amanın daha 491 olabilmiş pöhhh hani sizin gayretleriniz ben 501'e uyanırım diyordum:))
kızlar saat09:30 gibi yataktan dayak yemiş gibi kalktım ya ne iş yaptıgımı da bilmiyorum ama epey yorulmusum aslında agır bir iş yapmadım sadece çekmecelerimi kendi düzenime göre tertipledim vs..
bugun alışverişe gitmem lazım buzdolabı bpşaldı malum ptsi iş başı herşey hazır elimin altında olmalı tabii birazda yemek vs yapmam lazım.. benim sevgili kocamdan herzamanki gibi hayır yok bana gene iş başa düştüanca homlili gırtlak yemeyi bilir:))
Uzun zamandir yazamadim, once betahcg pozitif sevinci, sonra ay cikiyor ay dusuyor derken psikolojik olarak bayagi yorgun dustum. 18 gun regl halim nihayet gecen aksam cok namusait bir yerde siddetli bir kanama gecirerek bitti, parcalar halinde koptu gitti benden...Doktor dusuk yapmissiniz dedi. Olay soyle oldu, hala dusununce ucuz atlattigima seviniyorum, esimin bir konsolosluk davetindeydik, ben de guzel guzel elbisemi giymis yuzerce kisinin oldugu davette salinirken birden birsey hissettim tutamiyorum tuvalet bulmaliyiz dedim. Koskoca davette 2 tuvalet yapmislar sira bekledim iceri girdim ki felaket sekilde kan bosaldi, parcalar gitti. Allahtan gunlerdir regl oldugum icin hazirlikli gelmistim gecenin kalan yarisini Allaha sukrederek gecirdim rezil olmadan ucuz atlattigim icin, gece boyunca kanama azaldi sonra sabaha butun kanamam kesildi.
Pazartesi tekrar test yapacagim insallah betahcg sifirlanmis olur artik.
Butun duam yasadiklarimin vucudumu saglikli bir hamilelige hazirladigi olacak, boyle diyorlar vucut hamile kalinca, hamilelik programini hatirlarmis ve bunun uzerine hamile kalmak kolaylasirmis.
Allahin izniyle yuregimden gecen dogal ve saglikli hamileligime az kaldi umudundayim, bunun icin de bir suru sey yapiyorum insallah tekrar tup denemek zorunda kalmam... Simdiye kadar rahim filmi cektirmedim, ASM de kim cekiyor bu filmi Aydin bey mi yoksa baska bir doktor mu? bir de ucretini bilen var mi?
Kizlar ruyamda bebek ve bebek arabalari gordum. Hayirlara yorup hepimizin bebeklerimizi arabalarna atip goturecegimize yorumluyorum.
Simdi aysegulle konustum 940 dedi sanirim.
Kizlar geliyor
gercekten cok tatli bir sesi varmis aysegulun :))
masallah hem anneye hem babaya hem de bbebislere
ayşegül ohhh şimdi daha da rahatladık.. kızlara bir adım daha yaklaştık değil mi?
kutluyorum şekerim, bebişler sımsıkı tutundular, çekilin geliyorlar :teytey::teytey:
ayşegül canım tekrardan gözün aydın olsun kızlarla görüşebildiniz mi?olumunekankayizsmile
Kizlar bugun hastaneye gittim rapor icin. 5 gun verebilirim dedi dr. Sonraki hafta da Kbb den falan al dedi dr. 10 gunluk rapor icin ameliyat olmasi gerekirmis. Neyse bi sonraki hafta icin baska rapor bulmaya calisicam artik.
Utkumm sende yormussun kendini. Hic oyle bisey yapmadim falan deme. Tabiki yapmissin. Hem dolap yerlestirmek ince istir. Dikkat et kendine.
Vanilyacığım;
Geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın..
Ben Nisan ayında ASM'de rahim filmi çektirmiştim.. Çekime Aydın Bey giriyor.. Hiçççç acıtmadan konuşa konuşa 2-3 dakika süren bir çekim.. Aydın Bey alet edavatını yerleştiriyor ve büyük bir enjektör gibi bişii ile ilaç zikretmeye başlıyor.. Aynı anda ekrandan da görmeni sağlıyor.. O kaaa... Yapışıklık olup olmadığı, tüplerin açık olup olmadığı belli oluyor o dakikada.. Eğer yapışıklık varsa ilaç geçerken açılıyor ve o zaman minicikk hissediyorsun, hissettiğini söylediğinde de Aydın Bey basıncı düşürüyor zaten.. Yanlış hatırlamıyorsam 600 TL idi.. Yapı Kredi indirimiyle birlikte beşyüzküsür liraya maloldu..
Tesekkurler canim, insallah ucuz atlattik bu sekilde, Allah bu yolda zorluk yasayan herkesin yardimcisi olsun... Aydin beyle bu hafta gorusecegiz o zaman film konusunu da konusurum.
Haberler cok guzel, bu is cok ama cok basamakli bir bilgisayar oyunu gibi vallahi, her seviyede bir basamak atlayip bir sonrakini merak etmeye basliyorsun.
Allah sana saglikli, hayirli bir hamilelik nasip etmis olsun insallah.
Bol bol dinlen ve iyi beslen canim, seninkiler ikiz bence insallah gonlundeki kizlarina saglikla kavusursun.
lady bu raporu ssk'ya götürüp onaylatman gerekiyor değil mi? sonrasında o kadar günü şirket maaşından kesiyor, belli bir kısmını sana ssk ödüyor diye biliyorum. belki bu şirketlerin insiyatifinde esnek bir konudur pek emin değilim...
ben de transferden sonra hiç değilse bir 3 günlük rapor alayım diye düşünüyorum. yıllık izinleri bildirirken 1 hafta haziran, 1 hafta ağustos yazmıştım. belki rapor alırsam haziran'ı kullanmam. tatili de ağustosta yaparım artık... haziranda 3 gün rapor, temmuzda 1 hafta izin, ağs.da 1 hafta izin desem o da çok göze batar... offf bilmiyorum işte..
Teşekkür ederimm canım.. Sen de çook tatlısın, aradığın için teşekkür ederim, çok incesin..
Hadi sıra sendeee , elim sendeee sempatiksalakcinni
Merhaba Canlarımmm;
İkinci testimizin sonucu 948 :)))))
Şükürler olsun herşey yolunda.. 18 Haziran Cuma günü 11.45'de keseleri görmeye gideceğiz..
Olsun canımmm daha iyi olmuş böyle...
Çünkü 10 gün aldığında sonraki hafta çarşamba bitiyor ve perşembe cuma açık kalıyordu.
Şimdi pazartesi günü transfer olduğun gün eşin alacak ilk 5 günlük raporu.. İlk hafta bitti.. İkinci hafta pazartesi günü herhangi bir doktordan bir beş gün alınca iki haftayı tamamen kapatmış olacaksın.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yarın yumurtalar toplanıcak...aydın beyle ilk denemem daha evvel amerikanda denedim.. ama malesf bikere düşük oldu diğeri tutmadı hiç
Arkadaslar yeni katılanlar kendi durumunu alıntı yaparak eklesin ben fırsat buldukça listeyi güncelleyecegim...
sancux canım sayfa kusucusu olarak listemizi ilk sayfaya kopyalarmısın;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?