Sizler Emine hemşireyi tanımıyor olabilirsiniz hamile olduğu için izine ayrılmıştı. Hatta 1 ay olmuştur doğum yaptığı.
Benimle hep o ilgilenmişti sağolsun.
Merhaba Canlarımmm;
İkinci testimizin sonucu 948 :)))))
Şükürler olsun herşey yolunda.. 18 Haziran Cuma günü 11.45'de keseleri görmeye gideceğiz..
merhaba kızlar,
yazılanları cok hızlı goz attım hersey guzel masallah aysegulcum sana iki kere masallah cok sevindim canım sonucun katlanmıs hatta nerdeyse 3 katı olmus canım kesin ikizler geliyor canım allah hep boyle mutlu etsin geshenkin yumurta sayısı da cok guzel masallah insallah kaliteleri de guzel olacak
diyetisyenime kontrole gittim ayda 2 kiloya razıydık ama ben 10 gunde 1,5 kilo vermisim sevindim tabii sonra biraz alısveris derken bu saati buldu eve gelmem gelir gelmez bilgisayarın basına gectim sizin guzel haberlkerinizi almak icin aksama gezmeye gidecez o yuzden cıkmak zorundayım hazırlanmam falan gerekecek dus,kuafor,,, derken yarın goz atarım artık hepiniz kendinize iyi bakın sevgiler,,
bu arada geshenkcim gecmis olsun canım aksam yazamadım sana ama takipteyim sanırım su saatlerde uyuyorsundur hersey gonlunce olsun canım..
Emine hemşireyyi bende cok severdim çok tatlıydı kızımı oldu oglumu aceba?
kızlar bu arada ben ebru hanımında promosyonla tüp bebek yaptırdıgını düşünüyorum:)) yanılıyormuyum aceba:))
yok canım ben bir türlü istediğim gibi sürekli birini bulamadım buralarda. şu ara bir arkadaş geliyor ama ancak 15'te bir c.tesileri gelebiliyor. dolayısıyla benim de gonca ablam olsa da cumaları alsam
liste konusunda katılıyorum sana. alkışlarla sancuxu sahneye davet ediyorusss... alkisalkisalkis
Ayşegül kessssiiiin ikizler geliyoorrrrrr :lepi:
diğer kızların da ikizleri olursa artık bir ikiz anneleri grubu kurmak gerekecek :)
Çok sevindim, inşallah aynı şekilde sorunsuz devam edersin. Prognex iğneyi Aydın Bey bana 9. haftaya kadar kullandırmıştı delik deşik olmuştu totom :) kolonyalı pamukla sık sık masaj yap ki birikenler dağılsın, hemşireler orada öyle kalır demişlerdi bana güzellin bozulmasın dimi yerimseniben
Çok teşekkür ederim canım...
Biz malesef biraz geç çıkmak zorunda kaldık evden.. Sancux ile görüşemedik.. 10.20 gibi hastanedeydik, ben direkt Nuri Beyin muayene odasına gittim, Nuri Beyin esmer hemşiresine sordum, malesef çıktı dedi.. Çok üzüldü o da, bebeklerin durumu ile ilgili bilgi verdi.. Sancux henüz yazmamış ben hemencek söyleyeyim.. Çok sağlıklıymış oğlanlar..öyle dedi hemşirehanım..
Geshenk ile up-uzunn sohbet ettik.. Efendim kendileri çok cicişşlerr.. Yeni çıkmıştı işlemden ama kendine gelmişti.. Pek bişii hatırlamıyor, çok güsell uyumuşkaydirigubbakcemile3 Annesi ve kayınvalidesiyle de güsell güsell sohbet ettik test sonucumuz çıkana kadar. Bööölee oldu işte
Kızlardan haberler:
Mystryy: Herşey yolundaymış beni merak etmeyin dedi, selamlarını ve sevgilerini iletti...
Grapes: Herşey yolundaymış o da beni merak etmeyin dedi.. Yatar pozisyonda vakit geçirmeye çalışıyormuş, selam ve sevgilerini iletti..
Geshenk: Eğer kendileri doğru hatırlıyorsa 16-17 civarında yumurtası toplanmış.. Hem maşallah hem de yuhh dedim sırnaşık şey biliyorsunuz yumurtam az büyümedi diyip duruyordu sırnaşık şey Aydın Beyin açıklamalarını hayal meyal hatırlıyordu, eşi ben yanına gittiğimde dışarıdaydı, sonra geldiğinde de eşine tekrar sormayı unuttum( Evden yazdığında netleşmiş olur yumurta sayısı..
Ayyyy şaka maka Bodrum Almanya derken pazartesi transfer olacaksın farkındamısın? Son iki günün.. Hadi bugün hastane akşam Tarabya derken geçiverecek, yarını iyi değerlendir:)))) Anneciğin ne zaman geliyor?
geshenkcim geçmiş olsun, bir aşama daha güzelce bitmiş.
şimdi kaç yumurta döllenecek, kaç hücreli, kaçıncı kalite diye bekleşicez birlikte.
hayırlısıyla transferin de olacak, ama benden sonra
neyse sen bugün güzelce uyu, bol bol dinlen, sonra uğraşırız birbirimizle..
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar,
yazılanları cok hızlı goz attım hersey guzel masallah aysegulcum sana iki kere masallah cok sevindim canım sonucun katlanmıs hatta nerdeyse 3 katı olmus canım kesin ikizler geliyor canım allah hep boyle mutlu etsin geshenkin yumurta sayısı da cok guzel masallah insallah kaliteleri de guzel olacak
diyetisyenime kontrole gittim ayda 2 kiloya razıydık ama ben 10 gunde 1,5 kilo vermisim sevindim tabii sonra biraz alısveris derken bu saati buldu eve gelmem gelir gelmez bilgisayarın basına gectim sizin guzel haberlkerinizi almak icin aksama gezmeye gidecez o yuzden cıkmak zorundayım hazırlanmam falan gerekecek dus,kuafor,,, derken yarın goz atarım artık hepiniz kendinize iyi bakın sevgiler,,
bu arada geshenkcim gecmis olsun canım aksam yazamadım sana ama takipteyim sanırım su saatlerde uyuyorsundur hersey gonlunce olsun canım..
selam benimde yumurta alma işlemim bugün yapıldı..gayet rahatmış burası aydın beyde çok ilgili ...artık beklemedeyiz
Sizler Emine hemşireyi tanımıyor olabilirsiniz hamile olduğu için izine ayrılmıştı. Hatta 1 ay olmuştur doğum yaptığı.
Benimle hep o ilgilenmişti sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?