Evet canım aynen öyle .
Bel ve sırt ağrısı oluyor bende oldu 4. gün sonunda hepsi bitti dün biraz halsizlik böyle karnım arıcak gibi falan hissettin bugün şimdilik birşey yok. Ayşegül test gününe doğru göğüslerinin çok şiştiğini ağrıdığını söylemişti sürekli bakıyorum ama birşey yokBen başladım artık belirti aramaya :bbo:
Evet canım aynen öyle .
Bel ve sırt ağrısı oluyor bende oldu 4. gün sonunda hepsi bitti dün biraz halsizlik böyle karnım arıcak gibi falan hissettin bugün şimdilik birşey yok. Ayşegül test gününe doğru göğüslerinin çok şiştiğini ağrıdığını söylemişti sürekli bakıyorum ama birşey yokBen başladım artık belirti aramaya :bbo:
TeŞŞekkÜr ederİm....
saglık aktüel internet sitesinden yeni yöntemle annnelik umudu artacak diye bır haber
merak etme canım, sen azimle verirsin kilolarını. diyetisyenlerin genelde verdiği reçeteler birbirine benziyor. tabi senin ölçümlerini alması ve yağ-su vs oranlarını takip etmesi iyi oluyor. sen şimdi başla sonra gidersin nurhan hanıma...
yaa bizim bu buluşma projesi 3 ay öncesine aitti, hala bişi yapamadık... benneyaptımki
temmuzun ilk haftası yapalım mı? cadde demiştik önceden..
yalnız geshenk ve umut gelebilirler mi bilemedim kafamçokkarıştı
neyse günü belirleyelim, yeri orta yollu çözeriz..
Utkumm Umut ve Meliss
online gorunuyorsunuz. Hepinize gunaydin.
Nasilsiniz bugun?
Utkumm sen hakliymissin crinone jel kullaniminda. Dun aksamdan beri senin ve grapesin dedigi gibi uyguluyorum.
ne makinası ne makinası? nerden okuycaz? hemen bakalım :))) CADIARZU
okudummm..
bu sefer de tutmazsa, öbüründe taze yumurta ve sperm kullanacağımızdan, şansımızı artıracağız, bu yöntem sayesinde :)) sempatiksalakcinni
Canım benim.. Yumurta toplamadan sonra popodan iğnelere geçtiğimizde gögüslerim şişmeye ve hassasiyet göstermeye başlamıştı.. Silikon yaptırılmış gibi sertleşmişti.. Yani transferden sonra değil, daha öncesinde başlamıştı..
Ekstra bir belirti arama canım.. Herkesin bünyesi farklı, hepimizin vücudu farklı tepkiler veriyor... Biliyorsun benim de hiç ama hiç bir belirtim yoktu..
yaa haklısın ama inan bedenimi yormuyorum evet işe geliyorum ama beni anlayın evde deliriyorum tek başıma ağrımayan yerlerim ağrımaya başlıyor burada biraz daha unutabiliyorum e eşimde doktorumda çok yakın buraya...Allah hepimize sağlıklı rahat hamilelik nasib etsin inan hamile kalmaktanda önemli aslında bu.
bana gel beraber oturalım :)))
:içelim: opuyorumnanaktan
ayy güzel olurdu aslında beraber yatalım demek istedin sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?