Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Kizlar bugun hastaneye gittim rapor icin. 5 gun verebilirim dedi dr. Sonraki hafta da Kbb den falan al dedi dr. 10 gunluk rapor icin ameliyat olmasi gerekirmis. Neyse bi sonraki hafta icin baska rapor bulmaya calisicam artik.

Utkumm sende yormussun kendini. Hic oyle bisey yapmadim falan deme. Tabiki yapmissin. Hem dolap yerlestirmek ince istir. Dikkat et kendine.

lady bu raporu ssk'ya götürüp onaylatman gerekiyor değil mi? sonrasında o kadar günü şirket maaşından kesiyor, belli bir kısmını sana ssk ödüyor diye biliyorum. belki bu şirketlerin insiyatifinde esnek bir konudur pek emin değilim...

ben de transferden sonra hiç değilse bir 3 günlük rapor alayım diye düşünüyorum. yıllık izinleri bildirirken 1 hafta haziran, 1 hafta ağustos yazmıştım. belki rapor alırsam haziran'ı kullanmam. tatili de ağustosta yaparım artık... haziranda 3 gün rapor, temmuzda 1 hafta izin, ağs.da 1 hafta izin desem o da çok göze batar... offf bilmiyorum işte..

Merhaba Canlarımmm;
ıkinci testimizin sonucu 948 :)))))
Şükürler olsun herşey yolunda.. 18 Haziran Cuma günü 11.45'de keseleri görmeye gideceğiz..

:))))) benimki hem yemeyi sever, hem de uyumayı severr sırnaşık şeysırnaşık şey

Vanilyacığım;
Geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın..
Ben Nisan ayında ASM'de rahim filmi çektirmiştim.. Çekime Aydın Bey giriyor.. Hiçççç acıtmadan konuşa konuşa 2-3 dakika süren bir çekim.. Aydın Bey alet edavatını yerleştiriyor ve büyük bir enjektör gibi bişii ile ilaç zikretmeye başlıyor.. Aynı anda ekrandan da görmeni sağlıyor.. O kaaa... Yapışıklık olup olmadığı, tüplerin açık olup olmadığı belli oluyor o dakikada.. Eğer yapışıklık varsa ilaç geçerken açılıyor ve o zaman minicikk hissediyorsun, hissettiğini söylediğinde de Aydın Bey basıncı düşürüyor zaten.. Yanlış hatırlamıyorsam 600 TL idi.. Yapı Kredi indirimiyle birlikte beşyüzküsür liraya maloldu..

Teşekkür ederimm canım.. Sen de çook tatlısın, aradığın için teşekkür ederim, çok incesin..
Hadi sıra sendeee , elim sendeee sempatiksalakcinni

ayşegül ohhh şimdi daha da rahatladık.. kızlara bir adım daha yaklaştık değil mi?

kutluyorum şekerim, bebişler sımsıkı tutundular, çekilin geliyorlar :teytey::teytey:

evet canımm şimdi 18 Haziranda kese görme adımına kadarr sakin sakinn evimisde dinleneceğiz.. :)))

ayşegül canım tekrardan gözün aydın olsun kızlarla görüşebildiniz mi?olumunekankayizsmile

Çok teşekkür ederim canım...
Biz malesef biraz geç çıkmak zorunda kaldık evden.. Sancux ile görüşemedik.. 10.20 gibi hastanedeydik, ben direkt Nuri Beyin muayene odasına gittim, Nuri Beyin esmer hemşiresine sordum, malesef çıktı dedi.. Çok üzüldü o da, bebeklerin durumu ile ilgili bilgi verdi.. Sancux henüz yazmamış ben hemencek söyleyeyim.. Çok sağlıklıymış oğlanlar.. öyle dedi hemşirehanım..
Geshenk ile up-uzunn sohbet ettik.. Efendim kendileri çok cicişşlerr.. Yeni çıkmıştı işlemden ama kendine gelmişti.. Pek bişii hatırlamıyor, çok güsell uyumuşkaydirigubbakcemile3 Annesi ve kayınvalidesiyle de güsell güsell sohbet ettik test sonucumuz çıkana kadar. Bööölee oldu işte

Olsun canımmm daha iyi olmuş böyle...
Çünkü 10 gün aldığında sonraki hafta çarşamba bitiyor ve perşembe cuma açık kalıyordu.
Şimdi pazartesi günü transfer olduğun gün eşin alacak ilk 5 günlük raporu.. İlk hafta bitti.. İkinci hafta pazartesi günü herhangi bir doktordan bir beş gün alınca iki haftayı tamamen kapatmış olacaksın.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Tesekkurler canim, insallah ucuz atlattik bu sekilde, Allah bu yolda zorluk yasayan herkesin yardimcisi olsun... Aydin beyle bu hafta gorusecegiz o zaman film konusunu da konusurum.
Haberler cok guzel, bu is cok ama cok basamakli bir bilgisayar oyunu gibi vallahi, her seviyede bir basamak atlayip bir sonrakini merak etmeye basliyorsun.
Allah sana saglikli, hayirli bir hamilelik nasip etmis olsun insallah.
Bol bol dinlen ve iyi beslen canim, seninkiler ikiz bence insallah gonlundeki kizlarina saglikla kavusursun.

Kızlardan haberler:
Mystryy: Herşey yolundaymış beni merak etmeyin dedi, selamlarını ve sevgilerini iletti...
Grapes: Herşey yolundaymış o da beni merak etmeyin dedi.. Yatar pozisyonda vakit geçirmeye çalışıyormuş, selam ve sevgilerini iletti..
Geshenk: Eğer kendileri doğru hatırlıyorsa 16-17 civarında yumurtası toplanmış.. Hem maşallah hem de yuhh dedim sırnaşık şey biliyorsunuz yumurtam az büyümedi diyip duruyordu sırnaşık şey Aydın Beyin açıklamalarını hayal meyal hatırlıyordu, eşi ben yanına gittiğimde dışarıdaydı, sonra geldiğinde de eşine tekrar sormayı unuttum ( Evden yazdığında netleşmiş olur yumurta sayısı..

Amiinn çok teşekkür ederim canım.. İnşallah en kısa zamanda darısı başına..
Dediğin gibi level atlayıp duruyoruz.
Rahim filmi çekilen cihaz çok kaliteli bir cihaz, Aydın Beyin çekimi bir fiiil kendisinin yapması da çok önemli bir ayrıntı..

Maya;
Yumurtalar ne alemde canım, nasılsın, nasıl geçti?
Biz hastaneden ayrılırken içeriden çıkan yumurtaları toplanmış bir çift vardı, acaba sen misin diye düşündüm.. N harfi ile başlıyordu ismi...

gececim merhaba,
eğer devlet hastanesinden almıyorsan, yada ssk anlaşmalı bir özel hastaneden değilse gidip onaylatman gerekiyor. bu arada 2 günlük izinleri işyeri hekimi de verebildiğinden 2 günlük olan özel hastane raporlarını bizim işyeri kabul ediyor.

dediğin gibi prosedürde, işyeri bu izin günlerini maaşından kesiyor sen ssk'dan alıyorsun paranı, ama bizim ik sağolsun beyaz yaka için bu işlemi kendi hallediyor, yani maaşımızı tam yatırıp, ssk dan parayı kendileri alıyorlar.

sizde durum tam olarak nasıl işliyor ik ile bir görüş isttersen.. belki seninde ssk ya gitmene gerek kalmaz.

Merhaba Canlarımmm;
İkinci testimizin sonucu 948 :)))))
Şükürler olsun herşey yolunda.. 18 Haziran Cuma günü 11.45'de keseleri görmeye gideceğiz..

bu habere bayıldım,
18 haziranda göreceksin demek kızlarını...
bende 19 haziran da test yaptırıcam..
geliyorum ardından olumunekankayizsmile

ewet ya her işte bir hayır vardır...sırnaşık şey

aysegulcummm cok sevindimmm..hep boyle güzel haberler veresin inşallahh..
geshenk hakkında da biraz bilgi sahibi oldum..merak ediyorum arkadasımı:))
teşekkürler haber verdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…