Kizlar benden biraz kan geldi ama gelebilecegini soylemislerdi.
Sizde oldu mu?
Transferden sonra ultrosonda gordum fasulyelerimi:)))))
Seninkilerin isimleri de cok guzelmis. Alemsin utkumm:)
tedavin hayırlı olsun öncelikle..Ben gorulebilir mi diye sordum o nedenle bana gosterdi Aydin bey. Zaten birseye benzemiyorlar 2 kucuk beyazlik zor ayirt ediliyor.
Sans 2 embriyo konulunca %65 oluyormus. Seninki de aynidir zaten.
3 tane konulursa sans daha da fazlaymis.
selam canım neyaptın başladımı tedavinHoşgeldin love27..Preseed topiğinden tanıyorum seni:))
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
Ultrasonda ne zaman gördün fasuyeleri? bana göstermediler..
Kan gelmedi benden ama agrım var dün gece kasıklarım cok agrıdı bugunde agrım var bakalım hayırlısı inş. tutunma çabalarıdır bu arada ben isim taktım embriyolarıma:)
Fındık, Fıstık, Badem:))
Benim kaynım doktor sağ olsun o ayarladı raporumu bir de devlette çalışınca daha rahat oluyor bu tür işler...geçen yıl bel fıtıgından yattıgımda da 2 ay rapor almıstımama çok zor günlerdi..
selam canım neyaptın başladımı tedavin
ben şimdiden tüp bebek araştırmalarına girdimde gerçi daha 2 aşılama düşünüyorum ama kısbet artık
sagol canım cevabın içinLove27 iyi dileklerin tesekkurler.
Evet bizimki sebepsiz infertilite ancak biliyorsun sebepsiz diye birsey yok sadece yapilan tetkitlerden anlasilmiyor.
Tup bebek tedavisinde yas onemli eger 35 in altinda yumurta rezervinde iyi ise %65 sans veriyorlar. tabi bu 2 embriyo transferi icin gecerli.
Bence birctup bebek merkezi ile gorusmrye git adetinin 2. Gunu gidersen yumurta rezervine de bakarlar daha net bilgi alirsin. Bilmiyorum yumurta takiplerini nerde yapturdin. Ben yumurta takiplerimi ve asilamami kadin dogumcuma yaptirmistim. Pisman oldum keske basinda tup bebek merkezine gitseydim onlar daha tecrubeli kisirlik konusunda.
Insallah sende bir an once kavusursun bebegine.
hadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmazda preseed vesile olur gelir bebegin.hsg den sonra 2 ay falan bekle bence benim bi arkadaş hsg den sonraki ay hamile kalmıştıAyın 18'inde rahim filmi çekilecek, gerekirse küçük bir operasyon yapılacak histersekopi ile..Ondan sonra başlayacak tedavim..Bir dahaki regl dönemimde başlar herhalde..İnşallah tabii..Eğer hemen başlamazsa preseed ile devam:))
hadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmazda preseed vesile olur gelir bebegin.hsg den sonra 2 ay falan bekle bence benim bi arkadaş hsg den sonraki ay hamile kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?