ewet ewet..
annem bakar ikimize.. yemekler, çaylar, kurabiyeler.... cokacimcoook :teytey: bide dondurma tapii... :icecream:
alkisalkisalkis
ewet ewet..
annem bakar ikimize.. yemekler, çaylar, kurabiyeler.... cokacimcoook :teytey: bide dondurma tapii... :icecream:
alkisalkisalkis
adı üstünde hamilelik...çatlaması normal ..bu arada biraz önce benimle konuştunuz....
'metabolix' süper bişiy miş acaba uygulanmaya başlamışmıdır
Merhaba Arkadaşlar :)
Ben sizler gibi sık internete giremiyorum, tabi bide çok gerek duymuyorum artık çok şükür :) 2 ay önce Aydın bey e tedaviye başlamıştım ve çok şükür minik kuşum karnımda büyüyor :))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Madem öyle anneciğine söyle Grapesle bende geliyorusss.. Duysa Geshenk eve gitmez direkt o da gelirr sempatiksalakcinni
Dün eşim iki kocaman kutu dondurma almış.. Mado'nun yeni ürünü başparmağımız kadar kornet dondurma.. mini dondurma yanii.. Çokk lezizz
'metabolix' süper bişiy miş acaba uygulanmaya başlamışmıdır
ayyy anlatma içim gitti hele hele annende yanındaymışşş keşkee gelsem ama işten çıkamamki sonra kullansam hakkımı?
peki..
işin yakın mı evine? evin bana yakın yaa.. ondan soruyorum.
sakın belirti arama canım, (desemde bende arıycam ama olsun ben gene de yazayım)
bi kere herkes de hatta aynı kişinin farklı hamileliklerinde durum farklı olurmuş.
o nedenle belirti arama, bende hiç göğüs ağrısı şişmesi olmamıştı. sadece karnım davul gibi olmuştu. mystry regl öncesi ürpertilerini hissetti. diğer kızları hatırlamıyorum ama herkes farklı...
sen içini ferah tut, olcak bu sefer hemde iki tane)) :hooray: :ecrin_bebek:
yaaa demek sizinle konuştum çatlamasın artık damar falan noluur niye benim çatlıyor genelde yok kimsede çatlak patlak pekii danışabildiniz mi Aydın bey'e.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Madem öyle anneciğine söyle Grapesle bende geliyorusss.. Duysa Geshenk eve gitmez direkt o da gelirr sempatiksalakcinni
Dün eşim iki kocaman kutu dondurma almış.. Mado'nun yeni ürünü başparmağımız kadar kornet dondurma.. mini dondurma yanii.. Çokk lezizz
:)) hehehh sana yetişir herhalde...
hadi bakalım, şansın önden başladı, hep böyle gider inşallah...:teytey:
Utkumm;
Yapıyorum dediğinden bu yana nasıl güzel kahve kokuyor burnuma burnuma :sinifsinif:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Bu durum aklıma bir fikir getirdi CADIARZU Ultrason cafenin yanına bir de transfer sonrası bakım merkezi kurabiliriz kaydirigubbakcemile3
evet uygulanmaya başlandi.iki gün önce sistem kuruldu bizim hastanede
bende şimdi sütlü nescafe yaptım kendime... ara öğün olarak yanında mavi yeşil keten tohumlu bisküviyle yiyorum..
sempatiksalakcinni
İnşallah beraber canım eşimde çok fazla ikiz istiyor
Aramızda 4 gün var zaten Asm doğum yaparsan orada da yan yana odalarda kalırız zemuszemus
:)) hehehh sana yetişir herhalde...
hadi bakalım, şansın önden başladı, hep böyle gider inşallah...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?