Utkumm Umut ve Meliss
online gorunuyorsunuz. Hepinize gunaydin.
Nasilsiniz bugun?
Utkumm sen hakliymissin crinone jel kullaniminda. Dun aksamdan beri senin ve grapesin dedigi gibi uyguluyorum.
gunaydın kızlar..
herkez burda neguzel.. sanırım ogleden sonra geshenk de katılacak transferi bitmistir herhalde bebisleriyle uyuyordur herhalde
ladyy nasılmıs yegenin? ben de kucukken bi sise surup icmisim ustune de 1 kutu hapları şeker diye yemisim bu yaslarda butun cocukların ilgi alanına giriyor herhalde ilaclar umarım iyidir durumu tekrar gecmis olsun
aysegulcum ben randevumu 18 ine ayarlayayım gorusmus oluruz boylece cunku ben sadece sonuc gosterecegim icin tarih cok onemli degil o yuzden sana denk gelsin isterim super olur gorusebilirsek..
Içini rahat olsun transferi gayet güzel geçti.şimdi istirahat ediyor.....dinleniyor.....
Içini rahat olsun transferi gayet güzel geçti.şimdi istirahat ediyor.....dinleniyor.....
mystryy hem kanama hem jel bence biraz tuhaf bence igneye dönebilirsinn
bana jel kullanmak daha zor gelmişti zaten tam jel fikrine hazırlanmıstım ki kanamam baslamıstı ve igne tavsiye edilmişti..
ladybird canım yegenine geçmiş olsun çocuklardan herşey bekleniyor sağları solları belli olmuyor
geshenke bol şans diliyorum dilerim herşey yolunda gider
ayşegül ablanın iyi olmasına sevindim
vanilya canım nasıl gidiyor kendini toparladın mı?
umutcanım kilolar ne alemde?
Umut'cum gayet iyi. Dedesiyle gezmeye gitmis kucuk bey. Dun hastaneden sonra acilmis zaten, kendine gelmis. alkisalkisalkis
Günaydın Kızlarr, hoşgeldinizzz
Umutcuğum: Görüşebilirsek çok güzel olurr..
Melisciğim: Çok az kaldı bak 7 hapın kaldı..
Hava gunesli, birazda ruzgar var. Ama cok siddetli degil.
Bu arada dun 4 yasindaki yigenim tadini cok sevdigi antibiyotik surubunu icmis bitirmis. Aksam hastaneye goturmusler, midesi yikanmis serum vermisler.
Annem sabah geldi ama az once de gitti, minnosumla ilgilenecek. Maymun yaa, yemek yemez gidip surup icmis.klava: ama kiyamam Ben ona gamyoncuiremsu buyuyunce halamla evlenicem ben diyormus. opuyorumnanaktan
Hastaneden canli yayin... Bak Geshenk cok sanslisin.
Super oldu Rengi bize katilman. Iyiki geldin aramiza. alkisalkisalkis
Hastaneden canli yayin... Bak Geshenk cok sanslisin.
Super oldu Rengi bize katilman. Iyiki geldin aramiza. alkisalkisalkis
Günaydın Rengiii; alkisalkisalkis
İki gündür sessizdinnn.. :))))
Serap Hemşirehanıma da bizden sevgi ve selam ilet lütfen.. opuyorumnanaktan
Demek Geshenk'in transferi güzel geçti.. kaydirigubbakcemile2 Kızlarrr bebişini alıp öğleden sonra evden katılır artık bize..
canım ben zaten vajinal kullanımlardan nefret ederim daha önce fitil verilmişti 2 günden fazla kullanmamıstım oda yardımla:)))
ama bu jelde önemli olan hemen kalkıp dolasmak oda bana tuhaf gelmişti
kızlar muhteşem bir türk kahvesi yaptım buyrun içelim gerçi hamişlere yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?