Ben gittim kizlar. Sizi cok optum.
Sancux sana bye diyemedim ama sen dikkat et beline-sirtina.
Geshenk gecmisi okuyodur muhtemelen.
Bende kocisimin yanina transfer oluyorum.
Bana bugun armut koltuklardan da aldi. Kitabimi balkonda rahatca okuyayim diye. Ayagimi uzatacagim puf da almis. Cok seviyom onu. Sizleri de seviyom. Ama simdi ona gidiyorum.
Sonaa gorusuruz
hem yaz geldi, hava güzel... hem cts kimse yok forumda..
ee biz evde kitlendik kaldık...
neyse geçecek bu günler de.... dimi geshenk?
ben bugün çok zaman geçirdim bilg. karşısında..
sonra görüşürüz geshenk..
sana iyi dinlenmeler... opuyorumnanaktan
Ewett yaa saatlerce kimse gelmedi
utkumm ben ona yazarken cikmis, sonra bende ilk sayfalari okudum. 100 sf yi atlamadim hic. Sonraki 30 sf da biraz atlamalar yaptim :)
hala kimse yoktu geshenk online gibiydi ama oda cikmis galiba ben yazarken.
Neyse simdi siz varsiniz.
buldum
yaa bisi sorcam ayni anda bi kac kisiden alinti nasil yapiliyoo
Yerimm ben o yiğitlerinii
Bende senin kızları yiyeceğim inşallah...
Evet şaka maka 1 hafta nasıl geçti az kaldı.
Lady sen pek ümitli konuşmuyorsun ama benim içime güzel şeyler doğuyor senin için.
Aman da amannn Geshenk de gelmişşş.. Hoş gelmişş safa gelmişş..
Nasılsın canım, bebişlerin nasılll ?
Walla bi hafta gecti gitti bile. Aslinda transfer bahane, dinlenmeye ihtiyacim varmis gercekten. Iyi oldu :)
insallah canim, bu sefer hos bir surpriz olsun lutfennn :)))
Tapii tum bebekler bizim. Biz sevicez oynuycaz aglayinca alti kirlenince annelere vericez. Hehehhh :)) sempatiksalakcinni
Ben gittim kizlar. Sizi cok optum.
Sancux sana bye diyemedim ama sen dikkat et beline-sirtina.
Geshenk gecmisi okuyodur muhtemelen.
Bende kocisimin yanina transfer oluyorum.
Bana bugun armut koltuklardan da aldi. Kitabimi balkonda rahatca okuyayim diye. Ayagimi uzatacagim puf da almis. Cok seviyom onu. Sizleri de seviyom. Ama simdi ona gidiyorum.
Sonaa gorusuruz
Geshenkciğim;
Valla sen girip bir merhaba diyene kadaaarrrr 1 saat geçiyorrr...
Ben de artık kapatıyorum..
Sende tek başınaa naaaparsın bilmemm artık.. sırnaşık şey
İyi gecelerr canımmm..
Sancux bugÜn evde kalanlar bİzİz galİba...
bence 500'ün ilk mesajı bu olmalı diyerek tıklıyorum cevapla'ya
Utkum iyi olmuş listeyi toparlaman.Teeşekkürler.Hepinizi takip ediyorum zaman zaman aman yoğunluk işte. Ayşegüle az kalmış keseleri görmeye.Hadi bakalım. Sansux iki oğlan annesi ee kolay değil yaramazlık yapıyorlardır içerde.O yüzden bence sırt ağrıları.
Aydın bey ne zaman gidiyor ve ne zaman gelecek bileniniz varmı? Hepinizi öpüyorum sevgiler
Herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum...
gelelim bizim haftasonumuza ctsi saat 20:00 gibi yakacık çocuk yuvasına gittik eşimle sünnet programı başlamıstı çocuklar ciclerini giymişti bahçe süslenmişti tam bir şölen havası...herşey güzeldi..bütün kurum çalışanları çocukların müdire annesi, ev anneleri öğretmenler bir folklor grubu kurmuslar oyunlar oynaddılar çocuklarda çok mutluydu koşuşturuyoorlardı güzel bir geceydi kısacası biz biraz erken ayrıldık programdan eşim gecen haftaiçi hep haftasonu biryerlere gidelim diyordu...
Eve geldik saat 22:00 eşim ee nereye gidiyoruz dedi, ben zaten sırt çantammızı hazırlamıstım nereye istersen dedim, hemen yalova feribot saatlerine baktık 22:45 yazıyordu taksiye atladık ve pendik sahildeki ido'da indik ama kapılar kilitliydi:))Eşim eve dönmeyelim dedi bende hazır "olurrrrrrrrrrrrrrrrrr" dedim rotamızı anında degiştik tam yol ileri safranbolu:))kaynarcadan 00:10'da Safranbolu otobüsüne bindik saah 05:30da safranboluya indik otobüsten bizimle birlikte inen bir bey bize yardımcı oldu tavsiye üzrinde bir pansiyona gittik ve giriş yaptık(pazar sabahıydı ve gece kalmayacaktık ama benim bel fıtıgım sebebiyle dinlenmem uzanmam sartttı:) güzelce uyuduk saat 09:30 gibi pansiyonun bahcesinde kahvaltımızı yaptık, pansiyon sahibi teyz ve amca cok tatlı insanlardı.. sonra cıktık safranbolunun tarih kokan taş sokaklarında dolaştık, Kaymakamlar evini ziyaret ettik, güzel yemeklerden yedik kısacası cok güzel bir gün geçirdik...
arkadaslar gitmeyi düşünürseniz kaldıgımız yeri tavsiye ederim, eski bir safranbolu evini restore etmişler 5 yıldızlı otel konforu yok ama çok daha sıcak ve sevimliydi ayrıcada fiyat çok uygundu (kişi başı 25 TL kahvaltı dahil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?