferine. Gene reglnin 2. gunu kontrole gidiyorsun ve eger rahim yumurtalik vs uygunsa basliyorsun haplara.
Sabah-ogle-aksam estrofem tablet
coraspirin 36 saatte bir
elevit gunde 1

2 hafta sonra rahim kalinligina gore crinojele basliyorsun Vajinaya bosaltilan bir krem. Kullanimi cok basit. Bunu da diger ilaclarida test gunune kadar kullaniyorsun.

Eksik bisey kaldimi cevap vermedigim? Tlf Dan yazinca tam ekrani goremiyorum

35 yaştan almış olmak yeterli. 2010 başından beri bu böyle. bazı merkezler var hala 3-4 transfer ediyor tabi haziranda son diyor onlar ama yasal değil bu yaptıkları o ayrı.

Ben de aynı şekiklde, bebkle yatıp bebekle kalkınca da stres oluyor olmuyor bir türlü, bir rahatlayıp kendimize gelmemiz gerekiyor önce, herşey Allahtan aslında , ne yaparsak yapalım... Doğal yolu deneyeleim şansımıza diyoruz bakalım, inşallah olur... hayırlısı...

dondurulmuşla işlem çok daha kolay görünüyor.. dondurulmuşlar tutunursa diğerine göre şans daha yüksek oluyormuş bilinenin aksine, çünkü dayanıklılığını ispat etmiş oluyorlarmış sanırım beklerken...

Merhaba Gulo;
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Evett arada misafirlerin okuduklarını görüyoruz.
Dondurulmuş embriyoların var mı? Aydın Bey ile negatif görüşmesi yaptın mı?

Çılgın Kız;
Çok teşekkür ederim canım.. İnşallah sonuna kadar hep birlikte, sağlıkla götüreceğizopuyorumnanaktan

Merhaba Canım;
Polip ameliyatı çok basit bir ameliyat.. Çok kolay olacak ve yola hemen devam edeceksin canım.

:))))))) Merhaba Meliss;
Demek hapı yutup duruyorsun Bir bakmıssın haplar, bir bakmıssın iğneler ve yumurta takibi derken, bir bakmıssın toplanmış ve transferin yapılmş olacak... Tedavin hayırlı uğurlu olsun..
Biz hep buradayız. Seni de her zaman beklerizzz.

Ayeşgülüm gelmiş nasılsın taze hamile ??

Gece sen tam online oldun sana yazıyordum ki internet gitti.. Uyuyamadım da çok erken kalktım ya , 10.30 gibi uzandım şerbetin yanına canım, az evvel uyandım.. Bugün cuma Gonca Ablamız 09.00'dan bu yana bizde, evimizi mis gibi yapıyor sağolsun.. Zaten üstüme düşerdi, şimdi iyice titizlenmeye başladı.. Terliksiz dolaşma, üstünü ört, belin açık kalmasın ile başladık bugün, üstümü açmışım uyurken, geldi örttü, meyva suyu sıkmış onu içirdi.. Böyle işte ben iyiyim canım.. Ben de eşime soruyorum nasılsın diye, İDRAK ETMEYE ÇALIŞIYORUM diyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…