Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Utkumm Umut ve Meliss
online gorunuyorsunuz. Hepinize gunaydin.
Nasilsiniz bugun?
Utkumm sen hakliymissin crinone jel kullaniminda. Dun aksamdan beri senin ve grapesin dedigi gibi uyguluyorum.

canım ben zaten vajinal kullanımlardan nefret ederim daha önce fitil verilmişti 2 günden fazla kullanmamıstım oda yardımla:)))
ama bu jelde önemli olan hemen kalkıp dolasmak oda bana tuhaf gelmişti

Günaydın Kızlarr, hoşgeldinizzz
Umutcuğum: Görüşebilirsek çok güzel olurr..
Melisciğim: Çok az kaldı bak 7 hapın kaldı..

Umut'cum gayet iyi. Dedesiyle gezmeye gitmis kucuk bey. Dun hastaneden sonra acilmis zaten, kendine gelmis. alkisalkisalkis

Içini rahat olsun transferi gayet güzel geçti.şimdi istirahat ediyor.....dinleniyor.....

Günaydın Rengiii; alkisalkisalkis
İki gündür sessizdinnn.. :))))
Serap Hemşirehanıma da bizden sevgi ve selam ilet lütfen.. opuyorumnanaktan
Demek Geshenk'in transferi güzel geçti.. kaydirigubbakcemile2 Kızlarrr bebişini alıp öğleden sonra evden katılır artık bize..

merhaba utkumm, nasılsın? ise basladın diye yormuyorsun kendini dimi? benim kilolar gidiyor yavas yavas diyete ve spora devam arada meyvelerden biraz kacırıyorum ama genel olarak iyi gidiyor canım cumartesi itibariyle 1,5 kiloydu suanda ne durumda bilmiyorum ayda 2 kg ya razıydık ama 10 gunde 1,5 kiloyu basardım :lepi:

ay yerim ben onuuu kızıım bunlar canlı bomba beş dakika gözünü ayırmamak gerekiyor sempatiksalakcinni

:dance:
Hastaneden canli yayin... Bak Geshenk cok sanslisin.
Super oldu Rengi bize katilman. Iyiki geldin aramiza. alkisalkisalkis

canım ben zaten vajinal kullanımlardan nefret ederim daha önce fitil verilmişti 2 günden fazla kullanmamıstım oda yardımla:)))
ama bu jelde önemli olan hemen kalkıp dolasmak oda bana tuhaf gelmişti

tuhaf gibi görünüyor ama, ben 3-4 dk uzanıp sonra kalkıp dolaştım, hemen geri gelmedi. 2 saat sonra falan geliyor. demekki içerde emebildiği kaarını vücut alıyor, sonra kalanı gönderiyor. sürekli yatınca emilmeyen kısım kuruyup topak topak oluyor dedim kendimce...

rengiye ve ASM' ye slmmlar :)
çok yormuyorum ama yoruluyorum dün itibariyle bende diyete başladım inş güzel gider aslında nurhan hanıma gidecektim ama bir türlü fırsatım olmadı hala aklımda şimdilik bir diyet forumuyla devam ediyorum orasıda süper bir yer arkadaslarla daha önce 12kg vermiştim bulusma falanda yapmıstık
sahi biz ne zaman buluşuyoruz laadybird, geshenk dinlenme süreleri bitsin toparlansınlar buluşalım, Ayşegül en hızlımız çıktı pek çok arkadaslar tanıstıolumunekankayizsmile
öpüyorum herkesi ve kaçıyorum byyy

ya bu hafta çok yogunduk ama yazılarını elimden geldiği kadar takip etmeye calısıyoruz.bu arada serap hemşirenınde cok selamı var hepınıze Geshenk' te gayet iyi.dinleniyor.onunda sizlere çok selamı var .verdik bebişlerini ona....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…