ayyyy ne güselll. bende acilen bir gonca abla bulmalıyım guclubacismile temizleniyorsunuz misler gibi oturacaksınız kızlarınla evinizde demek. maşallah dinle sen gonca ablayı doğru söylüyor beline dikkat et fazla aykta kalma iyi bak yeğenlerimize olurmu öpüyorum onları kaydirigubbakcemile3
işte benden önde giden iki tatlı deneyimli hanım..ben hiç duymadım sizlerden böyle bişi ama bana diyorlarki transfer sonrası 4 saat hastanede kalınıyor hatta bir gece kalanlar oluyormuş varmı böle bişi? gereklimi yani bu. hani ben yola çıkacağım ya Adapazarına döneceğim sorun yaşarmıyım sizce gerçi doktorumuzada sorarım bunu yarın unutmazsam tabi. bakalım kaç günde transfer edecekler benimkini hem oluşacakmı bakalım embriyolar? en son gittiğimde bir tanecik 17 lik vardı neden öyle yavaşladılar anlamadım hatta azalmış gibi geldi bana geçen daha çok saymıştı. olabilirmi böle bir durum yani çatlayan olurmu hiç iğnemizi yaptık her sabah cetrodite yani..
Bayanlar sizleri okuduktan sonra biraz moralim yerine geldi, biraz daha ümitlenebildim:
benim gibi ilk denemesinde olumsuz olup 2. de tek dondurulmuş embriyo ile hamile kalan var mı?
bir de test tarihimden 3 gün sonra regl olmuştum, sonrasında düzensizlik oluyor mu dönemlerde ?
Kızlarr;
Bu arada 19 Mayıs yani yumurtalarım toplandığı günden bu yana çok şiştim.. Vücudum şişti: elim, yüzüm, gözüm, gögüslerim, karnım, popo, bacaklarım her tarafım şişti.. Transferden sonra da hiç hareket edemeyince daha kötü olmaya başladı.. Ehh ayağa kalkmayayım diye içtiğim su miktarını ilk 3 gün 1,5 litreye düşürmüştüm, son hafta tekrar 3 litreye çıkardımm.. Normalde 4-5 litre su içiyorum.. Her tarafım acıyor, etlerim acıyor.. eşim kolunu omzuma atsa omzum kollarım acıyor, sarılmak istiyor tuttuğu sıktığı yerler acıyor.. Böyle işte..
Bugün hastaneye giderken hiçbir pantolonuma sığamadım, sığdım da inanılmaz rahatsız etti hepsi.. Sanırım bu progynex iğneden kaynaklanıyor, zaten öncesinde de sabah akşam karından hormon iğneleri olmuştuk.. Diyet uzmanımı aradım bugün çok normal bu iğnelerden dolayı dedi.. Sizlerde de oldu mu bu derece?
O zaman aklımdkai bir soruyu daha sorayım :)
Transfer sonrası nasıl beslendiniz ana yemek olarak sadece sebze yemek mi gerekiyor.
Bol sebze yemelisiniz denmişti, ben hele ilk haftas sadece sebze yemekleri yedim. Sonra kadınlar klubundeki arkadaşları okuyup, ananas, kabak çekirdeği, su bol bol.
Valla ben bir balona dönmüştüm hala öyle. 9 ay boyunca da öyle olacak alış canım:)
Ayşegülcüm bir tek sen online görünüyorsun.
Nasılsın cnm yarın için heyecan var mı?
Ne diyorrsunn canım yaaa(( akannehir
Ay Allahtan kilo fazlam yoktu, ya kilo fazlam olsaydı üstüne ne olurdum bilmiyorum.. Cidden çok dikkat etmek gerek o zaman , daha nokta kadarlar 14 gün evvel transfer oldular ama ben hiçbir pantolonuma giremiyorum.
Tamam şu an yürüyüş yapmıyorum hareketsizim (ama transfere kadar her gün 4 km yürüyordum koşu bandında) neyse ki çok sağlıklı besleniyorum sağolsun Diyetisyenim Nurhan Hanımcığım..
Sen keseleri gördükten sonra iğneyi bırakmıştın di mi canım, iğneyi bırakınca bir nebze olsun ödemin şişliğin inmedi mi?
İyiyim canım, çok heyecan da yok.. Nasıl diyeyim hep herşey yolunda gidecek düşüncesi ve duygusu içinde olduğumuz için her yeni gelişmede daha çok sevinerek mutlu oluyoruz sadece.. :)))
Yarın inşallah görüşebiliriz canım, oğluşlarını da seni de bi mıncırayım istiyorumopuyorumnanaktan
Sen nasılsın yarın için heyecanlanıyormusun?
Kızlarr ne geldi aklıma:
Hani her ultrasona gittiğinizde doyamıyosunuz ya bebişlerinizi seyretmeye, Mystryy de son muayenesinde Nuri Bey çıksa da biz doya doya saatlerce seyretseydik demişti.. O gün ampül yanmıştı sempatiksalakcinni yeni bir görüntüleme merkezi sistemi geliştirmek gerek.. Sadece onlarca ultrasonun ya da görüntü sisteminin olduğu bir merkez.. Bebeklerini görmek isteyen annelerin canları sıkıldıkça gidip bebeklerini seyredecekleri keyifli bir yer, tüm endşeler de uçupp gider diye düşünüyorum.. alkisalkisalkis
Keseleri gördükten sonra 15 gün fitil kullandım. Fitil de iğne gibi aynı içeriğe sahip.
Fitiller bittikten sonra şişiliğim inmedi valla zaten hergün şişiyorsun.
Fazla yemek yemediğim halde 8 kilo aldım düşün.
Nuri bey normal dedi ikiz olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?