Sırt ve boyun olunca korse işe yaramıyor herhalde birde evde takılacak gibi birşey değil zaten ondan hiç bahsetmedi.
Hareketler içinde tanı koymadan sorunun ne olduğunu bilmeden veremem dedi aslında adam da haklı birçok nedeni olabilirmiş ağrıların.
Ayşegül kaç kilo aldın tedavi sırasında ve hamile olduğunu öğrendikten sonra?
Haklı tabii ki ama böyle çözümsüz olması da hiç hoş değil.. Emar çektirmek istemiyoruz, korse vs uygun değil.. Ama sırtı destekleyen bişi olabilir diye düşünüyorum yine de ben... Boynunu rahatlatmak için ortopedik yastık..
Annemin de yıllardır boyun ve sırt ağrıları var, tabii tanıları konulmuş.. Seyahatlerde boyunluk takar, her gün 45 dakika özel hareketleri var, egzersiz yapar ve uzun yıllardır ortopedik yastık kullanır, nereye giderse götürür yanında..
Ewett yaa saatlerce kimse gelmedi
utkumm ben ona yazarken cikmis, sonra bende ilk sayfalari okudum. 100 sf yi atlamadim hic. Sonraki 30 sf da biraz atlamalar yaptim :)
hala kimse yoktu geshenk online gibiydi ama oda cikmis galiba ben yazarken.
Neyse simdi siz varsiniz.
Ewett yaa saatlerce kimse gelmedi
utkumm ben ona yazarken cikmis, sonra bende ilk sayfalari okudum. 100 sf yi atlamadim hic. Sonraki 30 sf da biraz atlamalar yaptim :)
hala kimse yoktu geshenk online gibiydi ama oda cikmis galiba ben yazarken.
Neyse simdi siz varsiniz.
Ben yanlış hatırlamıyorsam tedavi sırasında 3-4 kilo hamilelikten itibaren de 8-9 kilo aldım yani toplamda 12 kilo falan var.
Ve bu 12 kilo karın bölgesinde olunca vücudun dengesi bozuluyor sırt ağrısını ben buna bağlıyorum aslında.
İnşallah sizlerde olmaz bu tür ağrılar.
Benim yastığım ortopedik zaten ancak farklı bir yastık önerdi boyun için onu alacağız yarın.
Sancux sorunun cozum bulmamasina uzuldum.
Bence de sirtini rahatlatici egzersizler onermeli.
Ben sana dr.umu anlaticam bu durumda.
Ender hanim once don sutyen soyuyor seni sonra elinde metre oturtup egip bukup yaklasik bi saat kontrol ediyor. Egzersizler veriyor. Gercekten alaninda en basarili isimlerden biri. Birde nerdeyse 70 yasinda AMA zipkin gibi, yanina gidince kendinden bi utanasin geliyo, ;p istersen bi ugra.
Sancux sorunun cozum bulmamasina uzuldum.
Bence de sirtini rahatlatici egzersizler onermeli.
Ben sana dr.umu anlaticam bu durumda.
Ender hanim once don sutyen soyuyor seni sonra elinde metre oturtup egip bukup yaklasik bi saat kontrol ediyor. Egzersizler veriyor. Gercekten alaninda en basarili isimlerden biri. Birde nerdeyse 70 yasinda AMA zipkin gibi, yanina gidince kendinden bi utanasin geliyo, ;p istersen bi ugra.
Ben de zaman zaman aklıma takılan bişiiler olduğunda dönüyorum başa ve hep keyifle okuyorum.. Gözümden kaçan ne kadar detay varmış diyorum okudukça sırnaşık şey
İnanırmısın etlerim acıyor, her tarafım şiş, koluma kendim bile dokunsam canım acıyor.. Özellikle gögüslerim Afroditin gögüsleri gibi oldu, hem inanılmaz sert hem de acıyor hem de öyle sıcak ki arada soğuk kompres yapıyorum.. Garip bişii oldum.. Neyse ben 5 iğnem kaldı diye seviniyorum.. İnşallah kese görmeye gittiğimizde yani 5 gün sonra , iğneye gerek yok diyecek Aydın Bey.. O zaman rahatlayacağımı düşünüyorum.
Çünkü progesteron hormonunu inceledim internetten bir sürü siteden, yan etkileri tutuyor.
Ewet yaa ne cok sey varmis unuttugum. Iyi oldu bana da.
Sonra soyle bir yazi gordum ve sana yazmak istedim. Bir bayan vardi, Aydin beyin hastasi bizim ilk aylarimizda 16 aylik olmustu ikizleri. Bir kiz bir erkek. Iki erkek demisler ona da nerdeyse son aya kadar. Ben de acaba sancux'a da bir kiz gelirmi dedim icimden :))
kismet dimi? yerimseniben
Ama Nuri bey o kadar kesin konuşuyorki hatta dalga geçiyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?