Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Ama ben bu geceden başlıyorum dualarıma ikinizide eklemeyi. Ladybirdcüm valla ikiz istiyormusun bilmiyorum ama benden dualar geliyor.

Ben de başlıyorum bu geceden dualarımı etmeye söz..Dualarımda sancux ve ladybird nickini kullanacm:lepi: Allah kabul eder inşallah:)

Aşılaması tutmamıştı aşılamadan sonraki ay hamile kalmış çok sevindim gerçekten.

Çok umut verdin canım sağol Allah gönlüne göre versin..Bu sefer kaçmayacağım inşallah:) Bak gör hepimiz önümüzdeki ay ( ben belki Mart ayında) bu mutlu haberi burada paylaşacağız..

Kaçmak yok sorunların üstüne gitmek var. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Az kaldı hamilelik günlerimize:)

Bazen öyle oluyor aşılamada tutmuyor ama yumurtalar uyarıdığı için ondan sonraki ay tutuyor..Ben de ümitlenmiştim aşılamadan sonraki ay hatırlıyorum..

Ben de başlıyorum bu geceden dualarımı etmeye söz..Dualarımda sancux ve ladybird nickini kullanacm:lepi: Allah kabul eder inşallah:)

Saol arkadaşım. Birbirimize dua edicez, destek olucaz, dertleşeceğiz.
Ne güzel dostluklar kuracağız inşallah.

2011 hepimiz için süper olacak..Çünkü tam bir aile olacağız inşallah..Belki 3 belki de 4 kişilik

Bazen öyle oluyor aşılamada tutmuyor ama yumurtalar uyarıdığı için ondan sonraki ay tutuyor..Ben de ümitlenmiştim aşılamadan sonraki ay hatırlıyorum..

Benim öyle bir şansım olmadı aşılamadan hemen sonra Aydın beye gittim doğum kontrol hapına başladım

Bana ateş basmaları başladı. Klomen kullandığımda da olmuştu. Daha ilk iğneyi yapalı 2,5 saat oldu ama etkisi başladı.

Benim öyle bir şansım olmadı aşılamadan hemen sonra Aydın beye gittim doğum kontrol hapına başladım

Aaaaa senin aşılaman o kadar yeni mii? Bravo sana yılmamış, inancını yitirmemişsin..Sen güçlü bir insansın belli, başarılı olacağına inanıyorum canım.

Bana ateş basmaları başladı. Klomen kullandığımda da olmuştu. Daha ilk iğneyi yapalı 2,5 saat oldu ama etkisi başladı.

Evet iğneler biraz ateş basması yapıyor maalesef..Nedense bana aşılamada da iğne vermişlerdi.Daha fazla yumurta oluşması için sanırım..Allah kolaylık versin canım biraz dinlen iyi bir uyku uyu, sabaha iyi uyanırsın inşallah..Ben de çıkıyorum hafiften uykum geldi, çok güzel rüyalar diliyorum sana:)

Aaaaa senin aşılaman o kadar yeni mii? Bravo sana yılmamış, inancını yitirmemişsin..Sen güçlü bir insansın belli, başarılı olacağına inanıyorum canım.

Ben aslında aşılamadan hemen sonra yaptırmak istiyordum ama aşılamadan çatlamayan 2 yumurta kalmış kist yani onun tedavisi ve yumurtalıkları baskılamak için doğum kontrol hapı verince doktor 1 ay gitti.
Ama olsun dinlenmiş oldum ilaçlar etkiliyor insanı çok.
Güçlü olmaya çalışıyorum canım hayatta herşeye çok zor sahip oldum. Hep mücadeleyle geçti ama yılmam hiçbir zaman.

Bende çıkacaktım canım. Ne güzel konuşuyorduk ama benimde gözler gidiyor. Yarın sohbete devam ederiz. Bende iyi uykular ve güzel rüyalar diliyorum sana.

Ben aşılamadaki iğnelerden, bir de sonra kullandığım klomenden kilo aldım yaa..Bu iğnelerden de alacak mıyız acaba

Ladybird canım sana da iyi geceler sen sohbete katılamadın geçmişi okuyorsun galiba. YARIN BEKLERİZ SOHBETE.

kizlar ben yetisemedim size, birsuru sey yazmissiniz.. yalniz genel durumlar cok benziyor, 3,5 yillik evlilik, 2-2,5 senelik bekleyis.. yas 32 bizde problem morfolojide %2. bir de bende hashimato tiroiti var. kadin dogum doktorlari problem degil deseler de (tedavi gordugum icin) endokronologum hashimatolular digerlerine gore daha zor hamile kalir demisti. neyse gelelim ikiz meselesine :)) saglikli olsun, bir tane olsun, yada en fazla iki tane olsun. gercekten cok zor cunku ilgilenmesi. yigenlerim var ikiz degiller ama aralarinda 2 yas var. anne ve baba icin coook zor gercekten, 1+1=2 degil 4 ediyor aslinda.. bence hic üçüz dusunmeyin. bi tane olsun, saglam saglikli olsun.. kiz olsun, erkek olsun farketmez. bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim, Aydin bey gercekten cok basarili, ne agri ne kanama hic problem yasamadim ameliyattan sonra.
bu arada ilaclarin(ignelerin) asilamada bana etkisi sadece kasiklardaki agrilar, spazmlar oldu. ates basmasi veya diger sikintilari yasamadim. simdi yaptigim ignelerin henuz bir etkisi olmadi. ama kasiklarimin agriyacagina eminim. hatta asilama sonrasi adet donemim de inanilmaz agrili gecmisti.

limonata hikayesi çok güzelmiş gerçekten, morallerimiz tavan yapsın, dualarımız kabul olsun. herkes gönlünden geçene sahip olsun. )

iyi uykular ve iyi geceler diliyorum.

Merhaba canım. Tiroit hastası olup ilk aydan hamile kalan o kadar çok insan varki duyduğum. Hatta bir tanesine doktorlar senin çocuğun olmaz çok zor demişti ama evlendikten 1-2 ay sonra hamile kaldı. Kısmet işte olacağı varsa oluyor.

Yok zaten ben üçüz istemiyorum ama 3 embriyo koyarlarsa şans artıyor ya ondan dolayı. Hepsi tutacak diye birşey yok ama tutarsa zor. kaydirigubbakcemile3

Benim de aşılama sonrası adetim çok ağrılı geçti. Çatlamayan yumurta kalmış 2 tane onlarında ağrısı vardı.
Herneyse artık geriye değil önümüze bakalım aşılama falan artık geride kaldı bizler için. İnşallah tedavilerimiz sorunsuz devam edip olumlu sonuçlanacak ve bizler burada başımıza gelen güzel şeylerden bahsediceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…