Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ewet ewet..
annem bakar ikimize.. yemekler, çaylar, kurabiyeler.... cokacimcoook :teytey: bide dondurma tapii... :icecream:
alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Madem öyle anneciğine söyle Grapesle bende geliyorusss.. Duysa Geshenk eve gitmez direkt o da gelirr sempatiksalakcinni
Dün eşim iki kocaman kutu dondurma almış.. Mado'nun yeni ürünü başparmağımız kadar kornet dondurma.. mini dondurma yanii.. Çokk lezizz

Eposta Merhaba;
Teşekkür ederiz.. Bilgi sahibi olduk.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Sevgiler

buyrun gelin... alkisalkisalkis
ben madodan ligt dondurma aldırdım dün eşime..
sormayın canım nasıl abur cubur çekiyor... en sonunda ligt çikolatalı dondurma ile kestim biraz önünü bu taleplerimin :))))

hımm sendeki dondurmadan da getirirsin gelirken onu da deneriz sempatiksalakcinni

İnşallah beraber canım eşimde çok fazla ikiz istiyor
Aramızda 4 gün var zaten Asm doğum yaparsan orada da yan yana odalarda kalırız zemuszemus

yaaa demek sizinle konuştum çatlamasın artık damar falan noluur niye benim çatlıyor genelde yok kimsede çatlak patlak pekii danışabildiniz mi Aydın bey'e.

bua arada hamilesiniz bebeiş büyüdükçe.karnınız kasılacak.elbette çatlayacak endişe etmeyin.normal bunlar .bu arada henüz soramadım.siz hamileliğin keyfini çıkarın.....

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bu durum aklıma bir fikir getirdi CADIARZU Ultrason cafenin yanına bir de transfer sonrası bakım merkezi kurabiliriz kaydirigubbakcemile3

İnşallah beraber canım eşimde çok fazla ikiz istiyor
Aramızda 4 gün var zaten Asm doğum yaparsan orada da yan yana odalarda kalırız zemuszemus

hehehhh kalırız walla... geshenkle aranızdaki odada kalırım ben sempatiksalakcinni

yaa bişi sorcam benim kasık ağrıları da devam ediyor, arada bi sancı girip çıkıyoo..
üşüttüm kesin diycem ama 3 gündür evdeyim artık yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…