Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

bu habere bayıldım,
18 haziranda göreceksin demek kızlarını...
bende 19 haziran da test yaptırıcam..
geliyorum ardından olumunekankayizsmile

Ayyyy şaka maka Bodrum Almanya derken pazartesi transfer olacaksın farkındamısın? Son iki günün.. Hadi bugün hastane akşam Tarabya derken geçiverecek, yarını iyi değerlendir:)))) Anneciğin ne zaman geliyor?

Nasıl yapılacağını bilmiyorum

geshenkcim geçmiş olsun, bir aşama daha güzelce bitmiş.
şimdi kaç yumurta döllenecek, kaç hücreli, kaçıncı kalite diye bekleşicez birlikte.
hayırlısıyla transferin de olacak, ama benden sonra

neyse sen bugün güzelce uyu, bol bol dinlen, sonra uğraşırız birbirimizle..
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

aysegulcummm cok sevindimmm..hep boyle güzel haberler veresin inşallahh..
geshenk hakkında da biraz bilgi sahibi oldum..merak ediyorum arkadasımı:))
teşekkürler haber verdiğin için..

Teşekkür ederim canım.. Geshenk'i merak etme gayet iyiydi, aferim ona.. Biz çıkmak üzereyken o da giyinip bekleme salonuna annelerinin yanına gelmişti.. Muhtemelen 12.30 gibi hastaneden ayrılmışlardır ve şu an evdedir.. Malum anestezi aldı, uyuyup dinlendikten sonra yazar diye düşünüyorum.. Ama hiçç belli olmazz 500. sayfanın ilk mesajı içinn az sonra online olabilir de sırnaşık şeysırnaşık şey

Ayyyy şaka maka Bodrum Almanya derken pazartesi transfer olacaksın farkındamısın? Son iki günün.. Hadi bugün hastane akşam Tarabya derken geçiverecek, yarını iyi değerlendir:)))) Anneciğin ne zaman geliyor?

ewet canım haklısın, geçiverdi zaman. annecim bana yakın oturuyor, daha doğrusu ben ondan uzaklaşamadığım için ben ona yakın oturuyorum. :) bir sokak var aramızda sadece.
o yüzden gelip gitmesi çok kolay bana zemuszemus

yarına da programımız var, yarında kolay geçecek inşallah.
bana müsaade kızlar, aşkımın hediyesini sipariş ettim, şimdi almaya gidiyorum.
öptüm hepinizi.. opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım umarım dediğin gibi doğal yoldan hamile kalırsın.
Rahim filmini Aydın beyde diğer kadın doğumcularda yapıyor. Ben ekim 2009 da Nuri beye çektirmiştim. Allianz indirimli fiyatı 400 civarıydı.

Sancux;
Biz 10.20'den 12.10'a kadar uzunca bir süre hastanedeydik.. Görüşemedik canım seninle yaaa.. Çok üzüldüm vallahi.. Sen de Emel ve Sevil Hanımlara sormuşsun.. Onlar da üsüldüler buluşamadık diye.
Ben Nuri Beyin tarafındaki esmer hemşirehanıma koştum hemen ama çıktığını söyledi.. Oğluşları göremedinizz tühh yazık dedi.. Çok sağlıklı olduklarını söyledi
Maşalah onlara..
Hadi nasıl geçti muayene anlat bize..

Merhaba Canlarımmm;
İkinci testimizin sonucu 948 :)))))
Şükürler olsun herşey yolunda.. 18 Haziran Cuma günü 11.45'de keseleri görmeye gideceğiz..

Çok sevindim canım maşallah nerdeyse 3 katına çıkmış. Sağlıklı bir gebelik büyük bir ihtimalle de ikiz gibi görünüyor.

Biz de öpüyoyuussss...

Bende girişte ve çıkışta sordum seni gelmediğini söyledi bizim kızlar.
Eşimin toplantısıı vardı ona yetişmek için çıktık işimiz bitince, yoksa ben beklemek istedim. Kısmet olmadı bir dahaki sefere inşallah.

Ayşegül aslında benim de 18 haziranda fetal eko randevum var ama sabah 09:30 da

Aslında bugünden itibaren iki hafta 19 Haziran Cumartesi gününe denk geliyor ama çok yoğun randevuları, 18 Haziran Cuma da çok yoğun aslında ama "11.45 civarında gelirseniz sizinki kısa bir muayene olacak aradan almaya çalışırız.. Bir aksilik olursa da ararım" dedi Emel Hanım.. Öğleden sonraları Suadiye uygunmuş ama "bize çok ters, bekleriss sorun yok, burada beklemeyi seviyoruss, bekleyişlerimizin sonunda hep güzel haberlar aldık dedikk" tatlıya bağladık

Evet canım beklemeye değdi. 8 aycık daha sabırla bekleyeceksiniz sonra mutlu son, yeni bir başlangıç :)

Ayşegül en heyecanlısıda cinsiyetlerini öğrendiğin an oluyor.
Gerçi ben biraz şok olmuştum.
O sırada annem, eşim, görümcem, ivf teki hemşirem emine vardı. Bayağı kalabalıktık çok değişik bir andı.

Sizler Emine hemşireyi tanımıyor olabilirsiniz hamile olduğu için izine ayrılmıştı. Hatta 1 ay olmuştur doğum yaptığı.
Benimle hep o ilgilenmişti sağolsun.

Ayşegülcüm ben çıkıyorum duşa girip sonra biraz uzanacağım. Akşama girerim yine bakalım 500. sayfaya ilk kim yazacak :)))))

Evet canım yanlış hatırlamıyorsam sen hep bir kız bir erkek istiyordun di mi :))) İki pipi şoku yaşadın Ayy ama ne tatlı olacak onlar, ne yaramass olacaklar, kök söktürecekler sana kök.. Sende yiyip bitireceksin oğluşlarını :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…