biliyorum canım aslında benim aşılamamda çok düzgün olmadı yumurtlama günü kaçtı saat hesbını tam yapamadı doktorum aşılamayı yapacakken hazırlanmış sperm enjektörünü yere düşürdü falan yani çok düzgün degildi..bende 2. kez preseedi kullanıyorum bu ay hayırlısı artıklove27 1.aşılama da tutması zor ihtimal biliyorsun..2.yi dene istersen..Ben aşılama yaptırdım tutmadı, bir daha da cesaret edemedim.Ama birçok arkadaşımın 2.de tuttu..
selam sancux nasılsın? Durumun iyi mi canım?
biliyorum canım aslında benim aşılamamda çok düzgün olmadı yumurtlama günü kaçtı saat hesbını tam yapamadı doktorum aşılamayı yapacakken hazırlanmış sperm enjektörünü yere düşürdü falan yani çok düzgün degildi..bende 2. kez preseedi kullanıyorum bu ay hayırlısı artık
Iyiyim cnm sadece surekli yatmak biraz sıkıyor.
12 gun nasil gececek bilmem:)
yok canım bişey demedim kazaydı bize aman sallamayın dikkatli getirin dedi kendi yere düşürdü şans işteAyyy nasıl bir şanssızlık yaşamışsın sen..Kızmadın mı doktoruna? Neyse herşeyde bir hayır varmış bence de denemeye devam et pressed ile..Baksana topikteki hamileler çoğaldı insana umut oluyorlar..Ben orayı da takip ediyorum bir yandan..
Haklısın canım..Biz normal regl tarihimizi beklerken bile daralıyoruz birşey var mı yok mu diye..Her ay test yapmaktan bıktım usandım artık..Ama bu çok güzel bir bekleyiş, herşey çok güzel gitti senin içinSonunun harika olacağını düşünelim ve dua edelim..Burada bize müjdeyi vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz biz de:)
deniko gecmis olsun.. havalar cok sogudu, dikkat et kendine..
bol vitamin ve hatta antibiyotik.
sancux canım en azından güzel birşey için yatıyorsun..Ben paçavra gribi mi ne oldum:)) 5 gündür kalkamıyorum yataktan..Bol bol güzel kitaplar oku, arada bir elini karnına koy ve güzel enerjini yolla fındık, fıstıklarına:)
Cok gecmis olsun cnm. kendine cok dikkat et hava cok soguk.
sancux d.kontrol hapi kullanirken yumurtalar catlamasin diye bir ilac kullanmis miydin?
Çok teşekkür ederim canım..Ama ilk defa böyle bir gribe yakalandım kolumu bacağımı bile hareket ettiremiyorum..Antibiyotik almamak için direndim bol vitamin ve grip ilaçları aldım.Ama ateşim de 38 oldu, bademciklerim şişti..Antibiyotiğe başlamak zorundayım galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?