Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ben hic d.kontrol hapi kullanmadim, polip ameliyatindan sonra paldir kuldur basladim igneye..
cunku obur turlu hazirana kadar ertelemem gerekecekti, islerin yogunlugundan.
tabi aceleci oldugumdan baslayalimmi dedim, aydin beyde bakip olabilir dedi ve basladik.

Kullandığım pastilde de zencefil var iyi fikir.Yarın sabah ilk işim yapmak olacak çok sağol canım..

utkumm, kasiklarda cok az bazen bir sanci oluyor, oyle belirgin bir agri yok. sen nasilsin bakalim.. cok begendim senin miniklerin isimlerini, hatta bayildim :))))

ay teşekür ederim canım iyiyim ya bol uyudum, kitap çok heycanlı gidiyor, tv. kayda deger bişey yok, ablamla telde konustuk isim koydum dedim sonra sıralayınca koptu gülmekten:)
denikocum senide eklerim face.

nar tanesi ve boncuk olabilir -minikler ya ondan diyorum-:)
ya da en sevdigin minik bişeylerin ismini koyabilirsin
nar tanesi nur tanesi annesinin iki tanesi:)

zencefil bal veya zencefil sut ikilisi de cok basarili, oksuruk icin ozellikle... icerdeki mikrobu toplayip atmani da sagliyor.

nar tanesi ve boncuk olabilir -minikler ya ondan diyorum-:)
ya da en sevdigin minik bişeylerin ismini koyabilirsin
nar tanesi nur tanesi annesinin iki tanesi:)

hahahh :)) pek hos...
ya insallah kizlar bebeklerimiz anne kucaginin rahatini gorup sonuna kadar bizimle kalirlar..
bugun pek keyfim yoktu ama sizlerle konusmaya baslayinca geri geldi :)))

Sıkma canını güzel bir uyku iyi gelir sana..Bak atv'de aşk ve ceza diye bir dizi var onu izle çok güzel..

ya kizlar bu arada forumdaki diger konulara baktim, transfer sonrasi 6. gun idrar testi pozitif cikan insanlar var.
sasirtici geldi, ben bu sefer 12.gun kan tahliline kadar bekleyecegim diyordum ama gunler cok yavas geciyor galiba, daha 8 gun var.
hatta son gunler daha da yavaslar mi acaba??

Ben de çıkıyorum gideyim zencefil bal karışımı yapayım öksürükten öleceğim yoksa Kendine iyi bak, yarın görüşürüz iyi geceler tatlım..

sanirim uykuya ihtiyacim var, haklisin..
birazdan banyo yapip sonrada erkenden yatmayi planliyorum bugun...

Bence son günlerde hiç dayanamazsın saatleri saymaya başlarsın sen:)) Sabret bence..

gorusuruz canim, tekrar gecmis olsun...
dikkat et kendine lutfen..
ve grip de ancak dinlenerek geciyor..
iyi geceler.

kizlar bana musaade, yarin gorusuruz, iyi geceler hepinize,
sancux sen annenden baglanabilecek misin nete?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…