Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Hay Allah yaa, zormus gercekten. Ama gececek cnm sonra mide bulantilari uyku basmalari baslayacak. Sancux bir de depresif olmustu galiba. Yanlis hatirlamiyorsam. Ama sonra gecti :) :1hug:

Evet canım, okuduğum yayınlarda özellikle rahmin kasılmasını önlediği ve süt bezleri ile de yakından ilgili olduğu için gögüste şişkinlik ve aşırı hassasiyet diye yazıyordu....
Ben yine de iğne bitince hemen rahatlayacağımı düşünüyorum... Fitil de popoyu rahatlatacak alkisalkisalkis

Hay Allah yaa, zormus gercekten. Ama gececek cnm sonra mide bulantilari uyku basmalari baslayacak. Sancux bir de depresif olmustu galiba. Yanlis hatirlamiyorsam. Ama sonra gecti :) :1hug:

Evet bak unutmuşum onu.
İlk iğnelerimde olmuştu hatta Aydın beye bile sormuştum normal mi diye progesteron hormonu yaparmış megersem.

Evet canım malesef öyle.. ama şimdi kendinde belirti arama.. Benim sadece yumurta toplamadan itibaren gögüslerimde başlamıştı şişkinlik ve hassasiyet, şaşılacak şey özellikle ilk testten sonra bir anda şişmeye başladım.. Her gün daha da artarak..
Uyku basmasının çözümü kolay uyurusss şerbetle.. ama mide bulantısı bazı gebelerde ciddi sorun olurmuş... Yine herkesin bünyesi farklı tabiii.. Göreceğiz bakalım..
Ama emin olduğum tek şey depresif olmayacağım sırnaşık şeysırnaşık şey Melankolik olabilirim sırnaşık şeysırnaşık şey

tedavideydim dün sonucumu öğrendim
allah şükür hamileyimmm canımmm ismini görünce
yazayım dedimmmm senin ne kadalık oldu bebek nasıl

mayısta başladık dün aldım sonucumu bebiş benimle inşallah teyzesiiiiiiii
pzt. testi tekrarlıycaz hayırlısıyla

tedavideydim dün sonucumu öğrendim
allah şükür hamileyimmm canımmm ismini görünce
yazayım dedimmmm senin ne kadalık oldu bebek nasıl

Ay çok sevindim canım ne güzel bir haber:))))))))))))
Çok iyi yaptın haber vermekle çok mutlu oldum demek yeni öğrendin sonucunu.
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Tek mi 2 mi embriyo konuldu?

Benim ikiz oğlanlar 21 haftalık oldular teyzesi.

buldum

yaa bisi sorcam ayni anda bi kac kisiden alinti nasil yapiliyoo

Merhaba N83
Şimdi diğer mesajlarına baktım..
Sanırım seni tebrik etmemiz gerekiyor
İnşallah pazartesi günü değerin ikiye katlanır ve sorunsuz devam edersinnn :CüvCüv:

canım çok saooool
inşalaah sıkıntı olmaz sonucu öğrendik ama korkular bitmiyor
değer yükselecek miii kalp atışını duycazmı v.s işte duadan başka birşey gelmiyor şimdilik elimizden rabbim inşallah hepimiizin kucağına bebişllerimizi almayı nasip ederr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…