Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

idrarda sonuc cikmayabilir yalniz.
sonra bosa uzulmek var bir de..
nedense simdiye kadar yaptigim her test husranla sonuclandigi icin bu sefer yapmak gelmiyor isimden, sonuna kadar beklemek istiyorum

findik fistik olayini hic duymamistim, dikkat edelim peki..
ne yememiz lazim peki? onunla ilgili bilgi var mi?

Idrarda bazen cikarmis. Eger cikarsa kesin hamilesin. Cikmaz ise uzulmemek lazim hamile olma ihtimalin var kanda cikabilir.
Yani cikmaz ise uzulmem hala bir ihtimal hamile olabilirim. Cikarsa erkende ogrenmis olurum.
10. Gunde kanda baktirmam da idrar belki yaptiririm.

Valla tutunmasi icin ne yememiz gerekiyor onunla ilgili pek bilgim yok.
Sadece ananasi duydum kabiz yapacak gaz yapacak yiyecekperi pek tuketmemek gerekiyormus

Ladybird senin guzel zamanda oldu haftasonu esin yaninda.
Bugun gittin mi ise?
Fazla ayakta durma is falan da yapuliyim deme sakin

bugun gittim ise..
pek birsey hissetmiyorum bel agrisi disinda..
ben de az once yemegimi yedim :)
annende kal tabi, daha iyi kimse bakamaz.. esim saolsun yardim ediyor ama annemle kiyaslanamaz..
bir de en onemlisi rahat olmak, benim hamurumda yok relax olmak zaten olsaydi hayat cok daha basit ve rahat olurdu...
ben de cikiyorum artik,
yarin haberlerini bekliyor olacagim.
gorusuruz.

Ben bu sabah coaspirini almayi unuttum kafam karismis simdi aldim 12 saat gec almis oldum yarinda transfer var umarim bir sikinti olmaz. Biraz moralim bozuldu.

canım hiç birşey olmas inş. ben ctsi günü coraspirini 2 tane içmişim yanlışlıkla...:) ay ne güldüm valla sevdalıyız:)
ben yalnızım bugun dün öğrencim(eski öğrencim, şimdi üni.de okuyor bugunde gelcek yanıma ama aksama kütahyaya gidecek) geldi kaldı yanımda durdu Allah razı olsun...Şimdi yalnızım fazla oturdum yatmalıyım dualarda unutmayalım birbirimizi...

Utkumm yalnizlikta cok kotu degil yaa, evde olmanin keyfini cikar. Ben pazar sikilip disari cikmistim. Simdi isteyim ya evde olmak istiyorum. Hehehhee :)

Bu arada sevdaliyiz tabii. 14 subat da geliyor

tadını çıkarıyorum arkadasım, 12 gün rapor aldım ben...
kitap okuyorum, tv'de derya baykal seyrediyorum:) Dua ediyorum, embriyolarımla konuşuyorum:) günler güzel geçiyor...

Nasil yani? 12 gun rapor? Cok sasirdim varmi ki boyle birsey?
Ya ben kalp ameliyati oldugumda 10 gun rapor almistim.

Cikar walla keyfini, hatta benim icin de cikar )
Oooohhhh sefan olsuunn :))

Merhaba kizlar
Sabah 9:30 ya hastanedeydik 11:15 te transfer yapildi.
Cok fazla su icmisim galiba bobreklerim belim agridi.
Zor bekledim transfer de biraz gergindim dogal olarak. islem rahat aslinda bir sorun olmadi cok su icmeseydim keske.
Neyse artik gecti
2 embriyo yerlestirdiler 4 tanesini de dondurduk.
Transferden sonra ultrosonda 2 fasulye yanyana duruyordu cok hosuma gitti.......

12 gun sonra hersey belli olacak surekli dua edecegim sizleri de hep dualarima ekliyorum.
Artik dua etmek ve dikkatli olmak disinda yapacak birseyimiz yok.

Utkumm rapor cikarmana sevindim evde dinlenirsin iyice.
Masa basinda isi olanlarin da rahatlikla calisabipecegini soylediler.
Onemli olan cok fazla ayakta kalmamak dikkatli yavas hareketler yapmakmis.
Ben biraz tez canliyim azicikta temizlik hastasi nasil duracagim bilmiyorum.

Çook sevindim canım benim..Dualarım seninle..Umarım herşey çok güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…