Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

kesinlikle kullanımın hemen ardından dolaşmayla daha etkili oluyormus
tamam canım ben kendi ellerimle yaparım sizin kahvelerinizi

ay yerim ben onuuu kızıım bunlar canlı bomba beş dakika gözünü ayırmamak gerekiyor sempatiksalakcinni

yaa sorma, önce ilaç kaşığını almaya çalışmış, annesi izin vermeyince göz açıp kapayana kadar şişeyi kaçırıp, dikmiş tepesine..

çok marifetlidir benim oğlumm çookkkk sırnaşık şey

utkumm hanım kilo vermek içi nereye gidiyorsunuz bana tavsiye verebilirsiniz.gerci ben endokrolonoji bölümüne gidiyorum bunun için ama .çözüm yokkkkk....

Herkese günaydın a.s.
Hızlıca geçmişi okuyup geldim :)
Lady yiğenine çok geçmiş olsun afacana bak sen
Ayşegül ablanın iyi olmasına sevindim tekrar çok geçmiş olsun
mystryy tatil dönüşü yoruldun tabii biraz ondan olmuştur dinlenmek çok önemli öyle söylemişti nuri bey diğmi ?
Rengi merhaba bugün opu yok galiba :) Geshenk iyiymiş oh çok şükür ben dondurulmuşlarını merak ediyorum kalmadı donduracak diyip duruyordu ? Şimdi ona takar kafayı

Rengiciğim;
Ne kadar yoğun bir tempoda çalıştığınızı hepimiz biliyoruz.. Sıcacık bir ortam, mutlu ve gülenyüzlerr..
Hepimiz hepinizi çoook seviyoruss opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kendimizi hep güvenli hissediyoruz.. İyi ki varsınız.. opuyorumnanaktan

Sıpa sıpaaaa Hiçbir engel tanımıyorlarr vallahi..
Halasının bebişi gelince artık ağabey olacak.. :))

yaa haklısın ama inan bedenimi yormuyorum evet işe geliyorum ama beni anlayın evde deliriyorum tek başıma ağrımayan yerlerim ağrımaya başlıyor burada biraz daha unutabiliyorum e eşimde doktorumda çok yakın buraya...Allah hepimize sağlıklı rahat hamilelik nasib etsin inan hamile kalmaktanda önemli aslında bu.

cok yogun bır hafta gecırdım .yazılarınızı takıp ediyorum elımden geldıgı kadar.bu arada serap hemsirenınde hepıne cok selamı var.geshenk ' selam yolluyor .hemınıze bebişlerini teslim ettik....

merak etme canım, sen azimle verirsin kilolarını. diyetisyenlerin genelde verdiği reçeteler birbirine benziyor. tabi senin ölçümlerini alması ve yağ-su vs oranlarını takip etmesi iyi oluyor. sen şimdi başla sonra gidersin nurhan hanıma...

yaa bizim bu buluşma projesi 3 ay öncesine aitti, hala bişi yapamadık... benneyaptımki
temmuzun ilk haftası yapalım mı? cadde demiştik önceden..
yalnız geshenk ve umut gelebilirler mi bilemedim kafamçokkarıştı
neyse günü belirleyelim, yeri orta yollu çözeriz..

cok yogun bır hafta gecırdım .yazılarınızı takıp ediyorum elımden geldıgı kadar.bu arada serap hemsirenınde hepıne cok selamı var.geshenk ' selam yolluyor .hemınıze bebişlerini teslim ettik....

sende bizden çok selam söyle, hem serap hemşireye, hem geshenke...
ilaçları sormamış mystry'e serap hemşire... gluko... bişiydi, eklem ağrıları için, hatırlatayım dedim :))

bu arada '' saglık aktüel '' sitesinde aydın bey'ın yenı yazısı yayınlandı.tüp bebek tedavisi ile ilgili .yeni bir makine getirildi yurt dışından dün ilginizi çekebilir belki.okumanızı tavsiye ederim ..

Kızlar şimdi transfer sonrası evde yatanlar ve yakın zamanda tedaviye başlayıp transfer olacak olanlar var.. Temmuz ayına da bir girelim hayırlısıyla.. Herkesin durumunu belli olur hepimiz ayaklanmış oluruss o zaman buluşma organizasyonu yaparız.. bizi kimse tutamassssss hihoyyythihoyyyt

utkumm hanım kilo vermek içi nereye gidiyorsunuz bana tavsiye verebilirsiniz.gerci ben endokrolonoji bölümüne gidiyorum bunun için ama .çözüm yokkkkk....

rengi, endokrinolojiye gittiğine göre hormonlarla ilgili bir durum var sanırım.
tiroit, şeker? nedir tam olarak problem...

Teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için, bakarrızz buyrunnnnnnnnn

ya evet yaa sende öyle söyleyince bana da saçma geldi aradım şimdi hastaneyi Aydın bey'e danışıp bana bilgi vericekler.

Evet canım aynen öyle .
Bel ve sırt ağrısı oluyor bende oldu 4. gün sonunda hepsi bitti dün biraz halsizlik böyle karnım arıcak gibi falan hissettin bugün şimdilik birşey yok. Ayşegül test gününe doğru göğüslerinin çok şiştiğini ağrıdığını söylemişti sürekli bakıyorum ama birşey yok Ben başladım artık belirti aramaya :bbo:

ne makinası ne makinası? nerden okuycaz? hemen bakalım :))) CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…