Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

çok saoll canım yhaaa 2 taneydiii değerim 9 günde 90 çıktı
sen büyütmüşsün maşşallah ijki oğlan heeeee
allah kolaylıklar versin sana şimdiden

buldum

yaa bisi sorcam ayni anda bi kac kisiden alinti nasil yapiliyoo

Süpersin lady ya...........a
Şimdi hatırladım nasıl unutmuşum hatta çok üzülmüştüm eşinin terk ettiğine, 2 tane bakıcısı vardı çok yaramaz olduklarını söylüyordu.
Ama kız süprizini unutmuşum.

Bilmiyorum bende de olur mu acaba?

Ladyyciğim,
Mesajın sağ alt köşesinde alıntı yap, mo, hızlı yanıt yazıyor..
Birden fazla mesajdan alıntı yapacaksan, alıntı yapacağın mesaja gelip moyu tıklıyorsun sadece, en son alıntı yapacağın mesaja geldiğinde de alıntı yap diyorsun işte o zaman daha evvel mo seçtiklerin de üstte çıkmış oluyor.. istersen aralarına gelip hepsine bir not ekleyebiliyorsun

sancux selam canım hatırladın mı beniiiiii

Bende hatirladim seni :)
ilk gunlerde bizim konumuzda gene sancux a MSG atip hayirli olsun demistin. Tup bebege gecmeyi istiyordun ama esin istedigi icin son bi asilama yaptiriyordun o donemde.

Tabiki super hafizam yok. Bugun hatiralara bakayim dedim de, ilk sayfalari okumustum. Ustune denk geldi :)))

hayirli olsun sonucun. Katlana katlana buyusun. Bebisinde saglikla gelsin. :))
:CüvCüv:

Evet kızlar ben de şimdi okuyunca hatırladım wormwood'u..
Ne kadar şanslıyız di mi? Hayatımızı paylaştığımız, sevildiğimizi hissettiren elimizi tutup, alnımızı öpen sevgisini şevkatini hep gösteren sevgililerimiz var..

çok saoll canım yhaaa 2 taneydiii değerim 9 günde 90 çıktı
sen büyütmüşsün maşşallah ijki oğlan heeeee
allah kolaylıklar versin sana şimdiden

Erken yaptırmışsın sabretmek zor tabi:) ama maşallah yine iyi çıkmış sonuç.
Umarım tüm aşamaları hayırlısıyla atlatırsın.

Saol cnm yarı yola geldik bakalım, inşallah sorunsuz devam eder.

Ben hep burdayım beklerim habersiz bırakma.

evet canım sancux aralık ayında aşılama..... topiği vardı ordan tanıyordum hamilşe olduğunu duyuncada çok sevinmiştim bugün de kendi güzel haberimi vereyim dediiim valla bravooo sana da çok iyi hafızzan varmış arkadaşım

Dr gobek kordonunu pipi zannettiyse olabilir tapii. )
aman nuri bey duymasin

gelirim inşallah tecrübelerinize ihtiyacım olacak canımcım bana annem ve eşim kızıypor pc. başında çok durma diyeee onları kızdırmadan çıkayım ben kötü kötü bakıyorlar allaha emanet olun kızlarrr alllah yardımcımız olsun

Ben de bu mq ne ise yariyo diyordum. Basiyosun bisi olmuyo ))

tesekkur ederim cnm, ogrendim sayende opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Haklisin cnm, aman Allah nazarlardan saklasin. :asigim:

tamam canım öpüyorum görüşürüz kendine iyi bak...

Ladyyciğim;
Bugün çok sıkıldığını yazmıssın, ev batıyor demissin ama farkındamısın bugün artık bitti sayılır yarın bir haftanı tamamlamış olacaksın..

Ladyyciğim;
Bugün çok sıkıldığını yazmıssın, ev batıyor demissin ama farkındamısın bugün artık bitti sayılır yarın bir haftanı tamamlamış olacaksın..

Evet şaka maka 1 hafta nasıl geçti az kaldı.
Lady sen pek ümitli konuşmuyorsun ama benim içime güzel şeyler doğuyor senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…