Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

love27 1.aşılama da tutması zor ihtimal biliyorsun..2.yi dene istersen..Ben aşılama yaptırdım tutmadı, bir daha da cesaret edemedim.Ama birçok arkadaşımın 2.de tuttu..
biliyorum canım aslında benim aşılamamda çok düzgün olmadı yumurtlama günü kaçtı saat hesbını tam yapamadı doktorum aşılamayı yapacakken hazırlanmış sperm enjektörünü yere düşürdü falan yani çok düzgün degildi..bende 2. kez preseedi kullanıyorum bu ay hayırlısı artık

Ayyy nasıl bir şanssızlık yaşamışsın sen..Kızmadın mı doktoruna? Neyse herşeyde bir hayır varmış bence de denemeye devam et pressed ile..Baksana topikteki hamileler çoğaldı insana umut oluyorlar..Ben orayı da takip ediyorum bir yandan..

Iyiyim cnm sadece surekli yatmak biraz sıkıyor.
12 gun nasil gececek bilmem:)

Haklısın canım..Biz normal regl tarihimizi beklerken bile daralıyoruz birşey var mı yok mu diye..Her ay test yapmaktan bıktım usandım artık..Ama bu çok güzel bir bekleyiş, herşey çok güzel gitti senin için Sonunun harika olacağını düşünelim ve dua edelim..Burada bize müjdeyi vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz biz de:)

yok canım bişey demedim kazaydı bize aman sallamayın dikkatli getirin dedi kendi yere düşürdü şans işte

sancux canım en azından güzel birşey için yatıyorsun..Ben paçavra gribi mi ne oldum:)) 5 gündür kalkamıyorum yataktan..Bol bol güzel kitaplar oku, arada bir elini karnına koy ve güzel enerjini yolla fındık, fıstıklarına:)

Ay insallah cnm artik o guzel haberi vermek istiyorum. O kadar cok bekledimki umarim bu bekleyis bebeklerimle devam eder.

ladybird canım nasılsın, kasıklarda agrı var mı evde dolanıyorum yavas yavas, en son dura mutfak oluyor bişey atıştırmadan da geri gelmiyorum eşim hala gelmedi eve:) fazla pc basında ad durmak istemiyorum günler nasıl geçiyor..

deniko gecmis olsun.. havalar cok sogudu, dikkat et kendine..
bol vitamin ve hatta antibiyotik.

Çok teşekkür ederim canım..Ama ilk defa böyle bir gribe yakalandım kolumu bacağımı bile hareket ettiremiyorum..Antibiyotik almamak için direndim bol vitamin ve grip ilaçları aldım.Ama ateşim de 38 oldu, bademciklerim şişti..Antibiyotiğe başlamak zorundayım galiba..

Cok gecmis olsun cnm. kendine cok dikkat et hava cok soguk.

bende onceki ay bir hafta direnip sonra baslamistim antibiyotige baska turlu gemedi maalesef, basla istersen, daha fazla hirpalama kendini..

utkumm, kasiklarda cok az bazen bir sanci oluyor, oyle belirgin bir agri yok. sen nasilsin bakalim.. cok begendim senin miniklerin isimlerini, hatta bayildim :))))

geçmiş olsun canım, bende hemen hemen 1,5 ay önce rahatsızlandım balla toz zencefili karıstırıp ,üzerine sıcak süt ekleyerek her sabah içtim çok faydasını gördüm bogazı temizliyor enerji veriyor bi de kocaman bardaklarla taze sıkılmıs portakal suyu soguk algınlıgına birebir..kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…