Ama ben bu geceden başlıyorum dualarıma ikinizide eklemeyi. Ladybirdcüm valla ikiz istiyormusun bilmiyorum ama benden dualar geliyor.
Az önce aşılama topiğindeki arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok sevindim.
Çok umut verdin canım sağol Allah gönlüne göre versin..Bu sefer kaçmayacağım inşallah:) Bak gör hepimiz önümüzdeki ay ( ben belki Mart ayında) bu mutlu haberi burada paylaşacağız..
Ben de başlıyorum bu geceden dualarımı etmeye söz..Dualarımda sancux ve ladybird nickini kullanacm:lepi: Allah kabul eder inşallah:)
Bazen öyle oluyor aşılamada tutmuyor ama yumurtalar uyarıdığı için ondan sonraki ay tutuyor..Ben de ümitlenmiştim aşılamadan sonraki ay hatırlıyorum..
2011 hepimiz için süper olacak..Çünkü tam bir aile olacağız inşallah..Belki 3 belki de 4 kişilik
Benim öyle bir şansım olmadı aşılamadan hemen sonra Aydın beye gittim doğum kontrol hapına başladım
Bana ateş basmaları başladı. Klomen kullandığımda da olmuştu. Daha ilk iğneyi yapalı 2,5 saat oldu ama etkisi başladı.
Aaaaa senin aşılaman o kadar yeni mii? Bravo sana yılmamış, inancını yitirmemişsin..Sen güçlü bir insansın belli, başarılı olacağına inanıyorum canım.
Evet iğneler biraz ateş basması yapıyor maalesef..Nedense bana aşılamada da iğne vermişlerdi.Daha fazla yumurta oluşması için sanırım..Allah kolaylık versin canım biraz dinlen iyi bir uyku uyu, sabaha iyi uyanırsın inşallah..Ben de çıkıyorum hafiften uykum geldi, çok güzel rüyalar diliyorum sana:)
Ben aşılamadaki iğnelerden, bir de sonra kullandığım klomenden kilo aldım yaa..Bu iğnelerden de alacak mıyız acaba
kizlar ben yetisemedim size, birsuru sey yazmissiniz.. yalniz genel durumlar cok benziyor, 3,5 yillik evlilik, 2-2,5 senelik bekleyis.. yas 32 bizde problem morfolojide %2. bir de bende hashimato tiroiti var. kadin dogum doktorlari problem degil deseler de (tedavi gordugum icin) endokronologum hashimatolular digerlerine gore daha zor hamile kalir demisti. neyse gelelim ikiz meselesine :)) saglikli olsun, bir tane olsun, yada en fazla iki tane olsun. gercekten cok zor cunku ilgilenmesi. yigenlerim var ikiz degiller ama aralarinda 2 yas var. anne ve baba icin coook zor gercekten, 1+1=2 degil 4 ediyor aslinda.. bence hic üçüz dusunmeyin. bi tane olsun, saglam saglikli olsun.. kiz olsun, erkek olsun farketmez. bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim, Aydin bey gercekten cok basarili, ne agri ne kanama hic problem yasamadim ameliyattan sonra.
bu arada ilaclarin(ignelerin) asilamada bana etkisi sadece kasiklardaki agrilar, spazmlar oldu. ates basmasi veya diger sikintilari yasamadim. simdi yaptigim ignelerin henuz bir etkisi olmadi. ama kasiklarimin agriyacagina eminim. hatta asilama sonrasi adet donemim de inanilmaz agrili gecmisti.
limonata hikayesi çok güzelmiş gerçekten, morallerimiz tavan yapsın, dualarımız kabul olsun. herkes gönlünden geçene sahip olsun.)
iyi uykular ve iyi geceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?