İnanırmısın etlerim acıyor, her tarafım şiş, koluma kendim bile dokunsam canım acıyor.. Özellikle gögüslerim Afroditin gögüsleri gibi oldu, hem inanılmaz sert hem de acıyor hem de öyle sıcak ki arada soğuk kompres yapıyorum.. Garip bişii oldum.. Neyse ben 5 iğnem kaldı diye seviniyorum.. İnşallah kese görmeye gittiğimizde yani 5 gün sonra , iğneye gerek yok diyecek Aydın Bey.. O zaman rahatlayacağımı düşünüyorum.
Çünkü progesteron hormonunu inceledim internetten bir sürü siteden, yan etkileri tutuyor.
sırnaşık şeysırnaşık şey
Pipileri net gördü demek ki
Benim gögüslerimde çok şişti el değmiyordu ama şimdi biraz indi daha rahatım şu an.
Progesteron şişiriyor olabilir.
İğneleri kesse bile fitil veriyor biliyorsun onunda etkileri aynı sadece toton rahatlıyor kaydirigubbakcemile3
Hay Allah yaa, zormus gercekten. Ama gececek cnm sonra mide bulantilari uyku basmalari baslayacak. Sancux bir de depresif olmustu galiba. Yanlis hatirlamiyorsam. Ama sonra gecti :) :1hug:
Ya sorma detaylı ultrason çekilirken hayri bey çağırdı nuri beyi, 1 dakika durdu yanımızda o anda bile görmüş. Gördüm yine pipileri diye gülüyor:)
Hay Allah yaa, zormus gercekten. Ama gececek cnm sonra mide bulantilari uyku basmalari baslayacak. Sancux bir de depresif olmustu galiba. Yanlis hatirlamiyorsam. Ama sonra gecti :) :1hug:
Lady o kızın ismi neydi birde kaçıncı sayfadaydı bak şimdi kafama takıldı olur mu olur :)
Lady o kızın ismi neydi birde kaçıncı sayfadaydı bak şimdi kafama takıldı olur mu olur :)
Bilirsiniz erkek cocuklar anneci olur. Bu durumda hayran sayin hemen 3'e cikacak Ana Kralice sen olacaksin)
sancux selam canım hatırladın mı beniiiiii
sancux selam canım hatırladın mı beniiiiii
tedavideydim dün sonucumu öğrendim
allah şükür hamileyimmm canımmm ismini görünce
yazayım dedimmmm senin ne kadalık oldu bebek nasıl
buldumteşekkür ederim canım..
hamilelik takibimi ebrucumla birlikte yaptılar. doğumda da ikisi vardı..kesinlikle çok şanslıydım ben, siz de öylesiniz. ben tüp bebek öncesi aydın beye ameliyat olmuştum bir de. zaten güvenim sonsuz ona.
benim çok problemli geçti hamileliğim, çoğunlukla yatarak..bu beni özellikle ebru hanıma ve aydın beye daha çok yakınlaştırdı. ben ilk kontrolume gitmeden önce eşim evi terk etti ve bir daha da dönmedi. bu sebeple doktora hep acil kanamalı şekilde gittim ben stresten. sevinemedim hiç hamile olduğuma, hep ağladım hep ağladım. ebruyla dertleştim hep muayenelerimde..
doğum sonrası muayenelerimi özellikle ebruya denk getirmeye çalıştım ama olmadı bi türlü. o kadar özledimki onu da.
şimdi çok mutluyum, kötü günler geride kaldı yalnız ebeveyn olsam da. bebeklerimi kucağıma alınca herşeyi unuttum.. bu arada benim hamileliğimin sonlarına kadar 2 erkek bekliyorduk. kız güzel bir supriz oldu bize :))
sormak istediğiniz herşeyi cevaplamak, yanınızda olmak isterim.
Merhaba N83
Şimdi diğer mesajlarına baktım..
Sanırım seni tebrik etmemiz gerekiyor
İnşallah pazartesi günü değerin ikiye katlanır ve sorunsuz devam edersinnn :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?