Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

Tamam canımmmm... Hadi Allah rahatlık versinnn..
Aferimmm düşünceli kocisine.. Çoook iyi yapmıss ..
İyi gecelerrr opuyorumnanaktan

Geshenkciğim;
Valla sen girip bir merhaba diyene kadaaarrrr 1 saat geçiyorrr...
Ben de artık kapatıyorum..
Sende tek başınaa naaaparsın bilmemm artık.. sırnaşık şey
ıyi gecelerr canımmm..

hem yaz geldi, hava güzel... hem cts kimse yok forumda..
ee biz evde kitlendik kaldık...

neyse geçecek bu günler de.... dimi geshenk?

EVET CANIM TABİ GEÇECEK

ben bugün çok zaman geçirdim bilg. karşısında..
sonra görüşürüz geshenk..
sana iyi dinlenmeler... opuyorumnanaktan

ben açık kalmışım yaa yoksa sana cevap vermezmiydim canım.

evet açık kalmış annem geldi lafa daldık şimdi gördüm..opuyorumnanaktan

buldum

yaa bisi sorcam ayni anda bi kac kisiden alinti nasil yapiliyoo

anlatacaktım ama ilerleyen sayfalarda ayşegülüm halletmiş bu işi...

Yerimm ben o yiğitlerinii

yiğitler :roflol: yağızım yiğidim aslanlarım... sırnaşık şey

Bende senin kızları yiyeceğim inşallah...

yemeyin yav sabileri :ecrin_bebek:

Evet şaka maka 1 hafta nasıl geçti az kaldı.
Lady sen pek ümitli konuşmuyorsun ama benim içime güzel şeyler doğuyor senin için.

bana da öyle geliyor lady senin miniş seninle tam gaz yola devam edecek gibime geliyor..

Aman da amannn Geshenk de gelmişşş.. Hoş gelmişş safa gelmişş..
Nasılsın canım, bebişlerin nasılll ?

iyiyim canım ayşegülüm sen nasılsın şişmişsin iyice he.. kendi geleceğimimi görüyorum neee delikafadulden valla benim karnım çok şiş hala iğnelerinde katksı var demekki üstüne meyvelerde şişirip duruyor beni. yaa sizde hiç belirti olmuşmuydu erkenden hani ben arayaış içindeyim ya merak edip duruyorum.

ayyyy öğrenmiş yaaa sıralamış... aklinialirimsmile

Geshenkciğim;
Valla sen girip bir merhaba diyene kadaaarrrr 1 saat geçiyorrr...
Ben de artık kapatıyorum..
Sende tek başınaa naaaparsın bilmemm artık.. sırnaşık şey
İyi gecelerr canımmm..

:1closedeyes: :dilcikar: senağlama

günaydın iyi pazarlar.. pek çok gizli hayranımız var anlaşılan bizi uzaktan gizli takip eden (3 misafir) :1ninca: bu misafirler her zaman var buyrunnnnnnnnn

Sancux bugÜn evde kalanlar bİzİz galİba...

Sen zorunlu olarak evdesin tatlım, ama malesef bizde evdeyiss kaydirigubbakcemile3
Eşim 15.00'e kadar uyudu zaten.. Ben de uyudum uyandım tv seyrettim, uyudum uyandım tv seyrettimm.. Hava da oldukça sıcaktı panjurları kapattım serin serin oldu evimiss.. Az evvel de duşumu aldım, daha bi iyi hissediyorum kendimi..
Birassdan da babamıss biziii attaya götürecek (iğneye yani sırnaşık şey )

bence 500'ün ilk mesajı bu olmalı diyerek tıklıyorum cevapla'ya

Utkum iyi olmuş listeyi toparlaman.Teeşekkürler.Hepinizi takip ediyorum zaman zaman aman yoğunluk işte. Ayşegüle az kalmış keseleri görmeye.Hadi bakalım. Sansux iki oğlan annesi ee kolay değil yaramazlık yapıyorlardır içerde.O yüzden bence sırt ağrıları.

Aydın bey ne zaman gidiyor ve ne zaman gelecek bileniniz varmı? Hepinizi öpüyorum sevgiler

Merhaba Nilsu;
Umarım herşey yolunda gidiyordur..
Aydın Bey 21-27 Haziran tarihleri arasında olmayacakmış..
Sevgiler.

Herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum...
gelelim bizim haftasonumuza ctsi saat 20:00 gibi yakacık çocuk yuvasına gittik eşimle sünnet programı başlamıstı çocuklar ciclerini giymişti bahçe süslenmişti tam bir şölen havası...herşey güzeldi..bütün kurum çalışanları çocukların müdire annesi, ev anneleri öğretmenler bir folklor grubu kurmuslar oyunlar oynaddılar çocuklarda çok mutluydu koşuşturuyoorlardı güzel bir geceydi kısacası biz biraz erken ayrıldık programdan eşim gecen haftaiçi hep haftasonu biryerlere gidelim diyordu...
Eve geldik saat 22:00 eşim ee nereye gidiyoruz dedi, ben zaten sırt çantammızı hazırlamıstım nereye istersen dedim, hemen yalova feribot saatlerine baktık 22:45 yazıyordu taksiye atladık ve pendik sahildeki ido'da indik ama kapılar kilitliydi:))Eşim eve dönmeyelim dedi bende hazır "olurrrrrrrrrrrrrrrrrr" dedim rotamızı anında degiştik tam yol ileri safranbolu:))kaynarcadan 00:10'da Safranbolu otobüsüne bindik saah 05:30da safranboluya indik otobüsten bizimle birlikte inen bir bey bize yardımcı oldu tavsiye üzrinde bir pansiyona gittik ve giriş yaptık(pazar sabahıydı ve gece kalmayacaktık ama benim bel fıtıgım sebebiyle dinlenmem uzanmam sartttı:) güzelce uyuduk saat 09:30 gibi pansiyonun bahcesinde kahvaltımızı yaptık, pansiyon sahibi teyz ve amca cok tatlı insanlardı.. sonra cıktık safranbolunun tarih kokan taş sokaklarında dolaştık, Kaymakamlar evini ziyaret ettik, güzel yemeklerden yedik kısacası cok güzel bir gün geçirdik...
arkadaslar gitmeyi düşünürseniz kaldıgımız yeri tavsiye ederim, eski bir safranbolu evini restore etmişler 5 yıldızlı otel konforu yok ama çok daha sıcak ve sevimliydi ayrıcada fiyat çok uygundu (kişi başı 25 TL kahvaltı dahil)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Günaydın Utkumm;
Çok iyi yapmıssınız canım.. Safranbolu'yu bende çok severim.. Keşk gece de kalabilseydiniz..
Pendik İdo'yu yakalayabilseydiniz nereye gidecektiniz merak ettim ? Yalova termal mi?

Kızlarrr;
ınanamıyorum size yaaa, saat 12.00'ye geliyor, hala hiçbiriniz günaydın demediniz..
Nerdesinizzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…