tuhaf gibi görünüyor ama, ben 3-4 dk uzanıp sonra kalkıp dolaştım, hemen geri gelmedi. 2 saat sonra falan geliyor. demekki içerde emebildiği kaarını vücut alıyor, sonra kalanı gönderiyor. sürekli yatınca emilmeyen kısım kuruyup topak topak oluyor dedim kendimce...
ay yerim ben onuuu kızıım bunlar canlı bomba beş dakika gözünü ayırmamak gerekiyor sempatiksalakcinni
ya bu hafta çok yogunduk ama yazılarını elimden geldiği kadar takip etmeye calısıyoruz.bu arada serap hemşirenınde cok selamı var hepınıze Geshenk' te gayet iyi.dinleniyor.onunda sizlere çok selamı var .verdik bebişlerini ona....
yaa sorma, önce ilaç kaşığını almaya çalışmış, annesi izin vermeyince göz açıp kapayana kadar şişeyi kaçırıp, dikmiş tepesine..
çok marifetlidir benim oğlumm çookkkk sırnaşık şey
Pazartesi sali cok yoruldun ama cnm. Dr dinlen demisti hatirlatayim. Sabah 3'de eve gel sonra kalk ise git olmaz tabiklava:
Haklisin tabi kaniksamamakta, surekli endise duyuyorsun. Insallah gececek tamamiyla ve minik yavrun saglikla dogacak. Sen kendini uzme stres ve yorgunluktan uzak dur ltfm. :1hug: opuyorumnanaktan
rengiye ve ASM' ye slmmlar :)
çok yormuyorum ama yoruluyorum dün itibariyle bende diyete başladım inş güzel gider aslında nurhan hanıma gidecektim ama bir türlü fırsatım olmadı hala aklımda şimdilik bir diyet forumuyla devam ediyorum orasıda süper bir yer arkadaslarla daha önce 12kg vermiştim bulusma falanda yapmıstık
sahi biz ne zaman buluşuyoruz laadybird, geshenk dinlenme süreleri bitsin toparlansınlar buluşalım, Ayşegül en hızlımız çıktı pek çok arkadaslar tanıstıolumunekankayizsmile
öpüyorum herkesi ve kaçıyorum byyy
Içini rahat olsun transferi gayet güzel geçti.şimdi istirahat ediyor.....dinleniyor.....
cok yogun bır hafta gecırdım .yazılarınızı takıp ediyorum elımden geldıgı kadar.bu arada serap hemsirenınde hepıne cok selamı var.geshenk ' selam yolluyor .hemınıze bebişlerini teslim ettik....
yaa bizim bu buluşma projesi 3 ay öncesine aitti, hala bişi yapamadık... benneyaptımki
temmuzun ilk haftası yapalım mı? cadde demiştik önceden..
yalnız geshenk ve umut gelebilirler mi bilemedim kafamçokkarıştı
neyse günü belirleyelim, yeri orta yollu çözeriz..
utkumm hanım kilo vermek içi nereye gidiyorsunuz bana tavsiye verebilirsiniz.gerci ben endokrolonoji bölümüne gidiyorum bunun için ama .çözüm yokkkkk....
bu arada '' saglık aktüel '' sitesinde aydın bey'ın yenı yazısı yayınlandı.tüp bebek tedavisi ile ilgili .yeni bir makine getirildi yurt dışından dün ilginizi çekebilir belki.okumanızı tavsiye ederim ..
mystryy hem kanama hem jel bence biraz tuhaf bence igneye dönebilirsinn
bana jel kullanmak daha zor gelmişti zaten tam jel fikrine hazırlanmıstım ki kanamam baslamıstı ve igne tavsiye edilmişti..
ladybird canım yegenine geçmiş olsun çocuklardan herşey bekleniyor sağları solları belli olmuyor
geshenke bol şans diliyorum dilerim herşey yolunda gider
ayşegül ablanın iyi olmasına sevindim
vanilya canım nasıl gidiyor kendini toparladın mı?
umutcanım kilolar ne alemde?
tuhaf gibi görünüyor ama, ben 3-4 dk uzanıp sonra kalkıp dolaştım, hemen geri gelmedi. 2 saat sonra falan geliyor. demekki içerde emebildiği kaarını vücut alıyor, sonra kalanı gönderiyor. sürekli yatınca emilmeyen kısım kuruyup topak topak oluyor dedim kendimce...
bu arada '' saglık aktüel '' sitesinde aydın bey'ın yenı yazısı yayınlandı.tüp bebek tedavisi ile ilgili .yeni bir makine getirildi yurt dışından dün ilginizi çekebilir belki.okumanızı tavsiye ederim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?