Grapessciğim - Ladyyciğimm,
Eşim ofisten çıkıyormuş, ben ufak ufak duşa girip hazırlanayım canım.. İstinye'ye gideceğiz ya..
Çok öpüyorum sizi.. Bakınnn bir gün daha bitti zemuszemus zemuszemus
yarından itibaren bu topikten kopamayacagız desenize kızlar bi yanda lady, bi yanda geshenk ay laf ta yetismez bunlara cok neseli olacak hihoyyyt
Kızlarrr;
Bizim kız kabızlık konusunda şimdi herşeyi deneyecek diye korkuyorum.. Sabaha kadar tuvaletten çıkamayacak vallahi, bi de transferde cır cır Allah muhafaza.. eyvahedigeldismile
ya ewet yaa transfer esnasinda circir olma kismina cok guldum. Aydin bey ve cici hemsirelerimize hbr verelim de tedbir alsinlar. delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Rengi bugün hiç online olmadı, dün gece de girmemişti.. Bu gece girer, görür de önlem alırlar inşallah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım kullanım konusunda Utkumm söyledikleri doğru jeli yapıp birkaç dak. bekliyordum sonra kalkıp biraz dolaşıyordum, bu ilacın daha fazla yayılmasını sağlıyormuş. Az miktar geri geliyor o kadar olur demişlerdi
bütün tavsiyelerin içinden umutunkini seçtim nedenmi çünkü o bir çikolata cokacimcoook e tabi tercihim o yönde oldu... bitteri yedim ılık suyu da içtim gene sökmezse lağma yapacağım artık yarın ekip siper alsın napayım onlar dedi kabız olma diye inadına bende oldummm kader böyleymişşş kızmak yokkkk:roflol: onlarda sessiz kalacaklar mecburen ben onların dediğini uyguluyorummm sırnaşık şey
Bende senin yerinde olsam cikolatayi secerdim. :hooray:
sana ve ekibe bol sans diliyorum. Yarin hersey cok guzel gececek. Yarin Bebislerinle birlikte baslayacak mutlu hayatinin ilk gunu olacak. :CüvCüv:
amin inşallah.. sen bu mutluluğa başladın bile... hep böyle mutlu kalırsın umarım.. opuyorumnanaktan
geshenk'cim canım yarın için sana bol bol şans diliyorum. hastanaden daha kalabalık çıkacaksınız hep bunu düşün.
su konusunda katılıyorum. yolda çok içme. çünkü gidince de bekletiyorlar bir süre, çok rahatsız olabilirsin. operasyondan sonra da wc'ye kalkma sakın, sürgü getirirler zaten...
kabızlık konusunda önceden önlem alman çok iyi olmuş. beni iki gün sonra çağırdıkları için hiçbir hazırlık yapamamıştım ve duphalac'tı galiba o şurubu kullanmıştım...
bol şans sana... opuyorumnanaktan
sağol gececim tamamdır mesajlar alınmıştır... artık banyoya gideyim yatayım bari hiç uykumda yok ama..
Meliscim merhaba inşallah senin tedavinde de başından sonuna kadar herşey yolunda gider.
Ben mi kaçırdım bilmiyorum ama ilk denemem mi, kaç yıldır bebek istiyorsunuz?
Çok mu soru sormuş oldum ama:)
teşekkür ederim cnm aynen senin içinde aynı dileklerde bulunuyorum :)
2 yıllık evliyim 8 aylık doğal yolla deneme 2 ayda yumurtlama ilaçlarıyla denedik olmadı eşimin sonuçları dengesiz çıkınca biz de konusunda uzman kişilere yöneldik:)
ve direk tüp bebek dendi sperm sayı, hareket azlığından..
ilk denememiz olucak ama neyseki erken davrandık eski doktorumuza kalsaydı yumurtlama ilaçları yok aşılama hala onlarla uğraşıcaktık e olmuycaktıakannehir
Mystry canim ben esinin Eczanesi oldugunu Serap hemsireye soyledim. Bir ilac icin o da seni arayacakti. Belki de aramistir. Ben yurtdisinda aradim ama bulamadim istedigi ilaci belki esin halleder.
Yaaa bişii sorcamm : Şimdi 9+4 haftalıksın, ayın 21'inde 11+2 olacaksın.. İlk rakam hafta demek di mi? Her hafta ilk rakam değişiyor, ikinci rakamda gün herhalde.. Şunu bi güsell izah etsenize cahil arkadaşınıza sırnaşık şey
Bende ondan kullanmak istiyorummm, çünkü artık bezeler oluştu ve çook acıyoyy((((((( :gitme:
Merhaba kızlarr;
Gececiğim bile yatmışş , ehh saat 01.30.. Biz on dakika evvel geldik..
Şükürler olsun ablam iyi.. Burnuna plastikten alçı dedikleri bir burunluk takmışlar.. Canım her iki gözünün altı mosmorr.. Güzellce yemek yedik.. Ceylan ve Afife Jale ile oynadık.. Sohbet, çay faslı derken 1'e doğru çıktık yola.. Haaa Ceylan kedileri, Afife Jale köpoşları.. Hani bahsetmiştim ya çoook önceki sayfalarda çocukları olmamış diye.. 52 doğumlu ablam.. Şimdiki teknoloji olsaydı kesin onlarında olurdu.. 3 kere düşük yapmış, sonra da yaşı geçmişş.. İkisi de çocukları çook seviyorlar. Bizim kadar heyecanlılar.. İlk defa çay servisini eşim yaptı kaydirigubbakcemile3
Hadi sabah görüşürüsss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?