bu habere bayıldım,
18 haziranda göreceksin demek kızlarını...
bende 19 haziran da test yaptırıcam..
geliyorum ardından olumunekankayizsmile
Ohhh ohhhh bayanssulusmile benim, senin , Gecenin ve Ladyynin cuma günü temizlik günü.. Haftasonuna tertemiz girince ne güzel oluyor vallahi.. Ama daha tam toparlanmadın canım, keşke sen pek dokunmasaydın birşeylere..
Bunca yaşadıkların arasında listemizi de unutmuyosun ya, sağolasın, ellerine sağlık canım. Ama tüm ısrarına rağmen Sancux ilk sayfaya kopyalamıyor yasırnaşık şeysırnaşık şey
Çok teşekkür ederim canım...
Biz malesef biraz geç çıkmak zorunda kaldık evden.. Sancux ile görüşemedik.. 10.20 gibi hastanedeydik, ben direkt Nuri Beyin muayene odasına gittim, Nuri Beyin esmer hemşiresine sordum, malesef çıktı dedi.. Çok üzüldü o da, bebeklerin durumu ile ilgili bilgi verdi.. Sancux henüz yazmamış ben hemencek söyleyeyim.. Çok sağlıklıymış oğlanlar..öyle dedi hemşirehanım..
Geshenk ile up-uzunn sohbet ettik.. Efendim kendileri çok cicişşlerr.. Yeni çıkmıştı işlemden ama kendine gelmişti.. Pek bişii hatırlamıyor, çok güsell uyumuşkaydirigubbakcemile3 Annesi ve kayınvalidesiyle de güsell güsell sohbet ettik test sonucumuz çıkana kadar. Bööölee oldu işte
aysegulcummm cok sevindimmm..hep boyle güzel haberler veresin inşallahh..
geshenk hakkında da biraz bilgi sahibi oldum..merak ediyorum arkadasımı:))
teşekkürler haber verdiğin için..
Nasıl yapılacağını bilmiyorum
Ayyyy şaka maka Bodrum Almanya derken pazartesi transfer olacaksın farkındamısın? Son iki günün.. Hadi bugün hastane akşam Tarabya derken geçiverecek, yarını iyi değerlendir:)))) Anneciğin ne zaman geliyor?
Uzun zamandir yazamadim, once betahcg pozitif sevinci, sonra ay cikiyor ay dusuyor derken psikolojik olarak bayagi yorgun dustum. 18 gun regl halim nihayet gecen aksam cok namusait bir yerde siddetli bir kanama gecirerek bitti, parcalar halinde koptu gitti benden...Doktor dusuk yapmissiniz dedi. Olay soyle oldu, hala dusununce ucuz atlattigima seviniyorum, esimin bir konsolosluk davetindeydik, ben de guzel guzel elbisemi giymis yuzerce kisinin oldugu davette salinirken birden birsey hissettim tutamiyorum tuvalet bulmaliyiz dedim. Koskoca davette 2 tuvalet yapmislar sira bekledim iceri girdim ki felaket sekilde kan bosaldi, parcalar gitti. Allahtan gunlerdir regl oldugum icin hazirlikli gelmistim gecenin kalan yarisini Allaha sukrederek gecirdim rezil olmadan ucuz atlattigim icin, gece boyunca kanama azaldi sonra sabaha butun kanamam kesildi.
Pazartesi tekrar test yapacagim insallah betahcg sifirlanmis olur artik.
Butun duam yasadiklarimin vucudumu saglikli bir hamilelige hazirladigi olacak, boyle diyorlar vucut hamile kalinca, hamilelik programini hatirlarmis ve bunun uzerine hamile kalmak kolaylasirmis.
Allahin izniyle yuregimden gecen dogal ve saglikli hamileligime az kaldi umudundayim, bunun icin de bir suru sey yapiyorum insallah tekrar tup denemek zorunda kalmam... Simdiye kadar rahim filmi cektirmedim, ASM de kim cekiyor bu filmi Aydin bey mi yoksa baska bir doktor mu? bir de ucretini bilen var mi?
Merhaba Canlarımmm;
İkinci testimizin sonucu 948 :)))))
Şükürler olsun herşey yolunda.. 18 Haziran Cuma günü 11.45'de keseleri görmeye gideceğiz..
ewet canım haklısın, geçiverdi zaman. annecim bana yakın oturuyor, daha doğrusu ben ondan uzaklaşamadığım için ben ona yakın oturuyorum. :) bir sokak var aramızda sadece.
o yüzden gelip gitmesi çok kolay bana zemuszemus
yarına da programımız var, yarında kolay geçecek inşallah.
bana müsaade kızlar, aşkımın hediyesini sipariş ettim, şimdi almaya gidiyorum.
öptüm hepinizi.. opuyorumnanaktan
Sancux;
Biz 10.20'den 12.10'a kadar uzunca bir süre hastanedeydik.. Görüşemedik canım seninle yaaa.. Çok üzüldüm vallahi.. Sen de Emel ve Sevil Hanımlara sormuşsun.. Onlar da üsüldüler buluşamadık diye.
Ben Nuri Beyin tarafındaki esmer hemşirehanıma koştum hemen ama çıktığını söyledi.. Oğluşları göremedinizz tühh yazık dedi.. Çok sağlıklı olduklarını söyledi
Maşalah onlara..
Hadi nasıl geçti muayene anlat bize..
Ayşegül aslında benim de 18 haziranda fetal eko randevum var ama sabah 09:30 da
Aslında bugünden itibaren iki hafta 19 Haziran Cumartesi gününe denk geliyor ama çok yoğun randevuları, 18 Haziran Cuma da çok yoğun aslında ama "11.45 civarında gelirseniz sizinki kısa bir muayene olacak aradan almaya çalışırız.. Bir aksilik olursa da ararım" dedi Emel Hanım.. Öğleden sonraları Suadiye uygunmuş ama "bize çok ters, bekleriss sorun yok, burada beklemeyi seviyoruss, bekleyişlerimizin sonunda hep güzel haberlar aldık dedikk" tatlıya bağladık
Ayşegülcüm ben çıkıyorum duşa girip sonra biraz uzanacağım. Akşama girerim yine bakalım 500. sayfaya ilk kim yazacak :)))))
Ayşegül en heyecanlısıda cinsiyetlerini öğrendiğin an oluyor.
Gerçi ben biraz şok olmuştum.
O sırada annem, eşim, görümcem, ivf teki hemşirem emine vardı. Bayağı kalabalıktık çok değişik bir andı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?