Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Sancux cum seninde transferin bitti hayirlisiyla :))
Simdi hep beraber bekleyecegiz.
Dedigin gibi yavas hareketle bi sure yasamayi ogrenecegiz ama olacak olduktan sonra bana bunlar cok onemli degilmis gibi geliyor.

Bende tez canliyim, duramam fazla yerimde. (

Hep beraber guzel haberlerimizi paylasacagiz.
Annende misin? Eve mi geldin? Annende kaliyorsan seni zaten hareket ettirmez sanirim. Merak etme )

Yok cnm su an evdeyim esim izin aldi. Yarin sabah annemlere gidecegim cumaya kadar orda kalirim herhalde.

Kizlar benden biraz kan geldi ama gelebilecegini soylemislerdi.
Sizde oldu mu?

Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..
Ultrasonda ne zaman gördün fasuyeleri? bana göstermediler..
Kan gelmedi benden ama agrım var dün gece kasıklarım cok agrıdı bugunde agrım var bakalım hayırlısı inş. tutunma çabalarıdır bu arada ben isim taktım embriyolarıma:)
Fındık, Fıstık, Badem:))
Benim kaynım doktor sağ olsun o ayarladı raporumu bir de devlette çalışınca daha rahat oluyor bu tür işler...geçen yıl bel fıtıgından yattıgımda da 2 ay rapor almıstım ama çok zor günlerdi..

Transferden sonra ultrosonda gordum fasulyelerimi:)))))
Seninkilerin isimleri de cok guzelmis. Alemsin utkumm:)

findik fistik badem ve fasulye :)))
cok hoslar hepside...

utkumm iyi yapmissin walla rapor olayini, ben de eger bu seferki tutmazsa, haziranda ikinciyi denemeyi planliyorum. yillik iznimi kullanacaktim ama rapor olabiliyorsa onu denerim..

sancux bana da birsey gostermedi dr, gerci o sirada sancidan inledigim icin, gosterse de anlayamayabilirdim...

sana peki herhangibir yuzde soyledimi?
gerci yuzdelerin istatistiklerin tipta hic bir anlami yok ama yine de iyi rakamlar insanin icini rahatlatiyor :))

Ben gorulebilir mi diye sordum o nedenle bana gosterdi Aydin bey. Zaten birseye benzemiyorlar 2 kucuk beyazlik zor ayirt ediliyor.
Sans 2 embriyo konulunca %65 oluyormus. Seninki de aynidir zaten.
3 tane konulursa sans daha da fazlaymis.

Ben gorulebilir mi diye sordum o nedenle bana gosterdi Aydin bey. Zaten birseye benzemiyorlar 2 kucuk beyazlik zor ayirt ediliyor.
Sans 2 embriyo konulunca %65 oluyormus. Seninki de aynidir zaten.
3 tane konulursa sans daha da fazlaymis.
tedavin hayırlı olsun öncelikle..
okudugum kadarıyla seninde nedensiz infertilite bende aynı durumdayım daha tüp bebek yaptırmadım ama gidişat o sanırım
benim sana sorum nedensizlere nekadar şans veriyolar tüp bebekte bunu sordummu hiç ya ben çok yoruldum biçok defa ilaçla takip ve 1 aşılamam var olmuyo tüp yaptırıpta olmayanlarda çokmuş sanırım bizim durumdakilerin buda benim moralimi bozuyo

Love27 iyi dileklerin tesekkurler.
Evet bizimki sebepsiz infertilite ancak biliyorsun sebepsiz diye birsey yok sadece yapilan tetkitlerden anlasilmiyor.
Tup bebek tedavisinde yas onemli eger 35 in altinda yumurta rezervinde iyi ise %65 sans veriyorlar. tabi bu 2 embriyo transferi icin gecerli.
Bence birctup bebek merkezi ile gorusmrye git adetinin 2. Gunu gidersen yumurta rezervine de bakarlar daha net bilgi alirsin. Bilmiyorum yumurta takiplerini nerde yapturdin. Ben yumurta takiplerimi ve asilamami kadin dogumcuma yaptirmistim. Pisman oldum keske basinda tup bebek merkezine gitseydim onlar daha tecrubeli kisirlik konusunda.
Insallah sende bir an once kavusursun bebegine.

Umarım bebişler de senin kadar esprili olur canım..Bu arada bebişler dedim Allah mı söyletti ne:)) Bu arada facebooktan teklif gönderenn benim görürsen şaşırma..Ladybird'ün gönderdiği msjdan gördüm ismini..

Love27 iyi dileklerin tesekkurler.
Evet bizimki sebepsiz infertilite ancak biliyorsun sebepsiz diye birsey yok sadece yapilan tetkitlerden anlasilmiyor.
Tup bebek tedavisinde yas onemli eger 35 in altinda yumurta rezervinde iyi ise %65 sans veriyorlar. tabi bu 2 embriyo transferi icin gecerli.
Bence birctup bebek merkezi ile gorusmrye git adetinin 2. Gunu gidersen yumurta rezervine de bakarlar daha net bilgi alirsin. Bilmiyorum yumurta takiplerini nerde yapturdin. Ben yumurta takiplerimi ve asilamami kadin dogumcuma yaptirmistim. Pisman oldum keske basinda tup bebek merkezine gitseydim onlar daha tecrubeli kisirlik konusunda.
Insallah sende bir an once kavusursun bebegine.

selam canım neyaptın başladımı tedavin

ben şimdiden tüp bebek araştırmalarına girdimde gerçi daha 2 aşılama düşünüyorum ama kısbet artık

Ayın 18'inde rahim filmi çekilecek, gerekirse küçük bir operasyon yapılacak histersekopi ile..Ondan sonra başlayacak tedavim..Bir dahaki regl dönemimde başlar herhalde..İnşallah tabii..Eğer hemen başlamazsa preseed ile devam:))

sagol canım cevabın için
senin sonucunu merak ediyorum şimdiden umarım bebegine kavuşursunda banada umut olursun

love27 1.aşılama da tutması zor ihtimal biliyorsun..2.yi dene istersen..Ben aşılama yaptırdım tutmadı, bir daha da cesaret edemedim.Ama birçok arkadaşımın 2.de tuttu..

hadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmazda preseed vesile olur gelir bebegin.hsg den sonra 2 ay falan bekle bence benim bi arkadaş hsg den sonraki ay hamile kalmıştı

hadi hayırlısı canım inşallah tüpe gerek kalmazda preseed vesile olur gelir bebegin.hsg den sonra 2 ay falan bekle bence benim bi arkadaş hsg den sonraki ay hamile kalmıştı

Evet ben de duydum canım..Eğer doktorum ara verirse kesin deniyecem şansımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…