bu arada sizden akıl almak istiyorum ben adet dönemindemi gitsem yoksa öncesinde gitmem gerekirmi ön görüşme için
Arkadaşlar meraba 2.kan testimi yaptırdım sonuç ilkinin iki katı çıktı böyle haberlerin herkesi motive ettiğini biliyorum çünkü ayşegülün sonuçlarıda bende aynı havayı estirmişti belki forumdaki olumsuz hava biraz dağılır..yakında test yaptıracak herkesten aynı haberleri bekliyorum ve inanıyorumki alacağız...
ayy kimsecikler yok, ben planımı gerçekleştireyim bari...
çok haklısın sancux bi başına yazınca da, kendi kendine konuşuyor gibi oluyor insan... :gitme:
Merhaba Kızlarrr;
Eşim yarım gün uyudu, öğlen uyandı ve kahvaltımızı yaptık.. Yine ofisle ilgili bir kaç işini halletti evden ve sonra bu bölgede yeni açılmış bir diş kliniğine gittikkk... Bir süredir hassasiyet gösteren dişine kanal tedavisine başlanıldı.. Kliniğin çalışanlarından cici bir bayan, 15 yıllık evli olmasına rağmen bebekleri olmamış, eşim dişçi koltuğundayken ben de tedavi, hastane ve Aydın Bey ile ilgili bilgiler verdim..
Sonra döndük eve.. Hep evde sayılırdık ama internet birass huysuzdu bugün.. Bol bol film seyrettik.. Şimdi de Kanaltürkte bir film izliyoruss.. Bir yandan da size bakiiim dedim..
Sancux,
Ben geldim canımmmm.. kaydirigubbakcemile3
Nasılsınn oğluşlar nasıll.. Akşamları pek girmiyorsun ama bugün iyisin sanırım ha?
Hoşgeldin canımmm, oğullar iyidir herhalde soldakinin hareketleri devam ama sağdakinden pek ses yok :)
Sırt ağrıları aynen devam malesef
1 saat uzandım o biraz iyi geldi.
Nuri beyi aradım o da pek sıcak bakmadı emar çektirmeme.
Aynı şeyi söyledi zararı kanıtlanmamış ama kararı sen ver ben sana çektir çektirme diyemem dedi.
Ahh canım, şu doktora bir an evvel git.. Ben bile daha nokta kadar olmalarına rağmen, muhtemelen tedavi için kullandığımız iğnelerden ve akabinde bugün dahil 26 gündür vurulan progesteron hormormonu iğnelerinden nefes alamayacak haldeyim.. Şiştimm, 3 aylık hamile gibiyim, yürürken zorlanıyorum, ayakta durduğumda hemen uzanmak istiyorum.. Sen kimbilir ne haldesin canım..
Ayşegülcüm bende aynı senin gibiydim ikiz olması da etkiliyor galiba hormonlar 2 katı çalışıyor tabi.
Bende bir yandan yazıyordum, demek gittin, çok iyi yapmıssın ama sonuç yok
Şahsen ben çektirmeye cesaret edemem, sanırım sen de aynı fikirdesindir.. Yine de emar vs olmaksızın rahatlatacak bir çözüm olamaz mı, hamile korsesi ya da özel hareketler gibi eyvahedigeldismile
Anlaşılan tüp bebek tedavisini yan etkileri bunlar sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?