Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sizler Emine hemşireyi tanımıyor olabilirsiniz hamile olduğu için izine ayrılmıştı. Hatta 1 ay olmuştur doğum yaptığı.
Benimle hep o ilgilenmişti sağolsun.

Ben tanıyorum Emine Hemşireyi, minnacık maviş gözlü sarı saçlı cici bir kızcağızdı.. Aydın Bey ile ilk görüşmelerimizde 3 defa bizimle ilgilenmişti.. Bende karnını sevmiştim.. :CüvCüv:

merhaba kızlar,
yazılanları cok hızlı goz attım hersey guzel masallah aysegulcum sana iki kere masallah cok sevindim canım sonucun katlanmıs hatta nerdeyse 3 katı olmus canım kesin ikizler geliyor canım allah hep boyle mutlu etsin geshenkin yumurta sayısı da cok guzel masallah insallah kaliteleri de guzel olacak
diyetisyenime kontrole gittim ayda 2 kiloya razıydık ama ben 10 gunde 1,5 kilo vermisim sevindim tabii sonra biraz alısveris derken bu saati buldu eve gelmem gelir gelmez bilgisayarın basına gectim sizin guzel haberlkerinizi almak icin aksama gezmeye gidecez o yuzden cıkmak zorundayım hazırlanmam falan gerekecek dus,kuafor,,, derken yarın goz atarım artık hepiniz kendinize iyi bakın sevgiler,,
bu arada geshenkcim gecmis olsun canım aksam yazamadım sana ama takipteyim sanırım su saatlerde uyuyorsundur hersey gonlunce olsun canım..

Merhaba Canlarımmm;
İkinci testimizin sonucu 948 :)))))
Şükürler olsun herşey yolunda.. 18 Haziran Cuma günü 11.45'de keseleri görmeye gideceğiz..

Evettt beni tanıyorsunuz artık, ne yaptım, ne ettim, ne oldu, ne hissettim her bişeyi yazarım.. Bakalım bugün neler olmusss:
Sabaha karşı 04.00 gibi uyandım, çok sıcak geldi yatakodası, kalktım salona geldim tvyi açtım, uyuyakalmışım, 06.00 gibi bir uyandım donmuşum. Koşa koşa gittim eşimin yanına sokuldum biras ısındım.. Sonra da kalktım.. 07.00 civarında, üstüme bişiiler geçirdim ve günlerden beri ilk defa arabaya bindim gamyoncuiremsu çok yakında güzel bir fırınımız var oradan simit ve ekmek aldım geldim.. Bir yandan kahvaltıyı hazırlarken bir yandan da bitmek bilmeyen bir sabır ile eşimi tatlı dille uyandırma girişimlerinde bulundum.. Yoookk tamam diyor kalkmıyor akannehir, sonra mızırdanmaya başladım “hadi ama çok merak ediyorum çıkacak rakamı, hadi , hadi” diye dürtme durumları başladı klava:. Neyse kalktı, güzelce kahvaltımız yaptık ekmek ve simitler soğumadan.. Sonra da hazırlandım beklemeye başladım. (bizde genelde ben hemen hazır olurum yarım saat ayakta beyefendiyi beklerim) Eşimin biraz işleri vardı onları hallettikten sonra çıktık yola ve 10.15 civarında hastaneye vardık.. Tabii hep iki kişi girdiğimiz hastaneye ilk defa daha kalabalık girmiş olduk :CüvCüv:. Emel Hanım ve Sevil Hanım o dakika meşgullerdi, kan için bilgisayara giriş yapıyorlar ya, onları eşim beklerken ben Nuri Beyin tarafına doğru bir koşu gittim, Sancux’a baktım ama daha evvelki mesajlarda da yazdığım gibi yakalayamadım maalesef.. Sonra kan tahlili kağıdımızı aldıktan sonra kan vermeye gittik.. Kanımı Perşembe günü alan cici hemşire aldı.. Zaten kurallarımı biliyordu, "tamam tamam kuralları biliyorum çabucak çıkması gerek" der demez uzattım kolumu o da kanımı aldı.. Ama Perşembe gününden sol kolum maalesef mosmor olduğu için bu sefer sağdan aldı.
Sonra da bekleme salonuna geri döndük. Eşimin hürriyet gazetesi vardı okumaya başladı. Bekleme salonunda 2 tane cici teyze oturuyordu.. Kesin Geshenk'in yakınları diye düşündüm, ehh tüp bebek tedavisine gelecek halleri yok ya sırnaşık şey Yanlarına gittim "hayırdır ne yapıyorsunuz burada" dedim, "hastamız var içeride" dediler, "yoksa siz geshenk’in yakınlarımısınız diyince" ikisinin de anneler olduğu çıktı ortaya.. Birisi Geshenk’in diğer ise eşinin.. Canlarım nasıl heyecanla bekliyorlardı.. İhiiii ikisi de tıpkı bizim gibi: Geshenk’in çok panik ve telaşlı olduğunda hemfikirkaydirigubbakcemile3.. Güzel güzel sohbet ettik.. Emel Hanım ile Sevil Hanım beni çağırdılar ve içeriye girebileceğimi söylediler.. Neyseee kapı açıldı.. Girdim içeriye ama tüm odaların perdeleri çekili.. Minik Yağmurcuk var ya, o geldi yanıma.. Geshenk’in odasını öğrendi, o sırada Dilek Hemşirehanım geldi hasret giderdik ve girdim odaya.. Tek başınaydı, sarıldık öpüştük up-uzuun konuştuk.. Kızlar Geshenk çok çici, garibim ameliyat önlüğü üstünde kuzu kuzu yatıyordu yatağında… Bi on on beş dakika kaldım yanında eşi de geldi, anneleri getirmeye gidince ben de vedalaştım, dışarıda olacağımızı söyledim.. Onun derdi de yavrum benim test sonucu.. Merak etme haber veririm dedim..
Sonra çıktım benim tatlı kocam bekleme odasında uyuyakalmış.. Hiiiç dokunmadım.. Haaa dokundum ara ara ama sadece horlamaya başladığında.. sırnaşık şey
Sonra anneler geldi tekrar bekleme odasına, güzel güzel konuştuk sohbet ettik, ben hamileyim diye Geshenk'in eşinin annesi çantasından elleriyle açtığı börek çıkarttı.. Börek bile yedim vallahi ellerine sağlık teyzenin.. Böreğin kokusuna eşim de uyandı sırnaşık şey Koca bir dilim lüpletti bayıla bayıla..
Sonra bir ara Aydın Bey geldi.. İlk test günü test sonucunu aldıktan sonra görşememiştik.. Beni görünce hemencek yanıma kadar geldi sağolsun eşimi de uyandırdım iki dakika ayakta sohbet ettik.. Çok sevindiğini söyledi canım doktorum.
Ben yine teyzoşlarla sohbet ederken sevgili müjde koromuz Emel Hanım ve Sevil Hanım test sonucunun çıktığını söylediler yine çığlık çığlığa olduk.. Hemen rakamı sorduk, Hani ikiye katlaması gerekiyordu ya.. İlk test 351, bugünkü test 948, eşim “hani ikiye katlaması gerekiyordu üçe katlamış yoksa üçüz mü” diye soruverdisırnaşık şeysırnaşık şey Hepimiz sarılıdık yine Emel, Sevil, eşim, teyzoşlarr.. Çokk güzel bir an idi... O ara Ladyy ile telefonla görüştük, nasıl sevindi canım, Grapes de aradı konuştuk çok sevindi, Mystryy ise çok merak etmiş mesaj gönderdi.. "Lütfen kaç çıktı çoook merak ediyorum" diye . Bu arada Emel Hanım ve Sevil Hanım içeriye de bilgi verdiler, Serap Hemşirehanım birkaç dakika beklememizi rica etmiş.. Bir süre daha bekledik.. O sırada Geshenk çıktııı… Gayet sağlıklı adımlarla, gayet iyi idi Maşallah canım.. Onunla da sarmaş dolaş olduk, test sonucunu söylemişler zaten.. Ayaküstü sohbet ederken, Bayise Hemşirehanım sivillerini giymiş ve çıkıyordu, onunla da öpüştük, bu arada Bayise Hemşirehanım fıstık gibiydi kızlar, saçlarını boyatmış, çook güzel bir model kesim yaptırmış.. Çok şekerdi maşallah.. Ardından Serap ve Dilek Hemşirehanımlar da geldi.. Bizlerden başka kimse yok ya.. Yine sarmaşdolaş durumları.. Bana tembih üstüne tembihte bulundu Serap Hemşirehanım "zıplamamam"hihoyyyt konusunda.. İğnelerime ve ağızdan alınan ilaçlarıma devam etmem gerektiğini hatırlattı, ben çok hareketsiz olduğumu biraz yürüyebilirmiyim artık diye sordum, o da “hayıyy hiç yorulmamanız gerekiyor, yürümeyin lütfen” dedi.. Kuzu kuzu peki dedim.. Kanama ya da lekelenme olabilir hiç endişelenmeyin olursa hemen arayın dedi.. Ben de "olmayacak olmayacak" dedim.. Gülüştük. Sonra da Emel Hanımdan randevumuzu aldık ve herkesle vedalaşıp çıktık..
Annemleri, ablamları (yani 2 adet tatlı görümcelerim) da arayarak sevincimizi paylaştık.. Eve yakın bir yıkamacıda arabamızı yıkatırken, yanındaki pastaneden limonata içtik.. Ben hep iki bardak içerim limonatayı.. Çok sıvı tüketirim.. Bu sefer 3 bardak içtim.. Eşim şaşırdı hadi çok iyi sıvı tüketiyorsun hep iki içerdin de 3 olunca şaşırdım dedi.. Sonra üç canlı olduğumun esprisini yaptık..:CüvCüv:
Dönerken de eczaneden progynex ampul aldık iki kutu.. Bu arada sol kalçanın hali içler acısı.. Beze yapmaya başladı, morarmaktan öte siyahlaştı resmen ve çok canım acıyor ne oturabiliyorum o tarafa ne de yatabiliyorum.. 2 hafta daha dayanmak zorunda popiş klava:.. Yapılacak bişii yok..
Kızlarrr hep paylaşıyoruz gerçi ama inanın bizim iyi haberlerimizle ekip öyle mutlu oluyor ki an-la-ta-mamm.. Sevil Hanım, Emel Hanım inanın bizden heyecanlı ikide bir tıklayıp durdular bilgisayarı. Serap Hemşire, Bayise Hemşire, Dilek Hemşire nasıl mutlu oldular, minik Yağmurcuk bile canım benim.. Ama canım doktorumuz Aydın Beyin “çookk sevindim, çook mutlu oldum” derken ki gözleri, ifadesi .. sizler de yaşadığınızda göreceksiniz kızlar.. Tühh yine öpmemek için zor tuttum kendimi.. Ama keseleri gördüğümde şapırttt opuyorumnanaktandiye öpcemm vallahi hiç kaçarı yok..
Gelir gelmez de yazmaya başladım zaten, ben yazarken canım kocam muhteşem bir makarna ve ızgara tavuk pirzola yaptı, az evvel yedik..
Bizden bu kaaaa :))))
Az uzanayım artık.. Hepinizi çoook öpüyorum.

Çokk teşekkür ederim canım.. Allah sana da nasip edecek İnşallah..
Bak gördün mü, tamam karpuz neyin yiyemiyorsun, su yüzünden devamlı tuvalete gidiyorsun ve koşup duruyorsun yaa.. ama gördün mü şekerim uçmuş gitmiş 2 kg kocamannn bir Maşallahh sana.. Hem şimdi vücudun her gün ne yiyeceğini biliyor, artık depodan da gönül rahatlığıyla yakacak, çünkü her gün düzenli olarak ihtiyaç duyduğu maddeleri veriyorsun vücuduna.. Daha çabuk gidiverecekk.. Ayynen böyle devam et canım..

Kızlarrr;
Bu arada 497 olmuşş, ben biraz uzanıyorum.. Muhtemelen uyandığında 500.sayfa şanslısı belli olmuş olabilirrrr..
Hoşçakalınnn, sevgiyle kalınn..

öncelikle çok güzel bir sonuc Ayşegülcügüm inş hep böyle güzel dev<m eder...
geshenk çok gecmiş olsun canım
ladybird canım bu doktorlarda amma nazlandı:))ama hayırlısı olsun
mystryy iyisindir inş. güzel bir tatilden dinlenmiş olarak dönmen dileğiyle...
sancux canım olayı ben sana özetle anlatmaya çalışayım:
kendi yazdıgımız yazıların altında 3 kutu görüyorsun EDıT ALINTI YAP MQ HIZLI YANIT
(Editi tıkladıgında eski yazını degiştirebiliyorsun)
1Ama sen önce benim yazdıgım listenin oldugu mesaja gelip alıntı yap diyeceksin böylece önüne benim yazdıgım sayfa gelecek
2ordan mause ile listeyi kopyalayacaksın
3ilk mesajını açacaksın ve EDıT diyeceksin sonrada mause'la sağ tıklayıp yapıştır yapacaksın
4Kaydet diyerek çıkış yaptıgında işlem tamamdır:))
biraz uzun oldu ama eger sen sadece iphone ile yazıyorsan bunları yapamayabilirsin((

görkembilgin 2 IVF (- Ankarada),3. IVF (ASM'de +) Allah Güneş'e uzun ömür versin

sancux 2aşılama(-),1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prens geliyor :CüvCüv:

white_cat 1.IVF (+) Çift yumurta ikizi 2 Prenses geliyor

utkumm 1.IVF(+) Tek yumurta ikizi 2 Erkek MELEK OLDULAR(16w+5d)

ladybird 1.IVF(+) 2 kese vardı,Kalp atışı yoktu MELEK OLDULAR, 7 Haziran Dondurulmuş Transferi:Saruboceq:

denico ilk tedavisine Haziran 2010'da başlayacak

impression 1.IVF(+) Bebeği MELEK OLDU(14w)

nilsu41 1.IVF(+)pıtpıtları duydu, cinsiyet??

mystryy 1 spontan gebelik(7 aylık erken dogum,Oğlu MELEK OLDU), 1.IVF(+) pıtpıtları duydu

vanilya369 1.IVF (-) bhcg katlanarak yükselmedi

g(ece) 1 Aşılama(-),1.IVF(-) Temmuzda buz bebeklere slm siyecek:)

grapes 1.IVF(-),2.IVF dışgebelik,3.IVF biokimyasal gebelik 4.IVF(3 haziran transfer ) :Saruboceq:

ayşegül 72 1.IVF (+) :Saruboceq:

margaar 1.IVF(-) :Saruboceq:

geshenk 1.IVF(Transferi bekliyor) :Saruboceq:

umut2011 1.IVF(dogum kontrol hapında) :Saruboceq:

serged 1.Aşılama(haber yok 17 mayıs test günüydü?)

panadol 1.IVF(+) Keseyi gördü :CüvCüv::bbo:

gülo76 1.IVF(-)

maya1973 3.IVF(Transferi bekliyor)

melisssssss 1.IVF (D.k hapında)

obirkadın1 sessiz??

işte buda listemizin son hali aramakla vakit kaybetmeyesin diye ekledimolumunekankayizsmile

Emine hemşireyyi bende cok severdim çok tatlıydı kızımı oldu oglumu aceba?
kızlar bu arada ben ebru hanımında promosyonla tüp bebek yaptırdıgını düşünüyorum:)) yanılıyormuyum aceba:))

Emine hemşireyyi bende cok severdim çok tatlıydı kızımı oldu oglumu aceba?
kızlar bu arada ben ebru hanımında promosyonla tüp bebek yaptırdıgını düşünüyorum:)) yanılıyormuyum aceba:))

Merhaba Utkumm;
Yeni uyandım bir güzel dinlenmişimm, kendime geldimm şükür..
Yanılmıyorsunn muhtemelen öyledirrr sırnaşık şey
Ama perşembe günü öğrendim sanırım; Ebru Hanım da bundan evvel düşük yapmış.. İşte tam Allahın hikmeti.. Bu işin uzmanı ama canım o da malesef düşük yapmış.. Allah bebişlerine sağlık ve uzun ömür versin..

Gececiğim;
Yanlış hatırlıyorum o zaman canım , cumaları gelen hamile bir yardımcıdan bahsetmiş olduğun kalmış aklımda..
Ahh keşke Gonca Ablam da bu yakada otursa da hepinize yetişse.. Ama on küsür yıldır birlikteliğimiz var ve taaaa karşı yakadan Bahçeşehir-Esenyurt civarından geliyor.. Ama belki yaz sonunda Maltepe'ye taşınma durumları olabilir.. (İnşallah İnşallah)

Ayşegül kessssiiiin ikizler geliyoorrrrrr :lepi:

diğer kızların da ikizleri olursa artık bir ikiz anneleri grubu kurmak gerekecek :)
Çok sevindim, inşallah aynı şekilde sorunsuz devam edersin. Prognex iğneyi Aydın Bey bana 9. haftaya kadar kullandırmıştı delik deşik olmuştu totom :) kolonyalı pamukla sık sık masaj yap ki birikenler dağılsın, hemşireler orada öyle kalır demişlerdi bana güzellin bozulmasın dimi yerimseniben

Evetttt kızlar geliyorlar vallahiii
Şimdilik 18 Haziranda kese görmeye gidinceye kadar devam edecek Prognex.. Sonrasında ne uygulayacağız bilmiyorum. Sanırım Sancux kese görmeye gittikten sonra fitile geçirdiklerini söylemişti.. Tabii herkesin durumuna göre değişiyor.
Alkol aldık canım, pamuktan ped yapıp bol alkol döküyoruz, çok rahatlatıyor ama oturduğun yere özel dikkat gerektiriyor yapışıp kalıyorsun yoksa sırnaşık şey Güzellik değil de (görüş alanı dışında kaldığı için) sol tarafıma oturamıyorum artık malesef..
Napalımm sağlıklı olsunlarda geresinin önemi yok.

Teşekkür ederim bitanem. senin kadar değil. evde bir Ayşegül muhabbeti var hiç sorma aldı başını gidiyor ben hiç uyumadım bu arada görümcelerim ablam yeğenlerim ev doluydu yani.ve bizim tontonlar hep senden bahsedip durdular Ayşegül şöyle dedi böyle dedi
herkes soruyor Ayşegül kim diye bunlar biri susuyor öbürü anlatıyor. çok güzel bir gündü hele de senin müjdeli haberinle mükemmeldi..

evet doğruymuş canım 16 adetmiş bende şaşırdım kaldım en son 7 tane saymıştı çünkü. inşallah kalitelidirlerde sayı değil kaliteli olmaları önemli ya bakalım yarın hemen aramaya başlayımmı gelişimleri için...

Ayyyy şaka maka Bodrum Almanya derken pazartesi transfer olacaksın farkındamısın? Son iki günün.. Hadi bugün hastane akşam Tarabya derken geçiverecek, yarını iyi değerlendir:)))) Anneciğin ne zaman geliyor?

evet yaaa beni solladın ya seni tebrik ederim seni kısskaannnçççç olumunekankayizsmile

hiç uyumadımki maşallahım var harbiden hiç uykumda yok hala. olanları da hiiiç hatırlamaıyorum. Allaha şükür ağrımda yok henüz. bakalım sonradan çıkmaz inşallah bi sorun..

sağolasın hayatım atlattık yumurta aldırma işinide aklinialirimsmile bakalım transfer için beklemeye geçtik bile. her şey çok iyi gitti çok güzeldi.Ayşegülüm vardı nasıl tatlı nasıl şeker bir kız bu yaaa. yerim ben onu olumunekankayizsmile daha yeni ayılmıştımki bide baktım çıtır sevimli bir kız var odada sesinden de tanıdım zaten canım benim hemen bana bir şeyler yedirmeye falan çalışıyor ne şahane bir dost Şeniz sağolsun varlığı ile bugüne renk kattı moral oldu bana. tabi onun sevindirici haberiyle hepten coştum ben. nasıl huzurluyum nasıl mutluyum anlatama. iyiki varsın AYŞEGÜLÜM....

uykuya gelince hiç uyumadım valla gayetde dinç bir şekildeyim halen iğnemi yaptıracaz az sonra ilaçlarımı da aldım yani her şey yolunda gitti sorun olmadı aklıma gelenler bunlar işte Ayşegülüm anlatmış zaten sağolsun...

Geshenk;
Canım benim çok teşekkür ederim düşüncelerin için.. Tontonlara çokkk selamlarımı ilet olur mu.. Bu arada uykun olmasa da çok hareket etmeyip dinlenme modunda olursan daha iyi olur canım.
Yumurtalarını da hiiç merak etme, şimdi güzel güzel döllenecek, güzel güzel bölünecekler.. ıçin rahat olsun.. Bu arada ben hiç aramadım, onların aramalarını bekledim. Onlar zaten kontrol saatleri gelince kontrollerini yapıyor ve hemencek arayarak bilgi veriyorlar..
Biz de şimdi iğneye çıkacağız..
Hadi sonra görüşmek üzere..
opuyorumnanaktan

Sizler Emine hemşireyi tanımıyor olabilirsiniz hamile olduğu için izine ayrılmıştı. Hatta 1 ay olmuştur doğum yaptığı.
Benimle hep o ilgilenmişti sağolsun.

benim de bütün muayenelerimde emine hemşire vardı. çok şeker bir kız. bir kere iğnemi de yapmış, hiç acıtmamıştı. kız mı erkek mi diye sormamışım hiç. acaba nesi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…